Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Την Παρασκευη εχω την β επιπεδου..Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

Ολα τελεια θα πανε!! Με το καλο!! Εκει να δεις πως θα λιωσεις! Εγω καμια φορα βαζω το DVD κ μονο που δεν κλαιω!! Ερωτας μεγαλος!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!! Κινηση βλεπω σημερα! Τι ωραια!

Εμενα ο αντρουλης μου ειναι υπερενθουσιασμενις με την κορουλα του απο την πρωτη στιγμη(μου το ελεγε οτι ερχεται η κορη αλλα εγω τον κοροιδευα). Με προσεχει οσο μπορει αλλα καποιες φορες νομιζω οτι δεν αντιλαμβανετε οτι ειμαι εγκυος κ πρεπει να προσεχω λιγο παραπανω. Για τις δουλειες με βοηθαει αλλα τον λυπαμαι τοσο πολυ που δεν το αφηνω να κανει πολλα. Τον πρωτο καιρο που ειχα κ αιματακι κ το σπιτι ηταν μεσα στην μπιχλα του θυμωνα πολυ γιατι δεν με καταλαβαινε αλλα περασε αυτη η περιοδος κ ολα καλα. Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να του ζητησω κατι κ να αρνηθει αν κ ετσι ηταν κ πριν. Εγω παντως κοριτσια μου πιο πολυ εχω ξενερωσει με τους τριγυρω μου... Η μονη που ενθουσιαζετε κ με στηριζει ειναι η μαμακα μου αλλα κ αυτη ειναι στο εξωτερικο για δουλεια κ ειμαστε ολη μερα στα μηνυματα. Οι υπολοιποι ενα μηνυμα δεν στελνουν να ρωτησουν πως ειμαι κ μετα κανουν παραπονα οτι χαθηκα... Κ απο ορισμενους δεν το περιμενα γιατι παντα εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου για τους ιδιους. Κ βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τις αντιδρασεις των πεθερικων μου. Ο πεθερος μου κ ο αδερφος του αντρα μου "στεναχωρηθηκαν" που δεν ειναι αγορι (λες κ αν ηταν το ονομα του θα επαιρνε) κ η πεθερα μου ολο το κακο βαζει στο μυαλο της κ ολο ιστοριες τρομου για γεννες κ μωρα μου λεει.

Τωρα το οικονομικο που αναφερατε κ εμεις με τον αντρα μου εχουμε κοινο ταμειο. Κ εμεις σιγα σιγα τα παιρνουμε, σε καποια αφηνουμε προκαταβολες αλλα κ οι δικοι μας κανουν απο τωρα "δωρα" στο μωρο. Ο αδερφος του κ η αδερφη μου θα μας παρουν το καροτσι, η γιαγια την προικα κ παει λεγοντας.

Μπραβο κοριτσακι μου, χαιρομαι και για σενα..εμενα μου το ξεκαθαρισασ απο την μερια του ολοι κατευθιαν μολισ μαθανε οτι ειμαι εγκυοσ οτι λεφτα δεν εχουν για δωρα.... και εχει αλλα 3 αδερφια, ολοι παντρεμενοι, και ενα σορο θιουσ και διαφορουσ..... και η πεθερα μου, αλλο πραμα και αυτη, που να μην ζουσε καλυτερα, Θεε μου συγχωρα με.... ολα τα πληρωσαν οι δικοι μου, ο αδερφοσ μου, η ξαδερφη, η θιεσ, μαμα και μπαμπασ, και οι φιλεσ μου....μα τι στο καλο με τοισ πεθερεσ, ολεσ ειναι ετσι???χαχαχα

Μπραβο κοριτσακι μου, χαιρομαι και για σενα..εμενα μου το ξεκαθαρισασ απο την μερια του ολοι κατευθιαν μολισ μαθανε οτι ειμαι εγκυοσ οτι λεφτα δεν εχουν για δωρα.... και εχει αλλα 3 αδερφια, ολοι παντρεμενοι, και ενα σορο θιουσ και διαφορουσ..... και η πεθερα μου, αλλο πραμα και αυτη, που να μην ζουσε καλυτερα, Θεε μου συγχωρα με.... ολα τα πληρωσαν οι δικοι μου, ο αδερφοσ μου, η ξαδερφη, η θιεσ, μαμα και μπαμπασ, και οι φιλεσ μου....μα τι στο καλο με τοισ πεθερεσ, ολεσ ειναι ετσι???χαχαχα

