Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα Μανουλιτες....!!1 Κρυο εχει σημερα.. ουφφφ...!!!

Ιωαννα μου, εγω σιγα σιγα εχω αρχισει και τα μαζευω... εχω μαζεψει μαζεψει αρκετα πραγματακια για την βαλιτσα.. ομως δεν εχω πλυνει ακομα τιποτα για το μωρο.... ειναι νωρις... σε κανενα μηνα θα τα πλυνω... !!!! απλα αγοραζω οτι μου ζητησαν απο το νοσοκομειο, και τα βαζ στην ντουλαπα του μωρου... !!! στα πραγματακια του ειμαστε σχεδον ετοιμοι, μονο η γιαγια μου θα μου παρει κατι πραγματα απο την αθηνα τωρα γιατι εδω ειναι πανακριβα...!!!

ωστοσο εγω επειδη θα γεννησω στο νοσοκομειο μου τα εχουν ζητησει ολα, μεχρι και οινοπνευμα με μπαμπακι για τον ομφαλο του μωρου.... !!! ακομα και dettol... τα οποια οποτε παω σουπερμαρκετ τα αγοραζω...!! χα χα χα... και απλα σβηνω απο την λιστα μου οτι εχω παρει...!!!

καλημεραα τι κανεις?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Μεμερες κοριτσια!!! Τι κανετε?εμεις εδω δουλιτσες εξωτερικες...πωπω παιδια θελω να φαω μακντοναλτς...

Εγω εχω να παρω απο τζαμπο κατι μπανιερες στρωματα αλλαξιερας ... τετοια ...σεντονιακια που θα βρω οικονομικα για να παρω πολλα?και επισης ...να της παρω μπουρνουζακι η καμια πετσετουλα απλη?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Μεμερες κοριτσια!!! Τι κανετε?εμεις εδω δουλιτσες εξωτερικες...πωπω παιδια θελω να φαω μακντοναλτς...

Εγω εχω να παρω απο τζαμπο κατι μπανιερες στρωματα αλλαξιερας ... τετοια ...σεντονιακια που θα βρω οικονομικα για να παρω πολλα?και επισης ...να της παρω μπουρνουζακι η καμια πετσετουλα απλη?

εγω πηρα λιγες πετσετες και 2 αυτες που ναι σαν μπουρνουζι χωρις μανικια

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Κρύο!!!!Μπρρρρρ!!!!Ότι πρέπει για χουχούλιασμα με κουβερτουλα στον καναπέ.Τίποτα δεν θέλω να κάνω σήμερα.

Ntinaki και εγώ πριν από αρκετα χρόνια που είχα πάει σε καρδιολόγο μου είχε βρει μια μικρη πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδας, ευτυχώς χωρίς ανεπάρκεια. Όταν το ανεφερα στον γυναικολόγο μου είπε και εμενα για αντιβίωση στην γέννα. Πάλι καλα που το θυμηθηκα δηλαδη.Θα μας φροντισουν Ντινακι μου!Να πας πάντως στον καρδιολόγο να δεις τι είναι για να είσαι καλυμμένη και να μην έχεις άγχος.

Πάντως τις τελευταίες μέρες όποτε έχω σύσπαση νιωθω πρωτα ένα βάρος στο στέρνο,δυσκολία στην αναπνοή και αμέσως μετά σκληραινει η κοιλιά μου. Την άλλη βδομαδα που έχω ραντεβου στον γυναικολόγο θα του το πω γιατι με αγχωνει. Αν νιωθω τοση δυσφορία στις μικροσυσπάσεις τι θα νιωθω όταν ερθει η μεγάλη ώρα!!!!Ασε που εχω και κατι πονακια που ξεκινανε απο τον οφαλό και φτανουν κατακόρυφα μεχρι την έξοδο!!!Άλλο και αυτό! Νιωθω σχεδόν σιγουρη ότι θα γεννησω νωρίτερα...και ακόμα δεν έκανα τιποτα! Αυτο το σ/κ θα ξεκινησουν πυρετωδεις ετοιμασίες.

