Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα στα κοριτσια μου! τι κανετε??? Πεσατε βουρ στα ψωνια? καλα κανετε, αυτα ειναι ωραια πραγματα! Εγω εχω μπει στον μηνα μου πλεον και δε την παλευω πια καθολου!!!! Πολλααααα τα "συμπτωματα" κ εχω κουραστει παρα πολυ!

Δευτερα παω να με δει ο γιατρος κ ευελπιστω να μου πει κ μια οριστικη ημερομηνια. Στο doppler μου ειχε πει να τελειωσουμε κανονικα τον Γεναρη αλλα δε βλεπω να "παταμε" πολυ το Φλεβαρη.... και δεν αντεχω και ετσι οπως το νιωθω, δεεε νομιζω..... :rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να με παλι και γω, γυρισα απο κωμμοτιριο!!!εγεινα μια κουκλα!!! :D

DMS μου, εσενα λιγουλακι ακομα εμεινε, και μενα οχι και πολυ....κοντεβουμε........ ΑΑΑ κοριτσια να χαιρεστε αν εχετε Αντωνιδεσ και Αντονιεσ!!! ( Γεωργια μου, μαλλον εσυ εχεισ απο τι θυμαμαι...) ;)

Ελενιτσα και γω σημερα ποναω, αλλα ολη την ωρα σαν πριν την περιοδο... δεν ξερω τι ειναι, χθεσ βεβαια ετρεμα απο τα νευρα μου, οποτε χαπακωθηκα και ειμαι ξαπλα τωρα..... εχω ραντεβου με τον γιατρο σημερα, αλλα μου πε αν δεν μου περασει το τραβιγμα , να μην σηκωθω καλυτερα και να τον ενιμερονω συνεχοσ...δεν ειπα τιποτα σε κανεναν για να μην τουσ ανισυχισω... τουλαχιστον οτι και να γηνει το μαλι ειναι στην τριχα...χαχαχαχ ( απο τι καταλαβα δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλιωσ θα μου ελεγε ο ντοκτορ σφερα να ερθω....)

Γεωργια και γω πηρα το ιδιο καροτσακι, αλλα σε σοκολατι...:tongue::tongue::tongue::tongue: 560 ? στο Λητο και εχει και ομπρελα, καλημα για βροχι, κουνουπιερα και βαση για το πορτ μπε μπε για αμαξη.... ειναι τελιο και πολυ ευκολο στην χρηση!!!! Στην αρχη θα τον βαζω στην καλαθουνα να κοιμαται, πηρα και την βαση που ασφαλιζει μεσα... και μετα θα παει στο κρεβατακι του..... μου φενεται πολυ βολικο, γιατι το επιπλο με την κουνια ειναι τεραστιο, ειναι αυτο που γηνετε μετα κρεβατι μονο και γραφειο, και τωρα ειναι αλλαξιερσ και κουνια.... οποτε μια χαρα θα βολεφτει..... ποικεσ πηρα δυο γιατι οταν τοισ ειδα ξετρελαθηκα!!!! πηρα αυτην ακριβοσ που εβαλεσ Κριστυ με τα αστερακια και μια με αρκουδο γαλαζια.... τα οιπολειπα τα εραψα μονι μου, σεντονακια, σελτεδακια, και ολα τα σχετικα, εχω ραπτομηχανι και ραβω χρονια απ ολα.... και μαρεσει πολυ!!!! παραγγειλα υφασμα απο 100% βαμβακι για τα σεντονακια και τα σχετικα, φανελα για τα υπολειπα και πετσετε για τα ψυλοπραγματα....τα χω ολα ετοιμα, μονο με την κουρτινα ακομα δεν εχω αποφασισει..... κωλλαω στο σχεδιο, αλλα που θα παει, θα μου ρθει τιποτα στο μυαλο.....Παλι κατεβατο ολοκλυρο εγραψα....;););)

Βαλεντινα μου κ εσυ χρυσοχερα ε!!! Μπραβο σας κοριτσια, πολυ σας θαυμαζω!

Για κουρτινα κ εγω κοιταξα, μας εκανε κ καλη τιμη γιατι για το υπολοιπο σπιτι ειχαμε παρει απο την ιδια αλλα οταν ηρθα σπιτι κ την φανταστηκα δεν μου κολλουσε! Αρα η αναζητηση συνεχιζεται!τουλαχιστον το κουρτινοξυλο το βρηκα! Κατι ειναι κ αυτο!

