Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα ομορφουλες μου!!

Ενα υπεροχο σαββατοκυριακο να εχουμε!!

Ελενιτσα κ εγω πρωτη φορα ακουω για καισαρικη λογω ηλικιας αλλα αν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου αυτος ξερει καλυτερα.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισαμε απ το γιατρο μεγαλωσαμε πολυ ειμαστε 1,060 γρμ:D

αλλα ο γιατρος μας ειπε να παμε για καισαρικη λογω ηλικιας μου:(

Γεια σασ κοριτσια,τι κανετε??? κουκλα μου, καινουριο παλι και τουτο... κεσαρικη λογω ηλικιασ.... τι αλλο να κουσω.....κουφο... δεν εισαι και μεγαλη.. μπουμπουκακι εισαι, μην τον ακουσ!!!εγω τελικα θα παω αυριο στον γιατρο, γιατι χθεσ δεν ειχα δυναμη να συκωθω, οχι οτι σημερα ειμαι πιο καλα.... αλλα κανω μαλακιεσ, πρεπει να ξεκουραζωμαι και γω δεν καθωμαι λεπτο.....:-(:sad::-( οποτε αυριο θα σασ πω τα νεα....

Γεια σασ κοριτσια,τι κανετε??? κουκλα μου, καινουριο παλι και τουτο... κεσαρικη λογω ηλικιασ.... τι αλλο να κουσω.....κουφο... δεν εισαι και μεγαλη.. μπουμπουκακι εισαι, μην τον ακουσ!!!εγω τελικα θα παω αυριο στον γιατρο, γιατι χθεσ δεν ειχα δυναμη να συκωθω, οχι οτι σημερα ειμαι πιο καλα.... αλλα κανω μαλακιεσ, πρεπει να ξεκουραζωμαι και γω δεν καθωμαι λεπτο.....:-(:sad::-( οποτε αυριο θα σασ πω τα νεα....

θα ξαναπαω μεσ τη βδομαδα να μου γραψει ανναρωτικη κ θα τα ξαναπουμε

ξερω οτι γενικα το οριο ειναι τα 35.θα παρω κ 2η γνωμη

Yupqp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!καλο σκ να εχουμε!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!

γυρισαμε απ το γιατρο μεγαλωσαμε πολυ ειμαστε 1,060 γρμ:D

αλλα ο γιατρος μας ειπε να παμε για καισαρικη λογω ηλικιας μου:(

κοριτσι μου κ γω πρωτη φορα ακουω κατι τετοι για την ηλικια...νομιζω οτι δεν παιζει κανενα ρολο...αν υπηρχε αλλο θεμα να το καταλαβω, αλλα αυτο μου φαινεται τραβηγμενο...ρωτα παλι, ψαξε το καλυτερα!!!!

βαλεντινακι μου περιμενουμε νεα απο το γιατρο αυριο!!!ξεκουρασου λιγο...μην το ρισκαρεις!!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Κι εγω θα κλεισω τα 36 πριν γεννησω αλλα ουτε καν εχει αναφερθει ποτε η καισαρικη..., και φιλες μου μεγαλυτερες γεννησαν προσφατα φυσιολογικα.

Sspyr μου συγνωμη που αργησα να σου απαντησω αλλα δεν ημουν στα καλα μου κ δεν εμπαινα καθολου στο καφε μας.

Εγω κανω μετρησεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης γιατι παντα ειμαι στο οριο τα πρωινα...

Το μηχανακι της μετρησης δεν συμφωνει με τα μικροβιολογικα, εχουν παντα μια μικρη αποκλιση αλλα αν διχνει σωστα τοτε ακολουθω αυτο!

Εμενα το πρωι οι ενδειξεις ειναι παντα κοντα στο 100 ενω επρεπε να ειναι κατω απο 95.

Εσενα διορθωθηκε με τη διαιτα;;;

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω οτι νοιωθω πολυ κουραση κ λαχανιαζω με το παραμικρο... Βλεπω να μας τρωνε οι αραχνες...

Εσεις νιωθετε κουραση η εγω λογω κιλων που προυπηρχαν της εγκυμοσυνης επιβαρυνομαι πιο πολυ;; Να σημειωσω οτι εχω παρει 2 κιλα μεχρι τωρα αλλα ημουν χοντρουλα απο πειν.

Ξεχασα να σας πω οτι νοιωθω πολυ κουραση κ λαχανιαζω με το παραμικρο... Βλεπω να μας τρωνε οι αραχνες...

Εσεις νιωθετε κουραση η εγω λογω κιλων που προυπηρχαν της εγκυμοσυνης επιβαρυνομαι πιο πολυ;; Να σημειωσω οτι εχω παρει 2 κιλα μεχρι τωρα αλλα ημουν χοντρουλα απο πειν.

