Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημεραα σπυριδουλα μου... !!!

οπως ακριβως ειναι ο αντρας σου , ειναι ο πατερας μου... !! απο την μια νοιαζετε, απο την αλλη ομως δεν εχει κανει τιποτα για το μωρο.. και ουτε βεβαια θα κανει..και αυτο γιατι δεν θελει να το βγαλουμε Αγγελικη.. θελει να παρει το δικο του ονομα.. Εγω δεν εχω προβλημα με τον αντρα μου και εχω προβλημα με τον πατερα μου(ειναι χωρισμενοι οι δικοι μου, αλλα ο πατερας μου μισει την μανα μου)τεσπα...

οσο για το θεμα.. της γεννας.. ασε και εγω τον ιδιο φοβο εχω.. οτι θα γεννησω και δεν θα προλαβω να φτιαξω τιποτα.. ειναι τωρα 2 μερες που με εχει πιασει.. και ειλικρινα αγχωνομαι..!!! Ξερω οτι δεν θα φτασουμε τις 40 εβδομαδες.. και φοβαμε πολυ οτι δεν θα προλαβω και οτι το μωρο θα θελει να βγει νωριτερα.. ουφφφ.. !!!

καλημερα κουκλα μου!!!ωραιος ο μπαμπας σου!!!!κ συ πες του οτι το επομενο που θα κανεις θα εχει το ονομα του γιατι πιστευεις οτι θα ειναι αγορι!!!!:D:D:D:D:D ε ρε κολλημα ο μπαμπας!!!!

οσο για το αγχος, δεν ξερω τι να πω...μακαρι να ειναι απο τις ορμονες!!!!δεν θελω να βγει αληθινο το ενστικτο μου, ειναι νωρις ακομα....στο γιο μου, παρ'ολο που ειχα κ συσπασεις δεν το ειχα αυτο...τι να πω....

Καλημέρα μανούλες!!!Τι κάνετε? Εμεις ψωνισαμε τα περισσότερα απαραιτητα, το καροτσακι με το port bebe και το καθισμα αυτοκινητου και αυριο θα έρθει και η κούνια της! Καθομαστε και τα χαζευουμε και λιωνουμε στην σκεψη πως θα ρθει όπου να ναι η μπεμπούλα μας.

Ntinaki04 καλές δουλειές και καλό κουραγιο! Μαζι με το μωρό και το καινουργιο μαγαζί θα είναι δυσκολα αλλά όλα θα πάνε καλά. Εμεις οι γυναικες τα καταφέρνουμε όλα μαζί!!! Τα καλύτερα σου εύχομαι!

Βαλεντινη μου προσωπική μου αποψη αλλά αν σε ενδιαφερει ο αντρουλης σου προσπαθησε να τον πλησιασεις! Ερχεται κατι μοναδικό στην ζωή σας και ίσως και αυτός να νιώθει παραμελημένος τώρα με την εγκυμοσύνη. Ειναι σαν μικρά παιδια οι άντρες, πεισμώνουν και θέλουν να τους πάρεις από το χεράκι!

Κοριτσια μου και εγω θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό. Από την πρώτη στιγμή! Δεν θέλω να του δώσουν ξενο γάλα στην κλινική και δεν ξέρω κατα πόσο θα έχω το κουράγιο να το παλέψω αμέσως μετα την γέννα γιατί ακούω ότι γενικά κοιτάνε την ευκολία τους και στο ταίζουν είτε θες είτε όχι. Ευτυχως και ο αντρούλης μου ειναι κατηγορηματικός στο θέμα του θηλασμού και πιστευω ότι θα τους έχει από κοντά.Το θετικό είναι ότι θα την έχω μαζί μου στο δωμάτιο οπότε θα την φροντίζω όπως θέλω εγώ.

Όσο για τον αντρούλη μου ειναι τόσο προστατευτικός (παντα ήταν αλλά τώρα που κουβαλάω και την μπέμπα έχει ξεφύγει). Δεν με αφηνει να σηκώσω ούτε σακούλα σουπερ μαρκετ και αυτό γινεται από τον 3ο μήνα! Δουλειες κάνω στα κλεφτά αν δεν ειναι και η μαμα μου εδώ να με βοηθάει( που φτάσαμε!), ανησυχεί όποτε στριφογυρναω πολύ στο κρεβάτι γιατι λεει την ζαλίζω!!! Και το τελευταιο μας...ζηλευει λέει γιατί εγώ ειμαι τυχερή που την έχω μέσα μου και την νιώθω συνεχεια που κουνιεται!!! Ειναι το πρωτο μας και πραγματικά δεν μπορώ να περιγραψω τι στιγμες απόλυτου λιωσιματος ζούμε...που να ερθει κιολας. Θα καθομαστε και θα την κοιταμε σαν χαζα!

