Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα καλημεραααα... καλα εεε πηρατε φορα σημερα και το χαιρομαι.. επιτελους.. κινηση στο καφε μας...!!!

Εγω κοριτσια πηγα στα πρεναταλ.. ειχε βγαλει 3 πακετα για μια βδομδα και εκλεισα

το καροτσακι chicco trio sprint... σε αυτο το χρωμα..(του μπουνταλα το ματι στο κοκκινο χτυπα...)

2Q==

trio-chicco-sprint.jpg

την κουνια

kounia-nora-prenatal-me-stroma.jpg

Μονο που η δικια μας εχει και συρταρι απο κατω.. !!! και ειναι σε σκουρο καφε.. την ηθελα πολυ απλη.. αλλωστε δεν θα ειναι για πολυ...

επισης ειχε και εναν Μαρσιπο.. αλλα εγω δεν ηθελα.. και στην θεση του μαλλον θα βαλω το καθισματακι φαγητο και θα προσεθεσω καποια χρηματα..

+ οτι ειχε και ενα σετ σεντονακια..

ολα αυτα/... 700 ευρω απο 1000 που εκαναν...!!!

Μια φιλη μου θα μου φερει την αλλη βδομαδα το λυκνο της, το οποιο δεν το χρησιμοποιησε καθολου.. μαζι με την ποικα ολη... αχρησιμοποιητη και αυτη...Και αυτο γιατι αν και το δωματιο ειναι μεγαλο.. ειναι πολυ βαρια τα επιπλα και δεν βγαινουν απο το δωματιο ωστε να χωραει η κουνια..!!!

Εγω κοριτσια προικα προικα δεν πηρα.. πηγα στα τζαμπο, και πηρα την παντα.. και εχω ραψει δυο καλυματα .. και ειναι τελεια... εφτιαξα μια φουξια.. και μια μια καφετο μπεζ.. !! θεωρω πεταμενα λεφτα τις παντες.. επισης δεν κανει να βαλουμε στο μωρο παπλωμα μεχρι να χρονιασει.. γιατι μπορει να πνιγει.. οποτε ετσι και αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα..

για την κουνουπιερα, θα αγορασω τουλι .. και θα την φτιαξω και αυτην εγω.. και μαλιστα θα κανω δυο.. στα χρωματα που εχω την παντα.. !!!

ειπαμε.. εκμεταλευονται παρα μα παρα πολυ

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα καλημεραααα... καλα εεε πηρατε φορα σημερα και το χαιρομαι.. επιτελους.. κινηση στο καφε μας...!!!

Εγω κοριτσια πηγα στα πρεναταλ.. ειχε βγαλει 3 πακετα για μια βδομδα και εκλεισα

το καροτσακι chicco trio sprint... σε αυτο το χρωμα..(του μπουνταλα το ματι στο κοκκινο χτυπα...)

2Q==

την κουνια

Μονο που η δικια μας εχει και συρταρι απο κατω.. !!! και ειναι σε σκουρο καφε.. την ηθελα πολυ απλη.. αλλωστε δεν θα ειναι για πολυ...

επισης ειχε και εναν Μαρσιπο.. αλλα εγω δεν ηθελα.. και στην θεση του μαλλον θα βαλω το καθισματακι φαγητο και θα προσεθεσω καποια χρηματα..

Μια φιλη μου θα μου φερει την αλλη βδομαδα το λυκνο της, το οποιο δεν το χρησιμοποιησε καθολου.. μαζι με την ποικα ολη... αχρησιμοποιητη και αυτη...Και αυτο γιατι αν και το δωματιο ειναι μεγαλο.. ειναι πολυ βαρια τα επιπλα και δεν βγαινουν απο το δωματιο ωστε να χωραει η κουνια..!!!

Εγω κοριτσια προικα προικα δεν πηρα.. πηγα στα τζαμπο, και πηρα την παντα.. και εχω ραψει δυο καλυματα .. και ειναι τελεια... εφτιαξα μια φουξια.. και μια μια καφετο μπεζ.. !! θεωρω πεταμενα λεφτα τις παντες.. επισης δεν κανει να βαλουμε στο μωρο παπλωμα μεχρι να χρονιασει.. γιατι μπορει να πνιγει.. οποτε ετσι και αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα..

για την κουνουπιερα, θα αγορασω τουλι .. και θα την φτιαξω και αυτην εγω.. και μαλιστα θα κανω δυο.. στα χρωματα που εχω την παντα.. !!!

αφου πιανουν τα χερια σου καντα μονη σου

Yupqp2.png

ρε κοριτσια εσεις περπατατε κανονικα? εγω μετα το 10λεπτο αρχιζω κ ζοριζομαι

με τραβαει απο κατω

Στον ισιο δρομο παω καλα...

