Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

τοτε μην ανυσηχεις!!!!ολα θα ειναι οκ!!!!!!

κατα τα αλλα πως εισαι;;;!!!!ποτε εχεις γιατρο;;!!!

Την αλλη Παρασκευη εχω την β επιπεδου...

Μετα την β θα παω στον γιατρο μου να την δει και εκεινος και θα κλεισουμε το κλασσικο ραντεβου...

Σημερα εχω πονακια περιοδου και ποναει το γονατο μου...Μαλλον απο την αλλαγη του καιρου θα ειναι...

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βαλεντινακι μου να βγαλεις οποιο ονομα θες εσυ!!!! ο αντρας σου εβγαλε στον πρωτο γαμο του τα ονοματα που ηθελε!!!!τωρα σειρα σου!!!!

χαιρομαι τουλαχιστων για σενα κουκλα μου!!!!Αυτο λεω και γω... γιατι δεν εβγαλε τοτε τον γιο του μανολη???? που ζουσε ακομα και ο αντρασ τησ μανασ του..???? εεεε???? Μα δεν υπαρχει πριπτοση να αφησω να περασει το δικο τησ.... ( την μανα του ενωω)

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!

Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!

Βέβαια διαβαζω τα νέα σας και χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά για μανούλες και μπεμπάκια!

Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη και πραγματικά ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, αν και στο γιο μου ήταν πιο ανώδυνη....με αυτήν τη γλυκόζη μου ήρθε τρομερή αναγούλα, μου γύρισαν τα μάτια, όλα ήρθαν πάνω, μετά ζαλάδα, παρ' όλιγο να λιποθυμήσω, ΄τηλεφωνησα στο σύζυγο και με μάζεψε μετά όμως από 2,5 ώρες στο μαιευτήριο....δεν ξέρω γιατί...μάλλον ήταν και ψυχολογική η πίεση....εύχομαι να βγει καλή, γιατί πρέπει να κάνω άμεσα τις κορτιζόνες για τα πνευμονάκια της μπουκίτσας μου.....τι να πω, κάθε εβδομάδα που περνάει με ανακουφίζει, αλλά ο κίνδυνος πάντα παραμονεύει....ο γιατρός είναι λιγουλάκι προβληματισμένος.....θα δούμε.......

Τη μπουκίτσα μου, πρώτα ο Θεός να γεννηθεί καλά και στην ώρα της θα την ονομάσουμε Διονυσούλα, το όνομα του πολυαγαπημένου μου μπαμπά.....ασυνήθιστο .....ο γιόκας μου, βέβαια, λέει ότι θα την φωνάζει Ντενίζ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (στα τουριστικά, μαμα.....), έτσι λέει ο καρδουλίνος μου:P:p:p

Κατα τα άλλα από ψώνια τίποτα.....όμως από εβδομάδα πρέπει να πάρω κανένα κορμάκι και ζιπουνάκι μήπως έχουμε κάτι απρόοπτο και τρέχουμε....τα άλλα τα φτιάχνουμε στην πορεία......

Σας φιλώ γλυκά

Να εχετε ένα όμορφο μεσημέρι....

Ματσσσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσ:tongue:

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Την αλλη Παρασκευη εχω την β επιπεδου...

Μετα την β θα παω στον γιατρο μου να την δει και εκεινος και θα κλεισουμε το κλασσικο ραντεβου...

Σημερα εχω πονακια περιοδου και ποναει το γονατο μου...Μαλλον απο την αλλαγη του καιρου θα ειναι...

Καλη επιτυχια κοπελα μου!!!!και γω κανονικα εια σημερα ραντεβου, αλλα με πηρε ο γιατροσ, οτι εχει ενα επιγων χειρουργιο και θα του παρει πολυ ωρα, και θα με δει αυριο...

χαιρομαι τουλαχιστων για σενα κουκλα μου!!!!Αυτο λεω και γω... γιατι δεν εβγαλε τοτε τον γιο του μανολη???? που ζουσε ακομα και ο αντρασ τησ μανασ του..???? εεεε???? Μα δεν υπαρχει πριπτοση να αφησω να περασει το δικο τησ.... ( την μανα του ενωω)

Αγαπούλα μου

Μη χαλάσετε τις καρδιές σας για ένα όνομα........δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία πώς θα ονομαστεί ο πρίγκιπάς σου......για εσένα όπως και να έχει θα είναι η μεγάλη σου αγάπη και παντοτινή......

