Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα!!!

Εκλερακι τελεια η λιστα!! Θα την γραψω κ θα δω τι μου λειπει!!

Κονα με γεια την κουνια!! Φανταζομαι θα ειναι υπεροχη!!

Βαλεντινα μου ο γιατρος μου δεν θελει με τιποτα μεγαλο μωρο για αυτο με μαλωνει συνεχεια για τα κιλα μου!! Ειναι +10!! Δεν θελει να τρωω γλυκα αν κ η καμπυλη ηταν αψογη αλλα εγω δεν μπορω να αντισταθω!! Αν δεν ετρωγα τοσα γλυκα μπορει ουτε 5 κιλα να μην εβαζα.... Παντως χαρηκα πολυ με το κοριτσακι μου!! Τον ερωτα μου!! Διαλεξα σημερα κ τις κουρτινες!! Απο εβδομαδα θα ειναι ετοιμα!! Ηρθε κ το φωτιστικο!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκλερακι, ειναι τελια η λιστα, αλλα καποια πραγματα ειναι περιτα, οπωσ η ζηγαρια, ετσι και αλλιωσ στην αρχη πασ πολυ συχνα σε παιδιατρο και στο ζηγηζει.... θερμομετρο ειναι πολυ βολικο με υπεριθρεσ, κανει 35 ? περιπου, αλλα μετραει ολεσ θερμοκρασιεσ, νερου, χορου, μωρου, φαγιτου... ειναι πολυ βολικο... κρεμα για συγκαμα μην βαλετε ποτε την σουντοκρεμ, τσουζει απιστευτα.... το δωκιμασα πανω μου... ειχα παθει τελοσ καλοκαιριου ενα συγκαμα κατω απο το στιθοσ, και την εβαλα.... κοντεψα να πεθανω απο τον πονο και δεν ξεβγαζεται κιολασ, πιο καλο ειναι αμιγδαλελεο... και πλυσιμο με χαμομυλι. αν μπορεισ βεβαια να τα παρεισ ολα, ειναι οτι καλυτερο.... εγω δεν εχω τετια δυνατοτητα γιατι προτημω να κρατησω τα βλαστοκυταρα, μονο γιαυτα μου εχουν μεινει λεφτα....και η μαμα μου δεν μπορει αλλο να με βοηθησει....πηρα μονο τα απαρετητα και οτι μπορουσα εραψα μονη μου...

Κριστυ, εγω ειμαι συν 16 εδω και κανενα μινα και δεν θελω να παρω αλλα για τον ιδιο λογο... προσ το παρων κατιεμαι....χαχαχα θα δηξει...

Ο καλύτερος τρόπος που μπόρεσα να αντιγράψω τη λίστα:

Για το δωμάτιο Κρεβατάκι, Βάση κουνουπιέρας και κουνουπιέρα, Συρταριέρα, Αλλαξιέρα έπιπλο ή στρωματάκι αλλαξιέρα με βάση , Χαλάκι, Κουρτίνα, Θερμόμετρο χώρου, Ενδοεπικοινωνία, Φωτάκι νυχτός ή λαμπατέρ, Καλάθι Καλλυντικών, Σφηνάκι για τον ύπνο, Μαξιλαράκι αντιπνικτικό, Θήκες για συρτάρια , Παιχνίδι κρεμαστό για το κρεβάτι (μόμπιλε), Καλάθι για τις λερωμένες πάνες, Καλάθι για τα άπλυτα, Φωτιστικό, Καλαθούνα, Βάση καλαθούνας, Λίκνο, Κρεβάτι ταξιδιού ή παρκοκρέβατο ,

Για την βόλτα , Καροτσάκι, Καθισματάκι αυτοκινήτου, Μάρσιπο ή sling, Τσάντα-αλλαξιέρα, Παιχνίδι για το καρότσι,

Για το φαγητό , Αποστειρωτής (σε περίπτωση μη θηλασμού), Βραστήρας, Θερμαντήρας, Μπιμπερό (σε περίπτωση μη θηλασμού), Θηλές (σε περίπτωση μη θηλασμού), Βούρτσα καθαρισμού,

