Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!Πως εισαστε σήμερα?

Η χθεσινή επισκεψη στον γιατρό μας πηγε πολύ καλά, όλα φυσιολογικά. Μας έκανε doppler και όλα ειναι όπως πρέπει. Πηγε λίγο η καρδια μας στην κουλουρη όταν εβλεπε τα αγγεια στον εγκεφαλο γιατι χανόταν ο χτύπος αλλά με την τριτη τον πιασαμε καλά. Ήταν επειδή κουνιοταν είπε ο γιατρός. Ο αντρούλης μου όλο και μου εσφιγγε το χερι σε καθε προσπαθεια του γιατρου να πιασει τον χτυπο! Κοντεψαμε να παθουμε εμεις εγκεφαλικο!:tongue: Τι αγχος και φοβος σε πιανει από το τίποτα βρε κοριτσια!!! Ο γιατρός δεν μας πήρε τιποτα παραπανω,γιατι διαβαζα ότι και το doppler στο χρεωνουν παραπάνω όπως κανουν στον β' επιπεδου.

Πλεον ζυγιζουμε 2100! Θα φτάσει σίγουρα τα 3000 μεχρι να γεννηθεί. Η μπεμπούλα είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω και τα ποδαράκια τα είχε διπλωμενα τόσο που οι πατουσιτσες της φτάναν στο κεφαλάκι της... Κομανέτσι λεει ο γιατρος :P

Ακομα είναι νωρίς μου ειπε για να ειναι με το κεφαλι κατω, συνηθως γυριζουν στον 9ο! Από κλωτσιες παντως παμε πολύ καλα, με εχει ταραξει.

Μου ειπε να παω και σε καρδιολογο για να δουμε τι γινεται με εκεινη την προπτωση μητροειδους βαλβιδας που μου ειχαν βρει πριν χρονια. Παντως θα μου βάλουν αντιβιωση στον ορό για να ειμαστε καλυμμενοι. Του ειπα και ποιον παιδιατρο σκεφτομαι να φωναξω και μου ειπε καλά λόγια και αυτός. Ειναι και πολύ υπερ του θηλασμου λέει και οι νοσοκομες θα κανουν ότι τους πούμε εμεις. Αυτο γιατι του είπα ότι δεν θελω να της δωσουν ξενο γάλα. Μεσα στην 1η ώρα θα μου την βάλουν στο στηθος ειπε. Αντε να δούμε!

Αχ κοριτσια χθες το βραδυ ξυπνησα με ενα καψιμο στο στομαχι! Αυτο ειναι που λενε καούρες? Τι πόνος! Λες και ειχε παρει φωτια το στομαχι μου!

Γεια σασ κοριτσια!!!Κοπελα μου, και μενα με χουν πεθανει οι καουρεσ!!! με σωζει μονο το μαλοξ.... δωκημασε!!! και αυτο για τα μιλλια το χω ακουσει και γω...:tongue::tongue::tongue: θα δειξει ποσω αληθεια ειναι...χαχαχα

Σ:tongue:ημερα πηρα το σετ τησ κουνιασ (παντα, παπλωμα, κουνουπιερα.... ) τησ πιερ καρντιν το μπεζ με τα δυο αρκουδακια.... ειναι τελιο!!!!! και δεν αντεξα και βεβαια πηρα και αλλα δυο φορμακια και ενα πετσετακι με κουκουλα και αφτακια.... ειναι μια τρελα!!!!!χαχαχα;););)

DMS, και μενα ειναι με το κεφαλι κατο αλλα τα ποδια του ειναι προσ τα δεξια... ο γιαροσ μου ομωσ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη η σταση του μωρου... Παντωσ ξερω οτι αν ειναι ακομα με το κεφαλι πανω, εχει περιθοριο μεχρι την 37 βδομαδα να γυρισει... ( κοριτσια, και γω εχω κουραστει πολυ!!!):confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια πηγαμε κ στον ενδοκρινολογο