Να εύχεσαι μονάχα να πάνε όλα καλά και να έχεις σην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι

Στα λέω με πολύ αγάπη..........

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ από εμένα κούκλες.....τι κάνετε ? βλέπω οι περισσότερες έχετε σχεδόν φτιάξει τα δωματιάκια των μπουμπουκιών σας......μπράβο!!!!!! εγώ ακόμη τίποτα.........

Σταυρούλα μου πόσο καιρό έχω να σε δω?? τι κάνεις?? κ η δική σου μπουμπού είναι βιαστική να βγει?? αααχχχχ......κ ο δικός μου...... μακάρι να καθίσουν λίγες ακόμη βδομαδούλες μέσα στην κοιλιά μας.....εσένα γιατί σου τα κάνει αυτά τα κολπάκια ?? εμένα επειδή είναι κοντός ο τράχηλος...... υπομονή γλυκιά μου......

φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!

dYw9p3.png

εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλα θα σου προτεινα να μην το τραβηξεις στα ακρα!!!!αλλωστε οτι ονομα κ να εχει, ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΟΣ θα ειναι παντα!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!

Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!

Βέβαια διαβαζω τα νέα σας και χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά για μανούλες και μπεμπάκια!

Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη και πραγματικά ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, αν και στο γιο μου ήταν πιο ανώδυνη....με αυτήν τη γλυκόζη μου ήρθε τρομερή αναγούλα, μου γύρισαν τα μάτια, όλα ήρθαν πάνω, μετά ζαλάδα, παρ' όλιγο να λιποθυμήσω, ΄τηλεφωνησα στο σύζυγο και με μάζεψε μετά όμως από 2,5 ώρες στο μαιευτήριο....δεν ξέρω γιατί...μάλλον ήταν και ψυχολογική η πίεση....εύχομαι να βγει καλή, γιατί πρέπει να κάνω άμεσα τις κορτιζόνες για τα πνευμονάκια της μπουκίτσας μου.....τι να πω, κάθε εβδομάδα που περνάει με ανακουφίζει, αλλά ο κίνδυνος πάντα παραμονεύει....ο γιατρός είναι λιγουλάκι προβληματισμένος.....θα δούμε.......

Τη μπουκίτσα μου, πρώτα ο Θεός να γεννηθεί καλά και στην ώρα της θα την ονομάσουμε Διονυσούλα, το όνομα του πολυαγαπημένου μου μπαμπά.....ασυνήθιστο .....ο γιόκας μου, βέβαια, λέει ότι θα την φωνάζει Ντενίζ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (στα τουριστικά, μαμα.....), έτσι λέει ο καρδουλίνος μου:P:p:p

Κατα τα άλλα από ψώνια τίποτα.....όμως από εβδομάδα πρέπει να πάρω κανένα κορμάκι και ζιπουνάκι μήπως έχουμε κάτι απρόοπτο και τρέχουμε....τα άλλα τα φτιάχνουμε στην πορεία......

Σας φιλώ γλυκά

Να εχετε ένα όμορφο μεσημέρι....

Ματσσσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσ:tongue:

σταυρουλα μου, κοριτσι μου γλυκο!!!!πως εισαι;;;τι εγινε κ πηγες μαιευτηριο, δεν καταλαβα;;;γιατι αγχωνεσαι απο τωρα για τη γεννα;;τι ειδε ο γιατρος;;;υπαρχει περιπτωση προωρου τοκετου;;;

μαρακι μου κρητικο, καλη επιτυχια απο τωρα για τη β' σου!!!!κ εγω εκλεισα ραντεβου για το ντοπλερ στις 5/2!!!!!κ την ιδια μερα εχω κ τον γυναικολογο μου!!!!ανυπομωνω να το ξαναδω το παιδακι μου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γεια σας κ από εμένα κούκλες.....τι κάνετε ? βλέπω οι περισσότερες έχετε σχεδόν φτιάξει τα δωματιάκια των μπουμπουκιών σας......μπράβο!!!!!! εγώ ακόμη τίποτα.........

