Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Σου ειπε που μπορει να οφειλεται το μειωμενο αμνιακο υγρο;;

μαλλον απο διατροφη μου πε

ισως να ευθυνονται κ οι πολλες ωρες στη δουλεια:rolleyes:

ευτυχως το μωρο ειναι καλα απλα ψιλοζοριζεται μου πε

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο που σου ειπε!!!! τα γλυκα σου ειπε για να κανεισ κατακρατηση λογικα....αν ειναι ετσι τοτε πιο καλα τρωγε αλμυρα, και δυψασ πιο πολυ, και κανεισ κατακρατηση....;)

αντσουγιες απο αυριο:)

Yupqp2.png

Μα την κατακράτηση δεν την θέλουμε και σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει στο να αυξηθεί το αμνιακό υγρό. Κακό μόνο θα κάνεις με τα πολύ αλμυρά. Ίσα ίσα που γενικά συνιστάται λίγο αλάτι. Ενδεικτικά σου λέω πως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που ήμουν πολύ πρησμένη τον τελευταίο ενάμιση μήνα έτρωγα τα πάντα ανάλατα.:(

Και επειδή το έχω στο νου μου μήπως ξανασυμβεί το πάω συντηρητικά με τα αλμυρά.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια οσον αφορα το θηλασμο, υπαρχουν στο facebook ομαδες σχεδον σε ολες τις πολεις της Ελλαδας οι οποιες στηριζουν το θηλασμο κ εχουν κοπελες εμπειρες που δινουν οδηγιες κ λυνουν αποριες. Οσες ειστε στο facebook γραψτε Ομαδα υποστηριξης μητρικου θηλασμου κ θα σας βγαλει ολες τις ομαδες. Εγω για παραδειγμα εγινα μελος συην ομαδα της Αττικης, σιγουρα υπαρχει στο Ηρακλειο Κρητης κλπ.

Επισης γινονται σε πολλες περιοχες της Ελλαδας δωρεαν συναντησεις για το θηλασμο... Το site ειναι : www. LLLgreece.org

Και βεβαια για τις Αθηναιες γινονται και σεμιναρια θηλασμου στο Μαιευτηριο Ελενα, οπως επισης και μαθηματα ανωδυνου τοκετου.

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Μα την κατακράτηση δεν την θέλουμε και σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει στο να αυξηθεί το αμνιακό υγρό. Κακό μόνο θα κάνεις με τα πολύ αλμυρά. Ίσα ίσα που γενικά συνιστάται λίγο αλάτι. Ενδεικτικά σου λέω πως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που ήμουν πολύ πρησμένη τον τελευταίο ενάμιση μήνα έτρωγα τα πάντα ανάλατα.:(

Εχεις απολυτο δικιο!!! Κι εγω αυτο γνωριζω!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!!

ελενη μου προσοχη μεγαλη με τα αλμυρα....πινε υγρα αν σου ειπε, αλλα οχι απο τα αλμυρα!!!!ολα θα πανε καλα, μην ανυσηχεις!!!!

κοριτσια αυτο που ειπε το εκλερακι, εχει δικιο!!!!σε καθε πολη εχει τετοια ομαδα κ σε στηριζουν πολυ!!!! οχι μονο με το θηλασμο, γενικα!!! τα σεμιναρια που γινονται δεν ειναι μονο για το θηλασμο, αλλα για οτι πρεπει να ξερει μια νεα μαμα!!!!!

εκλερακι μου πως εισαι σημερα;;;!!!!

βαλεντινη εσυ;;;!!!!

οι υπολοιπες;;!!!!!

εγω σημερα εχω πονακια εντονα κ με βαση τα χθεσινα που σας ελεγα εχω φρικαρει!!!!!:D:(:D:(:D:(:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Δεν πηγα δουλιτσα σημερα πποτε τη λιστα θα την τακτοποιησω αυριο!

Εχω τον αντρα αρρωστο κ κοιμηθηκα στον καναπε... Κυριως για να μην κολλησω! Πιαστηκα η γυναικα...

Sspyr μου μην το σκεφτεσαι ετσι!!! Σοβαρα τωρα η δυναμη της σκεψης μας κανει φοβερα πραγματα... Θα περασει και θα ολα θα πανε καλα!!! Μονο θετικα πρεπει να σκεφτομαστε κ πρεπει να καταπολεμαμε τα αγχη μας με καθε τροπο!!!

Εγω εβλεπα ενα ονειρο που μονο θριλερ το λες... Ουτε να το ξεστομισω, με επηρρεασε αλλα δεν θα το αφησω να μου χαλασει τη μερα!!!