Για το μπάνιο , Μπανιερίτσα , Βάση Μπανιέρας, Αντιολισθητικό πατάκι μπάνιου, Ψαλιδάκι, Θερμόμετρο μπάνιου, Βούρτσα-χτένα, Μπατονέτες ασφαλείας, Αφρόλουτρο, Σαμπουάν, Κρέμα κατά του συγκάματος, Κρέμα σώματος, Μωρομάντηλα, Μπουρνούζια, Πετσέτες, Βαζελίνη, Στερεό σαπούνι για τον καθαρισμό του προσώπου (βρεφική ακμή), Φυσιολογικός ορός για το πρόσωπο, Γάζες, Βαμβάκι, Οινόπνευμα (για τον καθαρισμό του ομφάλιου λώρου), Λάδι κατά της ξηρότητας του δέρματος, Φυσικό σφουγγαράκι, Φυσιολογικό ορός (αμπούλες),

Διάφορα , Πιπίλες, Θήκη πιπίλας, Αλυσίδα πιπίλας, Θερμόμετρο, Αποφρακτήρας μύτης, Κουδουνίστρες, Παιχνιδάκια, Πάμπερς, Φαρμακείο, Απορρυπαντικό-μαλακτικό για μωρά, Αντηλιακά κουρτινάκια, Ενδοεπικοινωνία, Υγραντήρας δωματίου, Ζυγαριά, Cd, Παιχνίδια (υφασμάτινα βιβλία –κουδουνίστρες-γυμναστήριο),

Προίκα , ΣΕΤ μπάντα, πάπλωμα, 2 σεντόνια, μαξιλαροθήκη, κουνουπιέρα, Κουβέρτα κρεβατιού, Κουβέρτα αγκαλιάς-καροτσιού, Έξτρα σετ σεντονιών, Πανάκια για ρέψιμο (Λαβέτες), Σελτεδάκια, Σαλιάρες, Υπνόσακος, Ρούχα , Εσώρουχα, Φορμάκια, Φόρμα εξόδου, Ζακετάκι, Γαντάκια, Καλτσάκια, Σετ Σκουφάκι-κασκόλ-γάντια, Παπαλάκια, Πυτζάμες, Παπουτσάκια αγκαλιάς,

Για την κλινική , Για το μωρό , Εσώρουχα, Ρούχα, Πάμπερς, Καλλυντικά, Καρεκλάκι αυτοκινήτου, Καλτσάκια, Κουβερτούλα, Σαλιάρες, Πανάκια για ρέψιμο,

Για την μαμά , Εσώρουχα, Εσώρουχα μίας χρήσης, Σουτιέν θηλασμού, Πυτζάμες ή νυχτικά (με άνοιγμα μπροστά για ευκολία στον θηλασμό), Φόρμα, Λαστέξ, Καλλυντικά, Πετσέτα, Ρόμπα, Κάλτσες, Παντόφλες, Επιθέματα στήθους, Δίσκοι στήθους (όταν οι θηλές είναι ερεθισμένες ), Θερμοφόρες (σε περίπτωση πρηξίματος στήθους), Σερβιέτες λοχείας, Κρέμα ή λάδι πρόληψης ραγάδων, Κρέμα προετοιμασίας –προστασίας στήθους, Μαξιλάρι θηλασμού, Βιβλίο φροντίδας μωρού, Ασκός βλαστοκυττάρων, Εξετάσεις εγκυμοσύνης, Σαγιονάρες για ντούζ, Σερβιέτες λοχείας για 40 μέρες, Φορτιστής κινητού, Φωτογραφική μηχανή, Κάμερα, Χαρτί μολύβι, Ρούχα για έξοδο από κλινική,

Για το φαγητό του (σε περίπτωση που δεν μπορείτε να θηλάσετε), Θήλαστρο, 4 – 6 μπιμπερό, 4 – 6 θηλές, Αποστειρωτής μπιμπερό, Βούρτσα καθαρισμού μπιμπερών και θηλών, Λαβίδα, Θήκη φύλαξης μπιμπερών, Θερμαντήρας, Βραστήρας νερού, Ισοθερμική τσάντα, Δοσομετρητής γάλακτος, Γάλα σε σκόνη,

Μετέπειτα αγορές, Πάρκο, Περπατούρα (συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας), Καρεκλάκι φαγητού, Ριλάξ,