θα μετραω ζαχαρο 6 φορες τη μερα:shock:

κ απο διαιτα αστα ολα κομμενα ψωμια γλυκα τυρια

ολη μερα θα βοσκαω

θα σημειωνω για μια βδομαδα τις μετρησεις και την αλλη παρασκευη θα ξαναπαω

Yupqp2.png

ολη μερα θα βοσκαω

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μετρούσα πίεση τόσες φορές και σημείωνα. Και από διατροφή; Έτρωγα απλά γιατί έπρεπε αφού όλα ήταν εντελώς ανάλατα. Υπομονή θα περάσει.

Πάντως αυτά που λέτε για ψυχολογία συμφωνώ απόλυτα. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιέζομαι ψυχολογικά. Νεύρα πολλά και τάση για κλάμαααααααα..:(

Νιώθω τύψεις για το πως είμαι απέναντι στο πρώτο μου παιδάκι..:(:(

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μετρούσα πίεση τόσες φορές και σημείωνα. Και από διατροφή; Έτρωγα απλά γιατί έπρεπε αφού όλα ήταν εντελώς ανάλατα. Υπομονή θα περάσει.

Πάντως αυτά που λέτε για ψυχολογία συμφωνώ απόλυτα. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιέζομαι ψυχολογικά. Νεύρα πολλά και τάση για κλάμαααααααα..:(

Νιώθω τύψεις για το πως είμαι απέναντι στο πρώτο μου παιδάκι..:(:(

υπομονη λιγοι μηνες ειναι θα περασουν

κ αυτες οι ορμονες δεν παλευονται

Yupqp2.png

ολη μερα θα βοσκαω

Υπομονη κοριτσι μου, για καλο του μωρου ειναι, και για το δικο σου!!!!Ολα θα πανε καλα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααα Μανουλεςςς...!!!!

Πως εισαστε σημερα..??? εμεις μια χαρα.. εδω κανουμε τραμπαλα στην κοιλια της μαμας μας...!!

αχ κοριτσια σημερα θα βαψουμε το δωματιο... !! ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη... !!! αντε και μετα θα πλυνω, θα σιδερωσω και θα ετοιμαστω σιγα σιγα...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια...

Εγω παλι αρρωστη :-(:sad: τι γινεται... Πρεπει να αμπαρωθω στο σπιτι για να μην υποφερω;; Τα νευρα μου πια. Κ ολα αυτα εγω που αρρωσταινα μια φορα στα 2 χρονια κ αν. Κ για να πω κ το παραπονο μου στο σεμιναριο που σας ειπα οτι πηγα ηταν καποιες μαλλον συναχομενες κ φτερνιζονταν κ εβηχαν χωρις ενα μαντηλακι η ενα χαρτομαντηλο να καλυφθουν δηλαδη ελεος... Αφηστε που μια βολτα που εκανα στο κεντρο με μεγαλη μου λυπη διαπιστωσα οτι οι γυναικες ειμαστε χειροτερες απο τους αντρους. Αντρες που πετυχα στο δρομο κ ειδαν την κατασταση μου μου διναν προτεραιοτητα η με αποφευγανε... Οι γυναικες παλι στην κοσμαρα τους, μια ....... Επεσε κ πανω μου κανονικοτατα κ εγω συνηθως δεν χαριζομαι αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος αποφευγω καθε διαπληκτισμο για καλο της μικρουλας μου.

Ουφ τα ειπα κ ησυχασα....

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

http://goneis-paidia.com/2009/06/25/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF/

ενα αρθρο για το πως να αναγνωριζουμε τους επαγγελματιες που δεν ειναι υπερ του μητρικου θηλασμου..η εστω υποστηρικτες...!!!

