Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα ομορφες μανουλιτσες!!

Τι κανετε;;

Σπυριδουλα μου μην αγχωνεσαι με το ζαχαρο. Θα κανεις διατροφη κ να δεις που θα ερθει στα φυσιολογικα του απλα δες οπωσδηποτε ενδοκρινολογο για να σε κατατοπισει. Εγω εκανα χθες την καμπυλη, μου στειλανε τα άποτελεσματα σημερα κ μου φανηκαν φυσιολογικα βεβαια περιμενω να το επιβεβαιωση ο γιατρος για σιγουρια.

Βαλεντινα ειναι πολυ εκνευριστικο να αποφασιζουν αλλη για σενα αλλα μην ταραζεσαι. Στο κατω-κατω μανουλα του εισαι εσυ κ ο δικος σου λογος μετραει εξισου με του πατερα.

Βροχερη κ Σταυρουλα σας ευχομαι ολοψυχα τελειομηνα νινακια!!

Κρητικουλες μου σας φιλω γλυκα εσας κ τις κοιλιτσες σας!!

Για το ονοματακι τωρα. Ειχαμε προ-αποφασισει οτι σε αν ερχοταν η κορη θα παρει το ονομα της πεθερας (αν ηταν γιος του μπαμπακα μου) κ ετσι μια ακομα Κατερινα θα ερθει στον κοσμο!! Αν μ'αρεσει το ονομα;; ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα η κορουλα μου θα με κανει να γινει το αγαπημενο μου!!

Επισης αυτες τις μερες ξεκινησαμε το ψαξιμο για τα πραγματακια του μωρου!! Μετα απο μεγαλη ερευνα κλεισαμε καροτσι(3σε1) , μαρσιπο κ την προικα για την κουνια!! Ειμαι ενθουσιασμενη!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;πως πανε σημερα τα κεφια;;;!!!!!

Αχ κουκλιτσα μου, τωρα παλι τσακωθηκαμε....με εκβιασμο προσπαθει να με πισει, ακου τι μου ειπε, αν δεν βγει μανοληα, σηκο και φυγε!!!!καθε φορα μεταπου γυριζει απο την μανα του αυτο γηνετε.... την πουτα...α... πριν να καταλαβει οτι ολα ηταν σοβαρα μεταξη μασ, με λατρεβε, μολισ καναμε αραβονα και μετα τα σχετηκα, αρχησε να κανει τα παντα για να μασ χωρισει....Εγω λιπον του ειπα, αφου ετσι θελει, ετσι θα γηνει, με το που γεννησω, θα φυγω.....καλια αργα, παρα ποτε.... στα χωρισματα ημασταν οταν εμεινα εγκυοσ, και το γαμο τον καναμε μονο και μονο για το παιδι.....τα καταφερε η πουτα..... σορυ κοριτσια που σασ πριζω με τα δικα μου.... αλλα δεν εχω που να τα πω.... ντρεπομαι και να τα πω πουθενα, μονο η μανα μου και η κολλητη μου τα ξερουν, και παλι οχι με λεπτομεριεσ!!!και εχω αναγκη να μιλισω καπου...

Βροχερη μου, προσεχε κοπελα μου, και συ Σταυρουλα προσεχετε βρε κοριτσια....!!!!!! μεχρι 33 βδομαδα ειναι επικινδινο να γεννηθει το μωρο!!!!! εγω απο την μερια μου σασ ευχομαι, να γεννισετε μετα την 38:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσι μου γλυκο καλημερα!!!!εχεις απολυτο δικιο κ συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλα μην το τραβατε στα ακρα για ενα ονομα...ειναι κριμα για το παιδακι που ερχεται να ειναι το κλιμα ασχημο με το ονομα που θα φερει σε ολη τη ζωη του, πριν καν γεννηθει...οσο για το πρηξιμο, ειπαμε, μπορεις να τα λες εδω!!!!

Τι κανετε;;

Σπυριδουλα μου μην αγχωνεσαι με το ζαχαρο. Θα κανεις διατροφη κ να δεις που θα ερθει στα φυσιολογικα του απλα δες οπωσδηποτε ενδοκρινολογο για να σε κατατοπισει. Εγω εκανα χθες την καμπυλη, μου στειλανε τα άποτελεσματα σημερα κ μου φανηκαν φυσιολογικα βεβαια περιμενω να το επιβεβαιωση ο γιατρος για σιγουρια.

Βαλεντινα ειναι πολυ εκνευριστικο να αποφασιζουν αλλη για σενα αλλα μην ταραζεσαι. Στο κατω-κατω μανουλα του εισαι εσυ κ ο δικος σου λογος μετραει εξισου με του πατερα.

