Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

να'μαι παλι κ γω!!!!!!

Κοριτσακι μου, και μεισ δοκιμασαμε κοινο ταμειο, αλλα ξαφανιζονται τα λεφτα μεσα σε μια εβδομαδα, γιατι ο αντρασ μου δεν εχει σινιθησει να σκεφτεται το αυριο, οτι βλεπει και το θελει παει και το παιρνει...αστα.... και το καλοκαιρι που δουλευω εγω αυτοσ καθεται.... και αναγκαστηκα αναλαμβανω εγω ολα... και τωρα που δεν δουλευω εγω, εχουμε ιδι χρεωσ στην ΔΕΗ 700 ? και μου δεινει μονο για το σουπερ μαρκετ... αστα.. εφτυχοσ εχω την μαμα και την καβατζα απο το καλοκαιρι....

elenitsamou,Εκλεράκι χαιρομαι που τουλαχιστον εσεισ περνατε καλα!!!! μακαρι να ειναι ολοι αντρεσ ετσι!!!joannako, καλη επιτιχια σημερα!!!

περιμενουμε νεα σου!!!

Κουκλα μου, εμενα εχει και αλλα δυο παιδια απο το πρωτο του γαμο... ισοσ γιαυτο... οταν εφτιαχνα το δοματιο, δεν κοιτουσε καν τι εκανα, δεν ηρθε ουτε μια φορα μαζι μου για να διαλεξουμε κατι, και σε εξετασεισ ηρθε μονο στην αυχενικη και μετα στην Β επιπεδου για να δει το φυλο του.... Και δεν τον παραμιλισα ποτε, παντα εχει φαι και γλυκο σπιτικο, παντα ιεναι καθαρα, πλημενα σηδερομενα τα παντα, προσπαθω να του μηλαω, αλλα δεν θελει ουτε να μηλαει.... εχω κουραστει να κανω προσπαθιεσ..... για να μην νευριαζω καθε φωρα, απλα το χω αφησει στο ετσι, ασ γηνει οτι ειναι να γηνει.... δεν τον απασχολει τιποτα, παω λαικη κουβαλαω λαχανικα και φρουτα, σουπερ, χασαπη, νερα... τα παντα..... σασ ζαλησα παλι!!!!! Κοριτσια παντοσ οσεσ μπορειτε, απολαυστε την προσοχη που σασ δεινουν οι αντρεσ σασ!!!!

βρε βαλεντινη μου τι να σου πω!!!!απο την αρχη που σε "γνωριζω" το ιδιο παραπονο εχεις...δεν ξερω τι να σου πω...λαβε τα μετρα σου...ειναι ασχημο να μεγαλωσει το μωρακι σου σε τετοιο κλιμα...κ να ξερεις οτι μετα τα πραγματα θα χειροτερεψουν μιας κ το μωρο θα ειναι μπροστα σας....

Κοριτσια!!!!

Γιουχουυυυ!!!!!!!!

Τι κανετε;;;

Εμεις καλα!!!Κλωτσαμε ασταματητα!!!

Εκλερακι αν μπορεις στειλε μου την λιστα...

Θα σου στειλω με πμ το mail μου οκ;;;

ΚΙ εγω εχω την φοβια της προωροτητας αλλα προσπαθω να το αποβαλω καθε φορα που με πιανει!

Την Παρασκευη εχω την β επιπεδου..Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

κουκλα μου ολα καλα θα ειναι!!!!θα το δεις!!!!

χριστινακι μου μην δινεις σημασια στην πεθερα κ τους γυρω σου!!!!πιστευω πως οι δικοι μας ανθρωποι ειναι αυτοι που ειναι διπλα μας στη χαρα μας κ οχι στη λυπη μας!!!!ενημερωσε επισης το σοι του αντρα σου οτι για το φυλο ευθυνεται ο αντρας!!!!!τα παραπονα τους στο "δημαρχο" λοιπον!!!!!

