Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια να με και ΄γω σημερα κουραστικά λιγο αλλα ειμαι χαρούμενη ανοίγουμε μαγαζάκι με τον αντρα μου σημερα πήραμε τα κλειδιά του μαγαζιού και ξεκινήσαμε να το καθαρίζουμε εχει πολυ δουλεια οπότε δεν με βλέπω να εχω χρόνο για να μπενω στο καφέ μας αλλα αν τα καταφέρνω τα βραδιά θα μπενω να διαβάζω και να σας λέω τα νεα μου..

Εγω θελω να θηλασω και σίγουρα μεχρι να 40αραντισω θα θηλασω αλλα μετα μάλλον θα παρω θηλαστρο και μπιμπερο γιατι θα πρεπει να δουλέψω στο μαγαζι μας και θα κρατάει η πεθερα μου την μπεμπα

waY5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεχασα να σας πω οτι νοιωθω πολυ κουραση κ λαχανιαζω με το παραμικρο... Βλεπω να μας τρωνε οι αραχνες...

Εσεις νιωθετε κουραση η εγω λογω κιλων που προυπηρχαν της εγκυμοσυνης επιβαρυνομαι πιο πολυ;; Να σημειωσω οτι εχω παρει 2 κιλα μεχρι τωρα αλλα ημουν χοντρουλα απο πειν.

Εγω τι να πω κουκλα μου, εχω παρει 16 μεχρι τωρα, και δεν σταματαω καθολου να τρεχω...... αλλα τωρα δυο μερεσ με χει πεθανει ο πονοσ στο κοκαλο εεε ηβικο οστο νομιζω το λενε σωστα.... δεν μπορω να περπατισω και να γυρισω οταν ξαπλονω.... αστα....αυριο να δω τι θα μου πει ο γιατροσ.....

Καλησπέρα κοριτσια να με και ΄γω σημερα κουραστικά λιγο αλλα ειμαι χαρούμενη ανοίγουμε μαγαζάκι με τον αντρα μου σημερα πήραμε τα κλειδιά του μαγαζιού και ξεκινήσαμε να το καθαρίζουμε εχει πολυ δουλεια οπότε δεν με βλέπω να εχω χρόνο για να μπενω στο καφέ μας αλλα αν τα καταφέρνω τα βραδιά θα μπενω να διαβάζω και να σας λέω τα νεα μου..

Εγω θελω να θηλασω και σίγουρα μεχρι να 40αραντισω θα θηλασω αλλα μετα μάλλον θα παρω θηλαστρο και μπιμπερο γιατι θα πρεπει να δουλέψω στο μαγαζι μας και θα κρατάει η πεθερα μου την μπεμπα

Ντινακη μου, καλεσ δουλιεσ και καλη αρχη σου ευχωμαι!!!! κοριτσια , εγω την εχω ετοιμασει ιδι την βαλιτσα και γενικοσ ολα τα πραγματα... αυτα εχω στην βαλιτσα:

1.δυο νυχτηκα

2.δυο πιτζαμεσ ( ολα ξεκουμπονουν μπροστα μεχρι κατω)

3.βρακακια μιασ χρισησ και κανονικα 4

4. σερβιετεσ τενα

5.παμπερσ για το μωρο

6.επιθεματα στηθουσ

7.δυο σουτιεν θηλασμου

8.μωρομαντιλα

9.μαντιλακια για καθαρισμο πριν το θηλασμο

10.τρεισ σκουρεσ πετσετεσ μεσεεσ για μενα

11. δυο πετσετεσ για το μωρο

12. σαμπουαν 2σε 1 τησ φισσαν για το μωρο

13.κρεμα για το μωρο

14.χτενα τησ κικο για το μωρο

15. ρουχα μωρου ( 6 κωρμακια με μακρυ μανικι, 6 βελουτε ολοσωμα, σαλιαρεσ τρεισ χωρισ ναιλον πισω, σκουφακια δυο, καλτσακια δυο, σελτεδακια δεκα, φανελενιεσ πανεσ 3, κουβερτουλα, και φακελο για την εξωδο) πρεπει να ξεχασα να γραψω και κατι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

16. νεσεσερ με τα δικα μου( σαμπουαν, αφρολουτρο, υγρο για το τετιο μασ....χιχι, αποσμιτικο, χτενα, λιγα καλιτικα, κρεμα πρωσοπου και σωματοσ, λαστιχακια για μαλια..αυτα νομιζω)

17. παντοφλεσ

18. σαγιοναρεσ για μπανιο

19. καλτσεσ μαλακεσ ζεστεσ και απλεσ απο ενα..