Για το ονοματακι τωρα. Ειχαμε προ-αποφασισει οτι σε αν ερχοταν η κορη θα παρει το ονομα της πεθερας (αν ηταν γιος του μπαμπακα μου) κ ετσι μια ακομα Κατερινα θα ερθει στον κοσμο!! Αν μ'αρεσει το ονομα;; ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα η κορουλα μου θα με κανει να γινει το αγαπημενο μου!!

Επισης αυτες τις μερες ξεκινησαμε το ψαξιμο για τα πραγματακια του μωρου!! Μετα απο μεγαλη ερευνα κλεισαμε καροτσι(3σε1) , μαρσιπο κ την προικα για την κουνια!! Ειμαι ενθουσιασμενη!!!

καλημερα κοπελα μου!!!μια χαρα θα ειναι το ζαχαρο σου, μην ανυσηχεις!!!καλοριζικα κ καλοφορετα κ τα πραγματακια σας!!!!επισης το κατερινα ειναι πολυ ομορφο ονομα!!!!

εγω με το ζαχαρο φαινεται να πεφτει με την διατροφη, θα μιλησω σημερα κ με τον ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει!!!!!αλλα σημερα που τσακωθηκα με το αφεντικο πρωι πρωι κ ειμαι μες τα νευρα, μετρηθηκα μετα που επρεπε κ ηταν παλι πανω απο το οριο!!!!!!!!καλο, ετσι;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Σπυριδουλα μου δυστυχως το ζαχαρο ανεβαινει αν δεν εισαι ηρεμη...

Αλλα αφου ρυθμιζεται με την διατροφη τοτε μαλλον θα τις γλιτωσεις τις ινσουλινες!!!

Βαλεντινακι μου γλυκο, για ενα ονομα θα διαλυσεις την οικογενεια σου;;;

Εγω παντως δεν θα εκανα την χαρη στην πεθερα μου να σηκωθω και να φυγω...

Πιστεψε με οτι μολις γεννηθει το μωρακι σου το τελευταιο που θα σε απασχολει θα ειναι το ονομα..Και Βρασυδα να σου πουν να το πεις δεν θα σε νοιαζει γιατι θα εχεις το πιο γλυκο πλασματακι στην αγκαλια σου!!!!

Κριστι μου με γεια τα πραγματακια σας!!!!Με το καλο να ερθει η ζουζουνα και να τα χαρει!!!Κι εμεις εχουμε ηδη αγορασει το καροτσι και εχουμε ριξει μια ματια σε κουνιες...Βεβαια ακομα δεν εχουμε καταληξει αλλα που θα παει!!!

Οσο για την προικα κοριτσια ειναι ολες ροζ ή μπλε....Δεν υπαρχει τιποτα ουδετερο....Κι αν βρω κατι ουδετερο ειναι το καταλευκο...Τελικα ή ροζ θα παρω ή λευκο....Μου δειξανε και μια αλλη προικα ΓΚΡΙ μα ειναι δυνατον;;;;;;Υπαρχει γυναικα που θα αγορασει αυτη την προικα;;;;Μονο η Σωσω απο τα εγκληματα!!!!χαχαχαχαχα

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Τι κανετε;;

Καλημερα κοριτσια!!! Πολυ οραιο ονομα το Κατερινα....αντε, με το καλο.... Και ευχαριστω για την υποστιριξη κοριτσια μου!!!

Wont to be mama εχει και μπεζ πρυκεσ τελιεσ τησ pierre carden ειναι το κατι αλλο!!!!και πορτοκαλι με κυτρινο και πρασινο τησ fisher price μπεσ στο σιτε του cotton club η του Λητο.... ειναι τελιεσ!!! εγω πηρα δυο, μια λευκο με γαλαζιο με ενα αρκουδο και μια μπεζ με κατι αστερακια.... παω κομμοτιριο!!!! σημερα την μερα θα την αφιεροσω για μενα και μονο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαρια μου οπως ειπε η βαλεντινα της piere cardin ειναι μπεζ κ πανεμορφες!! Εγω τετοια διαλεξα. Βεβαια ειναι ακριβες αλλα ειχε 25% εκπτωση κ λεω για 20 ευρω να μην το κανω θεμα κ να διαλεξω αυτη που μου αρεσει περισσοτερο!! Αν βρω φωτο θα την ανεβασω. Κ δεν ειναι αναγκη να παρεις ολη τη συλλογη , εγω πηρα κουνουπιερα, παπλωμα κ παντα (τελεια ποιοτητα!!) κ σεντονακια, πετσετουλες θα βρω πιο οικονομικες.