Η λίστα είναι μεν καθοδηγητική αλλά είναι απλά τεράστια. Μάλλον χρειάζεσαι μια περιουσία για να τα πάρεις όλα. Πολλά πάντως δεν χρειάζονται σύμφωνα με την εμπειρία μου. Και άλλα από αυτά θα χρειαστούν αργότερα, όπως πχ ο υγραντήρας που χρειάζεται όταν το παιδί είναι κρυωμένο και φουλ μπουκωμένο. Εμείς τον πήραμε τον δεύτερο χρόνο μιας και τον πρώτο δεν μου αρρώστησε καθόλου. Οπότε μην αγχώνεστε.;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Εκλερακι, ειναι τελια η λιστα, αλλα καποια πραγματα ειναι περιτα, οπωσ η ζηγαρια, ετσι και αλλιωσ στην αρχη πασ πολυ συχνα σε παιδιατρο και στο ζηγηζει.... θερμομετρο ειναι πολυ βολικο με υπεριθρεσ, κανει 35 ? περιπου, αλλα μετραει ολεσ θερμοκρασιεσ, νερου, χορου, μωρου, φαγιτου... ειναι πολυ βολικο... κρεμα για συγκαμα μην βαλετε ποτε την σουντοκρεμ, τσουζει απιστευτα.... το δωκιμασα πανω μου... ειχα παθει τελοσ καλοκαιριου ενα συγκαμα κατω απο το στιθοσ, και την εβαλα.... κοντεψα να πεθανω απο τον πονο και δεν ξεβγαζεται κιολασ, πιο καλο ειναι αμιγδαλελεο... και πλυσιμο με χαμομυλι. αν μπορεισ βεβαια να τα παρεισ ολα, ειναι οτι καλυτερο.... εγω δεν εχω τετια δυνατοτητα γιατι προτημω να κρατησω τα βλαστοκυταρα, μονο γιαυτα μου εχουν μεινει λεφτα....και η μαμα μου δεν μπορει αλλο να με βοηθησει....πηρα μονο τα απαρετητα και οτι μπορουσα εραψα μονη μου...

Κριστυ, εγω ειμαι συν 16 εδω και κανενα μινα και δεν θελω να παρω αλλα για τον ιδιο λογο... προσ το παρων κατιεμαι....χαχαχα θα δηξει...

Αχ κοριτςακι μου εχεις χιλια δικια!!! Την λιστα την εφτιαξα με βαση τις διαφορες λιστες που κυκλοφορουν. Προςωπικα δεν εχω τη δυνατοτητα να παρω ουτε τα μισα!!! Αλλα ευτυχως εχω πολυ καλους φιλους που θα μου δωσουν πολλα απο τα απαραιτητα!!!

Οσον αφορα την κρεμα συγκαματος μου ειπαν παρομοια κακη κριτικη για την σουντοκρεμ... Μου ειπαν ομως πολυ καλα λογια για αντιστοιχη κρεμα της φρεζιντερμ (απο φαρμακειο).

Ευχομαι ολα τα μωρακια να γεννηθουν γερα και οι γονεις να τα μεγαλωσουμε με αγαπη. Τα υλικα δεν εχουν τοση σημασια! Ο καθε ενας μας θα προσφερει οτι μπορει!!! Πολλα, λιγα, καινουρια, μεταχειρισμενα...

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Η λίστα είναι μεν καθοδηγητική αλλά είναι απλά τεράστια. Μάλλον χρειάζεσαι μια περιουσία για να τα πάρεις όλα. Πολλά πάντως δεν χρειάζονται σύμφωνα με την εμπειρία μου. Και άλλα από αυτά θα χρειαστούν αργότερα, όπως πχ ο υγραντήρας που χρειάζεται όταν το παιδί είναι κρυωμένο και φουλ μπουκωμένο. Εμείς τον πήραμε τον δεύτερο χρόνο μιας και τον πρώτο δεν μου αρρώστησε καθόλου. Οπότε μην αγχώνεστε.;)

Μη σου πω και δυο περιουσιες!!!

