Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ετσι ακριβως σπυριδουλα μου. Θα κανω την προσπαθεια μου οσο γινεται καλυτερα κ εστω αν παρουσιαστουν "τεχνικα προβληματα" τι να κανουμε, δεν χαθηκε κ ο κοσμος. Στο καταστημα που πηγα για τα παιδικα αυτος που με εξυπηρετουσε δουλευε παλιοτερα στη medela κ οταν τον ρωτησα για θηλαστρο αποστειρωτες κτλ μου ειπε πρωτα να το παλεψω με το θηλασμο να δω πως θα τα παω κ μετα βλεπουμε αναλογα με τις αναγκες μου.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κριστυ, και μενα οταν πιγα για λιστα, μου ειπε η κοπελα οτι μπουκαλια και τα σχετικα αν χρεαστω τα παιρνω αναπασα στηγμη, και αποστειροτη εχει η ξαδερφη μου, που αν χρεαστε θα τον παρω, αλλα δεν πηρα τιποτα απο ατα για να μην μπενω σε πειρασμο...χαχαχ ναι βρε κοριτσια να προσπαθησουμε, το γαλα ειναι δωρο Θεου για το μωρακι..... πωσ ηστε γενικοσ???

Δωρο θεου δεν λες τιποτα!! Εδω βλεπω μωρακια να θηλαζουν κ λιωνω!! Φανταζομαι με το δικο μου πως θα κανω! Ειλικρινα μακαρι να τα καταφερουμε!!

Εχω κ κατι χαζα πονακια ωρες ωρες αλλα φανταζομαι η πριγκηπισσα μεσα κανει τα κολπακια της!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

εγω να δεισ πονουσ!!!!!!χαχαχαχα.... περπαταω λεσ και ειμαι με παμπερσ...χαχαχα δεν μπορω να ανεβω κανονικα τα σκαλια για να παω στην κρεβατοκαμερα..χαχαχα γελαω και κλεω μαζη.... μου πε βεβαια οτι αν γυρισει λιγο το κεφαλι του ο μικροσ δεν θα παοναω τοσο... αλλα χαλαλι....

ρε κοριτσια εσασ οι αντρεσ ασχολιουνται καθολου με τιποτα για το μωρο??? γιατι εμενα ο δικοσ μου μου εχει παιξει τα νευρα, δεν τον απασχολει τιποτα, στην κωσμαρα του.... ουτε οικονομικα δεν βοιθαει ουτε ψηχολογικα, το μονο που κανει ειναι να μου παιζει τα νευρα... ολα τα πρληρωνω απο την καβατζα που εκανα το καλοκαιρι, και πολλα πληρωνει η μανα μου..... αστα.... δεν την παλεβω....

Διαφημίσεις

ValentinaSp ,sspyr82 ευχαριστώ πολυ κορίτσια ανοίγουμε σουβλατζιδικο.. Δυστυχώς Σπυριδουλα μου το σπιτι ειναι μακριά απο το μαγαζι και δεν θα μπορει να μου φέρνει την μπεμπα η πεθερα μου.. Ευχαριστω πολυ για την πρόταση σου για θηλαστρο δεν ειχα ιδέα για το τι να παρω :D

waY5p2.png

ρε κοριτσια εσασ οι αντρεσ ασχολιουνται καθολου με τιποτα για το μωρο??? γιατι εμενα ο δικοσ μου μου εχει παιξει τα νευρα, δεν τον απασχολει τιποτα, στην κωσμαρα του.... ουτε οικονομικα δεν βοιθαει ουτε ψηχολογικα, το μονο που κανει ειναι να μου παιζει τα νευρα... ολα τα πρληρωνω απο την καβατζα που εκανα το καλοκαιρι, και πολλα πληρωνει η μανα μου..... αστα.... δεν την παλεβω....

Εμείς εχουμε κοινό ταμείο με τον αντρα μου και γενικά ασχολείται με την μπεμπα αν και βαριέται οταν πάμε για ψώνια γιατι εγω χαζεύω με τις ώρες τα μωρουδιακα και εκνευριζεται χιχιχιχι αλλα ειναι χαζομπαμπας ειδικά απο οταν μάθαμε οτι ειναι κοριτσάκι που ήθελε πήγε και της πήρε ενα φορμακι και ροζ και παπουτσάκια ροζ :tongue: μου φένεται περίεργο που ο δικός σου δεν ασχολείται καθόλου :confused:

waY5p2.png

Εμείς εχουμε κοινό ταμείο με τον αντρα μου και γενικά ασχολείται με την μπεμπα αν και βαριέται οταν πάμε για ψώνια γιατι εγω χαζεύω με τις ώρες τα μωρουδιακα και εκνευριζεται χιχιχιχι αλλα ειναι χαζομπαμπας ειδικά απο οταν μάθαμε οτι ειναι κοριτσάκι που ήθελε πήγε και της πήρε ενα φορμακι και ροζ και παπουτσάκια ροζ :tongue: μου φένεται περίεργο που ο δικός σου δεν ασχολείται καθόλου :confused:

και μενα ο δικος μου χαζεψε καθε φορα που βγαινει παιρνει κ κατι μονος του

σημερα εφερε μπιμπερο παλι:)

καλες δουλειες

Yupqp2.png

Κι εμενα τα ιδια κοριτσακι μου!!!

