Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σας κοριτσια τι κανετε; Σας ευχαριστω ολες για τις ευχές σας εγω σημερα έκατσα σπιτι ξάπλα γιατι κουράστηκα πολυ με το μαγαζι και με πιάσανε πόνοι χαμηλά στην κοιλια και δεν μπορουσα να περπατήσω εύκολα χτες το βράδυ.. Το μαγαζι το ανοίγουμε στο Λουτράκι οταν ανοίξουμε θα σας περιμενω να έρθετε να δοκιμάσετε τα σουβλάκια μας :tongue: τα εγκαίνια θα τα κανουμε πολυ αργότερα λέμε για τον Μάιο που γιορτάζουμε εγω και αντρας μου να εχει ξεπεταχτει και λιγο η μπεμπα..

Γλυκά τρωω και ΄γω πολλα αλλα η μπεμπα μου ειναι μικρούλα :confused: μήπως να τρωω περισσότερα χιχιχιχι αφορμή ψάχνω μιας και ειμαι γλυκατζου :tongue:

waY5p2.png

Καλησπερα σας κοριτσια τι κανετε; Σας ευχαριστω ολες για τις ευχές σας εγω σημερα έκατσα σπιτι ξάπλα γιατι κουράστηκα πολυ με το μαγαζι και με πιάσανε πόνοι χαμηλά στην κοιλια και δεν μπορουσα να περπατήσω εύκολα χτες το βράδυ.. Το μαγαζι το ανοίγουμε στο Λουτράκι οταν ανοίξουμε θα σας περιμενω να έρθετε να δοκιμάσετε τα σουβλάκια μας :tongue: τα εγκαίνια θα τα κανουμε πολυ αργότερα λέμε για τον Μάιο που γιορτάζουμε εγω και αντρας μου να εχει ξεπεταχτει και λιγο η μπεμπα..

Γλυκά τρωω και ΄γω πολλα αλλα η μπεμπα μου ειναι μικρούλα :confused: μήπως να τρωω περισσότερα χιχιχιχι αφορμή ψάχνω μιας και ειμαι γλυκατζου :tongue:

Τρωγε τωρα που μπορεισ!!!χαχαχαχαχ, αααα και μην κανεισ βλακιεσ στο μαγαζι, δεν κανει να κουραζεσαι!!!!! και γω τα ιδια κανω, και μετα αγχονομαι και υποφερω και την ακουω απο την μανα μου και τον γιατρο..... Και οσω για την μπεμπα, αρκει να ειναι πανω απο 2650 οταν γεννησεισ..... γιαυτο μην σε πολυ προβλξματιζει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε, κανε ενα ζεστο μπανακι και ξεκουρασι στο πλαι, βοιθαει πολυ στουσ πονουσ...

Κοριτσακια μου καλησπερα!! Τι κανετε;;

Σπυριδουλα μου μην αγχωνεσαι καθολου αλλα αν δεν μπορεις να ηρεμισεις μια βολτα στον γιατρουλη θα σε διωξει καθε αρνητικη σκεψη!!

Σε ολα τα κοριτσια στελνω φιλακια!! Κ στις κοιλιτσες βεβαια!!

Εμεις πηγαμε σημερα στον γιατρο! Ειμαστε 970 γρ μπουμπουκι!! Κ επιτελους γυρισαμε με το κεφαλακι κατω!! Ελπιζω ετσι να παραμεινουμε! Με τριμοκρατησε με το αμνιακο υγρο αλλα τελικα δεν μετρησε σωστα... Πηγε η ψυχη μου κ ξαναγυρισε για δευτερολεπτα! Επισης η κορη οπως δειχνει "φερνει" στον μπαμπακα της!! Κανει φτερα η επιθυμια του αντρουλη μου να κανει κορη ιδια εγω... Ολο αυτο λεει!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Τρωγε τωρα που μπορεισ!!!χαχαχαχαχ, αααα και μην κανεισ βλακιεσ στο μαγαζι, δεν κανει να κουραζεσαι!!!!! και γω τα ιδια κανω, και μετα αγχονομαι και υποφερω και την ακουω απο την μανα μου και τον γιατρο..... Και οσω για την μπεμπα, αρκει να ειναι πανω απο 2650 οταν γεννησεισ..... γιαυτο μην σε πολυ προβλξματιζει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε, κανε ενα ζεστο μπανακι και ξεκουρασι στο πλαι, βοιθαει πολυ στουσ πονουσ...

