Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσακι μου.. εχτες ημουν στα βενιζελεια γιατι ειναι η ξαδελφη του αντρα μου , σε δυο βδομαδες θα γεννησει.. !!!

μαλλον ομως τα ξερεις λιγο λαθος.. τα δωματια ειναι δικλινα-τρικλινα και 6κλινα.. επισης κλεβουν παρα μα παρα πολυ.. οποτε θα πρεπει να προσεχεις.. !!!! την ξαδελφη του αντρα μου την κλεψανε ενω κοιμονταν.. της πηραν την τσαντα της.. και μαλιστα την ειχαν σε δικλινο με αλλη μια, και εγινε το βραδυ και καμμια δεν πηρε ειδηση...!!!

επισης δεν νομιζω να σε βαλλουν μονη, γιατι εχουν ελλειχεις σε κρεβατια.. μας το ελεγαν εχτες.. γινετε χαμος, ολη η κρητη σχεδον γενναει εκει...

επισης μου ειναι λιγο καπως να δωσεις χρηματα,ταριφα.. απαγορευετε.. εγω οταν το συζητησα με τον γιατρο μου, μονο που δεν με εδειρε... και θελω και επισκληριδιο σε περιπτωση που δεν αντεχω..!!

Κοριτσια κι εγω σε δημοσιο θα γεννησω πρωτα ο Θεος!

Το νοσκομειο μας εδω και δη η μαιευτικη κλινικη ειναι μια απο τις πιο καλες στην Ελλαδα...

Μπορει σαν νοσοκομειο να εχει ελλειψεις αρκετες απο γιατρους-νοσηλευτες και υλικα αλλα ειναι καλοι στην δουλεια τους...

Εχει πολλα θετικα!

Δεν σε ξεπετανε και δεν σου κανουν ανευ λογου καισαρικη...

Ειναι φουλ υπερ του θηλασμου

Επισης τα δωματια ειναι δικλινα αλλα σπανια θα υπαρχουν 2 κοπελες..Συνηθως μπαινει μια κοπελα μαζι με το μωρακι της στο δωματιο!

Εχει rooming in θες δεν θες!!!!χαχαχα!!!!!

Και οπως η ΓΕΩΡΓΙΑ επειδη στο νοσοκομειο εχουμε τον ιδιο γιατρο απαγορευετε να δωσεις φακελακι...Γι'αυτο το λογο πληρωνονται...

Και μην φοβαστε οτι αν δεν δωσετε δεν θα σας προσεξουν...Μια λεξη χρειαζεται μονο αν υπαρξει τετοιο θεμα: καταγγελια!!!

Να δεις μετα πως θα σας εχουν στα ωπω ωπα!!!!

Μα εμενα δεν μου ζητησε κανεισ φακελακι, απο μονη μου θα του δωσω, επειδι του ζητησα και το επισκλυριδιο, χορισ να το κανουν εκει, κανονησε αυτοσ με ενα ανεστεσιολωγο, και μια μαια που θα με βοηθησει στην αρχη, και το μωρο θα το εχω μαζι... πολλα, που δεν τα προσφερει το δημοσιο νοκομειο....και μεχρι τωρα ειναι απιστευτοσ σε ολα του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα εμενα δεν μου ζητησε κανεισ φακελακι, απο μονη μου θα του δωσω, επειδι του ζητησα και το επισκλυριδιο, χορισ να το κανουν εκει, κανονησε αυτοσ με ενα ανεστεσιολωγο, και μια μαια που θα με βοηθησει στην αρχη, και το μωρο θα το εχω μαζι... πολλα, που δεν τα προσφερει το δημοσιο νοκομειο....και μεχρι τωρα ειναι απιστευτοσ σε ολα του...

Αν το θες εσυ να δωσεις φακελακι οκ...

Εγω μιλαω για περιπτωσεις που σε βαζουν με το ζορι να δωσεις!!!

Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν επισκληριδιο;;

Εδω κανουν αν το ζητησεις παντως...

Οσο για τα δωματια που λες, φιλη μου που γεννησε εκει την ειχαν σε 6κλινο δωματιο μαζι με αλλες κοπελες....Εννοειται οτι δεν υπηρχε ηρεμια και γινοταν ενας χαμος απο τους επισκεπτες...