Για να μην ειμαι αδικη η πεθερα βοηθαει οσο μπορει οικονομικα αλλα αν το σκεφτει κανενας πονηρα αυτο εγινε οταν μαθαμε οτι ειναι κοριτσι(αρα κ τομονομα της!) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλα κ παλι το εκτιμω πολυ...για την μαμα μου δεν τον συζητω... Εχει παθει σοκ απο τωρα με την εγγονη της! Το πρωτο μας ρουχαλακι αυτη το πηρε!

Οσο για τις πεθερες δεν ξερω αν ειναι ολες ιδιες γιατι εχω ακουσει απο κοπελες οτι η πεθερα τους βγηκε καλυτερη απο μανα αλλα εγω σιγουρα δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια! Κ να φανταστειτε οποιος τη βλεπει λεει τι καλη που ειναι σαμπως κ εγω ετσι δεν τη πατησα!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Βαλεντινα μου.. και εμεις κοινο ταμειο εχουμε.. Βασικα του αντρα μου το ταμειο..χα χα χα.. γιατι εγω σαν ανεργη δεν εχω.. !! εμεις δωσαμε την προκαταβολη για κρεβατακι και ακροτσι..αλλα η μαμα μου θα πληρωσει τα υπολοιπα.. η οικογενεια του αντρα μου θα χρυσωσει το μωρο και θα μας δωσουν λεφτα ... ετσι το κανουν εδω.. !!!

η γιαγια μου και γενικα οι δικοι μου εχουν παρει αρκετα πραγματα.. καταταλλλα και τα δυο σογια ειναι ενθουσιαμενα.. !!!

και μην ξεχνας οτι εγω μεγαλωνω ηδη δυο παιδια με τις αναγκες του το καθενα.. θελουν τα ρουχα τους.. θελουν τα πραγματα τους.. τα παντα τους.. τα εξοδα ειναι πολλα για εμας τωρα..!!!

οσο αφορα τις δουλειες.. να φανω ειλικρινεις, με βοηθανε τα παιδια. με βοηθαει και ο αντρας μου.. ομως αν δεν βαλω το δικο μου χερι, μου φαινετε οτι το σπιτι δεν καθαριζει.. ομως δεν σηκωνω τιποτα.. μα τιποτα.. και αν σηκωσω κατι τα κουω μετα..μου φωναζουν.. !!

πιστευω οτι πρεπει να μιλησεις με τον αντρουλη σου κοριτσακι μου.. και εγω στην αρχη ενοιωθα καπως, παρολο που ο ταλαιπωρος εκανε τα παντα για μενα, εγω ομως ηθελα μια αγκαλια.. τελικα οταν του το ειπα μου ειπε οτι φοβατε να με αγγιξει μην χτυπησει την μικρη...!!! μπορει να ηθελε γιο.. αλλα τωρα ειναι τρελαμενος για την κορη του.. και περιμενει πως και πως να ερθει στην ζωη μας η μικρη μας πριγκιπισσα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Βαλεντινα μου.. και εμεις κοινο ταμειο εχουμε.. Βασικα του αντρα μου το ταμειο..χα χα χα.. γιατι εγω σαν ανεργη δεν εχω.. !! εμεις δωσαμε την προκαταβολη για κρεβατακι και ακροτσι..αλλα η μαμα μου θα πληρωσει τα υπολοιπα.. η οικογενεια του αντρα μου θα χρυσωσει το μωρο και θα μας δωσουν λεφτα ... ετσι το κανουν εδω.. !!!

η γιαγια μου και γενικα οι δικοι μου εχουν παρει αρκετα πραγματα.. καταταλλλα και τα δυο σογια ειναι ενθουσιαμενα.. !!!

και μην ξεχνας οτι εγω μεγαλωνω ηδη δυο παιδια με τις αναγκες του το καθενα.. θελουν τα ρουχα τους.. θελουν τα πραγματα τους.. τα παντα τους.. τα εξοδα ειναι πολλα για εμας τωρα..!!!