Η λιστα ειναι ακριβως οπως την περιεγραψες !!! Καθοδηγητικη!!! Μακαρι καποιες κοπελες να εχουν την ανεση να παρουν αυτα κι αλλα τοσα!!! Οι υπολοιπες απλα θα χαζευουμε τις λιστες... Χαχαχαχα

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτςακι μου εχεις χιλια δικια!!! Την λιστα την εφτιαξα με βαση τις διαφορες λιστες που κυκλοφορουν. Προςωπικα δεν εχω τη δυνατοτητα να παρω ουτε τα μισα!!! Αλλα ευτυχως εχω πολυ καλους φιλους που θα μου δωσουν πολλα απο τα απαραιτητα!!!

Οσον αφορα την κρεμα συγκαματος μου ειπαν παρομοια κακη κριτικη για την σουντοκρεμ... Μου ειπαν ομως πολυ καλα λογια για αντιστοιχη κρεμα της φρεζιντερμ (απο φαρμακειο).

Ευχομαι ολα τα μωρακια να γεννηθουν γερα και οι γονεις να τα μεγαλωσουμε με αγαπη. Τα υλικα δεν εχουν τοση σημασια! Ο καθε ενας μας θα προσφερει οτι μπορει!!! Πολλα, λιγα, καινουρια, μεταχειρισμενα...

Πολύ καλή κρέμα για την αλλαγή της πάνας είναι της Weleda. Την χρησιμοποίησα κατά κόρον στην μικρή μου και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα συγκάματος. Απλά την προμηθεύομαι από το ιντερνετ που την βρίσκω σε μισή τιμή.

Μη σου πω και δυο περιουσιες!!!

Η λιστα ειναι ακριβως οπως την περιεγραψες !!! Καθοδηγητικη!!! Μακαρι καποιες κοπελες να εχουν την ανεση να παρουν αυτα κι αλλα τοσα!!! Οι υπολοιπες απλα θα χαζευουμε τις λιστες... Χαχαχαχα

Καλό είναι και να χαζεύεις.:P

Τι σημασία έχουν όλα; ΑΓΑΠΗ..ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ σε τεράστιες δόσεις.:P:p

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλησπερα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!βραδυνη σημερα!!!!!

εκλερακι μου η λιστα σου ειναι μια χαρα!!!!απλα συνηθως μονο τα μισα απο αυτα ειναι απαραιτητα!!!!τα υπολοιπα, ισως κ "περιτα"!!!!!κοριτσια παρτε τα βασικα κ τα υπολοιπα αναλογα με τις αναγκες σας που θα τις βλεπετε στην πορεια!!!!μην αγχωνεστε!!!

μαρακι μου συριανο, λιγο ακομα εμεινε!!!!!αντε βρε κουκλα μου με το καλο!!!!

βαλεντινα μου, θα διαφωνησω για τη σουντοκρεμ!!!! εχει να κανει με το δερμα!!!εγω χρησιομοποιουσα αυτη κ μονο αυτη στο γιο μου....κ εμεινα τρομερα ικανοποιημενη!!!!!καποια στιγμη ο γιος μου επαθε ενα πολυ δυνατο συγκαμα επειδη τον πλυναμε με ενα κοινο σαπουνι, επειδη ειμασταν εξω κ δεν σκεφτηκαμε οτι θα του εκανε τοσο μεγαλο κακο... τον πηγαμε στη γιατρο κ μας ειπε να του βαζουμε ελαιολαδο κ τεραμικινη(αντισηπτικο-καταπραυντικο) εναλαξ στην αλλαγη της πανας....σχεδον 1εβδομαδα δεν καλυτερευε, μονο χειροτερα γινοταν, ειχε φτασει να κανει μεγαλη πληγη κ το μωρο ΥΠΕΦΕΡΕ....τελικα αποφασισα να γραψω τη γιατρο στα παλια μου τα παπουτσια...εβαζα μονο σουντοκρεμ....σε 3 μερες η πληγη ηταν σαν να μην υπηρξε ποτε....απο τοτε την εμπιστευομαι με κλειστα ματια!!!!!κ εγω την ειχα βαλει καποια στιγμη που την χρειαστηκα κ ενιωσα να με δροσιζει κ οχι να με καιει....μαλλον εχει να κανει με το δερμα!!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Για την φρειζι δερμ εχω ακουσει και γω καλα λογια, και στην κοιλια βαζω μια τησ φρειζι παλι και ειμαι πολυ ευχαριστημενη... οπωσ το πεσ, οτι μπορει ο καθενασ, και μενα μου δωσανε πολλα οι φιλεσ και η ξαδερφη μου, τα πιρα ολα, θεωρω οτι δεν ειναι καιροι για να αρνιομαστε τετοια βοηθεια!!!! και τα υπολειπα τα επερνα σιγα σιγα για να μην μου ερθουν μαζεμενα....
καλησπερα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!βραδυνη σημερα!!!!!