Ελπιζω οντως να εχουν αλλαξει τα πραγματα και πλεον να ειναι ετσι οπως σου τα εχουν πει...Αφου η μαμα σου δουλευει κιολας εκει τοτε στανταρ θα εχεις καλη μεταχειρηση!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κοιτα να δεισ, η μανα μου δουλευει εκει εδω και 15 χρονια... τα 6 κληνα που λεσ ειναι μονο για χειρουργεια και για ολα τα υπολειπα, αυτεσ που γεννανε πανε μονο σε μικρα δοματια.... και λογο την μαμασ μου και παλι, θα ειμαι σε μικρο δοματιο...Και οταν ειχα κανει χειρουργιο ημουν σε κανονικο δοματιο, και δεν υπιρχε κανενα μα κανενα προβλημα, δηπλα ητανε μια κοπελα με συσπασεισ στο 8 και παραδιπλα μια αλλη με κυστη χειρουργιμενη... και μετα απο μισο τοιχο ηρτανε αλλεσ τρεισ κοπελεσ εγγυεσ με τα δικα τησ η καθε μια....αυτααα..... εγω ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενη...
Αν το θες εσυ να δωσεις φακελακι οκ...

Εγω μιλαω για περιπτωσεις που σε βαζουν με το ζορι να δωσεις!!!

Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν επισκληριδιο;;

Εδω κανουν αν το ζητησεις παντως...

Οσο για τα δωματια που λες, φιλη μου που γεννησε εκει την ειχαν σε 6κλινο δωματιο μαζι με αλλες κοπελες....Εννοειται οτι δεν υπηρχε ηρεμια και γινοταν ενας χαμος απο τους επισκεπτες...

Ελπιζω οντως να εχουν αλλαξει τα πραγματα και πλεον να ειναι ετσι οπως σου τα εχουν πει...Αφου η μαμα σου δουλευει κιολας εκει τοτε στανταρ θα εχεις καλη μεταχειρηση!!!!:D:D:D

Οπως ειπε και η Μαρια.. εμας εδω στο Ρεθυμνο, κανουν εποσκληριδιο χωρις να πληρωσεις, απλα αν το ζητησεις.. επισης οι Μαιες ειναι συνεχεια απο πανω και βοηθανε παρα πολυ, παρολο που ειναι δημοσιο νοσοκομειο.. και ειναι πολυ ανωτερο απο κλινικες.. το μωρο το εχουμε μαζι μας.. και οι γιατροι προσπαθουν να βαζουν μονες τους τις γυναικες..

χρηματα εννοειτε δεν δινουμε.. μονο εαν θελουμε εμεις.. πχ εμενα η μαμα μου, θα αγορασει ενα καλο δωρο για τον γιατρο.. γιατι με εχει προσεξει παρα πολυ.. !!! αλλα επειδη το θελει θα το κανει...!!!

Ισως εκει στο Ηρακλειο τα δυο νοσοκομεια να ειναι πολυ διαφορετικα.. εδω ομως εμας ειναι πολυ Vip... ακομα και οταν εκανα χειρουργειο στο διαφραγμα, ο γιατρος με εχει σε δωματιο για να ειμαι μονη μου, να μην κολλησω κατι.. !!! και περυσι που εκανα την αποξεση.. παλι με ειχαν μονη μου στην μαιευτικη, γιατι το ψυχολογικο ειναι καπως.. !!!

Παντως επειδη εχω παει δυο φορες στο Βενιζελειο, την μια σε γεννα, και την αλλη προχτες.. την γεννα την ειχαν σε 6κλινο, ενω την ξαδελφη προχτες την ειχαν σε ενα δικλινο, το οποιο ηταν τρυπα.. ισα ισα που χωρουσαμε εγω με τον αντρα μου και τα δυο κρεβατια.. και μαλιστα ηταν το δωματιο αναμεσα στους επιμελητες και στους ειδικευομενους.. και ακουγα απο εξω που ελεγαν οτι δεν ειχαν καθολυ κρεβατια...!!!

Μακαρι να σε πανε μονη σου. αλλωστε με το να εχεις την μαμα σου εχεις και αλλη μεταχειρηση.. !!! σε ολα τα μεγαλα νοσοκομεια ειναι ετσι.. βασικα σε αυτα που η πολη εχει πολυ πλυθησμο...οπως το Ηρακλειο..!!! ειναι πολλες που γεννανε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσια μου συγγνωμη που δε συμμετεχω αλλα ηταν δυσκολη μερα.ελπιζω αυριο να μπορω να σας πω τη γνωμη μου για ευχαριστα πραγματα. ευχαριστω για τα συλληπητηρια σας. καλη μας νυχτα

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλησπερα στα κοριτσια κ τα μωρακια!!!!παλι βραδυνη εγω!!!!