οσο αφορα τις δουλειες.. να φανω ειλικρινεις, με βοηθανε τα παιδια. με βοηθαει και ο αντρας μου.. ομως αν δεν βαλω το δικο μου χερι, μου φαινετε οτι το σπιτι δεν καθαριζει.. ομως δεν σηκωνω τιποτα.. μα τιποτα.. και αν σηκωσω κατι τα κουω μετα..μου φωναζουν.. !!

πιστευω οτι πρεπει να μιλησεις με τον αντρουλη σου κοριτσακι μου.. και εγω στην αρχη ενοιωθα καπως, παρολο που ο ταλαιπωρος εκανε τα παντα για μενα, εγω ομως ηθελα μια αγκαλια.. τελικα οταν του το ειπα μου ειπε οτι φοβατε να με αγγιξει μην χτυπησει την μικρη...!!! μπορει να ηθελε γιο.. αλλα τωρα ειναι τρελαμενος για την κορη του.. και περιμενει πως και πως να ερθει στην ζωη μας η μικρη μας πριγκιπισσα...!!!

αχ κοριτσαρα μου, απο την κρητη ειμαι και γω, και ξερω οτι ετσι οπωσ το λεσ γηνεται.... αλλα απο την πρωτη στηγμη που σου λενε μην περιμενεισ τιποτα, τι να κανω......??? εχω προσπαθησει πολλεσ φορεσ να του μιλισω, αλλα τιποτα, τωρα τουλαχιστων δεν δουλευω, το καλοκαιρι ομωσ σπαστο δεκαωρο και τα ιδια εκανα και ειχα και τουσ εμετου, αυτοσ στο σπιτι και δεν επληνε ουτε πιατο....και η πεθερα να βαζει λαδι στην φωτια, δεν μεγαλοσα λεει τουσ γιουσ μου για να πλενουν πιατα.... την καρδιολ@@@.....Αντε να γεννησω, να δω τι θα κανω.... γιατι δεν την παλεβω αλλο....

Διαφημίσεις

αχ κοριτσαρα μου, απο την κρητη ειμαι και γω, και ξερω οτι ετσι οπωσ το λεσ γηνεται.... αλλα απο την πρωτη στηγμη που σου λενε μην περιμενεισ τιποτα, τι να κανω......??? εχω προσπαθησει πολλεσ φορεσ να του μιλισω, αλλα τιποτα, τωρα τουλαχιστων δεν δουλευω, το καλοκαιρι ομωσ σπαστο δεκαωρο και τα ιδια εκανα και ειχα και τουσ εμετου, αυτοσ στο σπιτι και δεν επληνε ουτε πιατο....και η πεθερα να βαζει λαδι στην φωτια, δεν μεγαλοσα λεει τουσ γιουσ μου για να πλενουν πιατα.... την καρδιολ@@@.....Αντε να γεννησω, να δω τι θα κανω.... γιατι δεν την παλεβω αλλο....

κοιτα.. εγω την πεθερα μου την εχω ακριβως απο πανω.. καποιες φορες προσπαθησε να ανακατευθει... αλλα οπως το σκεφτηκε της περασε..!!

ισα ισα που χαιρετε που ο γιος της κανει τοσα πραγματα.. και βοηθαει τοσο.γιατι μρ την πρωτη του γυναικα δεν περνουσε καλα.. και ουτε που χαμογελουσε...!!

βεβαια ανακατευετε λιγακι ακομα.. οτι αφορα τις μικρες.. αλλα ειανι λογικο γιατι τις ειχε 4 χρονια.. στο δικο μου δεν θα ανακατευετε, γιατι εχει καταλαβει. οτι εγω δεν σηκωνω και πολλα πανω στο θεμα διαπαιδαγωγηση..!!!

τι να σου πω, θεωρω οτι θελει προσπαθεια η σχεση σας.. και καλο θα ηταν να κουβεντιασετε.. ομως εγω ειμαι εξω απο τον χορο, δεν ξερω τι συμβαινει... και δεν σας ζω... !!

