Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το αγορασαμε ηδη...

Ενα της mothercare ειναι!!!

Μαζι με το καθισματακι αυτοκινητου...

Το εχουμε στης γιαγιας και του παππου το σπιτι!!!!:D:D:D

Τι ωραια!! Αντε καλοριζικα να μας ειναι ολα!! Εμεις θα τα παραλαβουμε την τεταρτη μαλλον!! Καροτσι διαλεξαμε ενα πακετο που περιλαμβανει πορτ μπεμπε,καθισματακι αυτοκινητου, βαση για το καθισματακι,ποδοσακο κ θα μας κανουν δωρο την κουνουπιερα. Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο κ το διαλεξα ειναι οτι ειναι παναλαφρο!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Τι ωραια!! Αντε καλοριζικα να μας ειναι ολα!! Εμεις θα τα παραλαβουμε την τεταρτη μαλλον!! Καροτσι διαλεξαμε ενα πακετο που περιλαμβανει πορτ μπεμπε,καθισματακι αυτοκινητου, βαση για το καθισματακι,ποδοσακο κ θα μας κανουν δωρο την κουνουπιερα. Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο κ το διαλεξα ειναι οτι ειναι παναλαφρο!!

ποσο παν οι τιμες κοριτσια?

Yupqp2.png

απο βδομαδα θα παμε για καροτσι μαλλον στα λητω

Με το καλο!!!!

Εμας ειναι καροτσι με ποδοσακο!!!Το εσωτερικο του ποδοσακου ειναι φλις και ειναι τελειοοοο!!!!!!!Επισης εχει και κουκουλα βροχης...

Και το καθισματακι αυτοκινητου!

Κουνουπιερα δεν εχει η προικα;;Η θα κονομισετε και δευτερη;;;;););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

ποσο παν οι τιμες κοριτσια?

Αναλογα με το ποσα θες να διαθεσεις και θες να περιλαμβανει..

Πχ τα τριο ειναι λιγο τσιμπημενα...Μπορεις να τα βρεις σε καταστηματα απο 300 εως ασε καλυτερα...

Αν μπεις σε σελιδες στο ιντερνετ θα βρεις πολλα καροτσια!

Τσεκαρε στο σκρουτζ!!!!Εχει πολλα και σε οτι τιμη θες!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Αναλογα με το ποσα θες να διαθεσεις και θες να περιλαμβανει..

Πχ τα τριο ειναι λιγο τσιμπημενα...Μπορεις να τα βρεις σε καταστηματα απο 300 εως ασε καλυτερα...

Αν μπεις σε σελιδες στο ιντερνετ θα βρεις πολλα καροτσια!

Τσεκαρε στο σκρουτζ!!!!Εχει πολλα και σε οτι τιμη θες!!!!

για τριο σκεφτομαι

Yupqp2.png

Ελενη αρχικα σκεφτομουν να παρω λικνο αλλα οταν ειδα το πορτ μπεμπε ποσο ευρηχωρο ειναι θα την βαζω εκει. Ετσι κ αλλιως λογο καλοκαιριου που εχουμε μπροστα μας λεω απο νωρις να την βαζω κ στην κουνια για να μην ζεσταινεται. Το στρωμα που εχει το πορτ μπεμπε μου φανηκε πολυ καλα αλλα για σιγουρια θα παρω ενα ειδικο στρωματακι(γυρω στα 25-35 μου ειπαν). Για την τιμη του καροτσιου σου στελνω πμ αν θελεις.

Μαρια η κουνουπιερα που θα μας κανουν δωρο ειναι για το καροτσι!! :D:D:D

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Ωραια!

Τσεκαρε skroutz.gr και beboulino.gr

Θα βρεις πολλα καροτσια!

Μεσω ιντερνετ ειναι πιο οικονομικα απ'οτι στα καταστηματα!

αναλογως ποσα διαθετει ο χορηγος παππους:)

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Σπυριδουλα μου δυστυχως το ζαχαρο ανεβαινει αν δεν εισαι ηρεμη...

Αλλα αφου ρυθμιζεται με την διατροφη τοτε μαλλον θα τις γλιτωσεις τις ινσουλινες!!!

ναι κοπελα μου μαλλον την γλυτωσα!!!!!για να δουμε τι θα μου πει κ ο ενδοκρινολογος!!!

ηξερα οτι οταν ταραζεσαι ανεβαινει, αλλα δεν το περιμενα τοσο πολυ...!!!!!

Μαρια μου οπως ειπε η βαλεντινα της piere cardin ειναι μπεζ κ πανεμορφες!! Εγω τετοια διαλεξα. Βεβαια ειναι ακριβες αλλα ειχε 25% εκπτωση κ λεω για 20 ευρω να μην το κανω θεμα κ να διαλεξω αυτη που μου αρεσει περισσοτερο!! Αν βρω φωτο θα την ανεβασω. Κ δεν ειναι αναγκη να παρεις ολη τη συλλογη , εγω πηρα κουνουπιερα, παπλωμα κ παντα (τελεια ποιοτητα!!) κ σεντονακια, πετσετουλες θα βρω πιο οικονομικες.

