Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγω από σουτιεν αυτα που αγόρασα στον τριτο μηνα μου κάνουν ακόμα και τώρα που θα πάω να πάρω σουτιεν θηλασμου δεν ξέρω τι να κάνω.Να πάρω το νουμερο που μου χωράει τώρα ή θα μεγαλώσει κι άλλο το στήθος μου όταν αρχίσω να θηλάζω? Προς το παρόν εγώ δεν έχω δει γάλα να βγαίνει μόνο του, εκτός από εκείνη την μια σταγονιτσα που ήταν επειδη το πίεσα εγώ. Το στηθος μου δεν εχει πρηστεί εντελώς,εννοώ ότι έχει αρκετό περιθώριο ακομα να τεντώσει.

Κοριτσια μου εσεις καθαριοτητα έχετε ξεκινησει? Εγω όλο και κάποια δουλεια κανω αλλά την γενική που θα κάνω μαζί με την μανούλα μου όλο την καθυστερω γιατί μου φαινεται ότι θα ξαναλερωθούν όλα μεχρι την γέννα. Αχ δεν ξέρω, και μετά με πιανει ένα άγχος μην γεννησω ξαφνικα και δεν εχω κανει τίποτα. Ουτε την βαλιτσα μου έχω ετοιμάσει ακόμα. Εχω και την μαμα μου που λεει ότι και τα τρια μας μας γεννησε με το που μπηκε στον έννατο, οπότε μου λέει ετοιμασου σε κανεναν μηνα και εσυ! Στους εμετούς πάντως της εμοιασα 100%, κοντευα να βγάλω τα σωθικα μου για 2 μηνες! Για πειτε λετε να εχω αργήσει? Το Σαββατο θα κάνω τα τελευταια ψωνια και μετα θα ξεκινησουμε πλυσιματα,σιδερωματα και γενικη στο σπιτι.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!!!τι μου κανετε;;;!!!!

εδω μια απο τα ιδια, καμια διαθεση για τιποτα...θελω μονο να κοιμαμαι...τιποτα αλλο...αυριο παιρνω τα αποτελεσματα της καμπυλης κ εχω κ γιατρο να δω το μικρακι μου!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!!!τι μου κανετε;;;!!!!

εδω μια απο τα ιδια, καμια διαθεση για τιποτα...θελω μονο να κοιμαμαι...τιποτα αλλο...αυριο παιρνω τα αποτελεσματα της καμπυλης κ εχω κ γιατρο να δω το μικρακι μου!!!

αχ σπυριδουλα μια απ τα ιδια κ πολλα νευρα κ μουρμουρα

Yupqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγω σήμερα πήγα στον γιατρό το πρωί μου έδωσε μαγνήσιο για της κραμπες που με πιάνουν του ειπα οτι ζαλιζομαι πολυ τελευταία και μου έγραψε να κανω γενική αίματος να δούμε τον αιματοκρίτη αλλα λεει οτι είναι φυσιολογικό που ζαλιζομαι αφού έχω χαμιλη πίεση.. Αυτο που με αγχώνει πολύ ειναι που πριν ενα χρόνο έμαθα οτι εχω φύσημα στην καρδιά έπρεπε να ειχα κάνει τριπλεξ τοτε για να δούμε αν ειχα κάποιο προβλημα στις βαλβίδες αλλα το ειχα αμελήσει και σημερα που το ανέφερα στον γιατρο γιατι εχω κατι πονακια στην καρδιά μου ειπε να παω σε έναν καρδιολόγο να κανω τριπλεξ να δει αν εχω καποιο προβλημα στις βαλβίδες και να δω τι θα μου πει ο καρδιολόγος :-( το μονο σίγουρο ειναι οτι θα πρεπει να παρω αντιβίωση οταν θα γεννήσω.. αύριο θα κλείσω ραντεβου στον καρδιολόγο μακάρι να μην ειναι τιποτα..

