Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια χάθηκα αυτές τις μέρες ειχα παει παλι στο μαγαζι :D δεν μπορω αν δεν βάλω και εγω λίγο το χεράκι μου :tongue: αν και δεν με άφηναν να κανω και πολλα..

joannako ζωη σε σας, θα εχεις έναν Άγγελο να σε προσέχει απο ψιλά.

Διάβασα που λέγατε για το που θα γεννησετε :) εγω θα γεννησω στο δημόσιο νοσοκομειο της Κορίνθου λεφτα για κλινικές δεν υπάρχουν αλλα εχω ακούσει πολυ καλα λόγια και απο τον γιατρο μου δεν εχω κανένα παράπονο και δεν μου ζήτησε τιποτα απο λεφτα και ουτε δέχεται να παρει λεφτα απο οτι εχω ακούσει δουλεύει και η θεία του αντρα μου στο νοσοκομειο και μου ειπε να μην αγχώνομαι για τιποτα.. Παντος όλοι μου λενε οτι ειμαι τυχερή που θα γεννησω σε επαρχία που δεν εχει πολυ κόσμο σε αντίθεση με την Αθηνα που γηνεται χαμός..

waY5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Κι εγω δεν εχω ιδιαιτερα νεα... Εβρεχε ολη νυχτα (Αθηνα) το μωρακι μου εκανε παρτακι και δεν κοιμηθηκα καλα, προς το πρωι με πηρε ο υπνος και ειδα ενα χαζοονειρο που ουτε το θυμαμαι!

Εγω θα γεννησω στο Αρεταιειο νοσοκομειο που ειναι δημοσιο, κυριως λογω πεποιθησης οτο τα δημοσια ειναι πιο ασφαλη αλλα κ λογω οικονομικου...

Σημερα ανακαλυψα κι επισημα οτι αν δεν βαφτισω το μωρακι μου με το ονομα του πεθερου (Ηλίας) θα εχω θεμα Με την πεθερα, η οποια ουτε να το συζητησει...!!!

Να σημειωσω οτι ο αντρας μου εχει και μια κορη που τη λενε Ηλιανα (απο τον παππου!!!).

Δεν ξερω πως να το χειριστω... Ψιλοστεναχωρηθηκα γιατι πιστευω πως θα ρπρεπε να μου πεφτει λογος στο πως θα ονομασω το παιδακι μου, Γερό να ειναι πανω απο ολα!!

Αυριο εχω το ντοπλερ κι εχω πολυ αγχος! Μακαρι να μου πει πως ολα ειναι καλα!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Καλημερα κοριτσια!!! και δω εχει πολυ αερα και βρεχει απο χθεσ!!!!εγω εχω αναψει το τζακι και ετοιμαζωμαι να χωσω μεσα ενα κοτοπουλο.... εχω φτιαξει και γαλακτομπουρεκο.....μμμμμ απολαυση..... απο ονειρα , όποτε κοιμαμαι διλ. αστα.... οτι μπορεισ να φανταστεισ!!!!Καλη κυριακη να εχουμε!!!

Γαλακτομπουρεκο θελουμε κι εμεις!!!!

Θελω να φτιαξω αλλα πιστευω πως ειναι δυσκολο και δεν εχω προσπαθησει ποτε!

Μήως εχεις καμια σχετικα ευκολη συνταγη;;

Καλη Κυριακη!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου. !!!

και εδω ο καριος ειναι μαυρα χαλια. φυσσουσε εχτες πολυ, αλλα σημερα βρεχει συνεχεια.. εχει και κρυο.. πολυ κρυο.!!!!

εγω αρρωστησα.. με κολλησαν τα κοριτσια.. βηχας,μυξες πολλες, πονος στο σωμα, πονοκεφαλος, εμετοι... ευτηχως πυρετο δεν εχω.. αλλα νοιωθω χαλια. ολη μερα σχεδον κοιμαμε, γιατι επρεπε να μαγειρεψω...!!!