Α...με γεια κ το μαλλι κοριτσι μου!:D:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Για κουρτινα κ εγω κοιταξα, μας εκανε κ καλη τιμη γιατι για το υπολοιπο σπιτι ειχαμε παρει απο την ιδια αλλα οταν ηρθα σπιτι κ την φανταστηκα δεν μου κολλουσε! Αρα η αναζητηση συνεχιζεται!τουλαχιστον το κουρτινοξυλο το βρηκα! Κατι ειναι κ αυτο!

Ευχαριστω κουκλα μου!!!! απλα ετσι εκανα τρελη οικονομια, και εφτιαξα καατι μοναδικο.... και το κουβερτακι το πρωτο που θα κσεπαστει το επλεξα μονη μου... δεν ειναι τιποτα... μολισ βαλω και την κουρτινα θα βγαλω μια φωτο και θα την βαλω εδω.... κατω εχω βαλει ολομαλη φλοκατη σε ζαχαρι χρομα... και ειναι το κατι αλλο.....σε τι χρομα ψαχνεισ κουρτινα, αν δω κατι να στο στειλο σε φωτο???

Ευχαριστω κουκλα μου!!!! απλα ετσι εκανα τρελη οικονομια, και εφτιαξα καατι μοναδικο.... και το κουβερτακι το πρωτο που θα κσεπαστει το επλεξα μονη μου... δεν ειναι τιποτα... μολισ βαλω και την κουρτινα θα βγαλω μια φωτο και θα την βαλω εδω.... κατω εχω βαλει ολομαλη φλοκατη σε ζαχαρι χρομα... και ειναι το κατι αλλο.....σε τι χρομα ψαχνεισ κουρτινα, αν δω κατι να στο στειλο σε φωτο???

Ψαχνω στα χρωματα της προικας που ανεβασα. Την κουρτινα θα την κανω διπλη που μου αρεσουν πιο πολυ κ σκεφτομαι η "χοντρη" κουρτινα να ειναι με ριγες κ η "λεπτη" μονοχρωμη μαλλον κατι σε διχτυ. Το μονο που θελω ειναι να πλενονται στο πληντυριο κ να μην θελουν σιδερωμα! Τετοιες εχω στα υπολοιπα δωματια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Τις πλενω τουλαχιστον 4 φορες το χρονο κ δεν παθαινουν τιποτα!

Χαλι εχω ενα καταπληκτικο που δεν θα μπορουσε να ταιριαξει καλυτερα με τα χρωματα κ το στυλ του δωματιου!

Περιμενω πως κ πως να ανεβασεις φωτο να θαυμασουμε τις δημιουργιες σου!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Ψαχνω στα χρωματα της προικας που ανεβασα. Την κουρτινα θα την κανω διπλη που μου αρεσουν πιο πολυ κ σκεφτομαι η "χοντρη" κουρτινα να ειναι με ριγες κ η "λεπτη" μονοχρωμη μαλλον κατι σε διχτυ. Το μονο που θελω ειναι να πλενονται στο πληντυριο κ να μην θελουν σιδερωμα! Τετοιες εχω στα υπολοιπα δωματια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Τις πλενω τουλαχιστον 4 φορες το χρονο κ δεν παθαινουν τιποτα!

Χαλι εχω ενα καταπληκτικο που δεν θα μπορουσε να ταιριαξει καλυτερα με τα χρωματα κ το στυλ του δωματιου!

Περιμενω πως κ πως να ανεβασεις φωτο να θαυμασουμε τις δημιουργιες σου!

Εχω βρει κατι τελια σχεδια, αλλα δεν ξερω πωσ να τα ανεβασω....

post-36288-14825440888851_thumb.jpg

Εχω βρει κατι τελια σχεδια, αλλα δεν ξερω πωσ να τα ανεβασω....

Τελειο σχεδιο!! Πριγκηπικο οπως ακριβως το θελω!

Εγω εχω κανει λογιαριασμο στο /photo bucket.com κ απο κει ανεβαζω φωτος αλλα αν σε βολευει καλυτερα στειλε μου στο Facebook που ειναι πιο ευκολο!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Τελειο σχεδιο!! Πριγκηπικο οπως ακριβως το θελω!

Εγω εχω κανει λογιαριασμο στο /photo bucket.com κ απο κει ανεβαζω φωτος αλλα αν σε βολευει καλυτερα στειλε μου στο Facebook που ειναι πιο ευκολο!

σου στελνω το λιινκ τοτε με κατι οικονεσ που μου αρεσαν και ειναι ευκολο να γηνουν....

http://images.yandex.ru/yandsearch?text=%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%8B%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%B5%20%D1%88%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9&stype=image&lr=10419&noreask=1&source=wiz

Ειναι πανεμορφα!!!!:D:D

Χριστινακι αν δεν παρεις και τωρα ιδεες ε, τι να πω πια!!!!χαχαχα!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ναι ειναι ατιμο το ζαχαρακι!!!