tt193766.aspx

Εγω Ιωαννα μου πηρα απο τα τζαμπο, 2 πορτοκαλι πετσετες μεγαλες.. και δυο μπουρνουζια.. μετα εχω και απο την προικα μου πολλες πετσετες αγγιχτες, οποτε εχω καβατζα.. οσο για τα σεντονακια, μην παρεις πολλα γιατι δεν θα χρειασστουν.. εγω εχω 5 σετακια τα 4 ειναι χειροπποιητα με δαντελα και το αλλο απο τα πρεναταλ, τα οποια δεν νομιζω να τα χρησιμοποιησω ολα. παντως και στα τζαμπο εχει και μαλιστα ειναι πολυ καλα..!!! και φορμακια και ζιπουνακια της πηρα απο τα τζαμπο 6 και 10 αντοιστοιχα... μην ξεχνας επισης οτι θα σου φερουν και μπολικα δωρα...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;;!!!!!!ετοιμασιες βλεπω κ χαιρομαι!!!!ομορφες ασχολιες!!!

Χαχαχα..... να παρουμε παμπερσ καλου κακου και για μασ.... μιλουσα τωρα με την ξαδερφη μου και μου ειπε οτι την βολεψαν βρακακια μιασ χρησειοσ και απλεσ μεγαλεσ σερωιετεσ ολβεισ.... αλλα τα βρακακια αυτα πρεπει να τα παρουμε λιγο μεγαλιτερα απο τι φοραμε τωρα, γιατι ανοιγουν τα κοκαα τησ λεκανησ λεει... δεν ξερω, δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου με αυτα...χαχαχαχα

καλησπερα κοπελα μου!!!! εμενα αυτα τα μιας χρησης δεν με βολεψαν καθολου παρ'ολο που τα ειχα παρει μεγαλυτερα...με βολεψαν τα μεγαλα βρακακια, τυπου περιοδου κ πιο μεγαλα!!!φυσικα με τις σερβιετες του νοσοκομειου..τις always νυχτας τις χρησιμοποιω στην περιοδο κ παλι καμια φορα τα εχω τα "ατυχηματακια" μου!!!!για μετα τη γεννα εγω θα χρειαστω κατι πολυυυυυυυ πιο "σιγουρο"!!!!!

κοριτσια μου, εγω πηγα εχθες στον γιατρο μου...τα νεα δεν ειναι καλα...το ζαχαρο ειναι πολυ ανεβασμενο...με παρεπεμψε σε ενδοκρινολογο ο οποιος μου εδωσε για μια βδομαδα αυστηρη διαιτα κ μετρησεις ζαχαρου 4φορες την ημερα...αν σε μια βδομαδα δεν φανει διαφορα, τοτε μαλλον παω για ινσουλινη...ειμαι σε κακα χαλια ψυχολογικα...βεβαια το μωρο ειναι μια χαρα, αλλα μεγαλο για την εβδομαδα του, 1200γρ κ μου ειπε οτι αυτο ειναι επειδη ειναι το ζαχαρο υψηλο...κ αυριο εχω κ εξετασεις για τον θυροειδη, που ελπιζω να ειναι σταθερες γιατι δεν θα το "σηκωσει" κ αυτο η ψυχολογια μου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;;!!!!!!ετοιμασιες βλεπω κ χαιρομαι!!!!ομορφες ασχολιες!!!

καλησπερα κοπελα μου!!!! εμενα αυτα τα μιας χρησης δεν με βολεψαν καθολου παρ'ολο που τα ειχα παρει μεγαλυτερα...με βολεψαν τα μεγαλα βρακακια, τυπου περιοδου κ πιο μεγαλα!!!φυσικα με τις σερβιετες του νοσοκομειου..τις always νυχτας τις χρησιμοποιω στην περιοδο κ παλι καμια φορα τα εχω τα "ατυχηματακια" μου!!!!για μετα τη γεννα εγω θα χρειαστω κατι πολυυυυυυυ πιο "σιγουρο"!!!!!

κοριτσια μου, εγω πηγα εχθες στον γιατρο μου...τα νεα δεν ειναι καλα...το ζαχαρο ειναι πολυ ανεβασμενο...με παρεπεμψε σε ενδοκρινολογο ο οποιος μου εδωσε για μια βδομαδα αυστηρη διαιτα κ μετρησεις ζαχαρου 4φορες την ημερα...αν σε μια βδομαδα δεν φανει διαφορα, τοτε μαλλον παω για ινσουλινη...ειμαι σε κακα χαλια ψυχολογικα...βεβαια το μωρο ειναι μια χαρα, αλλα μεγαλο για την εβδομαδα του, 1200γρ κ μου ειπε οτι αυτο ειναι επειδη ειναι το ζαχαρο υψηλο...κ αυριο εχω κ εξετασεις για τον θυροειδη, που ελπιζω να ειναι σταθερες γιατι δεν θα το "σηκωσει" κ αυτο η ψυχολογια μου!!!!!