Αντε κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Δεν πηγα δουλιτσα σημερα πποτε τη λιστα θα την τακτοποιησω αυριο!

Εχω τον αντρα αρρωστο κ κοιμηθηκα στον καναπε... Κυριως για να μην κολλησω! Πιαστηκα η γυναικα...

Sspyr μου μην το σκεφτεσαι ετσι!!! Σοβαρα τωρα η δυναμη της σκεψης μας κανει φοβερα πραγματα... Θα περασει και θα ολα θα πανε καλα!!! Μονο θετικα πρεπει να σκεφτομαστε κ πρεπει να καταπολεμαμε τα αγχη μας με καθε τροπο!!!

Εγω εβλεπα ενα ονειρο που μονο θριλερ το λες... Ουτε να το ξεστομισω, με επηρρεασε αλλα δεν θα το αφησω να μου χαλασει τη μερα!!!

Αντε κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι!!!!!!

καλημέρα κοπέλα μου!!!!έχεις δικιο!!!όχι άγχος κ κακές σκέψεις!!!!τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα....ισχύει κ για σένα αυτό,έτσι;;;!!!!!ξεχνά το το όνειρο!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεριζω τα κοριτσια μου! ολες καλα?

Πηγαμε γιατρο εχθες, εχουμε ηδη φτασει τα 2800, 6 με 7 Φλεβαρη κανουμε την μεγαλη "εξοδο"!

Θα μετραω τις μερες με μολυβι στον τοιχο, δε την παλευω αλλοοοο

χιχιχιχι

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Γεια σασ κοριτσια.... Ελενιτσα, μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου ειπε ο γιατροσ να τρωσ γλυκα.... γιατι και αυτα κανουν κατακρατιση οπωσ και τα αλμυρα που σου ειπα.....:confused::confused::confused::confused:

Εχεισ δικαι ο εσυ, αλλα γιατι να τροει γλυκα??? και αυτα κανουν κατακρατιση και ανεβαζουν και την ζαχαρι.... δεν ξερω τι θελει να κανει ο γιατροσ....

:?::?::?:

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!!

ελενη μου προσοχη μεγαλη με τα αλμυρα....πινε υγρα αν σου ειπε, αλλα οχι απο τα αλμυρα!!!!ολα θα πανε καλα, μην ανυσηχεις!!!!

κοριτσια αυτο που ειπε το εκλερακι, εχει δικιο!!!!σε καθε πολη εχει τετοια ομαδα κ σε στηριζουν πολυ!!!! οχι μονο με το θηλασμο, γενικα!!! τα σεμιναρια που γινονται δεν ειναι μονο για το θηλασμο, αλλα για οτι πρεπει να ξερει μια νεα μαμα!!!!!

εκλερακι μου πως εισαι σημερα;;;!!!!

βαλεντινη εσυ;;;!!!!

οι υπολοιπες;;!!!!!

εγω σημερα εχω πονακια εντονα κ με βαση τα χθεσινα που σας ελεγα εχω φρικαρει!!!!!:D:(:D:(:D:(:D

Καλημερα κοριτσι μου!!! εγω πηγα το πρωι και εδωσα τισ εχετασεισ αιματοσ και τισ σχετικεσ.... και μετα βολτα με την κολλητη.... πιγα και χοντοσ...χαχαχα το απολαυσα με λιγα λογια....χαχαχα αλλα οταν γυρισα να παρω το αμαξη ειχα μια κλιση.... 40? αν την πληρωσω εντοσ 10 ημερων τοτε 20.... οποτε χρυσοσ ο καφεσ μου βγικε....χαχαχα δε βαριεσαι.... αλλα περασα καλα...

Καλησπεριζω τα κοριτσια μου! ολες καλα?

Πηγαμε γιατρο εχθες, εχουμε ηδη φτασει τα 2800, 6 με 7 Φλεβαρη κανουμε την μεγαλη "εξοδο"!

Θα μετραω τις μερες με μολυβι στον τοιχο, δε την παλευω αλλοοοο

χιχιχιχι

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δυο μιση βδομαδουλεσ ακομα...... πωσ περναει ο καιροσ!!! αντε κοπελα μου, με το καλο!!!!!Και γω τελευταια πολλεσ συσπασεισ εχω, και μαλλον πιο νορισ απο τι περιμενουμε θα μασ κανει την τιμη να βγει..... με τοσα νευρα, απορω και γω πωσ εφτασα μεχρι εδω...χαχαχα το ουτοπαρ και βαλεριανεσ εχουν γινει μονιμοι συνδροφοι....