Παρ'το θετικα ομως!Εισαι γλυκο κοριτσακι γι'αυτο!!!

Κανω και καμια χαζοπλακα μπας και φυγει λιγο το μυαλο σου απο το θεμα!

Υπομονη δεν εμεινε πολυς καιρος...Με διατροφη και ηρεμια κυριως θα δεις οτι ολα θα ειναι μια χαρα!!!

καλε κανε πλακα ελευθερα κουκλα μου!!!!!κανενα προβλημα!!!!! κ μαλλον θα σταματησω τη δουλεια κ νωριτερα απο οτι πιστευα!!!!εχω κ τον αντρα μου που "φωναζει"!!!!!

ευχαριστω ευχαριστω..

και ο αντρουλης μου, και ο μπαμπακος μου γιορταζουν σημερα...!!!

εγω παλι προτοιμω γενικα την κουβερτα.. δεν θελω παπλωματακια.. τα φοβαμε για τα μικρα.. ωστοσο 1 αντε 1/2 θα παει στο κρεβατι της η μικρη...!!!

κουκλα μου να τους χαιρεσαι!!!!!κ τους 2!!!!

Καλησπερα στα κοριτσια μου! τι κανετε??? Πεσατε βουρ στα ψωνια? καλα κανετε, αυτα ειναι ωραια πραγματα! Εγω εχω μπει στον μηνα μου πλεον και δε την παλευω πια καθολου!!!! Πολλααααα τα "συμπτωματα" κ εχω κουραστει παρα πολυ!

Δευτερα παω να με δει ο γιατρος κ ευελπιστω να μου πει κ μια οριστικη ημερομηνια. Στο doppler μου ειχε πει να τελειωσουμε κανονικα τον Γεναρη αλλα δε βλεπω να "παταμε" πολυ το Φλεβαρη.... και δεν αντεχω και ετσι οπως το νιωθω, δεεε νομιζω..... :rolleyes:

κοπελα μου καλησπερα!!!!πως εισαι;;;!!!!!ελπιζω καλυτερα!!!!!αντε εσυ ξεμπερδεψες σχεδον!!!!!!με το καλο τωρα το μωρο!!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες που εχετε ολες σας!!!!εγω εχω 2-3 αλλα οχι πολυ κοντινους!!!!κ τον αντρα μου με γεννεθλια!!!!!!!!!

τα πραγματακια που ανεβασατε σε φωτο ηταν ολα τελεια!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

ποσο παν οι τιμες κοριτσια?

καλησπέρα κοπελα μου ρίξε μια ματιά και σε αφτην την σελίδα: http://www.beboulino.gr/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-baby-outlet εχει καλές τιμές και βάζει συνεχεια προσφορές.

waY5p2.png

Ντινακη μου, και γω το ειχα δει το μπεμπουλινο.... εχει οντοσ απιστευτεσ προσφορεσ, αλλα και στα μαγαζια πολλεσ φορεσ εχει τελιεσ προσφορεσ και βλεπεισ και τι παιρνεισ.... το cotton club τωρα εχει προσφορα κρεβατακι, αλλαξιερα και στρομα κοκοφυνικα με 380 ? και κρεβατι με αλλαξιερα που γηνεται μετα εφιβυκο μεχρι 1,80 μακροσ και γραφειο με στρομα και αυτο 380? και τα Λητο εχουν μεχρι 30% στα chiko .... αυτο εδω το καροτσι με 540? http://www.bestprice.gr/item/2152102123/chicco-trio-living

και το κρεβατακι δεν το εχουν τωρα, αλλα ειναι τελιο και πολυ πρακτικο......

Πρεπει να σκεφτομαστε πολυ την οικονομια στισ εποχεσ που ζουμε.... το καροτσι το διαλεξα ακρυβο, γιατι μου ειπε ο αδερφοσ μου οτι θελει να παρει το καλυτερο και υπολογηζει μεχρι 6 εκατοσταρικα... οποτε, του δωσα και κταλαβε.... χαχαχ τα υπολειπα πολυ οικονομικα γυρισα δεκα φορεσ τα μαγαζια και το ιντερνετ και μετα κατελιξα......

γυρισαμε απ το γιατρο μεγαλωσαμε πολυ ειμαστε 1,060 γρμ:D

αλλα ο γιατρος μας ειπε να παμε για καισαρικη λογω ηλικιας μου:(

Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά πόσο είσαι; Πρώτη φορά ακούω καισαρική λόγω ηλικίας.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...