βαλεντινα μου, θα διαφωνησω για τη σουντοκρεμ!!!! εχει να κανει με το δερμα!!!εγω χρησιομοποιουσα αυτη κ μονο αυτη στο γιο μου....κ εμεινα τρομερα ικανοποιημενη!!!!!καποια στιγμη ο γιος μου επαθε ενα πολυ δυνατο συγκαμα επειδη τον πλυναμε με ενα κοινο σαπουνι, επειδη ειμασταν εξω κ δεν σκεφτηκαμε οτι θα του εκανε τοσο μεγαλο κακο... τον πηγαμε στη γιατρο κ μας ειπε να του βαζουμε ελαιολαδο κ τεραμικινη(αντισηπτικο-καταπραυντικο) εναλαξ στην αλλαγη της πανας....σχεδον 1εβδομαδα δεν καλυτερευε, μονο χειροτερα γινοταν, ειχε φτασει να κανει μεγαλη πληγη κ το μωρο ΥΠΕΦΕΡΕ....τελικα αποφασισα να γραψω τη γιατρο στα παλια μου τα παπουτσια...εβαζα μονο σουντοκρεμ....σε 3 μερες η πληγη ηταν σαν να μην υπηρξε ποτε....απο τοτε την εμπιστευομαι με κλειστα ματια!!!!!κ εγω την ειχα βαλει καποια στιγμη που την χρειαστηκα κ ενιωσα να με δροσιζει κ οχι να με καιει....μαλλον εχει να κανει με το δερμα!!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;!!!!

Μαλλον οπωσ το λεσ εχει να κανει με το δερμα, εγω παντοσ υπεφερα πολυ οταν την εβαλα, και μετα για πολυ ωρα μεχρι να καταφερω να την βγαλω....στην τελικη μετα εβαλα ενα φιλο αλοε και μεσα σε μια νυχτα εστρωσε....

Εγω εχω παλι συσπασεισ, ηπια το χαπακι μου και ειμαι ξαπλα με το λαπ τοπστο καναπε....αυτααα:(:(:(

Καλησπερα κοριτσάκια τι μου κανεται; Εμενα σημερα με εχει πεθάνει η μεση μου δεν μπορω να κουνηθω και χτες το βράδυ με ειχε πιάσει καουρα που δεν πέρναγες με τιποτα και ξύπνησα μες την νύχτα γιατι μου ήρθε ξυνιλα στο στόμα παραλίγο να πνίγω δεν πέρναγε με τιποτα μεχρι που εκανα εμετό :-( και με έπιασε και σημερα η ιδια καουρα ελπίζω να μην εχω την ιδια καταλήξει με χτες...

[/b]

Καλημερα κουκλεσ!!!!ειδεσ κοπελα μου, που δεν ηταν τιποτα, και δεν ειναι μικρουλα οπωσ ειπεσ..... κανονικοτατη!!!!!για την βδομαδα σου ολα τελια....και η θεση και το βαροσ, και αφου γυρισε με το κεφαλι κατο, ετσι θα μενει.....

Ντινακη μου αφου σε βολεβει ανασκελα, κατσε...εγω μονο πλαι κε με δυο τεραστια μαξηλαρια, αν ξεχαστω την νυχτα και ξυπνησω ανασκελα, μετα θελω γερανο να με γυρισει, πιανετε πολυ η μεση και εχω φρυκτουσ πονουσ......και με πιανουν και πιο συχνα οι συσπασεισ ετσι....Σαραβαλο εχω γηνει...χχαχαχ αστα να πανε!!! Πωσ ειστε σημερα μανουλεσ????