Σπυριδουλα μου συνεχισε την διατροφη κ μην στεναχωριεσαι. Το αφεντικο ειναι απαραδεκτο που τσακωνεται με εγκυο γυναικα. Απο τοτε που εμεινα εγκυος κ βλεπω οτι καποιος δεν μου φερεται καλα το παιρνω πολυ κατακαρδα.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια μου οπως ειπε η βαλεντινα της piere cardin ειναι μπεζ κ πανεμορφες!! Εγω τετοια διαλεξα. Βεβαια ειναι ακριβες αλλα ειχε 25% εκπτωση κ λεω για 20 ευρω να μην το κανω θεμα κ να διαλεξω αυτη που μου αρεσει περισσοτερο!! Αν βρω φωτο θα την ανεβασω. Κ δεν ειναι αναγκη να παρεις ολη τη συλλογη , εγω πηρα κουνουπιερα, παπλωμα κ παντα (τελεια ποιοτητα!!) κ σεντονακια, πετσετουλες θα βρω πιο οικονομικες.

Σπυριδουλα μου συνεχισε την διατροφη κ μην στεναχωριεσαι. Το αφεντικο ειναι απαραδεκτο που τσακωνεται με εγκυο γυναικα. Απο τοτε που εμεινα εγκυος κ βλεπω οτι καποιος δεν μου φερεται καλα το παιρνω πολυ κατακαρδα.

Μα κι εγω για παντα κουνουπιερα και παπλωμα λεω...

Σιγα να μην παρω και τα σεντονακια...Ειδικα αυτα πρεπει να ειναι αρκετα και πλυνε βαλε...Νομιζω τα τζαμπο μια χαρα θα μας βολεψουν..

Ειδα μερικα της pierre cardin και μου αρεσαν...Θα δω παλι και εδω στα μαγαζια αν εχουν φερει καινουργια σχεδια ή αν τωρα με τις εκπτωσεις κανουν κατι καλυτερο και βλεπουμε!

Εχω δει και μια της prenatal σε ουδετερα χρωματα με αρκουδακια πανεμορφη και οικονομικη...Αλλα δυστυχως δεν εχει κουνουπιερα...:(:(:(

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Μα κι εγω για παντα κουνουπιερα και παπλωμα λεω...

Σιγα να μην παρω και τα σεντονακια...Ειδικα αυτα πρεπει να ειναι αρκετα και πλυνε βαλε...Νομιζω τα τζαμπο μια χαρα θα μας βολεψουν..

Ειδα μερικα της pierre cardin και μου αρεσαν...Θα δω παλι και εδω στα μαγαζια αν εχουν φερει καινουργια σχεδια ή αν τωρα με τις εκπτωσεις κανουν κατι καλυτερο και βλεπουμε!

Εχω δει και μια της prenatal σε ουδετερα χρωματα με αρκουδακια πανεμορφη και οικονομικη...Αλλα δυστυχως δεν εχει κουνουπιερα...:(:(:(

Ρωτησα κ εκει!! Η κουνουπιερα με τη βαση ξεφευγει πολυ στη τιμη!!! Παντως ειλικρινα με τις εκπτωσεις αξιζει πολυ!! Οταν εβλεπα τις τιμες επαθα ενα σοκ αλλα τωρα ειναι μεγαλη ευκαιρια!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Ρωτησα κ εκει!! Η κουνουπιερα με τη βαση ξεφευγει πολυ στη τιμη!!! Παντως ειλικρινα με τις εκπτωσεις αξιζει πολυ!! Οταν εβλεπα τις τιμες επαθα ενα σοκ αλλα τωρα ειναι μεγαλη ευκαιρια!!

Εμεις να δεις...Μας επεφταν τα σαγονια με τον καλο μου!!!

Αφου ειδα μια τελεια προικα και εκανα την βλακεια να ρωτησω τιμη..

Η απαντηση ηταν 280?...

Ε κι εγω της λεω, τα διαμαντια φυλαγμενα στο εσωτερικο τα εχετε;;;

Ακου εκει 280?:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Τωρα φαινεται!!!

Αυτην κοιτουσα κι εγωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα!!!!

Μου αρεσει που εχει τα αστερακια στην κουνουπιερα!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Την ερωτευτηκα!! Ταιριαζει τελεια με την ταπετσαρια μας!! Ουτε παραγγελεια να το καναμε!! Καροτσι κατεληξες;;

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Την ερωτευτηκα!! Ταιριαζει τελεια με την ταπετσαρια μας!! Ουτε παραγγελεια να το καναμε!! Καροτσι κατεληξες;;

Ναι το αγορασαμε ηδη...

Ενα της mothercare ειναι!!!

Μαζι με το καθισματακι αυτοκινητου...

Το εχουμε στης γιαγιας και του παππου το σπιτι!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα κοριτσακια μπηκαμε αισιως στον 7ο

εχουμε ραντεβου με ντοκτορ τ απογευμα να μας πει επιτελους κ την αμοιβη του

Καλημερουδιααααα!!!

Περναει σιγα σιγα ο καιρος!!!

Εγω σε 2 μερες μπαινω στον 6ο βαση πητ...

Με το τικερακι ειμαι ηδη!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...