Σπυριδουλα μου συνεχισε την διατροφη κ μην στεναχωριεσαι. Το αφεντικο ειναι απαραδεκτο που τσακωνεται με εγκυο γυναικα. Απο τοτε που εμεινα εγκυος κ βλεπω οτι καποιος δεν μου φερεται καλα το παιρνω πολυ κατακαρδα.

καλημερα κοριτσι μου!!!!πως εισαι;;;!!!!

καλα το αφεντικο μου θελει ξυλο, αλλα ποιος του το δινει;;;!!!!!υπομονη λιγο ακομα θα κανω κ μετα θα σταματησω....

η κουνια που ανεβασες, ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!

καλημερα κοριτσακια μπηκαμε αισιως στον 7ο

εχουμε ραντεβου με ντοκτορ τ απογευμα να μας πει επιτελους κ την αμοιβη του

καλημερα κουκλα μου!!!με το καλο κ στον 9ο!!!

αν εχεις ραντεβου με το γιατρο περιμενουμε νεα!!!!επισης αν ειναι σε δημοσιο μην τον ρωτησεις αμοιβη...εδω τουλαχιστον ετσι γινεται...δινεις εσυ οσα κ αμα θες...μην σου κοψει τζαμπα ταριφα, κριμα ειναι!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ελενη αρχικα σκεφτομουν να παρω λικνο αλλα οταν ειδα το πορτ μπεμπε ποσο ευρηχωρο ειναι θα την βαζω εκει. Ετσι κ αλλιως λογο καλοκαιριου που εχουμε μπροστα μας λεω απο νωρις να την βαζω κ στην κουνια για να μην ζεσταινεται. Το στρωμα που εχει το πορτ μπεμπε μου φανηκε πολυ καλα αλλα για σιγουρια θα παρω ενα ειδικο στρωματακι(γυρω στα 25-35 μου ειπαν). Για την τιμη του καροτσιου σου στελνω πμ αν θελεις.

Μαρια η κουνουπιερα που θα μας κανουν δωρο ειναι για το καροτσι!! :D:D:D

Λοιπον κι εμεις θα την βαλουμε εξ αρχης στην κουνια της...

Να την μαθει να μην εχουμε μετα θεματακια!!!

Χριστινα κουνουπιερα για το καροτσι ε;;

Μια χαρα!!!!:D:D

Ελενιτσα μαθε ποσα θα διαθεσει ο παππους και μετα μπες και δες!!!!Θα μπερδευτεις!!!!Α!Επισης αν δεις καποιο καροτσι να σου αρεσει μπες να το δεις και στο youtube!!!;););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Λοιπον κι εμεις θα την βαλουμε εξ αρχης στην κουνια της...

Να την μαθει να μην εχουμε μετα θεματακια!!!

Χριστινα κουνουπιερα για το καροτσι ε;;

Μια χαρα!!!!:D:D

Ελενιτσα μαθε ποσα θα διαθεσει ο παππους και μετα μπες και δες!!!!Θα μπερδευτεις!!!!Α!Επισης αν δεις καποιο καροτσι να σου αρεσει μπες να το δεις και στο youtube!!!;););)

κ γω σκεφτομαι για κανα διμηνο στο πορτ μπεμπε να την εχω κ διπλα

Yupqp2.png

ναι κοπελα μου μαλλον την γλυτωσα!!!!!για να δουμε τι θα μου πει κ ο ενδοκρινολογος!!!

ηξερα οτι οταν ταραζεσαι ανεβαινει, αλλα δεν το περιμενα τοσο πολυ...!!!!!

Ναι ειναι ατιμο το ζαχαρακι!!!

Παρ'το θετικα ομως!Εισαι γλυκο κοριτσακι γι'αυτο!!!

Κανω και καμια χαζοπλακα μπας και φυγει λιγο το μυαλο σου απο το θεμα!

Υπομονη δεν εμεινε πολυς καιρος...Με διατροφη και ηρεμια κυριως θα δεις οτι ολα θα ειναι μια χαρα!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

κ γω σκεφτομαι για κανα διμηνο στο πορτ μπεμπε να την εχω κ διπλα

Καλα εμεις ουτως ή αλλως θα την εχουμε διπλα μας..Δεν εχουμε αλλο δωματιο και δεν σκοπευουμε να μετακομισουμε γιατι ειναι και ο σκυλος μας...

Εχει μεγαλη αυλη και μπορει και τρεχει ο Εκτορακος!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...