κοριτσια καλημερα...μ αυτο θελω να αποχαιρετησω τη γιαγια μου που εγινε ενα ακομα αστερακι στον ουρανο να μας προσεχει...
.

κατα τα αλλα κι εγω κι η μπεμπα μου ειμαστε καλα.συγγνωμη μα σημερα δεν διαβασα τα νεα σας για να σχολιασω κατι...

κοριτσι μου γλυκο, ζωη σε σας...να ζησετε να την θυμοσταστε...

καλημερα κοριτσια

σημερα πηγα παλι ικα για νεα ανναρωτικη περασα επιτροπη

κ τωρα σπιτι

η καμπυλη ζαχαρου δε βγηκε καλη:confused:

εχω αυριο ραντεβου με ενδοκρινολογο

κουκλα μου κ γω το ιδιο θεμα εχω!!!!!μην ανησυχεις!!!!διατροφη στην αρχη κ λογικα θα ρυθμιστει!!!!!αντε βρε, θα παμε για γεννα στιλακια!!!!!!

κοριτσια η επιλογη νοσοκομειου η κλινικης ειναι πολυ λεπτη αποφαση οσον αφορα την κατασταση σημερα!!!!!στο γιο μου πηγα σε κλινικη κ το εχω ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ....5μερες τις χρυσοπληρωσαμε, λες κ καναμε ταξιδι στις μπαχαμες....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ουτε κατι το ιδιαιτερο σε προσοχη, ουτε βοηθεια στο θηλασμο κ 4 ατομα στο δωματιο...δεν θελω να σκεφτομαι ποσο θα ειχαμε πληρωσει αν ηθελα μονοκλινο-δικλινο....το μονο καλο ηταν οτι ειχα το μωρο διπλα μου.....

λογω οικονομικων λοιπον αλλαξα γιατρο κ θα γεννησω στο νοσοκομειο...θα πληρωσω κατι παραπανω (απο το τιποτα δηλαδη) κ θα ζητησω μονοκλινο...το μωρο, εννοειται διπλα μου...κ στο γιατρο, "οτι εχουμε ευχαριστηση"!!!!!κ εχει κ καποιες πολυ καλες μαιες που εχω ακουσει οτι βοηθανε πολυ στο θηλασμο....εκανα μεγαλη χαζομαρα λοιπον που την πρωτη φορα πηγα σε κλινικη....αφου εδωσα χρηματα τζαμπα, ενω χωρις καθολου χρηματα θα εχω ¨περισσοτερες παροχες"!!!!!

απο την αλλη πλευρα λιγες μερες ειναι...θα περασουν!!!!δεν παμε για παραθεριση!!!!θα φερουμε τα μωρα μας στον κοσμο κ θα παμε σπιτι μας!!!!!καλυτερα να μην δινουμε σημασια στα δωματια κλπ!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Κοιτσια, ειναι και αναλογωσ ποιον γιατρο εχεισ, αν ειναι παλιοσ, τοτε παντα τουσ δικουσ του τουσ πρωσεχουν παραπανω...Εμπιρικα σασ το λεω.. Και οτι λεω για το νοσοκομειο, δεν τα ξερω απο τρητουσ, πριν μερικα χρονια ειχα εξωμηρτιο, και με προλαβε ο γιατροσ μου στο τσακ.... στην μεση τησ νυχτασ, χωρησ να εφιμερευει το νοσοκομειο ... και μετα πεντε μερεσ που εκανα, ητανε ολα τελια... και ημουν οπωσ ειπα και πριν σε 6 κληνο, απλα ειναι χωρισμενο μεχρη την μεση με τοιχο.... ειναι πολυ καλα εκει.... υπαρχουν βεβαια και εξερεσησ....ποτε δεν ξερεισ.... εγω παντοσ μονο εκει!!!!