εκλερακι. απο την στιγμη, που ο αντρας σου εχει βγαλει το ονομια του πατερα του, ειναι περιττο να το ξαναβγαλει και φυσικα πολυ κουλο. !!! μιλα με τον αντρα σου...!!!

εγω παλι εχω προβλημα επειδη ο πατερας μου δεν θελει να βγαλω το ονομα της μανα ς μου, και μου κανει ψυχολογικο πολεμο.. αλλα εγω δεν τα σηκωνω και πολυ αυτα.. και δεν χαριζω σε κανεναν...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου. !!!

και εδω ο καριος ειναι μαυρα χαλια. φυσσουσε εχτες πολυ, αλλα σημερα βρεχει συνεχεια.. εχει και κρυο.. πολυ κρυο.!!!!

εγω αρρωστησα.. με κολλησαν τα κοριτσια.. βηχας,μυξες πολλες, πονος στο σωμα, πονοκεφαλος, εμετοι... ευτηχως πυρετο δεν εχω.. αλλα νοιωθω χαλια. ολη μερα σχεδον κοιμαμε, γιατι επρεπε να μαγειρεψω...!!!

εκλερακι. απο την στιγμη, που ο αντρας σου εχει βγαλει το ονομια του πατερα του, ειναι περιττο να το ξαναβγαλει και φυσικα πολυ κουλο. !!! μιλα με τον αντρα σου...!!!

εγω παλι εχω προβλημα επειδη ο πατερας μου δεν θελει να βγαλω το ονομα της μανα ς μου, και μου κανει ψυχολογικο πολεμο.. αλλα εγω δεν τα σηκωνω και πολυ αυτα.. και δεν χαριζω σε κανεναν...

Περαστικα σου και γρηγορα ευχομαι κοριτσακι μου!!!

Εχεις δικιο και πολυ καλα κανεις κι εγω γενικα δεν χαριζω ευκολα αλλα τωρα δεν θελω κ πολυ για μα στεναχωρηθω οποτε θα το αφησω για αργοτερα! Να γεννηθει με το καλο και καποια στιγμη θα γινει κι αυτη η κουβεντα!

Απλα θα ηθελα να μην χρειαζεται να μπω σε τετοιες διαδικασιες...

Διαφημίσεις

Περαστικα σου και γρηγορα ευχομαι κοριτσακι μου!!!

Εχεις δικιο και πολυ καλα κανεις κι εγω γενικα δεν χαριζω ευκολα αλλα τωρα δεν θελω κ πολυ για μα στεναχωρηθω οποτε θα το αφησω για αργοτερα! Να γεννηθει με το καλο και καποια στιγμη θα γινει κι αυτη η κουβεντα!

Απλα θα ηθελα να μην χρειαζεται να μπω σε τετοιες διαδικασιες...

ετσι ειναι καλο μου.. ολες το ιδιο θα θελαμε. !! Ωστοσο και εγω μην νομιζεις εχω εναν μπαμπα, που ποτε δεν σταθηκε αλλα θελει να βγαλουμε την μικρη το ονομα του.. και ολη την ωρα κατηγορει την μανα μου.. αφου μεχρι και ο αντρας μου, τον ειπε Εγωιστη και οτι αυτα που κανει δεν ειναι σωστα...

αλλα ετσι και αλλιως εγω με τον αντρα μου το εχουμε ξεκαθαρισει.. το παιδι θα το πουμε Αγγελικη.. και σε οποιον αρεσει.. !! αλλωστε μονο η μανουλα μου τρεχει, μονο αυτη πληρωνει.. και αυτη κανει τα παντα ακομα και στον γαμο η μανα μου τα πληρωσε ολα.. αυτος δεν σηκωσε το δακτυλακι του.. ουφφφ... συγχιστικα παλι..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γαλακτομπουρεκο θελουμε κι εμεις!!!!

Θελω να φτιαξω αλλα πιστευω πως ειναι δυσκολο και δεν εχω προσπαθησει ποτε!

Μήως εχεις καμια σχετικα ευκολη συνταγη;;

Καλη Κυριακη!!!!!