Με τις ανηφορες ομως μου βγαινει η γλωσσα και την παταω...!!!

Τι εννοεις σε τραβαει απο κατω;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

2Q==

trio-chicco-sprint.jpg

την κουνια

Ωραια ειναι!

Με το καλο η μπουμπου...

Οσο για την προικα κι εγω θα μπορουσα να φτιαξω αλλα δεν θελω...

Οποτε προτιμω να παρω κατι ετοιμο σε καλη τιμη και ομορφο!

Το οτι εχουν παπλωματακια οι προικες δεν σημαινει οτι θα τα χρησιμοποιησουμε απο μωρακια...Αργοτερα θα τα σκεπαζουμε με αυτα...Αλλωστε ειναι στο υψος 1.20 που σημαινει οτι ειναι για πολυ καιρο!

Εγω θα την κοιμιζω μαλλον με υπνοσακο....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα γεωργια μου!!

Καλα κανεις κ τα φτιαχνεις μονη σου!! Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πανεμορφα!

Εγω δυστυχως ειμαι "τελειομανης" κ αν δεν μου εβγαινε κατι καλο θα το πετουσα αρα παλι πεταμενα λεφτα θα ηταν , για αυτο κ λεω καλυτερα τα ετοιμα που μου αρεσαν κιολας!!

Οσο για την εκμεταλλευση αστο!! Πονεμενη ιστορια!! Ο ιδιος μαρσιπος σε ενα καταστημα εχει 45? κ σε αλλο 69,99?!!! Τεραστια διαφορα!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Το οτι εχουν παπλωματακια οι προικες δεν σημαινει οτι θα τα χρησιμοποιησουμε απο μωρακια...Αργοτερα θα τα σκεπαζουμε με αυτα...Αλλωστε ειναι στο υψος 1.20 που σημαινει οτι ειναι για πολυ καιρο!

Εγω θα την κοιμιζω μαλλον με υπνοσακο....

Ετσι ακριβως! Το παπλωματακι ειναι για του χρονου αφου ανοιξη γενναμε.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Ετσι ακριβως! Το παπλωματακι ειναι για του χρονου αφου ανοιξη γενναμε.

Ε ναι!!

Νομιζω οτι με μια κουβερτουλα και ενα φορμακι θα ειναι οκ...

Τα μωρα δεν την μπορουν και την πολυ ζεστη...

Αυτο θα το τσεκαρουμε εμεις πιανοντας χερακια και ποδαρακια...

Αν ειναι κρυα τα ντυνουμε λιγο παραπανω...

Αν ειναι ζεστα ειναι οκ....

Αν ειναι πολυ ζεστα και εχουν ιδρωσει βγαζουμε!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Στον ισιο δρομο παω καλα...

Με τις ανηφορες ομως μου βγαινει η γλωσσα και την παταω...!!!

Τι εννοεις σε τραβαει απο κατω;

μολις περπατησω λιγο παραπανω νιωθω σαν να χω ενα βαρος δεξια χαμηλα

κ με ζοριζει

χτες ενα τετραγωνο εκανα κ ηρθα κ ξαπλωσα

κ σε καρεκλα το ιδιο

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω ευχαριστω..

και ο αντρουλης μου, και ο μπαμπακος μου γιορταζουν σημερα...!!!

εγω παλι προτοιμω γενικα την κουβερτα.. δεν θελω παπλωματακια.. τα φοβαμε για τα μικρα.. ωστοσο 1 αντε 1/2 θα παει στο κρεβατι της η μικρη...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

ευχαριστω ευχαριστω..

εγω παλι προτοιμω γενικα την κουβερτα.. δεν θελω παπλωματακια.. τα φοβαμε για τα μικρα.. ωστοσο 1 αντε 1/2 θα παει στο κρεβατι της η μικρη...!!!

να τους χαιρεσαι τους αντρες σου

Yupqp2.png

μολις περπατησω λιγο παραπανω νιωθω σαν να χω ενα βαρος δεξια χαμηλα

κ με ζοριζει

χτες ενα τετραγωνο εκανα κ ηρθα κ ξαπλωσα

κ σε καρεκλα το ιδιο

Μπας και ειναι το μωρο που παει και καθεται εκει;;Μπορει να κανεις και προπαρασκευαστικες συσπασεις..Αφου δεν πονας δεν νομιζω να ειναι κατι!

ευχαριστω ευχαριστω..

Να χαιρεσαι και τον μπαμπα σου λοιπον!

Οσο για τα παπλωματα ειναι στην κριση του καθενος...

Επισης και τις παντες τις εχουν απαγορεψει αλλα ολες τις χρησιμοποιουμε!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...