Ναι δεν με αφήνουν να ξανα παω στο μαγαζι για να βοηθήσω με εχουν τιμωρία στο σπιτι χαχαχαχα στο πλάι δεν με βολεύει καθόλου γιατι κουνιέται η μπεμπα και στον υπνο βολεύομαι μονο στο πλάι αλλα τωρα με την μπεμπα δεν με αφήνει κοιμάμαι αναγκαστικά ανάσκελα :rolleyes:

Σπυριδουλα μου μην αγχωνεσαι καθολου αλλα αν δεν μπορεις να ηρεμισεις μια βολτα στον γιατρουλη θα σε διωξει καθε αρνητικη σκεψη!!

Εμεις πηγαμε σημερα στον γιατρο! Ειμαστε 970 γρ μπουμπουκι!! Κ επιτελους γυρισαμε με το κεφαλακι κατω!! Ελπιζω ετσι να παραμεινουμε! Με τριμοκρατησε με το αμνιακο υγρο αλλα τελικα δεν μετρησε σωστα... Πηγε η ψυχη μου κ ξαναγυρισε για δευτερολεπτα! Επισης η κορη οπως δειχνει "φερνει" στον μπαμπακα της!! Κανει φτερα η επιθυμια του αντρουλη μου να κανει κορη ιδια εγω... Ολο αυτο λεει!

Μην σε αγχώνει το πως ειναι γυρισμένη τα μωρά γυρίζουν συνεχεια μεσα στην κοιλια μας το ειχα και εγω άγχος αλλα μου εξήγησε ο γιατρος οτι οταν θα ερθει η ωρα να γεννηθεί θα παρει την σωστή θέση οτι ειναι μελετημένα ολα.. Και ΄μενα ο αντρας μου αυτο ελεγε οτι θελει να ειναι κοριτσάκι και να μου μοιάζει αλλα εχω ακούσει οτι τα κοριτσια μοιάζουν στον πατέρα :tongue:

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλεσ!!!!ειδεσ κοπελα μου, που δεν ηταν τιποτα, και δεν ειναι μικρουλα οπωσ ειπεσ..... κανονικοτατη!!!!!για την βδομαδα σου ολα τελια....και η θεση και το βαροσ, και αφου γυρισε με το κεφαλι κατο, ετσι θα μενει.....

Ντινακη μου αφου σε βολεβει ανασκελα, κατσε...εγω μονο πλαι κε με δυο τεραστια μαξηλαρια, αν ξεχαστω την νυχτα και ξυπνησω ανασκελα, μετα θελω γερανο να με γυρισει, πιανετε πολυ η μεση και εχω φρυκτουσ πονουσ......και με πιανουν και πιο συχνα οι συσπασεισ ετσι....Σαραβαλο εχω γηνει...χχαχαχ αστα να πανε!!! Πωσ ειστε σημερα μανουλεσ????

Καλημερα κουκλεσ!!!!ειδεσ κοπελα μου, που δεν ηταν τιποτα, και δεν ειναι μικρουλα οπωσ ειπεσ..... κανονικοτατη!!!!!για την βδομαδα σου ολα τελια....και η θεση και το βαροσ, και αφου γυρισε με το κεφαλι κατο, ετσι θα μενει.....

Ντινακη μου αφου σε βολεβει ανασκελα, κατσε...εγω μονο πλαι κε με δυο τεραστια μαξηλαρια, αν ξεχαστω την νυχτα και ξυπνησω ανασκελα, μετα θελω γερανο να με γυρισει, πιανετε πολυ η μεση και εχω φρυκτουσ πονουσ......και με πιανουν και πιο συχνα οι συσπασεισ ετσι....Σαραβαλο εχω γηνει...χχαχαχ αστα να πανε!!! Πωσ ειστε σημερα μανουλεσ????

απο υπνο αστα μολις γυρισω πλαγια αρχιζει κ χτυπαει τοκ τοκ

ανασκελα πιανομαι

Yupqp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!Πως είστε σήμερα?

Αχ μόλις παρέλαβα την κουνια της και το στρωματάκι της με την μωβ πάντα με το κάστρο της πριγκιππισας μου και το μαξιλαράκι της το μικροσκοπικο!!! Θα τρελαθώ από την χαρά μου! Ανυπομονω να ερθει ο αντρούλης μου από την δουλειά για να μοιραστώ την χαρά μου!

tt193766.aspx

Καλημέρα μανούλες!!!Πως είστε σήμερα?

Αχ μόλις παρέλαβα την κουνια της και το στρωματάκι της με την μωβ πάντα με το κάστρο της πριγκιππισας μου και το μαξιλαράκι της το μικροσκοπικο!!! Θα τρελαθώ από την χαρά μου! Ανυπομονω να ερθει ο αντρούλης μου από την δουλειά για να μοιραστώ την χαρά μου!