αχ κοριτσακι... Βρε συ δεν πιστευω να φταει το ζαχαρο οτι το μωρο ειναι μεγαλο.. εμενα 27+5 και το μωρο μου ειναι 1300 γραμμμαρια.. το ζαχαρο μου ειναι πολυ χαμηλο... ακομα και στην καμπυλη, την τριτη ωρα ειναι κτω του οριου...!!! οποτε μην αγχωνεσαι.. απο την β επιπεδου και μετα ηταν μια βδομαδα παραπανω (εχει καλητερο μηχανημα και αυτη που μου εκανε την β επιπεδου και το νοσοκομειο μας, απο την γυναικολογο μου)...!!!!

και εμενα ειναι μεγαλο μωρο ..... αλλα το ζαχαρο ειναι τελειο... νηστικη φαντασου ειναι 76 με οριο το 70...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

αχ κοριτσακι... Βρε συ δεν πιστευω να φταει το ζαχαρο οτι το μωρο ειναι μεγαλο.. εμενα 27+5 και το μωρο μου ειναι 1300 γραμμμαρια.. το ζαχαρο μου ειναι πολυ χαμηλο... ακομα και στην καμπυλη, την τριτη ωρα ειναι κτω του οριου...!!! οποτε μην αγχωνεσαι.. απο την β επιπεδου και μετα ηταν μια βδομαδα παραπανω (εχει καλητερο μηχανημα και αυτη που μου εκανε την β επιπεδου και το νοσοκομειο μας, απο την γυναικολογο μου)...!!!!

και εμενα ειναι μεγαλο μωρο ..... αλλα το ζαχαρο ειναι τελειο... νηστικη φαντασου ειναι 76 με οριο το 70...!!

τι να σου πω κουκλα μου...εχω πελαγωσει...μου το ειπε κ ο γυναικολογος μου κ ο ενδοκρινολογος...κ μαλιστα ο τελευταιος μου ειπε οτι κ ο γιος μου που γεννηθηκε 4350γρ ειναι μαλλον επειδη ειχα ζαχαρο κ δεν το ρυθμισα...ο τοτε γιατρος μου μου ειχε πει απλα να προσεχω τη διατροφη μου (οχι πολλα πολλα δηλαδη) τιποτα ομως για ανεβασμενο ζαχαρο...μονο στον 9ο κ μετα απο μια βδομαδα γεννησα....

το δικο σου μωρακι ειναι απλα μεγαλο μιας κ δεν εχεις θεμα με το ζαχαρο...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!! εμενα δυστυχως ειναι μεγαλο μαλλον απο το ζαχαρο...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω κουκλα μου...εχω πελαγωσει...μου το ειπε κ ο γυναικολογος μου κ ο ενδοκρινολογος...κ μαλιστα ο τελευταιος μου ειπε οτι κ ο γιος μου που γεννηθηκε 4350γρ ειναι μαλλον επειδη ειχα ζαχαρο κ δεν το ρυθμισα...ο τοτε γιατρος μου μου ειχε πει απλα να προσεχω τη διατροφη μου (οχι πολλα πολλα δηλαδη) τιποτα ομως για ανεβασμενο ζαχαρο...μονο στον 9ο κ μετα απο μια βδομαδα γεννησα....

το δικο σου μωρακι ειναι απλα μεγαλο μιας κ δεν εχεις θεμα με το ζαχαρο...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!! εμενα δυστυχως ειναι μεγαλο μαλλον απο το ζαχαρο...

ολα καλα θ πανε κουκλα.. απλα θελει προοχη τοτε.. ναι εμας ειναι ψηλη η μικρη... το ξεραμε απο την β επιπεδου... και τοτε μου ειχε πει η εμβρυολογος, να κοιταξουμε το ζακχαρο.. η γιατρος μου ομως μας βρισκει ακριβως με δυο μερες μεγαλητερες... εχει ομως ενα υπερυχο προπολεμικο..ενω στο νοσοκομειο που ειναι πολυ καλο ο υπερυχος(καινουριος) μας βρισκει ακριβως με την εμβρυολογο..