αυτα εχει η βααλιτσα, μπορει και να ξεχασα να γραψω τιποτα....αποστειροτι και τα σχετικα δεν πιρα, αν χρειαστω θα μου τα δωσει η ξαδερφη μου, εχω μονο μια πιπιλα και ενα μπιμπερο.... δεν θελω να τα χρισημοποιισω καθολου, γηνετε??χαχαχ και στο σπιτι εχω τα οιπολειπα ροθχαλακια, και τα σχετικα.... οτιμπορεσα το εφτιαξα μονη μου, πολυ οικονομια και φτιαχνεισ κατι μοναδικο.... ολα τα ρουχα ειναι 3-6 μονο καποια που μου εδωσαν εχω 00 και 0-3 αλλα ο γιατροσ μου ειπε οτι τα 00 να τα δωσω πισω απο τωρα...χαχαχα....αντε παλι το κατεβατο..χαχαχα

εκλεισα τα 36

Άστο.. μην τον ακούς. Λέει επιεικώς ανοησίες. Είμαι 38 και θα γεννήσω φυσιολογικά πρώτα ο Θεός, όπως και την προηγούμενη φορά. Ο ίδιος θα σε ξεγεννήσει; Γιατί αν ναι μάλλον την εύκολη λύση ψάχνει για να μην σε περιμένει πολλές ώρες - στην κόρη μου έκανα 11 ώρες, αλλά ο γιατρός με περίμενε.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Άστο.. μην τον ακούς. Λέει επιεικώς ανοησίες. Είμαι 38 και θα γεννήσω φυσιολογικά πρώτα ο Θεός, όπως και την προηγούμενη φορά. Ο ίδιος θα σε ξεγεννήσει; Γιατί αν ναι μάλλον την εύκολη λύση ψάχνει για να μην σε περιμένει πολλές ώρες - στην κόρη μου έκανα 11 ώρες, αλλά ο γιατρός με περίμενε.

και γω αυτο σκεφτηκα οτι τον βολευει αν επιμενει θ αλλαξω

μπορει να κανονισε ο ανθρωπος κ διακοπες για το πασχα:confused:

Yupqp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!πως πανε οι κοιλιτσες;;;!!!!

κοριτσι μου καλημερα!!!!καλη επιτυχια με το μαγαζι σας κ καλες δουλειες να εχετε!!!τι μαγαζι αν επιτρεπεται;;!!!

δεν θα μπορει η πεθερα σου να σου φερνει τη μικρη να την θηλαζεις εκει;;;(λεω εγω τωρα;;;!!!!) αν οχι πολυ καλο ειναι τα θηλαστρα της madela, εχω ακουσει....εγω ειχα της nuk στο γιο μου κ δεν με βολεψε καθολου....

κοριτσια οσες σκοπευεται να το παλεψετε με το θηλασμο ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ....θα ακουσετε πολλα....καλο ειναι να τα αποφυγεται!!!οσο για τις πιπιλες οταν το μωρο θηλαζει καλο ειναι να μην τις χρησιμοποιει γιατι παθαινει την λεγομενη "συγχιση θηλων"...μπερδευεται δηλαδη κ μετα δυσκολευεται να πιασει το στηθος της μαμας κ αρα αποθηλαζει πιο ευκολα κ γρηγορα...να τονισω οτι λεω την γνωμη μου κ δεν παρεμβαινω μιας κ το γιο μου ουτε εγω τον θηλασ οπως ηθελα!!!!απλα δεν ειχα σωστη πληροφορηση!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!πως πανε οι κοιλιτσες;;;!!!!