Κοιτσια, ειναι και αναλογωσ ποιον γιατρο εχεισ, αν ειναι παλιοσ, τοτε παντα τουσ δικουσ του τουσ πρωσεχουν παραπανω...Εμπιρικα σασ το λεω.. Και οτι λεω για το νοσοκομειο, δεν τα ξερω απο τρητουσ, πριν μερικα χρονια ειχα εξωμηρτιο, και με προλαβε ο γιατροσ μου στο τσακ.... στην μεση τησ νυχτασ, χωρησ να εφιμερευει το νοσοκομειο ... και μετα πεντε μερεσ που εκανα, ητανε ολα τελια... και ημουν οπωσ ειπα και πριν σε 6 κληνο, απλα ειναι χωρισμενο μεχρη την μεση με τοιχο.... ειναι πολυ καλα εκει.... υπαρχουν βεβαια και εξερεσησ....ποτε δεν ξερεισ.... εγω παντοσ μονο εκει!!!!

κοριτσι μου συμφωνω!!!!

οπου νιωθει μεγαλυτερα ασφαλεια η καθε μια κ οπου ειναι ο γιατρος της!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!!!Πως εισαστε σήμερα?

Η χθεσινή επισκεψη στον γιατρό μας πηγε πολύ καλά, όλα φυσιολογικά. Μας έκανε doppler και όλα ειναι όπως πρέπει. Πηγε λίγο η καρδια μας στην κουλουρη όταν εβλεπε τα αγγεια στον εγκεφαλο γιατι χανόταν ο χτύπος αλλά με την τριτη τον πιασαμε καλά. Ήταν επειδή κουνιοταν είπε ο γιατρός. Ο αντρούλης μου όλο και μου εσφιγγε το χερι σε καθε προσπαθεια του γιατρου να πιασει τον χτυπο! Κοντεψαμε να παθουμε εμεις εγκεφαλικο!:tongue: Τι αγχος και φοβος σε πιανει από το τίποτα βρε κοριτσια!!! Ο γιατρός δεν μας πήρε τιποτα παραπανω,γιατι διαβαζα ότι και το doppler στο χρεωνουν παραπάνω όπως κανουν στον β' επιπεδου.

Πλεον ζυγιζουμε 2100! Θα φτάσει σίγουρα τα 3000 μεχρι να γεννηθεί. Η μπεμπούλα είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω και τα ποδαράκια τα είχε διπλωμενα τόσο που οι πατουσιτσες της φτάναν στο κεφαλάκι της... Κομανέτσι λεει ο γιατρος :P

Ακομα είναι νωρίς μου ειπε για να ειναι με το κεφαλι κατω, συνηθως γυριζουν στον 9ο! Από κλωτσιες παντως παμε πολύ καλα, με εχει ταραξει.

Μου ειπε να παω και σε καρδιολογο για να δουμε τι γινεται με εκεινη την προπτωση μητροειδους βαλβιδας που μου ειχαν βρει πριν χρονια. Παντως θα μου βάλουν αντιβιωση στον ορό για να ειμαστε καλυμμενοι. Του ειπα και ποιον παιδιατρο σκεφτομαι να φωναξω και μου ειπε καλά λόγια και αυτός. Ειναι και πολύ υπερ του θηλασμου λέει και οι νοσοκομες θα κανουν ότι τους πούμε εμεις. Αυτο γιατι του είπα ότι δεν θελω να της δωσουν ξενο γάλα. Μεσα στην 1η ώρα θα μου την βάλουν στο στηθος ειπε. Αντε να δούμε!

Αχ κοριτσια χθες το βραδυ ξυπνησα με ενα καψιμο στο στομαχι! Αυτο ειναι που λενε καούρες? Τι πόνος! Λες και ειχε παρει φωτια το στομαχι μου!

tt193766.aspx

καλημερα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!

Η χθεσινή επισκεψη στον γιατρό μας πηγε πολύ καλά, όλα φυσιολογικά. Μας έκανε doppler και όλα ειναι όπως πρέπει. Πηγε λίγο η καρδια μας στην κουλουρη όταν εβλεπε τα αγγεια στον εγκεφαλο γιατι χανόταν ο χτύπος αλλά με την τριτη τον πιασαμε καλά. Ήταν επειδή κουνιοταν είπε ο γιατρός. Ο αντρούλης μου όλο και μου εσφιγγε το χερι σε καθε προσπαθεια του γιατρου να πιασει τον χτυπο! Κοντεψαμε να παθουμε εμεις εγκεφαλικο!:tongue: Τι αγχος και φοβος σε πιανει από το τίποτα βρε κοριτσια!!! Ο γιατρός δεν μας πήρε τιποτα παραπανω,γιατι διαβαζα ότι και το doppler στο χρεωνουν παραπάνω όπως κανουν στον β' επιπεδου.