Κοριτσι μου, θα στην δωσω, απλα οχι σημερα.... ειμαι χαλια.... τελικα χωρισα, δεν μπορουσα αλλο..... πηρα σημερα ολα τα ρουχα, και αυριο θα μεταφερω και κατι επιπλα που ειναι δικα μου.... βρηκα τωρα το απογευμα και σπιτι, διπλα στουσ γωνεισ μου...πρεπει αυριο να παω να αλλαξω ομωσ το κρεβατακι που ειχα κρατησει, γιατι δεν χωραει στο καινουριο σπιτι, πρεπει να παρω την απλη κουνια....κλεω ασταματητα....οχι επειδι λειπαμε που εφυγα, αλλα γιατι δεν τοχα κανει πιο νωρισ....αλλα οπωσ λενε καλια αργα, παρα ποτε....

Κοριτσι μου, θα στην δωσω, απλα οχι σημερα.... ειμαι χαλια.... τελικα χωρισα, δεν μπορουσα αλλο..... πηρα σημερα ολα τα ρουχα, και αυριο θα μεταφερω και κατι επιπλα που ειναι δικα μου.... βρηκα τωρα το απογευμα και σπιτι, διπλα στουσ γωνεισ μου...πρεπει αυριο να παω να αλλαξω ομωσ το κρεβατακι που ειχα κρατησει, γιατι δεν χωραει στο καινουριο σπιτι, πρεπει να παρω την απλη κουνια....κλεω ασταματητα....οχι επειδι λειπαμε που εφυγα, αλλα γιατι δεν τοχα κανει πιο νωρισ....αλλα οπωσ λενε καλια αργα, παρα ποτε....

Τι να πω βρε Βαλεντινακι, πραγματικα μονο εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για σενα και το μωρο σου!!!

Λυπαμαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα! Ελπιζω να εχεις σκεφτει ψυχραιμα και να πηρες την αποφαση σου μετα απο ωριμη σκεψη!

Καταλαβαινω πως ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση, ιδιως τωρα που ειναι πολυ φρεσκα τα πραγματα ομως θα πρεπει να προσπαθησεις να ηρεμησεις!!!

Καπου μεσα σου κρυβεις πολυ δυναμη και θα πρεπει τωρα να την χρησιμοποιησεις!!! Δεν θες να συμβει κατι στο μωρο σου, ουτε και να αρρωστησεις απο τη στεναχωρια , ετσι δεν ειναι;;

Να ξερεις πως εμεις ειμαστε εδω για υα ομορφα αλλα κ τα ασχημα!

Αν μπορουμε να σε βοηθησουμε με οποιοδηποτε τροπο ειμαι σιγουρη πως ολα τα κοριτσια ειμαστε προθυμα!

Οσο για το καλιο αργα παρα ποτε... Εχεις πολυ δικιο, λιγοι βρισκουν το κουραγιο και ακομα λιγοτεροι παιρνουν τη ζωη στα χερια τους!!!

Να πιστευεις στον εαυτο σου και στις δυναμεις σου και ολα θα πανε καλα!!! Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!

εεε.. τι εγινε καλε.. Μπηκα να πω μια καλημερα και διαβασα αυτο...!!!

Βαλεντινα μου... ισως να ειναι για καλο ολο αυτο... μια νεα ζωη ερχετε στην ζωη... μια νεα αρχη ειναι στον οριζοντα.. στην αρχη θα ειναι δυσκολα.. ομως αφου πηρες αυτην την αποφαση... θα πρεπει να εισαι πολυ δυνατη.. να κοιταξεις το μωρακι σου τωρα και τιποτα αλλο.. μην στεναχωριεσαι γιατι και αυτο στεναχωριετε...

