Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Αχκοριτσάκια μου

Μόλις γύρισα από το γιατρό....

Το σποράκι είναι καλά, χτυπάει η καρδούλα του αλλά....έχω αποκόλληση:-(:sad:!

Μου έδωσε ενέσεις, Utro, cyclacur, αντιβίωση + ενέσεις ηπαρίνης.....

Και βέβαια ξάπλα.....εντελώς..δυστυχώς το αίμα συνεχίζεται......είμαι απογοητευμένη, όλα πήγαιναν τέλεια.....

Προσοχή κορίτσια..τελικά ο οργανισμός δίνει μηνύματα.....τρεις μέρες δεν ήμουν καλά........

Προσέχετε τις κοιλίτσες και τα σποράκια σας...

Φιλιάαααα

μην ανυσηχεις κοριτσι μου....εγω κ στις δυο εγκυμοσυνες μου ειχα αποκολησεις....κ βαρβατες κι ολας.....θα περασει....αφου το μικρο σου ειναι καλα, απλα θα κανεις λιγη υπομονη!!!!!!κ θετικες σκεψεις!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω κατσει κ εγω 4 μηνεε ακινητοποιημενη.Δεν πειραζει,κανε υπομονη κ θα εχεις την καλυτερη ανταμοιβη!

Ειδες που τελικα ολα ειναι καλα; ;)

Δηλαδή 4 μήνες είχες αιμα? Γιστί εγώ σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό, ότι μόλις σταματήσει να σηκωθώ!

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

εμας εδω μας ζητησαν 2800 μαζι με την αμοιβη του γιατρου...........γι'αυτο κ θα παω στο δημοσιο........δυσκολες εποχες......

Εμάς γύρω στις 3000 μαζί με κλινική, γιατρό, παιδίατρο και αναισθησιολόγο (Αγία επισκληρίδιο!)

Είναι πολλά τα λεφτά.....αλλά χαλάλι!

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Εμάς γύρω στις 3000 μαζί με κλινική, γιατρό, παιδίατρο και αναισθησιολόγο (Αγία επισκληρίδιο!)

Είναι πολλά τα λεφτά.....αλλά χαλάλι!

και για την περιδεση αλλά 700?.....κ εννοείται πως επισκέψεις,εξετάσεις α,β,γ επιπέδου,δεν τις υπολογίζω.....κ γω θα τα έδινα....αλλά δεν τα εχω....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Εγω κοριτσια θα γενησω στω δημοσιο, γιατι εκει ειναι ο γιατροσ μου, και ειναι ο καλητεροσ ...... την πρωτη φορα οταν εμεινα εγκυοσ ηταν εξωμητρηο και εντομητρηο μαζη........ :(:(:(:(:(:(:(:(:( και τοτε πραγματικα με εσωσε..... ειχα παθει ρηξη σαλπιγκασ και δεν το ειχα παρει χαμπαρι......... χωρισ να εφημερευει το νοσοκομειο με εβαλε απο το εξεταστιριο στο χειρουργιο και μου εκανε και λαπαροσκοπικα την αφερεση για να μην μου αφησει σημαδι ( και το νοσοκομειο αυτο δεν κανει κανονικα λαπαροσκοπια) δηλ. εχω μονο σε αυτων εμπιστοσυνη.........

Διαφημίσεις

εγω δεν πιστευω οτι είναι θέμα νοσοκομείου, αλλα καθαρά γιατρού!!και εγώ τον γιατρό μου τον ακολουθώ πιστά!!εχει γεννήσει με αυτόν και η αδερφή μου και η ν'υφη μου και αρκετές φίλες!!του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!

Δηλαδή 4 μήνες είχες αιμα? Γιστί εγώ σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό, ότι μόλις σταματήσει να σηκωθώ!

Δεν ειχα καθολου αιμα! Τιποτα απολυτως! Και παω στο γιατρο κ μου κανει υπερηχο κ μου δειχνει 2 λευκα κενα.Τα βλέπεις αυτά εδώ μου λεει; ειναι 2 αποκολλησρις.Το μωρο σου κρεμεται απο ενα κομματακι.Κρεβατι.Και τον επομενο μηνα παρα το utrogestan που επαιρνα και που ειχε αρχισει να επουλωνεται το θεμα, παλι κτεβατι.και στον τριτο, και στον 4ο...

Δε θα ακουσεις ουτε το μυαλο σου ουτε εμενα! Θα ακουσεις τον γιατρο σου.Αν δε σου πει σηκω, μη σηκωθεις. Μονο τουαλετα με αφηνε να παω κ μαλιστα μου ελεγε " μην κανεις κανένα λαθος κ σφιχτεις!Ο, τι σου έρχεται αλλιως τιποτα!!!!!!"

Γι αυτο σου λεω.Το αίμα δεν είναι πάντα ένδειξη. Αν σε δει κ δου πει σηκω εχει καλώς.

z7tup3.pngArPLp3.png

Βρε κορίτσια μου να σας πω κατι...Δεν είμαι υπέρμαχος του ελληνικού συστήματος υγείας, για την ακρίβεια δεν θέλω ούτε να τους δω δεν ήθελα.