αφου και η πητ μου εχει αλλαξει απο την β επιπεδου.. ομως εγω εχω κλατησει το 9/4.. κανονικα ειναι 4/4..!!! θα δειξει... !!!

υπομονη καλο μου... !!! και προσοχη...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγω σήμερα ειμαι πολυ στενοχωρημένη :( τσακωθηκαμε με τον αντρα μου το μεσημέρι γιατι ειναι ξεροκεφαλος και αγχωνετε με το παραμικρό και μου μεταφέρει το άγχος του αργότερα κατάλαβε το λάθος του και προσπαθεί να κανει πλάκα αλλα δεν μπορω να αλλάξω διάθεση ετσι στα καλα καθούμενα... Το πρωι ειχα παει στον καρδιολόγο και μου έγραψε να κανω το τριπλεξ αλλα ξέχασα να κλείσω ραντεβού αφού προέκυψε ο τσακωμος :-(

Konna82 απ΄ οτι φενεται εκτός απο συνονοματες εχουμε και αρκετά κοινά... Ο πόνος που περιγράφεις με εχει πιάσει και ΄μενα μια δυο φορές αλλα δεν έδωσα σημασία το εχεις αναφέρει στον γιατρο σου τι σου εχει πει?

sspyr82 σου εύχομαι να εχεις καλα αποτελέσματα με τον θυρεοειδή..

waY5p2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!εκανα σημερα πααααραααα πολλα και ξεκολοθηκα!!!! αλλα οπου να ναι τελειωνω....αυριο το βραδυ θα παω στον γιατρο να δουμε τον μπεμπη μασ.....σερβιετεσ τελικα πηρα τησ τενα αυτεσ μου προτιναν ολεσ....με τα ψωνια τελειωσα :shock::shock::shock::shock:.........:tongue::tongue::tongue::tongue:και με την βαλιτσα σχεδον.......ααα το βαροσ δεν ειναι παντα δειγμα ζακχαρου.... και μενα ειναι πολυ μεγαλοσ, αλλα δεν εχω ζακχαρο....

κοριτσια μου γλυκα, δεν εννοω οτι εχετε κ σεις ζαχαρο!!!!!!!προς θεου!!!!!σας ειπα τι μου ειπε ο γιατρος!!!!οτι επειδη εχω ζαχαρο το μωρο μου ειναι μεγαλο!!!!!μπορει κ να ειναι σχετικο κ αυτο, αλλα ετσι μου ειπε!!!!!!!εσεις προσεχετε την διατροφη σας, ανεξαρτητα απο το ζαχαρο;;;!!!!τρωτε σωστα κ προσεγμενα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Μανουλιτες.. Θελω να κοιμηθω... εχω ξεχασει τι παει να πει υπνος, αυτη η ζουζου δεν με αφηνει καθολου.. χα χα χα... αλλα απο την αλλη μου αρεσει που κουνιετε συνεχεια...

κοριτσια μου γλυκα, δεν εννοω οτι εχετε κ σεις ζαχαρο!!!!!!!προς θεου!!!!!σας ειπα τι μου ειπε ο γιατρος!!!!οτι επειδη εχω ζαχαρο το μωρο μου ειναι μεγαλο!!!!!μπορει κ να ειναι σχετικο κ αυτο, αλλα ετσι μου ειπε!!!!!!!εσεις προσεχετε την διατροφη σας, ανεξαρτητα απο το ζαχαρο;;;!!!!τρωτε σωστα κ προσεγμενα;;;

Καλημερουδια Φιλη μου.. εγω μονο προσεγμενη διατροφη δεν κανω.. τρωω οτι ωρες να ναι, οτι να ναι.. αλλα τουλαχιστον ειναι δικο μου φαγητο... μονο που τρωω πολλα γλυκα.. τα ζηταει ο οργανισμος μου , δεν ξερω... !!!

παντως ολες μου οι εξετασεις ειναι τελειες , φοβερες.. χα χα.. γι αυτο δεν εχω αγχωθει...!!!!

ισως να ειναι σχετικο αυτο με το ζακχαρο φιλη μου, για αυτο να προσεχεις..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...