Konna82 τυχερή εισαι που δεν εχεις θεμα με τα σουτιεν απ' οτι μου εχουν πει θα μεγαλώσει το στήθος μετα την γέννα τωρα τη να σου πω εγω παντος δεν θα αγοράσω ακομα σουτιεν θηλασμου γιατι δεν ξερω ποσο θα μεγαλώσει ακομα...

sspyr82 μια απο τα ιδια ειμαι και εγω νιωθω πολυ κουρασμένη, νυστάζω συνέχεια και δεν εχω διάθεση για τιποτα σημερα εκει που περίμενα την σειρά μου στο γιατρο ηταν μια κοπέλα που ηταν στις μερες της να γεννήσει και ηταν μες στην ενέργεια και ηταν το 3 παιδι της...

waY5p2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μελλουσες μανούλες! Αυτή εύχομαι να είναι η πιο χαρούμενη χρονια για όλες μας και να έχουμε σύντομα αγκαλιά τα δώρα που μας χαρισε ο Θεός! Καμπύλη ζαχάρου κάναμε και εμεις και ήταν όλα καλά και την Τετάρτη πάμε στο γιατρό για υπερηχο και ανυπομονούμε!!! Είμαστε 26w+5d. Ο ύπνος έχει αρχίσει να δυσκολεύει και απο άποψη βολέματος και από αυπνίες που με πιάνουν και κάθομαι και κοιτάω το ταβάνι και σκέφτομαι μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος. Η μέση πονάει σχεδόν συνέχεια αλλά είπαμε υπομονή και πάλι υπομονή είναι η πιο μεγάλη αρετη! Άντε να περάσει ο καιρός και με το καλό να έρθουν τα μπεμπέκια μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγω από σουτιεν αυτα που αγόρασα στον τριτο μηνα μου κάνουν ακόμα και τώρα που θα πάω να πάρω σουτιεν θηλασμου δεν ξέρω τι να κάνω.Να πάρω το νουμερο που μου χωράει τώρα ή θα μεγαλώσει κι άλλο το στήθος μου όταν αρχίσω να θηλάζω? Προς το παρόν εγώ δεν έχω δει γάλα να βγαίνει μόνο του, εκτός από εκείνη την μια σταγονιτσα που ήταν επειδη το πίεσα εγώ. Το στηθος μου δεν εχει πρηστεί εντελώς,εννοώ ότι έχει αρκετό περιθώριο ακομα να τεντώσει.

Κοριτσια μου εσεις καθαριοτητα έχετε ξεκινησει? Εγω όλο και κάποια δουλεια κανω αλλά την γενική που θα κάνω μαζί με την μανούλα μου όλο την καθυστερω γιατί μου φαινεται ότι θα ξαναλερωθούν όλα μεχρι την γέννα. Αχ δεν ξέρω, και μετά με πιανει ένα άγχος μην γεννησω ξαφνικα και δεν εχω κανει τίποτα. Ουτε την βαλιτσα μου έχω ετοιμάσει ακόμα. Εχω και την μαμα μου που λεει ότι και τα τρια μας μας γεννησε με το που μπηκε στον έννατο, οπότε μου λέει ετοιμασου σε κανεναν μηνα και εσυ! Στους εμετούς πάντως της εμοιασα 100%, κοντευα να βγάλω τα σωθικα μου για 2 μηνες! Για πειτε λετε να εχω αργήσει? Το Σαββατο θα κάνω τα τελευταια ψωνια και μετα θα ξεκινησουμε πλυσιματα,σιδερωματα και γενικη στο σπιτι.

Γεια σασ κοριτσια!!!! να μαι και γω.... Κοννα μου, εμενα ειπε ο γιατροσ να παρω θηλασμου ενα νουμερο μεγαλυτερο απο τι φοραω τωρα... πηρα τησ τριουμφ δυο, αλλα δεν ειναι πολυ βολικα για μενα...χαχαχα δεν εχω σινιθησει να το σηκωνει τοσο το στυθοσ και να το κραταει και απο κατο...χαχαχ αλλα ετσι πρεπει μου ειπαν ολοι!!!! Βαλιτσα τελειωνω οπου να ναι.... και γενικοσ ολα τα παιδικα μπιχλιμπιδια..... εχει μεινει να βρω ενα χαλι οπωσ το θελω, σε βερυκοκι χρομα, και να στησω το κρεβατι.... ολα τα ρουχαλακια ( μου δωσε η ξαδερφη μου δυο βαλιτσεσ ) τα χω ετοιμασει και τα δικα μου.... εμεινε ενα πλυντιριο με τα λιγω πιο μεγαλα 3-6 να τα φτιαξω και αυτα, να τελειωνω, σεντονια και πανεσ και τετοια διαφορα τα εραψα μονη μου απο χοντρη φανελα, και ειναι τελια!!!!Αυταααα