Τρελο ενδιαφερον... Τοσο πολυ που ανησυχω...

Τουλαχιστον με ψιλοβοηθαει στο σπιτι, ή μαλλον για να ειμαι ειλικρινης μου λει να μην κουραζομαι αλλα επειδη αναβαλει να κανει το καθε τι, τελικα καυαληγω τα περισσοτερα να τα κανω εγω!

Δεν ξερω τι να πω... Ισως φταινε κ παλι οι ορμονες αλλα νιωθω πως δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον ουτε για το μωρο ουτε κ για μενα πια... Μακαρι να ειναι ιδεα μου!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

ValentinaSp ,sspyr82 ευχαριστώ πολυ κορίτσια ανοίγουμε σουβλατζιδικο.. Δυστυχώς Σπυριδουλα μου το σπιτι ειναι μακριά απο το μαγαζι και δεν θα μπορει να μου φέρνει την μπεμπα η πεθερα μου.. Ευχαριστω πολυ για την πρόταση σου για θηλαστρο δεν ειχα ιδέα για το τι να παρω :D

Καλες δουλειες να εχετε κ με το καλο να ετθει κ το μωρακι σας!!!

Που θα ειναι το μαγαζι, να σας ερθουμε!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!τι κανετε?συγγνωμη που χαθηκα αλλα τον αντρα μου αρρωστο και τον φροντιζα!

εγω ειμαι καλα.αν και τετοια ωρα ξυπνια.τι να κανω η μικρη μ εχει τρελανει στη κλωτσια και δε μπορω να κοιμηθω ..ποναω.

κατα τ αλλα ολα μια χαρα.αυριο εχω doppler!επιτελους θα δω το κοριτσακι μου! θα χει μεγαλωσει πολυ!τι καλα!!!

θα γενννησει καμια στο γαια?πηγα και ειδα τα δωματια..μια χαρα ειναι το 3 κλινο.ρωτησα και για τη λιστα για τη βαλιτσα και μου ειπαν πως ακομα και οδοντοβουρτσα με οδοντοκρεμα δινουν ...οποτε κομπλε ολα!μονο καλλυντικα και νυχτικα θα παρω.α! και επιθεματα!τελεια ! μ εκανε μεγαλη εντυπωση !

ουφ κοριτσια μου παω να κοιμηθω γιατι θελω να ξυπνησω πρωι πρωι ν κανω καμια δουλιτσα!λεμε τωρα...

καληνυχτα-καλημερα!!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλημερα Μανουλιτες ομορφες... πως εισαστε...???

εγω κομματια... ποναει η μεση.. πονανε τα ποδια μου... ουφφφ.. η μικρη χοροπηδαει το βραδυ και την μερα την περισσοτερη ωρα κοιματε... ουφφφ...!!!1

τι να σου πω βρε κοριτσακι μου...εμενα δεν μπορω να σου πω οτι ειναι τρελαμενος.. μιας και ειναι η τριτη κορη για τον αντρα μου... αλλα και παλι ειναι ενθουσιασμενος... ναι μεν τα οικονομικα ειναι πολυ στεγνα.. αλλα σιγα σιγα τα παιρνουμε ολα.. δουλειες δεν με αφηνει να κανω.. και μου φωναζει αν κανω.. και τωρα που θελω να βαψω το δωματιο, μου ειπε οτι εαν δεν ερθει η μαμα μου.. θα το κανει αυτος...!!! το μονο που δεν κανει ειναι να ερχετε μαζι μου στους υπερυχους.. και αυτο γιατι συνηθως κατι κανει και παω μονη μου.. αλλα το προτοιμω να πηγαινω μονη μου.. μονο στους μεγαλους εχει ερθει...!!!

εχει βεβαια αποψη για ολα.. οπως πχ μεχρι και τι κουφετα θα βαλουμε στα μπομπονιερακια.. δεν θελει τα απλα,αλλα με γευσεις.. !!

ισως να φταιει κοριτσακι μου, οτι δεν τα πολυπατε καλα.. ισως να πιστευει οτι τον παραμελεις.. ισως να πιστευει οτι καθεσε μαζι του μονο για το μωρο... αφου εισασταν στα χωρισματα.. !!!