καλημερα κοπελα μου!!!!κ που εισαι ακομα!!!!!οι αντρες χαζευουν χειροτερα απο εμας!!!!

οσο για το θηλασμο, ενημερωσε τους απο πριν οτι θες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ θηλασμο (τονισε το δηλαδη) κ "απειλησε" τους με μυνηση αν αντιληφθεις οτι παρακουστηκε η επιθυμια σου....μονο ετσι καταλαβαινουν....το οτι θα την εχεις μαζι σου ομως, ειναι πολυ καλο!!!!!θα εισαι συνεχως "ενημερη" για το τι τρωει!!!!!!!:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!κ προπαντων ηρεμη!!!!!

ντινακι μου, οτι καλυτερο ευχομαι κ για τη δουλεια σας κ για τον θηλασμο!!!πολυ καλο ειναι κ οτι θα το βγαζεις με το θηλαστρο!!!!

βαλεντινη μου κ μενα ο δικος μου ειναι "καπως" με το μωρο...οταν καμια φορα το βλεπει κ κουνιεται χαιρεται, αλλα γενικα δεν εχει τον ενθουσιασμο κ την τρελα που ειχε στο γιο μας....εγω φυσικα αγχωνομουν με αυτο κ μου κακοφαινοταν κ εβαζα διαφορα στο μυαλο μου...οτι δεν το θελει, οτι θα προτιμουσε κοριτσι, οτι θα στριμωχτουμε οικονομικα με τον ερχομο του κ θα μας "κοπουν" κ τα λιγα που εχουμε, οτι δεν τον νοιαζει πια ουτε για μενα ουτε για την οικογενεια μας, μεχρι κ οτι επειδη δεν θα εχει το ονομα της μανας του σκεφτηκα οτι δεν θα το θελει...μια μερα του το ειπα σαν παραπονο, οτι δεν το νοιαζει πια κ οτι δεν ειναι χαρουμενος που θα ερθει το μωρο....ομολογω οτι την απαντηση του δεν την ειχα σκεφτει ποτε...."αμα δεν το δω κ δεν το παρω στα χερια μου, δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου να χαρει"...κ οταν τον ρωτησα γιατι μου απαντησε πως κ για το δευτερο που χασαμε ειχε τοση μεγαλη χαρα, ενθουσιασμο, ανυπομονησια κ εκανε τοοοοοσα ονειρα που δεν εκπληρωθηκαν....κ επειδη δεν θελει να ξαναπερασει τον ιδιο "πονο" ειναι επιφυλακτικος....

κοριτσια μην σκατε...δεν μπορειτε να ξερετε τι πραγματικα σκεφτονται κ τι εχουν μεσα τους...κ συνηθως δεν το εκφραζουν...δεν υπαρχει περιπτωση να μην θελουν τα παιδια τους....θα το "ελεγαν" απο την αρχη....

εγω σημερα κοριτσια δεν ειμα στα καλα μου...εχω μια περιεργη αισθηση-"εμμονη" οτι μια απο αυτες τις μερες κατι θα γινει κ θα γεννησω νωριτερα....κ δεν εχω κ τιποτα ετοιμο...μακαρι να ειναι απο τις ορμονες κ οχι απο ενστικτο που μπορει να βγει αληθινο...

,

Εχεις δίκιο στο ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σκέφτονται, και σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνονται όπως εμείς που τα νιώθουμε μέσα μας εδώ και καιρό να ζούνε μέσα απο εμάς. Είναι όμως και δύσκολο μέσα σε όλα τα άγχη και τους προβληματισμούς να κάνουμε και τα μέντιουμ για τα συναισθήματα τους. Εγώ προσωπικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις, λίγο περισσότερο ενδιαφέρον κι ένα χάδι μου είναι αρκετά...

Όσον αφορά τα ένστικτα κλπ άστα γιατί εγώ απο τέτοιες αισθήσεις είχα απο το πρώτο τρίμηνο.. κι ευτυχώς ήταν μόνο φοβίες κι όχι ένστικτα... σίγουρα το ίδιο συμβαίνει και σε σένα!!! Ασχολήσου με κάτι άλλο κ μην συνεχίσεις να σκέφτεσαι το ίδιο...