Καλημερα Κριστυ μου.. κοριτσακι μου, εμεις οι γυναικες ειμαστε γαιδαρες.. αστα να πανε.. εγω παντως δεν χαριζω.. ετσι και αλλιως τα νευρα μου γινονται τσανταλια μεσα στο σπιτι.. τουλαχιστον οταν εξω μου την λενε βγαζω το αχτι μου..!!

συγκεκριμενα καποια στιγμη που πηγα στο νοσοκομειο να παρω ενα εισητηριο Στον διπλανο νομο, ηταν μια γυναικα γυρω στα 50 η οποια μου την ειπε και γυρισα και της ειπα και εγω ''να μεινετε και εσεις εγκυος να εχετε προτεραιοτητα...''.. κιχ δεν εβγαλε.. !!!

και αλλη μια φορα καταλαθος μια κυρια με εσπρωξε με το καροτσι της στην ουρα του σουπερμαρκετ.. και τα εβαλα αδικα βεβαια μαζι της.. ηταν γυρω στα 65... μετα ομως της ζητησα και συγνωμη.. αλλα ποιο πολυ στεναχωρηθηκε αυτη... και ενοιωσα και ασχημα.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσια μου καλημερα!!!!!καλο κ ηρεμο σκ να εχουμε!!!!!

πως ειμαστε σημερα!!!!εδω βρεχει καταρακτωδως κ μου αρεσει πολυ!!!!τζακι κ χαλαρωση!!!!!

Γεια σασ κοριτσια!!!Κοπελα μου, και μενα με χουν πεθανει οι καουρεσ!!! με σωζει μονο το μαλοξ.... δωκημασε!!! και αυτο για τα μιλλια το χω ακουσει και γω...:tongue::tongue::tongue: θα δειξει ποσω αληθεια ειναι...χαχαχα

Σ:tongue:ημερα πηρα το σετ τησ κουνιασ (παντα, παπλωμα, κουνουπιερα.... ) τησ πιερ καρντιν το μπεζ με τα δυο αρκουδακια.... ειναι τελιο!!!!! και δεν αντεξα και βεβαια πηρα και αλλα δυο φορμακια και ενα πετσετακι με κουκουλα και αφτακια.... ειναι μια τρελα!!!!!χαχαχα;););)

DMS, και μενα ειναι με το κεφαλι κατο αλλα τα ποδια του ειναι προσ τα δεξια... ο γιαροσ μου ομωσ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη η σταση του μωρου... Παντωσ ξερω οτι αν ειναι ακομα με το κεφαλι πανω, εχει περιθοριο μεχρι την 37 βδομαδα να γυρισει... ( κοριτσια, και γω εχω κουραστει πολυ!!!):confused::confused::confused:

κοριτσακι μου νομιζω οτι δεν κανει να παιρνουμε φαρμακα που ειναι για τις καουρες...απαγορευονται στην εγκυμοσυνη...

ολη μερα θα βοσκαω

κοριτσι μου σε νιωθω....κ γω μια απο τα ιδια!!!!!!σου ειπα θα παμε για γεννα στιλακια!!!!

Konna82 μου συμφωνω μαζι σου...ειναι φυσικο...αλλα αισθανομαι τυψεις που νιωθω ετσι, ενω ανυπομωνουσα να μεινω εγκυος κ ενω αλλες γυναικες δεν μπορουν, εγω να παραπονιεμαι κ ολας....

χριστινακι μου, ποσο δικιο εχεις....ειμαστε πολυ γαϊδουρες εμεις οι γυναικες...κ μενα ποτε δεν μου εχουν δωσει προτεραιοτητα γυναικες στην ουρα, να περασω το δρομο απεναντι η οπουδηποτε αλλου...μονο οι αντρες....κ τους λεμε κ αναισθητους απο πανω!!!!!!