Το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι στο πλάι κοπαναει η μπεμπα αλλα ανάσκελα εχω και ΄γω το ίδιο προβλημα θελω και εγω γερανό για να με γυρίσει και να σηκωθώ χαχαχαχα :tongue:

Καλημέρα μανούλες!!!Πως είστε σήμερα?

Αχ μόλις παρέλαβα την κουνια της και το στρωματάκι της με την μωβ πάντα με το κάστρο της πριγκιππισας μου και το μαξιλαράκι της το μικροσκοπικο!!! Θα τρελαθώ από την χαρά μου! Ανυπομονω να ερθει ο αντρούλης μου από την δουλειά για να μοιραστώ την χαρά μου!

Μεγεια κοπελα μου εγω εχω παραλάβει εδω και ενα μηνα περιπου αλλα δεν την εχουμε φτιάξει ακομα..

waY5p2.png

κοριτσια καλημερα...μ αυτο θελω να αποχαιρετησω τη γιαγια μου που εγινε ενα ακομα αστερακι στον ουρανο να μας προσεχει...

.

κατα τα αλλα κι εγω κι η μπεμπα μου ειμαστε καλα.συγγνωμη μα σημερα δεν διαβασα τα νεα σας για να σχολιασω κατι...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

σημερα πηγα παλι ικα για νεα ανναρωτικη περασα επιτροπη

κ τωρα σπιτι

η καμπυλη ζαχαρου δε βγηκε καλη:confused:

εχω αυριο ραντεβου με ενδοκρινολογο

Yupqp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Joannako μου τα συλλυπητηρια μου για την γιαγιά σου. Ερχεται μια καινουργια ζωούλα σε λίγο και θα έχεις μόνο χαρές πια.

Elenitsamou θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια ειδική διατροφή φαντάζομαι. Λίγη προσοχή και όλα θα πάνε καλά, τόσες και τόσες γυναίκες τα καταφέρανε, μπορείς και εσύ!

Χθες το βραδυ η μπεμπούλα μου με τάραξε στις κλωτσιές και τα στριφογυρισματα και αυτην την φορά με πονούσε! Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε εκει μέσα αλλά ήταν πολύυυυυ δραστήρια. Αυτός που είχε κολλήσει στην κοιλιά μου και χαιρόταν σαν μικρό παιδάκι σε κάθε κίνηση ήταν ο αντρούλης μου. Εκανε τέτοια χαρά χθες με τα στριφογυρισματα τις κόρης του γιατί ηταν εντονα και τα εβλεπε και τα ενιωθε πολύ. Σημερα έχουμε ραντεβου στον γιατρό το απόγευμα. Θα την δούμε ξανα!!!!:-P Λετε να μου κάνει το doppler? Βεβαια σε καθε υπερηχο βλεπει την καρδια της, την κυκλοφορία του αίματος στον ομφάλιο λώρο και στην μηριαια αρτηρια. Έχει κανει καμιά σας doppler? Τι παραπανω βλέπει σε αυτον τον υπέρηχο? Να δουμε και τι θα μας πάρει...ειναι και αυτο ένα θέμα στις μέρες μας.

Εχω αποψε ραντεβου....χαχαχα....ραντεβού με την μπεμπούλα μου!!!!!!

tt193766.aspx

Καλημερα!!

Joannako μου να ζησετε να την θυμοσαστε την γιαγια σου...

Θα σας προσεχει απο ψηλα τωρα!!!:(:(:(

Ελενιτσα μου μην στεναχωριεσαι...Θα μιλησεις με τον ενδοκρινολογο και θα βρειτε την λυση....Για αρχη θα ξεκινησεις διατροφη και ειμαι βεβαιη οτι θα στρωσει!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα!!

Joannako μου να ζησετε να την θυμοσαστε την γιαγια σου...

Θα σας προσεχει απο ψηλα τωρα!!!:(:(:(

Ελενιτσα μου μην στεναχωριεσαι...Θα μιλησεις με τον ενδοκρινολογο και θα βρειτε την λυση....Για αρχη θα ξεκινησεις διατροφη και ειμαι βεβαιη οτι θα στρωσει!!!!

μακαρι ρε κοριτσια

τελικα ο γιατρος μας ειπε τιμη 2500 καισαρικη 2000 φυσιολογικα,ολα μεσα

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...