εσεις ξερετε καλητερα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Μετά απο έρευνα στις αμέτρητες λίστες του ιντερνετ όσον αφορά τα ψώνια για τον ερχομό του μωρού έφτιαξα μια δική μου λίστα (όχι οτι θα τα πάρω όλα αλλά πιστεύω πως είναι μια σχετικά πλήρης λίστα).

Προσπάθησα να την αντιγράψω εδώ αλλά επειδή είναι στο excell τα βγάζει κάπως κινέζικα.

Αν κάποια κοπέλα τη θέλει, πολύ ευχαρίστως να τη στείλω με email.

και εγω θελω την λιστααα... και εγω...

αν και εγω ετσι το εκανα.. οπως εσυ... μαζεψα απο διαφορα σιτε και εβγαλα μια λιστα.. να δω αν χρειαζετε κατι παραπανω απο αυτα που σκεφτηκα..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοιτα.. εγω την πεθερα μου την εχω ακριβως απο πανω.. καποιες φορες προσπαθησε να ανακατευθει... αλλα οπως το σκεφτηκε της περασε..!!

ισα ισα που χαιρετε που ο γιος της κανει τοσα πραγματα.. και βοηθαει τοσο.γιατι μρ την πρωτη του γυναικα δεν περνουσε καλα.. και ουτε που χαμογελουσε...!!

βεβαια ανακατευετε λιγακι ακομα.. οτι αφορα τις μικρες.. αλλα ειανι λογικο γιατι τις ειχε 4 χρονια.. στο δικο μου δεν θα ανακατευετε, γιατι εχει καταλαβει. οτι εγω δεν σηκωνω και πολλα πανω στο θεμα διαπαιδαγωγηση..!!!

τι να σου πω, θεωρω οτι θελει προσπαθεια η σχεση σας.. και καλο θα ηταν να κουβεντιασετε.. ομως εγω ειμαι εξω απο τον χορο, δεν ξερω τι συμβαινει... και δεν σας ζω... !!

εσεις ξερετε καλητερα...!!!

Συμφωνω μαζι σου, θελει πολυ προσπαθεια, αλλα δεν γηνετε τιποτα οταν προσπαθει ενασ μονο......Αστα τα πονεμενα.....;););)

Κοριτσια τι μαγηρεψατε??? Εγω εχω καρμποναρα απο χθεσ βραδυ και εφτιαξα μπιφτεκακια, και τωρα ψηνω και μια καρυδοπιτα......θα την σιροπιασω μετα και θα ναι μουρλια!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια τι μαγηρεψατε??? Εγω εχω καρμποναρα απο χθεσ βραδυ και εφτιαξα μπιφτεκακια, και τωρα ψηνω και μια καρυδοπιτα......θα την σιροπιασω μετα και θα ναι μουρλια!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριναρω συκωτι μοσχαρισιο για τον αντρουλη μου, με κοφτο μακαρονακι κ για μενα εχω γιγαντες!!

Καρυδοπιτα μμμμμμμμ.....!!!!!:D:D

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινακι μου πιστευω οτι αν δεν καταλαβει απο μονος του την κατασταση οσο και να μιλας εσυ και μαλλια να βγαλει η γλωσσα σου δεν θα αλλαξει κατι...

Πρεπει να βρεις το κουμπι του ισως!

Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση απ'οτι καταλαβαινω και αν μπαινουν και στην σχεση τα πεθερικα ειναι ακομη χειροτερα..

Οσον αφορα τον αντρα μου ειναι απλα τρελος καψουρης με την πασχαλιτσα του...

Εχει κατουρησει κυριολεκτικα τα βρακια του!!!

Απο δουλειες κανω απλα πραγματα,δεν σηκωνω βαρος καθολου και γενικα με βοηθαει παρα παρα πολυ με τις δουλειες του σπιτιου!!!

Παραπονο δεν εχω κανενα απο το αντρακι μου!!!!

Και στο θεμα τρυφεροτητα επισης!!!:D:D:D:D

Υ.Γ φασολαδα εκανα σημερα!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Και μενα μου ειχε βαλει ιδεα μια φιλη μου πρωι πρωι, τησ λεω τι τρωσ, και μου πεταει ετσι απλα...καρυδοπιτα....ποοοοοο....τρελαθηκα.. χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...