κοριτσι μου καλημερα!!!!καλη επιτυχια με το μαγαζι σας κ καλες δουλειες να εχετε!!!τι μαγαζι αν επιτρεπεται;;!!!

δεν θα μπορει η πεθερα σου να σου φερνει τη μικρη να την θηλαζεις εκει;;;(λεω εγω τωρα;;;!!!!) αν οχι πολυ καλο ειναι τα θηλαστρα της madela, εχω ακουσει....εγω ειχα της nuk στο γιο μου κ δεν με βολεψε καθολου....

κοριτσια οσες σκοπευεται να το παλεψετε με το θηλασμο ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ....θα ακουσετε πολλα....καλο ειναι να τα αποφυγεται!!!οσο για τις πιπιλες οταν το μωρο θηλαζει καλο ειναι να μην τις χρησιμοποιει γιατι παθαινει την λεγομενη "συγχιση θηλων"...μπερδευεται δηλαδη κ μετα δυσκολευεται να πιασει το στηθος της μαμας κ αρα αποθηλαζει πιο ευκολα κ γρηγορα...να τονισω οτι λεω την γνωμη μου κ δεν παρεμβαινω μιας κ το γιο μου ουτε εγω τον θηλασ οπως ηθελα!!!!απλα δεν ειχα σωστη πληροφορηση!!!!

παθαινεις κ μαθαινεις δε λενε?

καλημερα

Yupqp2.png

παθαινεις κ μαθαινεις δε λενε?

καλημερα

καλημερα κοπελα μου!!!!

ετσι ειναι, δυστυχως....αλλα λενω κ το αλλο: "των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν"!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

πως εισαι εσυ?

καλα ειμαι κοριτσι μου!!!!εδω μετραω ζαχαρο 4φορες την ημερα!!!!ευτυχως εχει πεσει αρκετα με τη διατροφη!!!!

εσυ πως εισαι;;;!!!!πονας;;;δεν δουλευεις ετσι;;;;!!!!πως σου φαινεται τωρα που καθεσαι;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

:):)

καλα ειμαι κοριτσι μου!!!!εδω μετραω ζαχαρο 4φορες την ημερα!!!!ευτυχως εχει πεσει αρκετα με τη διατροφη!!!!

εσυ πως εισαι;;;!!!!πονας;;;δεν δουλευεις ετσι;;;;!!!!πως σου φαινεται τωρα που καθεσαι;;;!!!!!

απολαυση ξαπλες

σ αφηνω παω για καφε

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σασ κοριτσια μου!!!! για το θηλασμο συμφονω με την Σπυριδουλα!!!! εγω θα κανω τα παντα για να τα καταφερω, και ο γιατροσ μου ειναι υπερ του θηλασμου!!! και οχι πιπιλα οπωσ ειπεσ!!!!! Λοιπον τα νεα μου, πιγα στον γιατρο σημερα το πρωι, το ζουζουνι μου ειναι 2300 τωρα.....!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: μεγαλοσαμε πολυ!!!! οι πονοι που εχω στο ηβικο οστο ειναι επειδι εχει κατεει ιδι χαμιλα και ειναι σχεδον στην λεκανη.... απο την μια καλο, απο την αλλη θα με ριμαξει στον πονο.... και θελω ακομα δυο βδομαδεσ προσοχι μεχρι να μπω στον μινα μου, μετα δεν μασ νιαζει.......εχει κωντινει και ο τραχιλοσ λιγο, δυο βδομαδεσ πριν ητανε 3,2 και τωρα πιγε 2,8.... αποτομα, αλλα δεν υπαρχει προβλιμμα μου ειπε, για την βδομαδα που ειμαι!!!! αυτα.....απ το πρωι δεν ειχα ρευμα στο σπιτι, και μου εχουν παιξει τα νευρα μου!!!!Αυταααα.....

Να'μα κ εγω!! Καλησπερα εγκυουλες!!