μεχρι τωρα εχω παρει 7 καλα ειναι

κ γω ετσι ειμαι κανω καμια δουλεια κ μετα ξαπλα σαν να σκαβα ενα πραμα

τα βασικα κανω τιποτα παραπανω

Yupqp2.png

Το κακο ειναι πως δεν εχω κανει τιποτα απολυτως οσον αφορα τα πραγματα του μωρου κ βλεπω να σερνομαι στα μαγαζια...

Τελικα τι νουμερακια πηρατε τα ζιπουνακια κ τα φορμακια;

Και ποσα πηρατε;

Ειδα μια λιστα με τα βασικα που πρεπει να ψωνισω... Επαθα ενα ψιλοσοκ αλλα ευτυχως τα πολυ ακριβα τυπου κουνια καροτσι καθισμα αυτοκινητου θα μου τα δωσει φιλεναδα μου.

Αααα εχω σκοπο αν θελει κι ο Θεος φυσικα να θηλασω, πρεπει να παρω και αποστειρωτη;

Γενικα εκτος απο τα ρουχα, προικα, κουνια τι αλλο θεωρειτε απολυτως απαραιτητο οτι πρεπει να υπαρχει στο σπιτι με τον ερχομο του μωρου;

Καλησπερα Μανουλιτες.... πως εισαστε...???

εμεις σημερα ειμαστε καπως.. δεν πολυκουνηθηκαμε,η και να κουνηθηκαμε η μαμα δεν μας καταλαβε.. και αγχωθηκαμε.. αλλα ενταξει μου εδωσε δυο καλα κλωτσιδια και ηρεμησα...

θα ξαναπαω μεσ τη βδομαδα να μου γραψει ανναρωτικη κ θα τα ξαναπουμε

ξερω οτι γενικα το οριο ειναι τα 35.θα παρω κ 2η γνωμη

Ελενη μου.. αυτα ειναι λαλακιες.... διαβασα το πρωι αυτο για την ηλικια, και μιας και μιλησα σημερα με τον γιτρο μου τον ρωτησα.. και μου ειπε, οτι μονο σε περιπτωση σοβαρου προβληματος γινετε καιαρικη ακομα και αν η μαμα ειναι 45.. επισης περυσι η θεια μου εκανε στα 43 την μικρη της με διαφορα 18 χρονια απο τον γιο της παρακαλω.. και ενω ειχε κανει κτ τωρα γεννησε φυσιολογικα.. και παρακαλω εχει και μυωπια 6 βθμους..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Κι εγω θα κλεισω τα 36 πριν γεννησω αλλα ουτε καν εχει αναφερθει ποτε η καισαρικη..., και φιλες μου μεγαλυτερες γεννησαν προσφατα φυσιολογικα.

Sspyr μου συγνωμη που αργησα να σου απαντησω αλλα δεν ημουν στα καλα μου κ δεν εμπαινα καθολου στο καφε μας.

Εγω κανω μετρησεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης γιατι παντα ειμαι στο οριο τα πρωινα...

Το μηχανακι της μετρησης δεν συμφωνει με τα μικροβιολογικα, εχουν παντα μια μικρη αποκλιση αλλα αν διχνει σωστα τοτε ακολουθω αυτο!

Εμενα το πρωι οι ενδειξεις ειναι παντα κοντα στο 100 ενω επρεπε να ειναι κατω απο 95.

Εσενα διορθωθηκε με τη διαιτα;;;

καλησπερα κοπελα μου!!!!ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα ψυχολογικα!!!!

εχει πεσει τωρα με τη διαιτα κ μαλλον την γλυτωνω την ινσουλινη!!!!οταν λες για την αποκλιση, εννοεις οτι δειχνει πιο πολυ απο το μικροβιολογικο;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

εμεις σημερα ειμαστε καπως.. δεν πολυκουνηθηκαμε,η και να κουνηθηκαμε η μαμα δεν μας καταλαβε.. και αγχωθηκαμε.. αλλα ενταξει μου εδωσε δυο καλα κλωτσιδια και ηρεμησα...

Ελενη μου.. αυτα ειναι λαλακιες.... διαβασα το πρωι αυτο για την ηλικια, και μιας και μιλησα σημερα με τον γιτρο μου τον ρωτησα.. και μου ειπε, οτι μονο σε περιπτωση σοβαρου προβληματος γινετε καιαρικη ακομα και αν η μαμα ειναι 45.. επισης περυσι η θεια μου εκανε στα 43 την μικρη της με διαφορα 18 χρονια απο τον γιο της παρακαλω.. και ενω ειχε κανει κτ τωρα γεννησε φυσιολογικα.. και παρακαλω εχει και μυωπια 6 βθμους..