Σταυρούλα μου πόσο καιρό έχω να σε δω?? τι κάνεις?? κ η δική σου μπουμπού είναι βιαστική να βγει?? αααχχχχ......κ ο δικός μου...... μακάρι να καθίσουν λίγες ακόμη βδομαδούλες μέσα στην κοιλιά μας.....εσένα γιατί σου τα κάνει αυτά τα κολπάκια ?? εμένα επειδή είναι κοντός ο τράχηλος...... υπομονή γλυκιά μου......

φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!

καλησπερα κοπελα μου!!!!τι κανεις;;;!!!! καιρο εχουμε να μαθουμε κ δικα σου νεα!!!!! τι μηκος τραχηλου εχεις κ φοβασαι για προωρο;;; φανταζομαι προσεχεις, ετσι;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα κοπελα μου!!!!τι κανεις;;;!!!! καιρο εχουμε να μαθουμε κ δικα σου νεα!!!!! τι μηκος τραχηλου εχεις κ φοβασαι για προωρο;;; φανταζομαι προσεχεις, ετσι;;;!!!!

Γεια σου κορίτσι...η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή τελευταία....

Το μήκος τραχήλου μου είναι23 χιλ. Νοσηλευτηκα την 27 εβδομάδα στην κλιική για 4 ημέρες με αιμορραγία..... μου ήρθε λίγο απότομο η αλήθεια είναι, αλλά τώρα όλα καλά.... έχει λίγες μέρες που σταμάτησε εντελώς το αιματάκι πια... βασικά καφέ ήταν τα τελευταία....... με αφησε κ ο γιατρός να σηκώνομαι από το κρεβάτι κ να βγαίνω λιγάκι κ από το σπίτι οπότε όλα οκ. αλλά ο φόβος υπάρχει ακόμη, κ το παρακολουθούμε συχνά το μωράκι μας.....το μήκος τραχήλου δεν άλλαξε καθόλου από τοτε που βγήκα από την κλινική, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει πια αιμορραγία......ευτυχώς μεγαλώνει το λουλουδάκι μου....έφτασε κιολας τα 2 κιλά!!!

Εσύ πως είσαι, το μωράκι όλα καλά???

dYw9p3.png

Γεια σου κορίτσι...η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή τελευταία....

Το μήκος τραχήλου μου είναι23 χιλ. Νοσηλευτηκα την 27 εβδομάδα στην κλιική για 4 ημέρες με αιμορραγία..... μου ήρθε λίγο απότομο η αλήθεια είναι, αλλά τώρα όλα καλά.... έχει λίγες μέρες που σταμάτησε εντελώς το αιματάκι πια... βασικά καφέ ήταν τα τελευταία....... με αφησε κ ο γιατρός να σηκώνομαι από το κρεβάτι κ να βγαίνω λιγάκι κ από το σπίτι οπότε όλα οκ. αλλά ο φόβος υπάρχει ακόμη, κ το παρακολουθούμε συχνά το μωράκι μας.....το μήκος τραχήλου δεν άλλαξε καθόλου από τοτε που βγήκα από την κλινική, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει πια αιμορραγία......ευτυχώς μεγαλώνει το λουλουδάκι μου....έφτασε κιολας τα 2 κιλά!!!

Βροχερουλα μου καλη χρονια!Μηπως ειχες-εχεις θεμα και με τον πλακουντα;;

Εγω πχ ειχα το 1ο τριμηνο ελαχιστα καφε και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν λογω του πλακουντα που ηταν επιπωματικος!

Ευτυχως τωρα ανεβηκε και πλεον ειναι πλαγιος δεξιος!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

κ ολο αυτο προοκληθηκε απο το μηκος τουτραχηλου;;;η αιμοραγια εννοω...παντως τελος καλο ολα καλα κοριτσι μου!!!!θα δεις οτι θα πανε καλυτερα τα πραγματα κ το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα κ θα γεννηθει στην ωρα που πρεπει!!!!

ειναι φυσικο να μην εχεις καλη ψυχολογια, αλλα αυτο οσο περναει ο καιρος κ βλεποντας ολα να πηγαινουν καλα, θα αλλαξει!!!!