οτι και α χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω.. να το θυμασε.... και ολα θα πανε καλα... αφου πηρες αυτην την αποφαση τοτε ειναι καλητερα ετσι... απλα ευχομαι αυτη η αποφαση να μην παρθηκε πανω σε καυγα η σε πολλα νευρα... !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοριτσάκι μου προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Να εχεις κοντα σου τους γονεις σου, θα σε βοηθησει ψυχολογικά. Πραγματικα μόνο εσύ ξερεις τι περνουσες και για να φτασεις να φυγεις ενω εισαι εγκυος τοτε μαλλον τα πραγματα δεν ηταν καθολου καλα. Να εισαι δυνατη και για εσενα αλλά και για την ψυχουλα που έχεις μέσα σου. Όσο μπορεις να μην σκεφτεσαι τα ασχημα, επικεντρώσου στην χαρά που θα σου δώσει το μωράκι σου συντομα, ετοιμασέ τα πραγματάκια του και προσπάθησε να μην κλαις για χάρη του μωρού σου. Να πεισμώσεις γλυκιά μου!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μου.....

Πήρα το θάρρος να σου γράψω δυο λόγια από ειλικρινές ενδιαφέρον......

Λοιπόν, ως πολύ μεγαλύτερή σου και έχοντας ήδη ένα παιδί, να σου πω ότι θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να παίρνεις τόσο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον το δικό σου και του αγέννητου παιδιού σου.....

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.....συχνά διάβαζα για έλλειψη ενδιαφέροντος από την μεριά του συντρόφου σου, για αδυναμία υποστήριξης προς εσένα και την εγκυμοσύνη σου.....

Τα προβλήματα, γλυκια μου, δε λύνονται με τη φυγή....αν ήταν έτσι, όλοι...λούηδες θα είμασταν....κάνε λίγη υπομονή, οι ορμόνες δουλεύουν τρελά τώρα.....μιλήστε μαζί, ήρεμα και εποικοδομητικά. Εξήγησέ του την κατάσταση, ζήτησέ του στήριξη (οικονομική, υλική, ηθική)....τώρα πρέπει να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι......

Πριν λίγο καιρό διάβασα κάτι για την πεθερά σου και τη μεταξύ σας σχέση.....μα δεν ζείς με μαμά του.....οριοθέτησε την κατάσταση και απλα.....μη δίνεις σημασία.

Το πιο δύσκολο πράγμα σήμερα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις...η κατανόηση και η αγαπη....

Όχι, δε σου μιλάω εκ του ασφαλούς.....έχω περάσει και εγώ δύσκολά, αλλά όταν τα έβαλα κάτω, είδα ότι ούτε οι άλλοι μου φταίγανε αποκλειστικά, ούτε το παιδί μου, αλλα ο εαυτός μου....και το δούλεψα πολύ το θέμα......αν τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με βία, λαγνεία, απιστία ή αλκοολοσμό, τότε, θεωρώ, οτι με λίγο καλή θέληση πανταχόθεν, τότε μπορούν να επιλυθούν ή έστω να βελτιωθούν

Όμως, τώρα είσαι τόσο πιεσμένη και ταλαιπωρημένη, με αυξημένες ορμόνες, που ίσως, δε μπορείς να σκεφτείς με απόλυτη νηφαλιότητα...

Δώσε μια ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση και μη παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.....και κυρίως, μην κλαις γιατί επιβαρύνεται η κατάστασή σου....το οφείλεις για το παιδάκι σου και για τον εαυτό σου

Όλα θα πάνε καλά

Σου κάνω μια αγκαλιά

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα αγαπημενες μου φιλεναδίτσες!

Τι μου κάνετε γλυκές μου?

Εμείς καλά, κάθε μέρα που περνάει κέρδος είναι......

Οι μαίες με κράξανε ότι στην κατάσταση μου έπρεπε ήδη να έχω φτιάξει βαλίτσα:shock::shock::shock::shock::shock: και ψιλοαγχώθηκα......στην κοσμάρα μου είμαι....

Ξεκίνησα, λοιπόν, σιγά σιγά να βρίσκω κάποια πραγματάκια από το γιο μου και ψώνισα προχθές και λίγα ζιπουνάκια και πανάκια.......αλλά, πολλά λεφτά....ευτυχώς, που έχουμε την κούνια και επιπλάκι για τα ρούχα από πριν καθώς και μερικά προικιά..........