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγω σήμερα πήγα στον γιατρό το πρωί μου έδωσε μαγνήσιο για της κραμπες που με πιάνουν του ειπα οτι ζαλιζομαι πολυ τελευταία και μου έγραψε να κανω γενική αίματος να δούμε τον αιματοκρίτη αλλα λεει οτι είναι φυσιολογικό που ζαλιζομαι αφού έχω χαμιλη πίεση.. Αυτο που με αγχώνει πολύ ειναι που πριν ενα χρόνο έμαθα οτι εχω φύσημα στην καρδιά έπρεπε να ειχα κάνει τριπλεξ τοτε για να δούμε αν ειχα κάποιο προβλημα στις βαλβίδες αλλα το ειχα αμελήσει και σημερα που το ανέφερα στον γιατρο γιατι εχω κατι πονακια στην καρδιά μου ειπε να παω σε έναν καρδιολόγο να κανω τριπλεξ να δει αν εχω καποιο προβλημα στις βαλβίδες και να δω τι θα μου πει ο καρδιολόγος :-( το μονο σίγουρο ειναι οτι θα πρεπει να παρω αντιβίωση οταν θα γεννήσω.. αύριο θα κλείσω ραντεβου στον καρδιολόγο μακάρι να μην ειναι τιποτα..

Μην το αμελησεισ με τιποτα, ειναι πολυ συμαντικο!!!!!Στην γεννα η καρδουλα μασ ζωριζεται πολυ!!! καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!περιμενουμε νεα!!!

Καλησπέρα σε όλες τις μελλουσες μανούλες! Αυτή εύχομαι να είναι η πιο χαρούμενη χρονια για όλες μας και να έχουμε σύντομα αγκαλιά τα δώρα που μας χαρισε ο Θεός! Καμπύλη ζαχάρου κάναμε και εμεις και ήταν όλα καλά και την Τετάρτη πάμε στο γιατρό για υπερηχο και ανυπομονούμε!!! Είμαστε 26w+5d. Ο ύπνος έχει αρχίσει να δυσκολεύει και απο άποψη βολέματος και από αυπνίες που με πιάνουν και κάθομαι και κοιτάω το ταβάνι και σκέφτομαι μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος. Η μέση πονάει σχεδόν συνέχεια αλλά είπαμε υπομονή και πάλι υπομονή είναι η πιο μεγάλη αρετη! Άντε να περάσει ο καιρός και με το καλό να έρθουν τα μπεμπέκια μας!!!

Καλοσ ηρθεσ στην παρεα κοπελα μου!!!!δωκιμασε μερικα μαξηλαρια πισο απο την μεση, κοιμησου οπωσ δη ποτε στο πλαι, και ελλο ενα μαξηλαρι κατω απο το πανο ποδι....και για την μεση, η ασκιση γατα ειναι τελια!!!!Ξερεισ πωσ γηνεται?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! πως ειμαστε;;;!!!!εχουμε ετοιμασιες;;;!!!!

εγω πηγα σημερα κ πηρα τις εξετασεις....31 αιματοκριτης...και απορυθμισμενο ζαχαρο...κ εχω σε εκκρεμοτητα κ ενα πολυ χαμηλο θυροειδη που το θυμηθηκα προχθες...αυτο το μικροβιολογικο δεν μου βρηκε θεμα με το θυροειδη...το προηγουμενο μου τον εβγαζε πολυ χαμηλο πριν την εγκυμοσυνη....το καλο ειναι οτι σημετα εχω γιατρο κ θα μου λυθουν πολλες αποριες...

konna μου μην το αφησεις το θεμα αυτο, οπως σου ειπε κ η βαλεντινα ειναι πολυ σημαντικο...