Πλεον ζυγιζουμε 2100! Θα φτάσει σίγουρα τα 3000 μεχρι να γεννηθεί. Η μπεμπούλα είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω και τα ποδαράκια τα είχε διπλωμενα τόσο που οι πατουσιτσες της φτάναν στο κεφαλάκι της... Κομανέτσι λεει ο γιατρος :P

Ακομα είναι νωρίς μου ειπε για να ειναι με το κεφαλι κατω, συνηθως γυριζουν στον 9ο! Από κλωτσιες παντως παμε πολύ καλα, με εχει ταραξει.

Μου ειπε να παω και σε καρδιολογο για να δουμε τι γινεται με εκεινη την προπτωση μητροειδους βαλβιδας που μου ειχαν βρει πριν χρονια. Παντως θα μου βάλουν αντιβιωση στον ορό για να ειμαστε καλυμμενοι. Του ειπα και ποιον παιδιατρο σκεφτομαι να φωναξω και μου ειπε καλά λόγια και αυτός. Ειναι και πολύ υπερ του θηλασμου λέει και οι νοσοκομες θα κανουν ότι τους πούμε εμεις. Αυτο γιατι του είπα ότι δεν θελω να της δωσουν ξενο γάλα. Μεσα στην 1η ώρα θα μου την βάλουν στο στηθος ειπε. Αντε να δούμε!

Αχ κοριτσια χθες το βραδυ ξυπνησα με ενα καψιμο στο στομαχι! Αυτο ειναι που λενε καούρες? Τι πόνος! Λες και ειχε παρει φωτια το στομαχι μου!

καλημερα κοπελα μου!!!!μια χαρα τα νεα σου απο το ντοπλερ!!!!κ οντως ετσι ξερω κ γω οτι μετα τον 9ο παιρνουν θεση προς τα κατω!!!!

που θα γεννησεις;;; νοσοκομειο η κλινικη;;;!!!!

οσο για τις καουρες, το γαλα ανακουφιζει λιγο την κατασταση!!!!

οι υπολοιπες τα νεα σας!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσακι μου! Ειστε ολες καλα? εγω μια απο τα ιδια, οι τελευταιες μερες δεν περναααανε με τιποτα! :tongue:

Ετοιμασου να δεις πολυυυυυ μαλλι! Εμενα η μικρη μου γεννηθηκε και ριζα δεν εβλεπες, ειχα ενα σωρο καουρες συνεχεια κ το μαλλι που ειχε οταν γεννηθηκε δε περιγραφεται! Το ιδιο βεβαια περιμενω κ τωρα μη σου πω κ περισσοτερο, εχω πεθανει!!!! Θα βγει το παιδι κατ'ευθειαν Bob Marley!:D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

sspyr82 Σπυριδούλα,σωστά?

Σε κλινική θα γεννησω. Γαλα για τις καούρες,ε? Ζεστό ή κρύο? Μου φερνει αναγούλα το γάλα αλλά αν με ξαναπιασει καούρα θα το δοκιμάσω. Πρωτη φορά ενιωσα το στομαχι μου να καιγεται,χάλια αισθηση!!!

Dms2310 Πλησιαζεις εσυ βλέπω...αντε με το καλό κοριτσι μου!Εχει παρει θεση το μωράκι σου?Δεν τα πιστευω αυτά για τα μαλλιά και τις καούρες! Η μπεμπούλα μου ειναι μεσα στον σάκο της δεν ακουμπάει το στομάχι μου με τα μαλλιά της!! Μακαρι να έχει πλούσια μαλλάκια βεβαια! Οι καούρες θα οφειλονται στο οτι το στομαχι μας ζοριζεται ετσι που εχει στριμωχτει. Καμια φορά βρε κοριτσια νιωθω ότι θα μου ανεβει στο λαιμο...χαχαχα!

tt193766.aspx

μαρακι μου συριανο, πως εισαι σημερα;;;!!!!θα περασουν βρε οι μερες που θα πανε;;;!!!!εγω την μερα που θα γεννας, θα σταματησω μαλλον απο τη δουλεια!!!!μετραμε μαζι αντιστροφα!!!!!η καθε μια βεβαια για το λογο της!!!!!