κοριτσια μου, οι πεθερες θα ειναι παντα πεθερες!!!!κ η δικη μου προσπαθει να ανακατευεται, αλλα επειδη πουλαω τρελα εχει παραιτηθει η κακομοιρα!!!!!κ τελικα γινεται το δικο μου χωρις να τσακωνομαι!!!!!αλλα δεν εχω παραπονο, με βοηθουν οταν τους χρειαζομαι κ δεν εννοω οικονομικα!!!!γενικα εχω καλες σχεσεις, επειδη εχω κρατησει μια "αποσταση" με το να μην τους επιτρεπω να ανακατευονται!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να'μαι παλι κ γω!!!!!!

βρε βαλεντινη μου τι να σου πω!!!!απο την αρχη που σε "γνωριζω" το ιδιο παραπονο εχεις...δεν ξερω τι να σου πω...λαβε τα μετρα σου...ειναι ασχημο να μεγαλωσει το μωρακι σου σε τετοιο κλιμα...κ να ξερεις οτι μετα τα πραγματα θα χειροτερεψουν μιας κ το μωρο θα ειναι μπροστα σας....

Διστυχοσ,απο πριν εχουμε προβληματα, αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκιοσ, ειπα να του δωσω και αλλη ευκαιρια μπορει και δεκατη.... δεν την αξηζε τελικα και δεν μπορουσα να χωρισω το καλοκαιρι οταν το καταλαβα, γιατι οι ωρεσ δουλεισ ητανε πολυ δισκολεσ και ειχα και δυσκολη εγκυμοσυνη στην αρχη, και απλα ημουν τοσο εξαντλημενη, που ειπα αστο και οπου βγαλει.... και τωρα δεν μπορω οχι να μαζεβω πραγματα για να μετακομισω, αλλα μεχρι και τα πιο ευκολα μου φαινονται βουνο..... αυτα κοριτσακι μου.... οπωσ ειχα πει και πριν θα φυγω, απλα ειναι θεμα χρονου..... εχω κουραστει να κλεω και να ποινω βαλεριανεσ....και ο αλλοσ στα τετια του... τελοσ παντων παλι στεναχορεθηκα...... αφηστε τα βρε κοριτσια.... :(:(:(

Ελενιτσα, ολα καλα στην καμπυλη?

Διστυχοσ,απο πριν εχουμε προβληματα, αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκιοσ, ειπα να του δωσω και αλλη ευκαιρια μπορει και δεκατη.... δεν την αξηζε τελικα και δεν μπορουσα να χωρισω το καλοκαιρι οταν το καταλαβα, γιατι οι ωρεσ δουλεισ ητανε πολυ δισκολεσ και ειχα και δυσκολη εγκυμοσυνη στην αρχη, και απλα ημουν τοσο εξαντλημενη, που ειπα αστο και οπου βγαλει.... και τωρα δεν μπορω οχι να μαζεβω πραγματα για να μετακομισω, αλλα μεχρι και τα πιο ευκολα μου φαινονται βουνο..... αυτα κοριτσακι μου.... οπωσ ειχα πει και πριν θα φυγω, απλα ειναι θεμα χρονου..... εχω κουραστει να κλεω και να ποινω βαλεριανεσ....και ο αλλοσ στα τετια του... τελοσ παντων παλι στεναχορεθηκα...... αφηστε τα βρε κοριτσια.... :(:(:(

Ελενιτσα, ολα καλα στην καμπυλη?

ναι ρε κοριτσι, εχεις δικιο....απολυτο...κ εχει τραβηξει πολυ η ιστορια...οτι καταλαβαινεις πως θα ειναι καλυτερο για σενα κ το μικρο σου....δεν ειναι καλο να εισαι μονιμως στεναχωρημενη, το μικρο θα το καταλαβαινει...

γεια σας κοριτσια καναμε καμπυλη ζαχαρου σημερα πολυ βαρεμαρα

ηρθα εφαγα κ επεσα σε κωμα:)

κοριτσι μου καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

χριστινακι μου μην δινεις σημασια στην πεθερα κ τους γυρω σου!!!!πιστευω πως οι δικοι μας ανθρωποι ειναι αυτοι που ειναι διπλα μας στη χαρα μας κ οχι στη λυπη μας!!!!ενημερωσε επισης το σοι του αντρα σου οτι για το φυλο ευθυνεται ο αντρας!!!!!τα παραπονα τους στο "δημαρχο" λοιπον!!!!!