Με γεια κοριτσι μου!!!!!και γω τα περιμενω 5-7 φλεβαρι....ελπιζω να μην εχω γεννησει μεχρι τοτε....χαχααχα

Δεν νομιζω να γεννησεις με το που μπεις στον μηνα σου...λενε ότι τα πρώτα φτανουν μεχρι τέλος του 9ου συνηθως. Μια βδομαδα διαφορά έχουμε Βαλεντίνη μου! Πλησιαζει ο καιρός!!!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω να γεννησεις με το που μπεις στον μηνα σου...λενε ότι τα πρώτα φτανουν μεχρι τέλος του 9ου συνηθως. Μια βδομαδα διαφορά έχουμε Βαλεντίνη μου! Πλησιαζει ο καιρός!!!

Μακαρι κοριτσι μου, αλλα εχω πολλεσ συσπασεισ και ποινω εδω και ενα μινα τα μπουσκοπαν.... και το κεφαλι του μωρου εχει αρχισει να μπενει στην λεκανη....Ετσι που λεσ, λιγω ακομα.... μου πε ο γιατροσ να προσεχω πολυ μεχρι να μπω στον μηνα μου και να παει το μωρακι μου πανο απο 2600.... απο κει και περα δεν με ενδιαφερει τιποτα....:tongue::tongue::tongue:

Συσπάσεις έχω και εγω από τον 5ο μηνα. Επαιρνα utrogestan (που ειναι καθαρή προγεστερόνη) και μου ειχε συστησει ο γιατρος όσο μπορώ να μην περπατάω. Δυστυχώς η προγεστερόνη μου προκαλούσε φριχτούς πόνους στις αρθρώσεις. Αφού φτάσαμε μεχρι εδώ τα μωράκια μας δεν έχουν κανένα προβλήμα, βεβαια καθε παραπάνω εβδομαδα που περναει είναι καλύτερα. Παντως εγω εχω αρχίσει και νιωθω λες και είμαι εγκυος 2 χρόνια! Ατελειωτοι αυτοι οι 9 μηνες!!! :tongue:

tt193766.aspx

Συσπάσεις έχω και εγω από τον 5ο μηνα. Επαιρνα utrogestan (που ειναι καθαρή προγεστερόνη) και μου ειχε συστησει ο γιατρος όσο μπορώ να μην περπατάω. Δυστυχώς η προγεστερόνη μου προκαλούσε φριχτούς πόνους στις αρθρώσεις. Αφού φτάσαμε μεχρι εδώ τα μωράκια μας δεν έχουν κανένα προβλήμα, βεβαια καθε παραπάνω εβδομαδα που περναει είναι καλύτερα. Παντως εγω εχω αρχίσει και νιωθω λες και είμαι εγκυος 2 χρόνια! Ατελειωτοι αυτοι οι 9 μηνες!!! :tongue:

Αστα.... χαχαχα και γω το ιδιο..... ουτρογεσταν επαιρνα και βασκλορ στην αρχη γιατι ειχα αιμα....τωρα μπουσκοπαν, αλλα δεν γηνεται να μην περπαταω....θα τρελαθω.... και ειναι και οι δουλιεσ του σπιτιου....

Ο καλύτερος τρόπος που μπόρεσα να αντιγράψω τη λίστα:

Για το δωμάτιο Κρεβατάκι, Βάση κουνουπιέρας και κουνουπιέρα, Συρταριέρα, Αλλαξιέρα έπιπλο ή στρωματάκι αλλαξιέρα με βάση , Χαλάκι, Κουρτίνα, Θερμόμετρο χώρου, Ενδοεπικοινωνία, Φωτάκι νυχτός ή λαμπατέρ, Καλάθι Καλλυντικών, Σφηνάκι για τον ύπνο, Μαξιλαράκι αντιπνικτικό, Θήκες για συρτάρια , Παιχνίδι κρεμαστό για το κρεβάτι (μόμπιλε), Καλάθι για τις λερωμένες πάνες, Καλάθι για τα άπλυτα, Φωτιστικό, Καλαθούνα, Βάση καλαθούνας, Λίκνο, Κρεβάτι ταξιδιού ή παρκοκρέβατο ,

Για την βόλτα , Καροτσάκι, Καθισματάκι αυτοκινήτου, Μάρσιπο ή sling, Τσάντα-αλλαξιέρα, Παιχνίδι για το καρότσι,