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Αχ Σπυριδουλα μου, εμενα με πιανει ενα αγχοσ οσο πλισιαζει ο καιροσ.....αστα, με χει αγχωσει και ο γιατροσ αθελα του οτι επειδι ειναι μεγαλοσ ο μπεμπισ και γω δεν βαζω τον κωλο μου κατω να τον περιμενουμε νοριτερα απο τισ 5 μαρτιου που μου ειχε πει.... αν και τα χω ολα ετοιμα δεν ξερω τι με εχει πιασει..... παω δεξια και αριστερα και σκεφτομαι τι αλλο να κανω μην τρεχω οταν ερθει η ωρα....τωρα ψαχνω και το θεμα με τοισ σερβιετεσ για τον πρωτο καιρο, εγω μια ζωη με στρινγ κυκλοφορω, αντε το πολυ κανενα μποξερακι για τισ δισκολεσ μερεσ την πρωτι διλ. μονο.... και τωρα μου λενε για κατι βρακια σαν παμπερσ και δεν ξερω ποιων να πιστεψω, η μια φιλη τα βολεφτικε, αλλα παλι λερονοτανε στην αρχη, και η αλλη φορουσε απλα ολβεισ για νυχτα και κανονικο βρακι, απλα αλλαζε συχνα... τι να κανω, τι να παρω????Βοιθεια οι πιο εμπιρεσ.....:tongue::tongue::tongue::tongue: και γενικοσ τι αλλο πμορει να χρειαστω????σε δημοσιο γενναω...δεν εχουν τιποτα εκει απο τι ξερω, μονο φαρμακα και σεντονια...:(:(:(

Καλημερα κοριτσια!!!! Αχ Σπυριδουλα μου, εμενα με πιανει ενα αγχοσ οσο πλισιαζει ο καιροσ.....αστα, με χει αγχωσει και ο γιατροσ αθελα του οτι επειδι ειναι μεγαλοσ ο μπεμπισ και γω δεν βαζω τον κωλο μου κατω να τον περιμενουμε νοριτερα απο τισ 5 μαρτιου που μου ειχε πει.... αν και τα χω ολα ετοιμα δεν ξερω τι με εχει πιασει..... παω δεξια και αριστερα και σκεφτομαι τι αλλο να κανω μην τρεχω οταν ερθει η ωρα....τωρα ψαχνω και το θεμα με τοισ σερβιετεσ για τον πρωτο καιρο, εγω μια ζωη με στρινγ κυκλοφορω, αντε το πολυ κανενα μποξερακι για τισ δισκολεσ μερεσ την πρωτι διλ. μονο.... και τωρα μου λενε για κατι βρακια σαν παμπερσ και δεν ξερω ποιων να πιστεψω, η μια φιλη τα βολεφτικε, αλλα παλι λερονοτανε στην αρχη, και η αλλη φορουσε απλα ολβεισ για νυχτα και κανονικο βρακι, απλα αλλαζε συχνα... τι να κανω, τι να παρω????Βοιθεια οι πιο εμπιρεσ.....:tongue::tongue::tongue::tongue: και γενικοσ τι αλλο πμορει να χρειαστω????σε δημοσιο γενναω...δεν εχουν τιποτα εκει απο τι ξερω, μονο φαρμακα και σεντονια...:(:(:(

καλημερα κοριτσακι μου!!!! λογικο ειναι να εχεις αγχος...οσο περναει ο καιρος ειδικα!!!!λοιπον να "βαλεις κατω τον κ@#$#" για να μην γεννησεις νωριτερα...οσο πιο πολλες μερες παιρνει το μωρο, τοσο καλυτερα ειναι για το ιδιο...κανε οτι εχεις ν κανεις κ μετα αρεξε κ περιμενε να ερθει η ωρα!!!!!!!!!!

οσο για τις σερβιετες κ μενα με προβληματιζει αυτο τωρα που θα γεννησω σε δημοσιο...την προηγουμενη φορα μου τις παρειχαν στο ιδιωτικο...τωρα δεν ξερω τι να κανω..κ ειχα κ πολυ μεγαλη ροη...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσακι μου!!!! λογικο ειναι να εχεις αγχος...οσο περναει ο καιρος ειδικα!!!!λοιπον να "βαλεις κατω τον κ@#$#" για να μην γεννησεις νωριτερα...οσο πιο πολλες μερες παιρνει το μωρο, τοσο καλυτερα ειναι για το ιδιο...κανε οτι εχεις ν κανεις κ μετα αρεξε κ περιμενε να ερθει η ωρα!!!!!!!!!!

οσο για τις σερβιετες κ μενα με προβληματιζει αυτο τωρα που θα γεννησω σε δημοσιο...την προηγουμενη φορα μου τις παρειχαν στο ιδιωτικο...τωρα δεν ξερω τι να κανω..κ ειχα κ πολυ μεγαλη ροη...

