Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερες κοριτσακια μου! Ειστε ολες καλα??

lenachania εγω δεν πληρωσα τπτ γιατι το συστημα πλεον αλλαξε κ μου κοψανε απλα ενα χαρτακι απο το βιβλιαριο μου κ θα τα παρουν απο τον εοπυυ.Πληρωνεις μονο τα εξτρα αν θες μονοκλινο δωματιο κλπ.

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!τι μου κάνετε;;;!!!!

για το δημόσιο ξέρω κ γω ότι πληρώνεις μόνο αν θες μονόκλινο δωμάτιο!!!!

μαρακι για την επισκληριδιο,ξέρω ότι την κάνουν μόνο στον φτ κ αν είναι για κτ σου κάνουν ολική....εμένα πάντως έτσι μου έκαναν....είχα επισκληριδιο όταν προσπαθούσα να γέννησε φυσιολογικά,αλλά όταν τελικά είπαμε για καισαρική μου έκαναν ολική...μήπως.είναι θέμα γιατρού;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Μανουλιτες μου...!!!

Πως εισαστε...?? τι κανετε...???

εμενα με ταλαιπωρει λιγουλακι το μπεμπε μου.. αλλα χαλαλι του...

αφηστε το πλυντηριο πιατων που ειχαμε αγορασει ηταν προβληματικο.. με αποτελεσμα τωρα 9 μηνες να τρεχει νερο κατωα πο τα ντουλαπια.. και μου τα εκανε αχρηστα.. τρεχαμε εχτες το βραδυ με τον αντρα μου μολις το ειδαμε.. ευτηχως που ο μαραγκος ειναι κουνιαδος μας.. ευτηχως... θα ερθει σημερα αυτος.. και την δευτερα τριτη θα ερθει αυτος που φτιαχνει τα πλυντηρια...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!τι μου κάνετε;;;!!!!

για το δημόσιο ξέρω κ γω ότι πληρώνεις μόνο αν θες μονόκλινο δωμάτιο!!!!

μαρακι για την επισκληριδιο,ξέρω ότι την κάνουν μόνο στον φτ κ αν είναι για κτ σου κάνουν ολική....εμένα πάντως έτσι μου έκαναν....είχα επισκληριδιο όταν προσπαθούσα να γέννησε φυσιολογικά,αλλά όταν τελικά είπαμε για καισαρική μου έκαναν ολική...μήπως.είναι θέμα γιατρού;;;;

Οχι ρε αγαπη, η ξαδερφη μου εκανε με ναρκωση την πρωτη καισαρικη κ με επισκληρηδιο την δευτερη, γι'αυτο ρωταω. Κ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερα....Στην Πατρα βεβαια οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε θα μιλησουμε με τον αναισθησιολογο κ θα δουμε, αλλα πιστευω οτι επειδη εχω κανει αλλα 2 χειρουργεια με ολικη,ισως ειπαν να πανε εκ του ασφαλους, ξερω'γω?

Αλλα θα ηθελα αν μπορω τωρα κ ειναι καλυτερα, να την κανω με επισκλ.

Θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο -ακομα ειναι νωρις εξαλλου- κ ιδωμεν....

Απλα με φοβιζει λιγο γιατι εχω χρονια οσφυαλγια-ισχυαλγια (απο τα 20 μου) κ κραταω καποιες επιφυλλαξεις....

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

:-D ..Μωρακια Μαιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms1912 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Οχι ρε αγαπη, η ξαδερφη μου εκανε με ναρκωση την πρωτη καισαρικη κ με επισκληρηδιο την δευτερη, γι'αυτο ρωταω. Κ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερα....Στην Πατρα βεβαια οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε θα μιλησουμε με τον αναισθησιολογο κ θα δουμε, αλλα πιστευω οτι επειδη εχω κανει αλλα 2 χειρουργεια με ολικη,ισως ειπαν να πανε εκ του ασφαλους, ξερω'γω?

Αλλα θα ηθελα αν μπορω τωρα κ ειναι καλυτερα, να την κανω με επισκλ.

Θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο -ακομα ειναι νωρις εξαλλου- κ ιδωμεν....

Απλα με φοβιζει λιγο γιατι εχω χρονια οσφυαλγια-ισχυαλγια (απο τα 20 μου) κ κραταω καποιες επιφυλλαξεις....

τοτε αναλογα τι θα σου πει ο γιατρος σου, πραττεις!!!!κ γω θα ηθελα να κανω παλι επισκληριδιο....να το δω κ να το παρω αμεσως αγκαλια το μωρο μου...για να αρχισουμε κ θηλασμο, που στον μικρο μου δεν τα καταφεραμε....ειναι νωρις βεβαια να μιλαμε για τετοια....σκεψεις κανουμε!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα, είμαι καινούρια εδώ και προσπαθουσα να σας γράψω μέρες!Ειμαι απο Χανια και είμαι στην δέκατη τέταρτη εβδομάδα με ΠΗΤ 6/3/14.Μήπως γνωρίζει κάποια ποσό κοστίζει η γέννα στο δημόσιο νοσοκομείο. Γιατί έχω μάθει ότι φυσιολογικά κοστιζει πλέον 900 ?.

Καλημερα Lenachania εγω ειμαι απο το ηρακλειο.... Καλοσ ηρθεσ!!!! γενναμε μαζι απο τι βλεπω!!!! με το καλο τα μωρακια μασ!!!! Κανονικα οταν γεννασ στο δημοσιο ειναι δωρεαν, εσι μπορεισ να δωσεισ κατι στον γιατρο, οτι σου πει απο πριν......

Dms1912 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

dinask -- > 7/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

αγαπηηηηη το nick μου τι εχεις ιδιο με την ημ/νια της κ.τ. χιχιχιχιχι :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

τοτε αναλογα τι θα σου πει ο γιατρος σου, πραττεις!!!!κ γω θα ηθελα να κανω παλι επισκληριδιο....να το δω κ να το παρω αμεσως αγκαλια το μωρο μου...για να αρχισουμε κ θηλασμο, που στον μικρο μου δεν τα καταφεραμε....ειναι νωρις βεβαια να μιλαμε για τετοια....σκεψεις κανουμε!!!!!

Μπα! Αναθεωρησα! "Βλεπεις" κ ακους πολλα οποτε ....δεεεε θα παρω! Νανι,νανι οπως κ πριν κ μια χαρα θα ειναι!

Ρωτησα κ εμαθα εμπειριες κ οοοχι δε θα παρω.....:rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Μπα! Αναθεωρησα! "Βλεπεις" κ ακους πολλα οποτε ....δεεεε θα παρω! Νανι,νανι οπως κ πριν κ μια χαρα θα ειναι!

Ρωτησα κ εμαθα εμπειριες κ οοοχι δε θα παρω.....:rolleyes:

ναι,είναι αλήθεια ότι δεν είναι κ πολύ ωραία εμπειρία...ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Dms2310 --> 19/2/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

dinask -- > 7/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...