Περιμένω να φτιάξει ο καιρός (δυο μέρες βρέχει) και να αρχίσω να πλένω....αλλά ψιλοζορίζομαι, γλυκές μου, έχω συνεχώς συσπάσεις και νιώθω φοβερή πίεση από πίσω.......

Σας διαβάζω συνεχώς, αλλά υπάρχει και κάποιο πρόβλημα στον κωδικό μου και δυσκολεύομαι να γράψω

Φιλάκια σε μανούλες και κοιλίτσες

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα

Ματσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Βαλεντίνα μου.....

Πήρα το θάρρος να σου γράψω δυο λόγια από ειλικρινές ενδιαφέρον......

Λοιπόν, ως πολύ μεγαλύτερή σου και έχοντας ήδη ένα παιδί, να σου πω ότι θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να παίρνεις τόσο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον το δικό σου και του αγέννητου παιδιού σου.....

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.....συχνά διάβαζα για έλλειψη ενδιαφέροντος από την μεριά του συντρόφου σου, για αδυναμία υποστήριξης προς εσένα και την εγκυμοσύνη σου.....

Τα προβλήματα, γλυκια μου, δε λύνονται με τη φυγή....αν ήταν έτσι, όλοι...λούηδες θα είμασταν....κάνε λίγη υπομονή, οι ορμόνες δουλεύουν τρελά τώρα.....μιλήστε μαζί, ήρεμα και εποικοδομητικά. Εξήγησέ του την κατάσταση, ζήτησέ του στήριξη (οικονομική, υλική, ηθική)....τώρα πρέπει να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι......

Πριν λίγο καιρό διάβασα κάτι για την πεθερά σου και τη μεταξύ σας σχέση.....μα δεν ζείς με μαμά του.....οριοθέτησε την κατάσταση και απλα.....μη δίνεις σημασία.

Το πιο δύσκολο πράγμα σήμερα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις...η κατανόηση και η αγαπη....

Όχι, δε σου μιλάω εκ του ασφαλούς.....έχω περάσει και εγώ δύσκολά, αλλά όταν τα έβαλα κάτω, είδα ότι ούτε οι άλλοι μου φταίγανε αποκλειστικά, ούτε το παιδί μου, αλλα ο εαυτός μου....και το δούλεψα πολύ το θέμα......αν τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με βία, λαγνεία, απιστία ή αλκοολοσμό, τότε, θεωρώ, οτι με λίγο καλή θέληση πανταχόθεν, τότε μπορούν να επιλυθούν ή έστω να βελτιωθούν

Όμως, τώρα είσαι τόσο πιεσμένη και ταλαιπωρημένη, με αυξημένες ορμόνες, που ίσως, δε μπορείς να σκεφτείς με απόλυτη νηφαλιότητα...

Δώσε μια ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση και μη παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.....και κυρίως, μην κλαις γιατί επιβαρύνεται η κατάστασή σου....το οφείλεις για το παιδάκι σου και για τον εαυτό σου

Όλα θα πάνε καλά

Σου κάνω μια αγκαλιά

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσια μου καλημερα κ απο μενα!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!τα μωρακια πως ειναι;;;!!!!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Κι εγω δεν εχω ιδιαιτερα νεα... Εβρεχε ολη νυχτα (Αθηνα) το μωρακι μου εκανε παρτακι και δεν κοιμηθηκα καλα, προς το πρωι με πηρε ο υπνος και ειδα ενα χαζοονειρο που ουτε το θυμαμαι!

Εγω θα γεννησω στο Αρεταιειο νοσοκομειο που ειναι δημοσιο, κυριως λογω πεποιθησης οτο τα δημοσια ειναι πιο ασφαλη αλλα κ λογω οικονομικου...

Σημερα ανακαλυψα κι επισημα οτι αν δεν βαφτισω το μωρακι μου με το ονομα του πεθερου (Ηλίας) θα εχω θεμα Με την πεθερα, η οποια ουτε να το συζητησει...!!!

Να σημειωσω οτι ο αντρας μου εχει και μια κορη που τη λενε Ηλιανα (απο τον παππου!!!).