νομιζω οτι το καλητερο θα ηταν να κατσετε να μιλησετε ηρεμα και ησυχα.. !!!

Κοριτσακι.. καλες δουλειες... να σας πανε ολα ισια.... !!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσια μου καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!κ προπαντων ηρεμη!!!!!

ντινακι μου, οτι καλυτερο ευχομαι κ για τη δουλεια σας κ για τον θηλασμο!!!πολυ καλο ειναι κ οτι θα το βγαζεις με το θηλαστρο!!!!

βαλεντινη μου κ μενα ο δικος μου ειναι "καπως" με το μωρο...οταν καμια φορα το βλεπει κ κουνιεται χαιρεται, αλλα γενικα δεν εχει τον ενθουσιασμο κ την τρελα που ειχε στο γιο μας....εγω φυσικα αγχωνομουν με αυτο κ μου κακοφαινοταν κ εβαζα διαφορα στο μυαλο μου...οτι δεν το θελει, οτι θα προτιμουσε κοριτσι, οτι θα στριμωχτουμε οικονομικα με τον ερχομο του κ θα μας "κοπουν" κ τα λιγα που εχουμε, οτι δεν τον νοιαζει πια ουτε για μενα ουτε για την οικογενεια μας, μεχρι κ οτι επειδη δεν θα εχει το ονομα της μανας του σκεφτηκα οτι δεν θα το θελει...μια μερα του το ειπα σαν παραπονο, οτι δεν το νοιαζει πια κ οτι δεν ειναι χαρουμενος που θα ερθει το μωρο....ομολογω οτι την απαντηση του δεν την ειχα σκεφτει ποτε...."αμα δεν το δω κ δεν το παρω στα χερια μου, δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου να χαρει"...κ οταν τον ρωτησα γιατι μου απαντησε πως κ για το δευτερο που χασαμε ειχε τοση μεγαλη χαρα, ενθουσιασμο, ανυπομονησια κ εκανε τοοοοοσα ονειρα που δεν εκπληρωθηκαν....κ επειδη δεν θελει να ξαναπερασει τον ιδιο "πονο" ειναι επιφυλακτικος....

κοριτσια μην σκατε...δεν μπορειτε να ξερετε τι πραγματικα σκεφτονται κ τι εχουν μεσα τους...κ συνηθως δεν το εκφραζουν...δεν υπαρχει περιπτωση να μην θελουν τα παιδια τους....θα το "ελεγαν" απο την αρχη....

εγω σημερα κοριτσια δεν ειμα στα καλα μου...εχω μια περιεργη αισθηση-"εμμονη" οτι μια απο αυτες τις μερες κατι θα γινει κ θα γεννησω νωριτερα....κ δεν εχω κ τιποτα ετοιμο...μακαρι να ειναι απο τις ορμονες κ οχι απο ενστικτο που μπορει να βγει αληθινο...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια μου καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!κ προπαντων ηρεμη!!!!!

ντινακι μου, οτι καλυτερο ευχομαι κ για τη δουλεια σας κ για τον θηλασμο!!!πολυ καλο ειναι κ οτι θα το βγαζεις με το θηλαστρο!!!!

βαλεντινη μου κ μενα ο δικος μου ειναι "καπως" με το μωρο...οταν καμια φορα το βλεπει κ κουνιεται χαιρεται, αλλα γενικα δεν εχει τον ενθουσιασμο κ την τρελα που ειχε στο γιο μας....εγω φυσικα αγχωνομουν με αυτο κ μου κακοφαινοταν κ εβαζα διαφορα στο μυαλο μου...οτι δεν το θελει, οτι θα προτιμουσε κοριτσι, οτι θα στριμωχτουμε οικονομικα με τον ερχομο του κ θα μας "κοπουν" κ τα λιγα που εχουμε, οτι δεν τον νοιαζει πια ουτε για μενα ουτε για την οικογενεια μας, μεχρι κ οτι επειδη δεν θα εχει το ονομα της μανας του σκεφτηκα οτι δεν θα το θελει...μια μερα του το ειπα σαν παραπονο, οτι δεν το νοιαζει πια κ οτι δεν ειναι χαρουμενος που θα ερθει το μωρο....ομολογω οτι την απαντηση του δεν την ειχα σκεφτει ποτε...."αμα δεν το δω κ δεν το παρω στα χερια μου, δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου να χαρει"...κ οταν τον ρωτησα γιατι μου απαντησε πως κ για το δευτερο που χασαμε ειχε τοση μεγαλη χαρα, ενθουσιασμο, ανυπομονησια κ εκανε τοοοοοσα ονειρα που δεν εκπληρωθηκαν....κ επειδη δεν θελει να ξαναπερασει τον ιδιο "πονο" ειναι επιφυλακτικος....