Χαχαχα..... να παρουμε παμπερσ καλου κακου και για μασ.... μιλουσα τωρα με την ξαδερφη μου και μου ειπε οτι την βολεψαν βρακακια μιασ χρησειοσ και απλεσ μεγαλεσ σερωιετεσ ολβεισ.... αλλα τα βρακακια αυτα πρεπει να τα παρουμε λιγο μεγαλιτερα απο τι φοραμε τωρα, γιατι ανοιγουν τα κοκαα τησ λεκανησ λεει... δεν ξερω, δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου με αυτα...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και καλα μας βδομαδα κ σε εμας και στα μικρακια μας!εγω εχω φαει πολυ κλωτσια σημερα αλλα δε ποναω .. γαργαλιεμαι ομως ..!εσεις πως ειστε?εγω εχω ετοιμασει τα ρουχαλακια σεντονακια κτλ τα εχω πλυνει κ ειναι ετοιμα στη ντουλαπα της . Βαλιτσα θελω να φτιαξω ... αλλα δε πολυξερω τι να παρω μαζι μου . Εσεις τι εχετε παρει η τι λετε να παρετε?θα γεννησω σε ιδιωτικο και δεν εχω ιδεα τι παρεχουν .

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Κοριτσια καλημερα και καλα μας βδομαδα κ σε εμας και στα μικρακια μας!εγω εχω φαει πολυ κλωτσια σημερα αλλα δε ποναω .. γαργαλιεμαι ομως ..!εσεις πως ειστε?εγω εχω ετοιμασει τα ρουχαλακια σεντονακια κτλ τα εχω πλυνει κ ειναι ετοιμα στη ντουλαπα της . Βαλιτσα θελω να φτιαξω ... αλλα δε πολυξερω τι να παρω μαζι μου . Εσεις τι εχετε παρει η τι λετε να παρετε?θα γεννησω σε ιδιωτικο και δεν εχω ιδεα τι παρεχουν .

Γεια σου κοριτσακι μου, τα ιδιοτικα δεινουν σχεδον απ ολα!!! ρωτα τον γιατρο σου και ζητα την λιστα.....ειναι πιο ευκολο σε ιδιοτικο απο υτην την αποψη....

κι εγω ετσι ξερω οτι δινουν λιστα ..αλλα θα παω μετ τις 10 φεβρουαριου ..θελω να την εχω εστω τη μιση ετοιμη..για να δουμε ..περιμενω και κατι δειγματακια για να παρω μαζι μου ...π.χ σερβιετες κτλ..

βλεπουμε...ανενα νεο?

οι δικες σας ετοιμασιες πως πανε?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Στην προηγούμενη γέννα μου η μαία στα μαθήματα ανώδυνου μας είχε πει να πάρουμε tena σερβιέτες ακράτειας που είναι αρκετά χοντρές και απορροφητικές. Όντως έτσι ήταν. Τέτοιες είχα πάρει και δεν λερώθηκα ούτε μια φορά. Αλλά τις φορούσα με βρακάκια δυο νούμερα μεγαλύτερα από τα δικά μου για να είμαι άνετη. Μετά τα έδωσα στην μαμά μου :tongue:

Πάλι τέτοιες θα πάρω.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημερα Μανουλιτες....!!1 Κρυο εχει σημερα.. ουφφφ...!!!

Ιωαννα μου, εγω σιγα σιγα εχω αρχισει και τα μαζευω... εχω μαζεψει μαζεψει αρκετα πραγματακια για την βαλιτσα.. ομως δεν εχω πλυνει ακομα τιποτα για το μωρο.... ειναι νωρις... σε κανενα μηνα θα τα πλυνω... !!!! απλα αγοραζω οτι μου ζητησαν απο το νοσοκομειο, και τα βαζ στην ντουλαπα του μωρου... !!! στα πραγματακια του ειμαστε σχεδον ετοιμοι, μονο η γιαγια μου θα μου παρει κατι πραγματα απο την αθηνα τωρα γιατι εδω ειναι πανακριβα...!!!

ωστοσο εγω επειδη θα γεννησω στο νοσοκομειο μου τα εχουν ζητησει ολα, μεχρι και οινοπνευμα με μπαμπακι για τον ομφαλο του μωρου.... !!! ακομα και dettol... τα οποια οποτε παω σουπερμαρκετ τα αγοραζω...!! χα χα χα... και απλα σβηνω απο την λιστα μου οτι εχω παρει...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...