αρα καλα το πες λαλακιες,θα παω κ σε αλλον

Yupqp2.png

Το κακο ειναι πως δεν εχω κανει τιποτα απολυτως οσον αφορα τα πραγματα του μωρου κ βλεπω να σερνομαι στα μαγαζια...

Και ποσα πηρατε;

Ειδα μια λιστα με τα βασικα που πρεπει να ψωνισω... Επαθα ενα ψιλοσοκ αλλα ευτυχως τα πολυ ακριβα τυπου κουνια καροτσι καθισμα αυτοκινητου θα μου τα δωσει φιλεναδα μου.

Αααα εχω σκοπο αν θελει κι ο Θεος φυσικα να θηλασω, πρεπει να παρω και αποστειρωτη;

Γενικα εκτος απο τα ρουχα, προικα, κουνια τι αλλο θεωρειτε απολυτως απαραιτητο οτι πρεπει να υπαρχει στο σπιτι με τον ερχομο του μωρου;

αν εχεις σκοπο να θηλασεις μην αγορασεις μπιμπερο, αποστειρωτη, πιπιλες, σκονογαλο....αν τα εχεις θα μπεις στη διιαδικασια να τα χρησιμοποιεισεις...αν τελικα δεν τα καταφερεις (που δεν το πιστευω αν εχεις ισχυρη θεληση κ δεν ακους μαλακιες που θα σου πουν στο νοσοκομειο η οποιονδηποτε αλλο που δεν τον νοιαζει) θα βρεις ακομα κ σε εφημερευον φαρμακειο, οτι ωρα κ να ειναι!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Και ποσα πηρατε;

Καλησπερα κοριτσακι μου... Λοιπον.. θα σου πω εγω τι ψωνισα.. μου ειπαν βεβαια οτι η μικρη μου θα ειναι ψηλη..και για αυτο τα πηρα 3-6

2 ζιπουνακια 0-3

10 ζιπουνακια 3-6

6 φορμακια βεουτε (το 1 - 0-3 και τα αλλα 3-6)

3 φορμακια βαμβακερα (3-6)

2 μπουρνουζακια

2 πετσετες σωματος

μπολικα καλτσακια

6 σαλιαρες (αλλα θα παρω και αλλες)

φυσικο σφουγγαρι για το μπανιο του

κρεμα για αλλαγη πανας frezyderm

sudocream (4 δειγματα)

ψαλιδακι

Πανες αγκαλιας (6-η γιαγια μου/ 2 εγω/ 3 απο τα δικα μου μωρουδιακα)

10 λαβετες

6 σετ σεντονακια

1 κουβετουλα που θα παω αυριο να την παρω

1 μπανιεριτσα που θα παω και αυτην αυριο να την παρω...

Ενδοεπικοινωνια που θα την παρω αργοτερα

και δεν τα εχω παρει ακομα.. ειναι ακομα πολλλλλααααα.. αλλα σιγα σιγα...

Οσο αφορα τον θηλασμο.. Κοριτσακι μου.. καθε αρχη και δυσκολη.. να το θυμασε.. ολες μπορουμε να θηλασουμε.. ψαξε,διαβασε και δες που μπορεις να παρεις συμβουλες..

βρες μια μαια να σε στηριξει.. στην αρχη θα δυσκολευτουμε ολες μας, θα πονεσουμε δεν θα ξερουμε.. αλλα ειναι οτι καλητερο..

αποστειρωτη ασε να παρει ποιο μετα.. αν βρεις μεταχειρησμενο παρε τον.. αλλα μην αγορασεις.. να θυμασε οτι το στηθος ειναι προσφορα και ζητηση

οσο το δινεις στο μωρο τοσο γαλα θα βγαζει..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

http://www.thilasmos.com/?page_id=6

εδω μεσα μπορειτε ολες αναλογα με την πολη σας να βρειτε τις μοναδες υποστηριξης.. !!!! ριξτε μια ματια...

το θεμα ειναι να το πιστευουμε εμεις... αν εμεις θελουμε να θηλασουμε τοτε θα το κανουμε.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλησπερα κοπελα μου!!!!ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα ψυχολογικα!!!!

εχει πεσει τωρα με τη διαιτα κ μαλλον την γλυτωνω την ινσουλινη!!!!οταν λες για την αποκλιση, εννοεις οτι δειχνει πιο πολυ απο το μικροβιολογικο;;;!!!!

Ναι συνηθως δειχνει λιγο πιο πανω το μηχανακι.

Μπα ακομα δεν εχω συνελθει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...