τζωρτζια μου καλα κανεις κ ξεσπαθωνεις!!!!εγω ντρεπομουν κ τα κραταγα μεσα μου!!!!ελεγα αφου δεν το καταλαβαινει ο αλλος, θα του βαλω εγω μυαλο;;αλλα δεν ειναι ετσι....κ γι'αυτο τελευταια ανοιγω κ εγω το στομα μου...ριξτα στις ορμονες!!!!!!!;););););););)

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Γεια σασ κοριτσια!!!! Σπυριδουλα μου, επιτρεπονται και βεβαια χαπακια για καουρα, ολοι οι γιατροι το λενε και τα γραφουν.... συνιθοσ ειναι το μαλοξ.... θα χα πεθανει αλλιωσ.... Εγω σημερα παλι ολη μερα οπωσ συνιθοσ καθε σαββατο, λαικη, σουπερ, και τα υπολειπα.... παρολο που ο κυριοσ ηταν σπιτι, δεν βοιθησε πουθενα ολη μερα τηλεοραση και ιντερνετ.... μεχρι οταν μαγηρεψα περιμενε να σηκωθω να του δωσω χαρτοπετσετα που ξεχασα.... αχρηστοσ ρε γαμοτο..... Αααα στο δρομο αν γηνει τιποτα , η γενικοσ, εγω την ανοιγω κανονικοτατα την μπουκα.... οπωσ ειπεσ Γεωργια, ξεσπαω κιολασ..... τα νευρα που εχω δεν περιγραφονται, και δεν τα εχω και αδικα.... αχαρηστια φουλ..... Εκανα και κατι ευχαρηστω σημερα ομωσ, επιτελουσ κρεμασα τισ κουτινεσ στο πεδικο... ειναι τρελα... σε μια βδομαδα θα τουσ πω στο κοτον να μου φερουν και το κρεβατακι....:tongue::tongue::tongue:Αυταααα..... αυριο περιμενω τουσ γωνεισ μου, και τον αδερφο μου για φαγακι το απογευμα, και να αλλαξουν και θεση σε κατι επιπλα, γιατι εγω αντρα στο σπιτι βλεπω, αντρα δεν εχω ομωσ....

Καλημερα κοριτσακιααααα!!! Τι κανετε?? Εμεις εδω σαπισαμε, εχθες ειχε παρα πολυ αερα, τα πηρε και τα σηκωσε ολα, ουτε το καραβι δε μπορουσε να αραξει που υποτιθεται οτι απο τις κυκλαδες μονο σε εμας αραζουναμα εχουν απαγορευτικο.....:shock:

Σημερα πολυυυυ βροχη, πολυ νερο, σαπισαμε, καλα περασαμε μια βδομαδα κ βαλε που ηταν καλοκαιρι, τωρα τερμα τα ψεμματα μου φαινεται, αρχιζει το βαρβαρο κλιμα!

Εγω νεα δεν εχω, εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν καπου κ γεννουσαν αλλες μανουλες -κασσικα η εννοια μου να "ξεμπερδευω", θα το βλεπω στον υπνο μου ως την αλλη βδομαδα μου φαινεται! :rolleyes: :rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! και δω εχει πολυ αερα και βρεχει απο χθεσ!!!!εγω εχω αναψει το τζακι και ετοιμαζωμαι να χωσω μεσα ενα κοτοπουλο.... εχω φτιαξει και γαλακτομπουρεκο.....μμμμμ απολαυση..... απο ονειρα , όποτε κοιμαμαι διλ. αστα.... οτι μπορεισ να φανταστεισ!!!!Καλη κυριακη να εχουμε!!!

Καλημερα κοριτσια!!! και δω εχει πολυ αερα και βρεχει απο χθεσ!!!!εγω εχω αναψει το τζακι και ετοιμαζωμαι να χωσω μεσα ενα κοτοπουλο.... εχω φτιαξει και γαλακτομπουρεκο.....μμμμμ απολαυση..... απο ονειρα , όποτε κοιμαμαι διλ. αστα.... οτι μπορεισ να φανταστεισ!!!!Καλη κυριακη να εχουμε!!!

Aαααααχχχχχ στειλε ενα κομματακι!!!! :D:D:D:D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...