Ομως ρε κοριτσια μου, , στις πιο πολλες περιοχες αν ο μη γεννητω γινει κατι, στα δημοσια νοσοκομεία σε μεταφερουν.Λογω εξοπλισμου κ λογω πολλων άλλων...

Μηπως να μη θεοποιουμε κ τοσο πολυ τα ιδιωτικα;Απο την αποψη του οτι αν καποια μανουλα δε το σηκωνει η τσέπη της ή στερείται καοοια αλλα πραγματα ή παει στο δημοσιο με μια καποια ανασφαλεια.

Προς Θεού μην παρεξηγηθώ αλλα οπως κ με τα φακελακια, εμεις διαμορφωνουμε τις καταστάσεις.....

z7tup3.pngArPLp3.png

Να σας ρωτήσω και κατιτις αλλο;;; Το πρωτο μου μικρακι το εκανα με καισαρική αλλα με ναρκωση. Ακουω οτι η επισκληρηδιος ειναι καλύτερα. Δεν θελω να δω τη διαδικασία κλπ κλπ,θελω μονο να μην ειμαι χαλια κ να μην εχω την ανασφαλεια διαφορων άλλων που εχω ακουσει για επικινδυνοτητες κλπ κλπ.

Εαν εχετε εμπειρία επι του θέματος θα ήθελα να την ακούσω.

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, είμαι καινούρια εδώ και προσπαθουσα να σας γράψω μέρες!Ειμαι απο Χανια και είμαι στην δέκατη τέταρτη εβδομάδα με ΠΗΤ 6/3/14.Μήπως γνωρίζει κάποια ποσό κοστίζει η γέννα στο δημόσιο νοσοκομείο. Γιατί έχω μάθει ότι φυσιολογικά κοστιζει πλέον 900 ?.

καλημερζ κορίτσια

Πρωτη μερα μετα απο πολυ καιρο που κοιμαμαι μεχρι τις 8

Σταυρουλα μου δεν είχα μπει χτες το απόγευμα και ανησυχήσα με τα μηνυματά σου.

ξάπλα ξάπλα και πάλι ξάπλα και προπάντων θετική σκέψη. ολα θα πάνε καλά

Καλημέρα κοριτσάκια.......Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο βράδυ

Να σας ρωτήσω και κατιτις αλλο;;; Το πρωτο μου μικρακι το εκανα με καισαρική αλλα με ναρκωση. Ακουω οτι η επισκληρηδιος ειναι καλύτερα. Δεν θελω να δω τη διαδικασία κλπ κλπ,θελω μονο να μην ειμαι χαλια κ να μην εχω την ανασφαλεια διαφορων άλλων που εχω ακουσει για επικινδυνοτητες κλπ κλπ.

Εαν εχετε εμπειρία επι του θέματος θα ήθελα να την ακούσω.

Έκανα επισκληριδιο σε φυσιολογικό τοκετό στο πρώτο μου παιδάκι....Πραγματικά σωτήρια.......Δε βλέπεις τίποτα γιατί όλα γίνονται πίσω....σε ψεκάζουν στο σημείο και μετά σου κάνουν μία ένεση ξυλοκαϊνης για να μουδιάσει η περιοχή και σου κάνουν την παροχετευση....το μόνο σημείο που λίγο ανατρίχιασα ήταν όταν το υγρό διαπερνούσε τη σπονδυλική μου στήλη, πράγμα όμως εντελώς ανώδυνο. Μουδιάζουν τα πόδια σου από τη μέση και κάτω, νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα ελέγξεις......σιγα σιγά συνέρχεσαι....να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη...οι ανισθησιολόγοι είναι έμπειροι και εσύ θα έχεις την ευτυχια να δεις και να ακούσεις αμέσως το παιδάκι σου:P:p:p:p:p:p

καλημερα κοριτσακια,ολες κοιμαστε?

Καλημέρα! Ξυπνήσαμε και κλωσάμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα, είμαι καινούρια εδώ και προσπαθουσα να σας γράψω μέρες!Ειμαι απο Χανια και είμαι στην δέκατη τέταρτη εβδομάδα με ΠΗΤ 6/3/14.Μήπως γνωρίζει κάποια ποσό κοστίζει η γέννα στο δημόσιο νοσοκομείο. Γιατί έχω μάθει ότι φυσιολογικά κοστιζει πλέον 900 ?.

Καλημέρα κορίτσι.....θα γεννήσω ιδιωτικά αλλά νομίζω ότι το επίδομα τοκετού δε το παίρνεις καθόλου και πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο (γύρω στα 900 ΕΥΡΩ).

καλημερζ κορίτσια

Πρωτη μερα μετα απο πολυ καιρο που κοιμαμαι μεχρι τις 8

Σταυρουλα μου δεν είχα μπει χτες το απόγευμα και ανησυχήσα με τα μηνυματά σου.

ξάπλα ξάπλα και πάλι ξάπλα και προπάντων θετική σκέψη. ολα θα πάνε καλά

Σε ευχαριστώ κορίτσι......μου έχει σταματήσει το αίμα και ελπίζω τη Δευτέρα να σηκωθώ από το κρεβάτι........

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...