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

καλημερα κουκλα μου!!!ωραιος ο μπαμπας σου!!!!κ συ πες του οτι το επομενο που θα κανεις θα εχει το ονομα του γιατι πιστευεις οτι θα ειναι αγορι!!!!:D:D:D:D:D ε ρε κολλημα ο μπαμπας!!!!

οσο για το αγχος, δεν ξερω τι να πω...μακαρι να ειναι απο τις ορμονες!!!!δεν θελω να βγει αληθινο το ενστικτο μου, ειναι νωρις ακομα....στο γιο μου, παρ'ολο που ειχα κ συσπασεις δεν το ειχα αυτο...τι να πω....

αααα... αν εκανα γιο.. η αν κανω...θα παρει το ονομα του πεθερου μου... Ματθαιος .. πρωτα ο θεος βεβαια..

ολη η οικογενεια του Αντρα μου εχει μονο εγγονες και εναν εγγονο.. συνολο 8 κοριτσακια 1 αγορακι.. !!!

αν ομως κανω δυο γιους τοτε θα ακουσει και ο μπαμπας μου το ονομα του...!!! ετσι ειναι το δικαιο...!!!!

σημερα βεβαια που μιλησαμε και του το πεταξα αυτο που ειπε προχτες.. μου ειπε. την υγεια της να εχει και οτι δεν τον νοιαζει.. αντε να βγαλεις ακρη.. χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Μετά απο έρευνα στις αμέτρητες λίστες του ιντερνετ όσον αφορά τα ψώνια για τον ερχομό του μωρού έφτιαξα μια δική μου λίστα (όχι οτι θα τα πάρω όλα αλλά πιστεύω πως είναι μια σχετικά πλήρης λίστα).

Προσπάθησα να την αντιγράψω εδώ αλλά επειδή είναι στο excell τα βγάζει κάπως κινέζικα.

Αν κάποια κοπέλα τη θέλει, πολύ ευχαρίστως να τη στείλω με email.

,

Εχεις δίκιο στο ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σκέφτονται, και σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνονται όπως εμείς που τα νιώθουμε μέσα μας εδώ και καιρό να ζούνε μέσα απο εμάς. Είναι όμως και δύσκολο μέσα σε όλα τα άγχη και τους προβληματισμούς να κάνουμε και τα μέντιουμ για τα συναισθήματα τους. Εγώ προσωπικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις, λίγο περισσότερο ενδιαφέρον κι ένα χάδι μου είναι αρκετά...

Όσον αφορά τα ένστικτα κλπ άστα γιατί εγώ απο τέτοιες αισθήσεις είχα απο το πρώτο τρίμηνο.. κι ευτυχώς ήταν μόνο φοβίες κι όχι ένστικτα... σίγουρα το ίδιο συμβαίνει και σε σένα!!! Ασχολήσου με κάτι άλλο κ μην συνεχίσεις να σκέφτεσαι το ίδιο...

κουκλα μου καταλαβαινω τι λες κ εχεις απολυτο, αλλα πιστεψε με, δεν το βλεπουν το ιδιο....εμεις εχουμε αναγκη απο πολυυυυυυυυυ τρυφεροτητα κ αυτοι ειναι η ωρα που το "παιζουν" προταστες οικογενειας κ σκεφτονται κυριως το πρακτικο κομματι!!!! δυστυχως οι πιο πολλες απο μας το "βιωνουμε" κ το "νιωθουμε" εμεις πιο πολυ κ "μονες" μας!!!!!!!

οσο για τις φοβιες, εμενα δεν ειναι φοβια....αυτο θα το διαχειριζομουν!!!!!! αισθανομαι κατι σαν σιγουρια κ σαν κατι το δεδομενο...κ αυτο με φοβιζει....

αααα... αν εκανα γιο.. η αν κανω...θα παρει το ονομα του πεθερου μου... Ματθαιος .. πρωτα ο θεος βεβαια..

ολη η οικογενεια του Αντρα μου εχει μονο εγγονες και εναν εγγονο.. συνολο 8 κοριτσακια 1 αγορακι.. !!!

αν ομως κανω δυο γιους τοτε θα ακουσει και ο μπαμπας μου το ονομα του...!!! ετσι ειναι το δικαιο...!!!!