εμεις εδω καλα, μονο που ανεβασα ζαχαρο κ ειμαι λογο φοβισμενη!!!!κατα τα αλλα ολα καλα!!!!κ το μωρακι αναπτυσσεται μια χαρα!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Βροχερουλα μου καλη χρονια!Μηπως ειχες-εχεις θεμα και με τον πλακουντα;;

Εγω πχ ειχα το 1ο τριμηνο ελαχιστα καφε και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν λογω του πλακουντα που ηταν επιπωματικος!

Ευτυχως τωρα ανεβηκε και πλεον ειναι πλαγιος δεξιος!!!

Γεια σου μάμα μου!!!! Καλή χρονιά κ σε σένα κορίτσι μου....

Λίγο πριν την β΄επιπέδου είχα κ εγώ λίγα καφέ, κ απ΄ότι είδαμε τότε ήταν επειδή ήταν χαμηλά ο πλακούντας. Τώρα είναι εντάξει. Αυτή τη φορά είχα αιμορραγία (όπως όταν έχεις περίοδο με κατακόκκινο αίμα) κ συσπάσεις.

Γι αυτό κ νοσηλεύτηκα...

Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ σε σένα.

φιλιά!

dYw9p3.png

Βροχερούλα μου καλή, τι καλά που διάβασα νεάκια σου, αν και σε διαβάζω λίγο και από το άλλο θέμα......έχουμε θέμα με κοντό τράχηλο....τώρα είναι 24 mm και έχω πολλές συσπάσεις.....η μπουμπού είναι χαμηλά, για αυτό και ο κίνδυνος.....βασικά μέχρι τώρα ήμουν στην κοσμάρα μου και μόλις προχθές που πήγα στο γιατρό μου μίλησε τόσο έντονα για τους κινδύνους της προωρότητας....αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά για όλες....

Σπυριδούλα μου, κοριτσάκι μου, σου ανέβηκε το ζαχαράκι? αχ, κουκλίτσα μου, μη στεναχωριέσαι γιατί θα ανέβει και άλλο....φαντάζομαι κάνεις διατροφή? θα το ρυθμίσεις, όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσάκια είναι καλά?

Φεύγω πάω να φωτίσω τα παιδάκια μου, έχω μάθημα....

Φιλάκιαααααααααααααα

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Αγαπούλα μου

Μη χαλάσετε τις καρδιές σας για ένα όνομα........δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία πώς θα ονομαστεί ο πρίγκιπάς σου......για εσένα όπως και να έχει θα είναι η μεγάλη σου αγάπη και παντοτινή......

Να εύχεσαι μονάχα να πάνε όλα καλά και να έχεις σην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι

Στα λέω με πολύ αγάπη..........

Αχ κουκλιτσα μου, τωρα παλι τσακωθηκαμε....με εκβιασμο προσπαθει να με πισει, ακου τι μου ειπε, αν δεν βγει μανοληα, σηκο και φυγε!!!!καθε φορα μεταπου γυριζει απο την μανα του αυτο γηνετε.... την πουτα...α... πριν να καταλαβει οτι ολα ηταν σοβαρα μεταξη μασ, με λατρεβε, μολισ καναμε αραβονα και μετα τα σχετηκα, αρχησε να κανει τα παντα για να μασ χωρισει....Εγω λιπον του ειπα, αφου ετσι θελει, ετσι θα γηνει, με το που γεννησω, θα φυγω.....καλια αργα, παρα ποτε.... στα χωρισματα ημασταν οταν εμεινα εγκυοσ, και το γαμο τον καναμε μονο και μονο για το παιδι.....τα καταφερε η πουτα..... σορυ κοριτσια που σασ πριζω με τα δικα μου.... αλλα δεν εχω που να τα πω.... ντρεπομαι και να τα πω πουθενα, μονο η μανα μου και η κολλητη μου τα ξερουν, και παλι οχι με λεπτομεριεσ!!!και εχω αναγκη να μιλισω καπου...

Βροχερη μου, προσεχε κοπελα μου, και συ Σταυρουλα προσεχετε βρε κοριτσια....!!!!!! μεχρι 33 βδομαδα ειναι επικινδινο να γεννηθει το μωρο!!!!! εγω απο την μερια μου σασ ευχομαι, να γεννισετε μετα την 38:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...