konna μου εμενα παντως με βοηθησε πολυ το γαλα!!!! οσο για την κλινικη κ μενα ετσι μου ελεγαν, αλλα δν τηρηθηκε τιποτα απο οσα μου ειχαν οι ιδιοι "ταξει"!!!!!!προσοχη λοιπον κ "αυστηροτητα"!!!!!ειδικα για το θηλασμο!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μαρακι μου συριανο, πως εισαι σημερα;;;!!!!θα περασουν βρε οι μερες που θα πανε;;;!!!!εγω την μερα που θα γεννας, θα σταματησω μαλλον απο τη δουλεια!!!!μετραμε μαζι αντιστροφα!!!!!η καθε μια βεβαια για το λογο της!!!!!

konna μου εμενα παντως με βοηθησε πολυ το γαλα!!!! οσο για την κλινικη κ μενα ετσι μου ελεγαν, αλλα δν τηρηθηκε τιποτα απο οσα μου ειχαν οι ιδιοι "ταξει"!!!!!!προσοχη λοιπον κ "αυστηροτητα"!!!!!ειδικα για το θηλασμο!!!!

Ααααχ Σπυριδουλα μου τα εχω παιξει λεμε!!!!

sspyr82 Σπυριδούλα,σωστά?

Σε κλινική θα γεννησω. Γαλα για τις καούρες,ε? Ζεστό ή κρύο? Μου φερνει αναγούλα το γάλα αλλά αν με ξαναπιασει καούρα θα το δοκιμάσω. Πρωτη φορά ενιωσα το στομαχι μου να καιγεται,χάλια αισθηση!!!

Dms2310 Πλησιαζεις εσυ βλέπω...αντε με το καλό κοριτσι μου!Εχει παρει θεση το μωράκι σου?Δεν τα πιστευω αυτά για τα μαλλιά και τις καούρες! Η μπεμπούλα μου ειναι μεσα στον σάκο της δεν ακουμπάει το στομάχι μου με τα μαλλιά της!! Μακαρι να έχει πλούσια μαλλάκια βεβαια! Οι καούρες θα οφειλονται στο οτι το στομαχι μας ζοριζεται ετσι που εχει στριμωχτει. Καμια φορά βρε κοριτσια νιωθω ότι θα μου ανεβει στο λαιμο...χαχαχα!

Υποτιθεται οτι στον 9ο το μωρο εχει ηδη παρει θεση γτ δεν υπαρχει κ χωρος να γυρισει.... εμενα ειναι πλαϊ, το κεφαλι του ειναι προς τα κατω, τα ποδια του ομως ειναι στα δεξια πλευρα μου. Ετσι κι αλλιως οπως κ να καθεται δε με νοιαζει εφοσον θα κανω καισαρικη να τελειωνουμε! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Ααααχ Σπυριδουλα μου τα εχω παιξει λεμε!!!!

Υποτιθεται οτι στον 9ο το μωρο εχει ηδη παρει θεση γτ δεν υπαρχει κ χωρος να γυρισει.... εμενα ειναι πλαϊ, το κεφαλι του ειναι προς τα κατω, τα ποδια του ομως ειναι στα δεξια πλευρα μου. Ετσι κι αλλιως οπως κ να καθεται δε με νοιαζει εφοσον θα κανω καισαρικη να τελειωνουμε! ;)

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω...κ εσυ τουλαχιστον ξεμπερδεψες....εγω εχω ακομα....

κοριτσια ειναι ασχημο αυτο που λεω, το ξερω, αλλα δυστυχως, εχω κουραστει πολυ....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω...κ εσυ τουλαχιστον ξεμπερδεψες....εγω εχω ακομα....

κοριτσια ειναι ασχημο αυτο που λεω, το ξερω, αλλα δυστυχως, εχω κουραστει πολυ....

Κοριτσάκι μου δεν εισαι η μόνη που νιωθει ετσι...όσο πλησιαζουμε στο τέλος τόσο πιο κουραστικό ειναι. Και εγώ χθες ειπα στον γιατρό μου πως νιωθω λες και ειμαι εγκυος 2 χρόνια!!! Η απαντηση του ήταν ότι ειναι φυσικό να έχω κουραστεί και ότι όσο περναει ο καιρός τοσο θα λεω αντε να ερθει η ωρα να τελειώνουμε. Δεν ειναι και εύκολο όλο αυτό που ζούμε. Μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη ψυχική και σωματική κούραση. Αντε λίγο ακόμα υπομονή γλυκιά μου!!!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...