Σημερα ηταν μια βαρετη μερα για μενα αφου κ ο αντρουλης μου δουλευε κ ημουν ολη μερα ξαπλα. Μιλησα κ με αυτον που μας κανει τα επιπλα κ μου ειπε μεσα φεβρουαριου θα ειναι ετοιμα :(:mad: τουλαχιστον αυτη την εβδομαδα θα παρουμε αυτα που κλεισαμε κ θα τα βλεπω κ θα χαιρομαι!!

Τωρα για τον θηλασμο. Θελω ΠΑΡΑ πολυ να θηλασω. Αφου σκεφτομαι που ειτε με το πεισμα μου θα τα καταφερω ειτε αν κατι δεν θα παει οπως τα θελω θα απογοητευτω πολυ. Κ εγω λεω να μην παρω ουτε μπιμπερο ουτε πιπιλες ουτε σκονη γαλακτος. Θα το παλεψω οσο μπορω κ αν χρειαστει το μονο ευκολο ειναι να τα παρω. Η κλινικη που πρωτα ο θεος θα γεννησω εχουν εξαιρετικες μαιες για το θεμα του θηλασμου κ επειδη ειναι κ οικονομικη κλινικη κ εχει κ προγραμμα 2 ημερων σκεφτομαι για μονοκλινο για να εχω την πριγκηπισσα μου μαζι μου συνεχεια!!

Σπυριδουλα μου εκτος απο τον ικτερο τι αλλο σου ειπαν;; Αν μπορεις γραψε μας για να ξερουμε να μη μας πιασουν κ εμας κοτσο!!

Γεωργια μου παντα οι λιστες σου ειναι τοσο βοηθητικες!!

Βαλεντινα παιδαρος ο αντρακος σου ε!! Μπραβο!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Γεια σασ κοριτσια μου!!!! για το θηλασμο συμφονω με την Σπυριδουλα!!!! εγω θα κανω τα παντα για να τα καταφερω, και ο γιατροσ μου ειναι υπερ του θηλασμου!!! και οχι πιπιλα οπωσ ειπεσ!!!!! Λοιπον τα νεα μου, πιγα στον γιατρο σημερα το πρωι, το ζουζουνι μου ειναι 2300 τωρα.....!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: μεγαλοσαμε πολυ!!!! οι πονοι που εχω στο ηβικο οστο ειναι επειδι εχει κατεει ιδι χαμιλα και ειναι σχεδον στην λεκανη.... απο την μια καλο, απο την αλλη θα με ριμαξει στον πονο.... και θελω ακομα δυο βδομαδεσ προσοχι μεχρι να μπω στον μινα μου, μετα δεν μασ νιαζει.......εχει κωντινει και ο τραχιλοσ λιγο, δυο βδομαδεσ πριν ητανε 3,2 και τωρα πιγε 2,8.... αποτομα, αλλα δεν υπαρχει προβλιμμα μου ειπε, για την βδομαδα που ειμαι!!!! αυτα.....απ το πρωι δεν ειχα ρευμα στο σπιτι, και μου εχουν παιξει τα νευρα μου!!!!Αυταααα.....

μπραβο βελεντινη μου!!!!!θηριο ο κουκλος σου!!!!με το καλο!!!!προσοχη λιγο ακομα να μπεις στο μηνα σου κ μετα χαλαρα!!!!

Να'μα κ εγω!! Καλησπερα εγκυουλες!!

Σημερα ηταν μια βαρετη μερα για μενα αφου κ ο αντρουλης μου δουλευε κ ημουν ολη μερα ξαπλα. Μιλησα κ με αυτον που μας κανει τα επιπλα κ μου ειπε μεσα φεβρουαριου θα ειναι ετοιμα :(:mad: τουλαχιστον αυτη την εβδομαδα θα παρουμε αυτα που κλεισαμε κ θα τα βλεπω κ θα χαιρομαι!!