Δεν ξερω πως να το χειριστω... Ψιλοστεναχωρηθηκα γιατι πιστευω πως θα ρπρεπε να μου πεφτει λογος στο πως θα ονομασω το παιδακι μου, Γερό να ειναι πανω απο ολα!!

Αυριο εχω το ντοπλερ κι εχω πολυ αγχος! Μακαρι να μου πει πως ολα ειναι καλα!!!

κοριτσι μου καλημερα!!!!η πεθερα καλο ειναι να μην ανακατευεται, ειδικα απο τη στιγμη που το ονομα τοα αντρα της εχει ακουστει...δεν ειναι η δουλεια της να αποφασισει τι ονομα θα βγει σε "ξενο" παιδι...εννοω οτι δεν ειναι δικο της...συζητησε με τον αντρα σου, επιλεξτε μαζι κ αυτο κανετε χωρις "παρεμβολες" απο κανεναν!!!!κ αλλωστε δεν ειναι ωραιο δυο αδερφια να εχουν το "ιδιο" ονομα....καλη επιτυχια στο ντοπλερ σου!!!!περιμενουμε νεα!!!!

κοριτσακι μου γλυκο καλημερα!!!!!για να φτασεις τελικα σε αυτο το σημειο, παει να πει οτι δεν αντεχες αλλο...αρα ηταν μια κατασταση που επηρεαζε εκτος απο σενα κ το μωρο σου...εσυ ξερεις καλυτερα....ελπιζω τωρα να εισαι πιο ηρεμη κ να βλεπεις το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια...αλλωστε δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...εισαι νεα, γερη, εχεις κοντα σου ανθρωπους που σε αγαπανε κ σε στηριζουν!!!!ολα λοιπον θα βρουν το δρομο τους!!!!μια αγκαλια κ απο μενα!!!

κοριτσια εγω εκανα παλι χθες μια βολτα απο το νοσοκομειο μιας κ ειχα εντονους πονους απο το σαββατο...για ακομα μια φορα δεν μου βρηκαν τιποτα....κ αρα ειπαν οτι μαλον επειδη μεγαλωνει το παιδι πιεζει το ραμα της περιδεσης (η οποια ειναι μια χαρα!!!!!) κ μου προκαλει τον πονο...μου συνεστησαν ξεκουραση κ καθολου αγχος!!!!οποτε κ γω δεν πηγα για δουλεια κ ουτε θα ξαναπαω!!!!!κ ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο μιας κ τελευταια τα πραγματα ηταν πολυ "δυσκολα" για μενα εκει!!!!!τελος λοιπον!!!!τωρα θα χαλαρωσω κ θα απολαυσω τον τελευταιο καιρο της εγκυμοσυνης μου!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια μου καλημερα κ απο μενα!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!τα μωρακια πως ειναι;;;!!!!

κοριτσια εγω εκανα παλι χθες μια βολτα απο το νοσοκομειο μιας κ ειχα εντονους πονους απο το σαββατο...για ακομα μια φορα δεν μου βρηκαν τιποτα....κ αρα ειπαν οτι μαλον επειδη μεγαλωνει το παιδι πιεζει το ραμα της περιδεσης (η οποια ειναι μια χαρα!!!!!) κ μου προκαλει τον πονο...μου συνεστησαν ξεκουραση κ καθολου αγχος!!!!οποτε κ γω δεν πηγα για δουλεια κ ουτε θα ξαναπαω!!!!!κ ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο μιας κ τελευταια τα πραγματα ηταν πολυ "δυσκολα" για μενα εκει!!!!!τελος λοιπον!!!!τωρα θα χαλαρωσω κ θα απολαυσω τον τελευταιο καιρο της εγκυμοσυνης μου!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου! Καλή ξεκούραση....ωραίο πράγμα να κάθεσαι.......όσο για τους πόνους, και εγώ πονάω πάνω, πονάω κάτω αλλά είναι φυσιολογικό.....μόνο οι συσπάσεις με ζορίζουν......

Πρόσεχε πολύ, όμως.....είναι νωρίς ακόμα για ηρωικές εξόδους......

Σε φιλώ γλυκά και περαστικά

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...