σημερα βεβαια που μιλησαμε και του το πεταξα αυτο που ειπε προχτες.. μου ειπε. την υγεια της να εχει και οτι δεν τον νοιαζει.. αντε να βγαλεις ακρη.. χα χα χα

ναι κουκλα μου!!!! πιστευω οτι το εννοει αυτο που λεει!!!!!τα υπολοιπα ειναι "πεισματα" κ "ζηλειες" για τη μαμα σου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου, και μεισ δοκιμασαμε κοινο ταμειο, αλλα ξαφανιζονται τα λεφτα μεσα σε μια εβδομαδα, γιατι ο αντρασ μου δεν εχει σινιθησει να σκεφτεται το αυριο, οτι βλεπει και το θελει παει και το παιρνει...αστα.... και το καλοκαιρι που δουλευω εγω αυτοσ καθεται.... και αναγκαστηκα αναλαμβανω εγω ολα... και τωρα που δεν δουλευω εγω, εχουμε ιδι χρεωσ στην ΔΕΗ 700 ? και μου δεινει μονο για το σουπερ μαρκετ... αστα.. εφτυχοσ εχω την μαμα και την καβατζα απο το καλοκαιρι....

elenitsamou,Εκλεράκι χαιρομαι που τουλαχιστον εσεισ περνατε καλα!!!! μακαρι να ειναι ολοι αντρεσ ετσι!!!joannako, καλη επιτιχια σημερα!!!

περιμενουμε νεα σου!!!

Κουκλα μου, εμενα εχει και αλλα δυο παιδια απο το πρωτο του γαμο... ισοσ γιαυτο... οταν εφτιαχνα το δοματιο, δεν κοιτουσε καν τι εκανα, δεν ηρθε ουτε μια φορα μαζι μου για να διαλεξουμε κατι, και σε εξετασεισ ηρθε μονο στην αυχενικη και μετα στην Β επιπεδου για να δει το φυλο του.... Και δεν τον παραμιλισα ποτε, παντα εχει φαι και γλυκο σπιτικο, παντα ιεναι καθαρα, πλημενα σηδερομενα τα παντα, προσπαθω να του μηλαω, αλλα δεν θελει ουτε να μηλαει.... εχω κουραστει να κανω προσπαθιεσ..... για να μην νευριαζω καθε φωρα, απλα το χω αφησει στο ετσι, ασ γηνει οτι ειναι να γηνει.... δεν τον απασχολει τιποτα, παω λαικη κουβαλαω λαχανικα και φρουτα, σουπερ, χασαπη, νερα... τα παντα..... σασ ζαλησα παλι!!!!! Κοριτσια παντοσ οσεσ μπορειτε, απολαυστε την προσοχη που σασ δεινουν οι αντρεσ σασ!!!!

Κοριτσια!!!!

Γιουχουυυυ!!!!!!!!

Τι κανετε;;;

Εμεις καλα!!!Κλωτσαμε ασταματητα!!!

Εκλερακι αν μπορεις στειλε μου την λιστα...

Θα σου στειλω με πμ το mail μου οκ;;;

ΚΙ εγω εχω την φοβια της προωροτητας αλλα προσπαθω να το αποβαλω καθε φορα που με πιανει!

Την Παρασκευη εχω την β επιπεδου..Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κοριτσια!!!!

Γιουχουυυυ!!!!!!!!

Τι κανετε;;;

Εμεις καλα!!!Κλωτσαμε ασταματητα!!!

Εκλερακι αν μπορεις στειλε μου την λιστα...

Θα σου στειλω με πμ το mail μου οκ;;;

ΚΙ εγω εχω την φοβια της προωροτητας αλλα προσπαθω να το αποβαλω καθε φορα που με πιανει!

Την Παρασκευη εχω την β επιπεδου..Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

Καλη επιτυχια κοπελα μου!!!! και γω εχω περασει απο αυτο το σταδιο σκεψησ για την προωροτητα, αλλα τωρα που περναει ο καιροσ δεν το πολυ σκεφτομαι, αρκει να κρατηθω αλλεσ δυο βδομαδεσ μεχρι να μπω στον μηνα μου, και μετα δε με νοιαζει!!!

Καλη επιτυχια κοπελα μου!!!! και γω εχω περασει απο αυτο το σταδιο σκεψησ για την προωροτητα, αλλα τωρα που περναει ο καιροσ δεν το πολυ σκεφτομαι, αρκει να κρατηθω αλλεσ δυο βδομαδεσ μεχρι να μπω στον μηνα μου, και μετα δε με νοιαζει!!!

Εσυ εχεις φτασει στην πηγη και ανετα θα μπεις στον μηνα σου...

Εγω εχω ακομα μελλον και σκεφτομαι διαφορα χαζα...

Ελπιζω μονο να μεινουν στην σκεψη και τιποτα παραπανω...

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εσυ εχεις φτασει στην πηγη και ανετα θα μπεις στον μηνα σου...