Για το φαγητό , Αποστειρωτής (σε περίπτωση μη θηλασμού), Βραστήρας, Θερμαντήρας, Μπιμπερό (σε περίπτωση μη θηλασμού), Θηλές (σε περίπτωση μη θηλασμού), Βούρτσα καθαρισμού,

Για το μπάνιο , Μπανιερίτσα , Βάση Μπανιέρας, Αντιολισθητικό πατάκι μπάνιου, Ψαλιδάκι, Θερμόμετρο μπάνιου, Βούρτσα-χτένα, Μπατονέτες ασφαλείας, Αφρόλουτρο, Σαμπουάν, Κρέμα κατά του συγκάματος, Κρέμα σώματος, Μωρομάντηλα, Μπουρνούζια, Πετσέτες, Βαζελίνη, Στερεό σαπούνι για τον καθαρισμό του προσώπου (βρεφική ακμή), Φυσιολογικός ορός για το πρόσωπο, Γάζες, Βαμβάκι, Οινόπνευμα (για τον καθαρισμό του ομφάλιου λώρου), Λάδι κατά της ξηρότητας του δέρματος, Φυσικό σφουγγαράκι, Φυσιολογικό ορός (αμπούλες),

Διάφορα , Πιπίλες, Θήκη πιπίλας, Αλυσίδα πιπίλας, Θερμόμετρο, Αποφρακτήρας μύτης, Κουδουνίστρες, Παιχνιδάκια, Πάμπερς, Φαρμακείο, Απορρυπαντικό-μαλακτικό για μωρά, Αντηλιακά κουρτινάκια, Ενδοεπικοινωνία, Υγραντήρας δωματίου, Ζυγαριά, Cd, Παιχνίδια (υφασμάτινα βιβλία –κουδουνίστρες-γυμναστήριο),

Προίκα , ΣΕΤ μπάντα, πάπλωμα, 2 σεντόνια, μαξιλαροθήκη, κουνουπιέρα, Κουβέρτα κρεβατιού, Κουβέρτα αγκαλιάς-καροτσιού, Έξτρα σετ σεντονιών, Πανάκια για ρέψιμο (Λαβέτες), Σελτεδάκια, Σαλιάρες, Υπνόσακος, Ρούχα , Εσώρουχα, Φορμάκια, Φόρμα εξόδου, Ζακετάκι, Γαντάκια, Καλτσάκια, Σετ Σκουφάκι-κασκόλ-γάντια, Παπαλάκια, Πυτζάμες, Παπουτσάκια αγκαλιάς,

Για την κλινική , Για το μωρό , Εσώρουχα, Ρούχα, Πάμπερς, Καλλυντικά, Καρεκλάκι αυτοκινήτου, Καλτσάκια, Κουβερτούλα, Σαλιάρες, Πανάκια για ρέψιμο,

Για την μαμά , Εσώρουχα, Εσώρουχα μίας χρήσης, Σουτιέν θηλασμού, Πυτζάμες ή νυχτικά (με άνοιγμα μπροστά για ευκολία στον θηλασμό), Φόρμα, Λαστέξ, Καλλυντικά, Πετσέτα, Ρόμπα, Κάλτσες, Παντόφλες, Επιθέματα στήθους, Δίσκοι στήθους (όταν οι θηλές είναι ερεθισμένες ), Θερμοφόρες (σε περίπτωση πρηξίματος στήθους), Σερβιέτες λοχείας, Κρέμα ή λάδι πρόληψης ραγάδων, Κρέμα προετοιμασίας –προστασίας στήθους, Μαξιλάρι θηλασμού, Βιβλίο φροντίδας μωρού, Ασκός βλαστοκυττάρων, Εξετάσεις εγκυμοσύνης, Σαγιονάρες για ντούζ, Σερβιέτες λοχείας για 40 μέρες, Φορτιστής κινητού, Φωτογραφική μηχανή, Κάμερα, Χαρτί μολύβι, Ρούχα για έξοδο από κλινική,

Για το φαγητό του (σε περίπτωση που δεν μπορείτε να θηλάσετε), Θήλαστρο, 4 – 6 μπιμπερό, 4 – 6 θηλές, Αποστειρωτής μπιμπερό, Βούρτσα καθαρισμού μπιμπερών και θηλών, Λαβίδα, Θήκη φύλαξης μπιμπερών, Θερμαντήρας, Βραστήρας νερού, Ισοθερμική τσάντα, Δοσομετρητής γάλακτος, Γάλα σε σκόνη,

Μετέπειτα αγορές, Πάρκο, Περπατούρα (συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας), Καρεκλάκι φαγητού, Ριλάξ,

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...