Προσπαθω να μην δινω σημασια αλλα οταν μου λενε που χαθηκες κ οτι με παιρνανε στο μαγικο αορατο τηλεφωνο ε μου ερχεται να τους ανοιξω το κεφαλι!! Κ δεν εχω απαιτηση να ενδιαφερθει κανεις αλλα πιστευω αν ισχυει στη ζωη το οτ δινεις παιρνεις τοτε σιγουρα δεν το αξιζω... Παλι ξεκινησα παραπονα ε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τελος παντων ξεχασα να σας πω το αλλο!! Πηγα σε γνωστο πολυκαταστημα βρεφικων πηρα 2 φορμακια κ ελα σουτιεν θηλασμου(τοσο σεξυ πια!!!) κ μου κλεισανε θεση για σεμιναριο την πεμπτη οπου θα μας μιλησει μια μαια!! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!! Αντε να δουμε!!

Α κ βαλεντινα μου συμφωνω με την σπυριδουλα. Οσο κ αν το μωρο θελει τους δυο γονεις αν ζει μεσα σε εντασεις τοτε μονο κακο θα του κανεις. Κ αφου τουλαχιστον δεν εξαρτιεσαι οικονομικα απο τον αντρα σου τοτε σου ειναι ποιο ευκολο. Παντως εγω σου ευχομαι με τον ερχομο του μωρου να αλλαξει ο αντρας σου κ να ειστε μια ζωη μαζι!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπερα!

Κοριτσια εχω θεμα με τον βηχα...

Τι θα κανω;;;

Λετε να παθει κατι η μικρη μου;;;

Βηχω σαν γαιδαρα!!!!

Επισης ειναι φορες που νοιωθω να με κλωτσαει χαμηλα πολυ...Να αρχισω να ανησυχω;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Τι θα κανω;;;

Βηχω σαν γαιδαρα!!!!

Επισης ειναι φορες που νοιωθω να με κλωτσαει χαμηλα πολυ...Να αρχισω να ανησυχω;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειναι λιγο αηδια αλλα το βουτυρο ειναι το καλυτερο για τον βηχα!! Εγω να δεις πως εβηχα πριν κανενα μηνα που την αρπαξα αλλα ο γιατρος δεν ανησυχησε καθολου.

Χαμηλα την νιωθω κ εγω αλλα εμενα ειναι με τα ποδαρακια κατω ακομα :(:(

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Ειναι λιγο αηδια αλλα το βουτυρο ειναι το καλυτερο για τον βηχα!! Εγω να δεις πως εβηχα πριν κανενα μηνα που την αρπαξα αλλα ο γιατρος δεν ανησυχησε καθολου.

Χαμηλα την νιωθω κ εγω αλλα εμενα ειναι με τα ποδαρακια κατω ακομα :(:(

Κι εγω απο αυτην την βλαμμενη ιωση εχω τον βηχα...

Εμενα παλι οσες φορες την ειδαμε στον υπερηχο ηταν οπως στην αυχενικη...Αραχτη εντελως...Παραλια και φραπε!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Προσπαθω να μην δινω σημασια αλλα οταν μου λενε που χαθηκες κ οτι με παιρνανε στο μαγικο αορατο τηλεφωνο ε μου ερχεται να τους ανοιξω το κεφαλι!! Κ δεν εχω απαιτηση να ενδιαφερθει κανεις αλλα πιστευω αν ισχυει στη ζωη το οτ δινεις παιρνεις τοτε σιγουρα δεν το αξιζω... Παλι ξεκινησα παραπονα ε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τελος παντων ξεχασα να σας πω το αλλο!! Πηγα σε γνωστο πολυκαταστημα βρεφικων πηρα 2 φορμακια κ ελα σουτιεν θηλασμου(τοσο σεξυ πια!!!) κ μου κλεισανε θεση για σεμιναριο την πεμπτη οπου θα μας μιλησει μια μαια!! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!! Αντε να δουμε!!