κοριτσια μην σκατε...δεν μπορειτε να ξερετε τι πραγματικα σκεφτονται κ τι εχουν μεσα τους...κ συνηθως δεν το εκφραζουν...δεν υπαρχει περιπτωση να μην θελουν τα παιδια τους....θα το "ελεγαν" απο την αρχη....

εγω σημερα κοριτσια δεν ειμα στα καλα μου...εχω μια περιεργη αισθηση-"εμμονη" οτι μια απο αυτες τις μερες κατι θα γινει κ θα γεννησω νωριτερα....κ δεν εχω κ τιποτα ετοιμο...μακαρι να ειναι απο τις ορμονες κ οχι απο ενστικτο που μπορει να βγει αληθινο...

Καλημεραα σπυριδουλα μου... !!!

οπως ακριβως ειναι ο αντρας σου , ειναι ο πατερας μου... !! απο την μια νοιαζετε, απο την αλλη ομως δεν εχει κανει τιποτα για το μωρο.. και ουτε βεβαια θα κανει..και αυτο γιατι δεν θελει να το βγαλουμε Αγγελικη.. θελει να παρει το δικο του ονομα.. Εγω δεν εχω προβλημα με τον αντρα μου και εχω προβλημα με τον πατερα μου(ειναι χωρισμενοι οι δικοι μου, αλλα ο πατερας μου μισει την μανα μου)τεσπα...

οσο για το θεμα.. της γεννας.. ασε και εγω τον ιδιο φοβο εχω.. οτι θα γεννησω και δεν θα προλαβω να φτιαξω τιποτα.. ειναι τωρα 2 μερες που με εχει πιασει.. και ειλικρινα αγχωνομαι..!!! Ξερω οτι δεν θα φτασουμε τις 40 εβδομαδες.. και φοβαμε πολυ οτι δεν θα προλαβω και οτι το μωρο θα θελει να βγει νωριτερα.. ουφφφ.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!Τι κάνετε? Εμεις ψωνισαμε τα περισσότερα απαραιτητα, το καροτσακι με το port bebe και το καθισμα αυτοκινητου και αυριο θα έρθει και η κούνια της! Καθομαστε και τα χαζευουμε και λιωνουμε στην σκεψη πως θα ρθει όπου να ναι η μπεμπούλα μας.

Ntinaki04 καλές δουλειές και καλό κουραγιο! Μαζι με το μωρό και το καινουργιο μαγαζί θα είναι δυσκολα αλλά όλα θα πάνε καλά. Εμεις οι γυναικες τα καταφέρνουμε όλα μαζί!!! Τα καλύτερα σου εύχομαι!

Βαλεντινη μου προσωπική μου αποψη αλλά αν σε ενδιαφερει ο αντρουλης σου προσπαθησε να τον πλησιασεις! Ερχεται κατι μοναδικό στην ζωή σας και ίσως και αυτός να νιώθει παραμελημένος τώρα με την εγκυμοσύνη. Ειναι σαν μικρά παιδια οι άντρες, πεισμώνουν και θέλουν να τους πάρεις από το χεράκι!

Κοριτσια μου και εγω θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό. Από την πρώτη στιγμή! Δεν θέλω να του δώσουν ξενο γάλα στην κλινική και δεν ξέρω κατα πόσο θα έχω το κουράγιο να το παλέψω αμέσως μετα την γέννα γιατί ακούω ότι γενικά κοιτάνε την ευκολία τους και στο ταίζουν είτε θες είτε όχι. Ευτυχως και ο αντρούλης μου ειναι κατηγορηματικός στο θέμα του θηλασμού και πιστευω ότι θα τους έχει από κοντά.Το θετικό είναι ότι θα την έχω μαζί μου στο δωμάτιο οπότε θα την φροντίζω όπως θέλω εγώ.

Όσο για τον αντρούλη μου ειναι τόσο προστατευτικός (παντα ήταν αλλά τώρα που κουβαλάω και την μπέμπα έχει ξεφύγει). Δεν με αφηνει να σηκώσω ούτε σακούλα σουπερ μαρκετ και αυτό γινεται από τον 3ο μήνα! Δουλειες κάνω στα κλεφτά αν δεν ειναι και η μαμα μου εδώ να με βοηθάει( που φτάσαμε!), ανησυχεί όποτε στριφογυρναω πολύ στο κρεβάτι γιατι λεει την ζαλίζω!!! Και το τελευταιο μας...ζηλευει λέει γιατί εγώ ειμαι τυχερή που την έχω μέσα μου και την νιώθω συνεχεια που κουνιεται!!! Ειναι το πρωτο μας και πραγματικά δεν μπορώ να περιγραψω τι στιγμες απόλυτου λιωσιματος ζούμε...που να ερθει κιολας. Θα καθομαστε και θα την κοιταμε σαν χαζα!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...