Τωρα για τον θηλασμο. Θελω ΠΑΡΑ πολυ να θηλασω. Αφου σκεφτομαι που ειτε με το πεισμα μου θα τα καταφερω ειτε αν κατι δεν θα παει οπως τα θελω θα απογοητευτω πολυ. Κ εγω λεω να μην παρω ουτε μπιμπερο ουτε πιπιλες ουτε σκονη γαλακτος. Θα το παλεψω οσο μπορω κ αν χρειαστει το μονο ευκολο ειναι να τα παρω. Η κλινικη που πρωτα ο θεος θα γεννησω εχουν εξαιρετικες μαιες για το θεμα του θηλασμου κ επειδη ειναι κ οικονομικη κλινικη κ εχει κ προγραμμα 2 ημερων σκεφτομαι για μονοκλινο για να εχω την πριγκηπισσα μου μαζι μου συνεχεια!!

Σπυριδουλα μου εκτος απο τον ικτερο τι αλλο σου ειπαν;; Αν μπορεις γραψε μας για να ξερουμε να μη μας πιασουν κ εμας κοτσο!!

Γεωργια μου παντα οι λιστες σου ειναι τοσο βοηθητικες!!

Βαλεντινα παιδαρος ο αντρακος σου ε!! Μπραβο!!

κοριτσι μου καλησπερα!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!

οσο για το θηλασμο, να ξερεις οτι επειδη γενικα η φιλοσοφια των νοσοκομειων κ γενικα το περιβαλλον γυρω μας, δεν ειναι ιδιαιτερα "ενθαρυντικο" με το θηλασμο, θα ακουσεις πολλα για οποιοδηποτε θεμα κ να θεσεις...εγω εκτος απο τον ικτερο μου ελεγαν τις πρωτες μερες πως επειδη ειναι αρχη κ δεν εχω γαλα, να δινω συμπληρωμα...αυτο ειναι μεγαλο λαθος...ειδικα τις πρωτες μερες το στηθος παραγει το πρωτογαλα που κ με μερικες σταγονες το μωρο εχει χορτασει...δεν χρειαζεται να πιει πολυ...ακομα αν το μωρο δεν μπει στο στηθος να "τραβηξει" τοτε αυτο δεν θα παραγει...ειναι οπως ειπε η τζωρτζια θεμα "ζητησης-προσφορας"!!!!ακομα οσο κ να "διατεινεται" το μαιευτηριο οτι βοηθααει στο θηλασμο, δεν ειναι ετσι...το οτι θα το εχεις μαζι σου 24ωρες το 24ωρο ειναι πολυ καλο, αλλα οι μαιες δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σε βοηθησουν...προσωπικα μονο μια με βοηθησε με τις μαλαξεις, αλλα κ αυτη ειχε δουλεια κ δεν προλαβαινε παντα....στην κουμπαρα μου (η οποια πληρωσε τη μαια εξτρα για τη γεννα κ για μετα για το θηλασμο) η ιδια η μαια της ειπε οτι επειδη το μωρο ηταν ανησυχο (λογικο ειναι για ενα μωρο που δεν εχει κλεισει 40 μερες) δεν του εφτανε το μητρικο γαλα (ελεος) κ να του δωσει κ κανα γευμα ξενο....παρ'ολο που ειχε το μωρο συνεχεια στο στηθος της κ αρα οσο ηταν να φαει θα ετρωγε....

γι'αυτο κοριτσια ΘΕΛΗΣΗ κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κ ολα θα γινουν...κ να μην τα καταφερουμε δεν ηρθε το τελος του κοσμου!!!!!!!αλλα αλλο ειναι να κανουμε την προσπαθεια μας κ να μην τα καταφερουμε (οκ) κ αλλο να ακουμε την καθε π@#$@#$@ του καθενος κ να μην τα καταφερουμε γι'αυτο το λογο!!!!

ενα site που μπορειτε να διαβασετε καποια πραγματα ειναι το http://www.mitrikosthilasmos.com/ οπως επισης καθε περιοχη στην ελλαδα εχει την "ομαδα εθελοντων μητρικου θηλασμου" στην οποια μπορει να απευθυνεται η καθε μελλουσα μαμα η λεχωνα κ να ενημερωνεται η να στηριζεται επι του θεματος!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...