Εγω εχω ακομα μελλον και σκεφτομαι διαφορα χαζα...

Ελπιζω μονο να μεινουν στην σκεψη και τιποτα παραπανω...

Να μην τα σκεφτεσαι, στην Β που θα κανεισ θα σου πει πιθανοτητεσ για την προωροτητα... και αν σου πει ο Ντοκτορ οτι ειναι μια χαρα και ο πλακουντασ και ο τραχιλοσ, τοτε μην φοβασαι τιποτα!!!!

Διαφημίσεις

Να μην τα σκεφτεσαι, στην Β που θα κανεισ θα σου πει πιθανοτητεσ για την προωροτητα... και αν σου πει ο Ντοκτορ οτι ειναι μια χαρα και ο πλακουντασ και ο τραχιλοσ, τοτε μην φοβασαι τιποτα!!!!

Επειδη ειχα θεμα με τον πλακουντα γι'αυτο αγχωνομαι...

Τραχηλο ειχαμε μετρησει στην 16η εβδομαδα και ηταν 4,5 εκατοστα...

Και ο πλακουντας στον τελευταιο υπερηχο ανεβηκε...

Ελπιζω να πανε ολα καλα στην β επιπεδου!:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!!!!!! Να έχετε τέλεια αποτελέσματα!!!!!

Μόλις ηρεμήσεις απο τα καλά αποτελέσματα της Β επιπέδου θα αγχώνεσαι μετά για το dopler, άστα όλες τα ίδια άγχη έχουμε! Αρκεί να μην το παρακάνουμε!!!!

Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!!!!!! Να έχετε τέλεια αποτελέσματα!!!!!

Μόλις ηρεμήσεις απο τα καλά αποτελέσματα της Β επιπέδου θα αγχώνεσαι μετά για το dopler, άστα όλες τα ίδια άγχη έχουμε! Αρκεί να μην το παρακάνουμε!!!!

Απλα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι απο εδω και στο εξης το αγχος θα ειναι ο μοναδικος συμπορευτης μας στην ζωη!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

ολα θα ειναι μια χαρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα!! Κινηση βλεπω σημερα! Τι ωραια!

Εμενα ο αντρουλης μου ειναι υπερενθουσιασμενις με την κορουλα του απο την πρωτη στιγμη(μου το ελεγε οτι ερχεται η κορη αλλα εγω τον κοροιδευα). Με προσεχει οσο μπορει αλλα καποιες φορες νομιζω οτι δεν αντιλαμβανετε οτι ειμαι εγκυος κ πρεπει να προσεχω λιγο παραπανω. Για τις δουλειες με βοηθαει αλλα τον λυπαμαι τοσο πολυ που δεν το αφηνω να κανει πολλα. Τον πρωτο καιρο που ειχα κ αιματακι κ το σπιτι ηταν μεσα στην μπιχλα του θυμωνα πολυ γιατι δεν με καταλαβαινε αλλα περασε αυτη η περιοδος κ ολα καλα. Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να του ζητησω κατι κ να αρνηθει αν κ ετσι ηταν κ πριν. Εγω παντως κοριτσια μου πιο πολυ εχω ξενερωσει με τους τριγυρω μου... Η μονη που ενθουσιαζετε κ με στηριζει ειναι η μαμακα μου αλλα κ αυτη ειναι στο εξωτερικο για δουλεια κ ειμαστε ολη μερα στα μηνυματα. Οι υπολοιποι ενα μηνυμα δεν στελνουν να ρωτησουν πως ειμαι κ μετα κανουν παραπονα οτι χαθηκα... Κ απο ορισμενους δεν το περιμενα γιατι παντα εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου για τους ιδιους. Κ βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τις αντιδρασεις των πεθερικων μου. Ο πεθερος μου κ ο αδερφος του αντρα μου "στεναχωρηθηκαν" που δεν ειναι αγορι (λες κ αν ηταν το ονομα του θα επαιρνε) κ η πεθερα μου ολο το κακο βαζει στο μυαλο της κ ολο ιστοριες τρομου για γεννες κ μωρα μου λεει.

Τωρα το οικονομικο που αναφερατε κ εμεις με τον αντρα μου εχουμε κοινο ταμειο. Κ εμεις σιγα σιγα τα παιρνουμε, σε καποια αφηνουμε προκαταβολες αλλα κ οι δικοι μας κανουν απο τωρα "δωρα" στο μωρο. Ο αδερφος του κ η αδερφη μου θα μας παρουν το καροτσι, η γιαγια την προικα κ παει λεγοντας.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...