Κοριτσακια μου, τι αλλα???

Καλησπερα κοριτσακια μου..

ουφφ σημερα ειχα μια πολυ πολυ κουραστικη μερα.. αλλα τωρα επιτελους ξεκουραζομαι...!!

Ελενη μου,... ο λογος που σου ειπε να τρως γλυκα , ειναι διοτι αυξανουν το αμνιακο υγρο.. και βοηθανε το μωρο να μεγαλωσει εαν δεν εχεις ζαχαρο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα..!!

googlaρετο και θα δεις... τα αλμυρα θα σου κανουν μονο κακο.. γιατι δεν βοηθανε το μωρο.. ενω τα γλυκα το βοηθανε... !!

και ναι ισως να παρεις λιγα παραπανω κιλα.. ε και..??? σημασια εχει το μωρο σου και τιποτα αλλο..!!

εγω τρωω απιστευτα πολλα γλυκα, εχω βαλει 10 κιλα.. αλλα και αλλα να εβαζα δεν θα με ενοιαζε.. θα τα χασω μετα... !!!

το καλητερο που πρεπει να κανεις ειναι καθε φορα που εχεις καποια απορια να ρωτας τον γιατρο σου.. η να το ψαχνεις σε ιατρικα site..... εμεις εδω περα μπορουμε να πουμε οτι θελουμε.. αλλα δεν ξερουμε..

Μην ξεχνας οτι η εγκυμοσυνη συμβαδιζει μονο με τους γιατρους.. και οχι με εμας τις νοικοκυρες-γυμναστριες-γραμματεις-ασχετες κ.α.... !!!

μετα την εγκυμοσυνη με το καλο οταν θα κανουμε τα παιδακια μας.. τοτε ναι.. μπορουμε να δωσουμε η μια στην αλλη συμβουλες.. στο πως να τα χασουμε.. αλλα και παλι... ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.. και κατι που λειτουργει σε εμενα σε εσενα μπορει να μην λειτουργει

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου..

ουφφ σημερα ειχα μια πολυ πολυ κουραστικη μερα.. αλλα τωρα επιτελους ξεκουραζομαι...!!

Ελενη μου,... ο λογος που σου ειπε να τρως γλυκα , ειναι διοτι αυξανουν το αμνιακο υγρο.. και βοηθανε το μωρο να μεγαλωσει εαν δεν εχεις ζαχαρο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα..!!

googlaρετο και θα δεις... τα αλμυρα θα σου κανουν μονο κακο.. γιατι δεν βοηθανε το μωρο.. ενω τα γλυκα το βοηθανε... !!

και ναι ισως να παρεις λιγα παραπανω κιλα.. ε και..??? σημασια εχει το μωρο σου και τιποτα αλλο..!!

εγω τρωω απιστευτα πολλα γλυκα, εχω βαλει 10 κιλα.. αλλα και αλλα να εβαζα δεν θα με ενοιαζε.. θα τα χασω μετα... !!!

το καλητερο που πρεπει να κανεις ειναι καθε φορα που εχεις καποια απορια να ρωτας τον γιατρο σου.. η να το ψαχνεις σε ιατρικα site..... εμεις εδω περα μπορουμε να πουμε οτι θελουμε.. αλλα δεν ξερουμε..

Μην ξεχνας οτι η εγκυμοσυνη συμβαδιζει μονο με τους γιατρους.. και οχι με εμας τις νοικοκυρες-γυμναστριες-γραμματεις-ασχετες κ.α.... !!!

μετα την εγκυμοσυνη με το καλο οταν θα κανουμε τα παιδακια μας.. τοτε ναι.. μπορουμε να δωσουμε η μια στην αλλη συμβουλες.. στο πως να τα χασουμε.. αλλα και παλι... ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.. και κατι που λειτουργει σε εμενα σε εσενα μπορει να μην λειτουργει

Τωρα καταλαβα γιατι ειπε γλυκα ο ο γιατροσ.... χιχιχιχ γιατι λεω οτι αν θελει κατακρατηση που δεν ειναι καλο, τοτε τα αλμυρα κανουν δουλεια......χαχαχα αλλα δεν μπορουσα να το φανταστω οτι αυξανουν το αμνιακο και κανουν το μωρο να μεγαλοσει..... Μπραβο βρε Γεωργια μου, δεν πιγε καν εκει ο νουσ μου...χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...