Α κ βαλεντινα μου συμφωνω με την σπυριδουλα. Οσο κ αν το μωρο θελει τους δυο γονεις αν ζει μεσα σε εντασεις τοτε μονο κακο θα του κανεις. Κ αφου τουλαχιστον δεν εξαρτιεσαι οικονομικα απο τον αντρα σου τοτε σου ειναι ποιο ευκολο. Παντως εγω σου ευχομαι με τον ερχομο του μωρου να αλλαξει ο αντρας σου κ να ειστε μια ζωη μαζι!!

κουκλα μου μην το παιρνεις ετσι γιατι θα τρελαθεις!!!!!εσυ "δινεις" οτι θελεις κ εχεις να δωσεις κ απο κει κ περα η ζωη θα στο επιστρεψει με τον τροπο της!!!!!!! μην περιμενεις απο συγκεκριμενα ατομα να σου δωσουν πισω πραγματα, δεν το σκεφτονται ολοι ετσι!!!!!!

καλο μαθημα με τη μαια λοιπον!!!!!εμεις εδω εχουμε μια μαια που κανει δωρεαν μαθηματα μεσω του ικα...κ ειμαστε κ επαρχια!!!!!μηπως να το ψαξεις λιγο;;; στην αθηνα θα εχει σιγουρα...κοιτα στο site του μητρικου θηλασμου που εγραψα χθες...νομιζω οτι εχει τωρα κοντα αναλογα σεμιναρια!!!!!

Καλησπερα!

Τι θα κανω;;;

Βηχω σαν γαιδαρα!!!!

κουκλα μου μαλλον θα ειναι η σταση που εχει παρε!!!!μην ανυσηχεις!!!!ουτε με το βηχα!!!!θα παιζει οσο εσυ βηχεις!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα!

Τι θα κανω;;;

Βηχω σαν γαιδαρα!!!!

Κοριτσακι μου, δεν ειναι τιποτα ο βυχασ... αλλα καλο ειναι να πινεισ και κανενα τσαι να σου περασει..... κατσε να μεγαλωσει λιγο ακομα, εκει να δεισ...χαχαχα θα τεντωνεται και θα νομιζεισ οτι σε σκηζουν... ωρεσ ωρεσ ποναει παρα πολυ, αλλα ειναι ευχαρηστο οταν νιωθεισ την μια ποδαρακια στα πλεβλα, την αλλη χερακια στο φαλι...χαχαχ εχει πολυ πλακα....

Κοριτσια ευχαριστω και παλι σε ολεσ για την υποστηριξη.... το χρεαζομαι πραγματηκα, οσω δυνατη και να ειμαι, καποια στηγμη με παιρνει απο κατω.... :-*

Διαφημίσεις

Πολυ καλο, αλλα εδω στο ηρακλειο δεν εχω ακουσει κατι παρομιο... πρεπει να το ψαξω πιο καλα βεβαια....αν μπορειτε καλο ειναι να ενιμεροθετε σωστα!!!

να σας πω κ γω τα νεα μου

πηγα σ αλλο γιατρο στο νοσοκομειο

μου πε σχεδον τα ιδια μαλλον για καισαρικη αλλα τουλ/ον θα το προσπαθησουμε για φυσιολογικα

επισης μου πε οτι εχω μειωμενο αμνιακο υγρο:( να πινω πολλους χυμους

κ γλυκα κ να ξαναπαω σε 10 μερες

Yupqp2.png

μου πε σχεδον τα ιδια μαλλον για καισαρικη αλλα τουλ/ον θα το προσπαθησουμε για φυσιολογικα

Σου ειπε που μπορει να οφειλεται το μειωμενο αμνιακο υγρο;;

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο που σου ειπε!!!! τα γλυκα σου ειπε για να κανεισ κατακρατηση λογικα....αν ειναι ετσι τοτε πιο καλα τρωγε αλμυρα, και δυψασ πιο πολυ, και κανεισ κατακρατηση....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...