Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου!!!!τι μου κάνετε;;;!!!!εμείς εδώ μια από τα.ίδια!!!είμαι στο.γιατρό για.την καμπύλη ζαχαρου κ βαριέμαι τοοοοσο πολυυυυυυ!!!!!

βαλεντίν μου δυστυχώς δεν σταματάω από τη δουλειά...είμαι χωρίς ικα.οπότε για όσο ακόμα μπορώ,θα δουλεύω...έτσι κ αλλιώς μετά μάλλον δεν θα ξαναπάω...όσο για τις δουλειές κ μένα ο δικός μου ευτυχώς βοηθάει παρά πολύ αλλά δυστυχώς δουλεύει πολύ τελευταία κ δεν προλαβαινει!!!!όταν θα περάσει αυτή η φάση θα βγάλουμε κ μεις από το πατάρι τα ρούχαλακια του μικρού μου κ θα τα ετοιμαστούμε για το μωρό μας!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια μου!!!!τι μου κάνετε;;;!!!!εμείς εδώ μια από τα.ίδια!!!είμαι στο.γιατρό για.την καμπύλη ζαχαρου κ βαριέμαι τοοοοσο πολυυυυυυ!!!!!

βαλεντίν μου δυστυχώς δεν σταματάω από τη δουλειά...είμαι χωρίς ικα.οπότε για όσο ακόμα μπορώ,θα δουλεύω...έτσι κ αλλιώς μετά μάλλον δεν θα ξαναπάω...όσο για τις δουλειές κ μένα ο δικός μου ευτυχώς βοηθάει παρά πολύ αλλά δυστυχώς δουλεύει πολύ τελευταία κ δεν προλαβαινει!!!!όταν θα περάσει αυτή η φάση θα βγάλουμε κ μεις από το πατάρι τα ρούχαλακια του μικρού μου κ θα τα ετοιμαστούμε για το μωρό μας!!!!!

καλη επιτυχια;)

Yupqp2.png

Τι κανετε μανούλες? Εμεις βρισκομαστε σε τρελη κινητικοτητα τις τελευταιες 2 μερες!!!! Τι κωλοτουμπες κανουμε,τι κλωτσιες, τι μαζευομαστε στην μια πλευρα και στραβώνουμε την κοιλιτσα :P Εχει τόοοοοοοσο πλάκα! Καθομαστε με τον αντρούλη μου και χαζευουμε την κοιλιά μου και κάνουμε κατι χαρές και γέλια!!! Της μιλάμε γλυκά και τρελαίνομαι με τον αντρούλη μου που της ψιθυριζει τόσο όμορφα λογάκια! Αχ και που να ερθει, θα χαζεψουμε εντελώς! Και πιο πριν κλωτσούσε η μπεμπούλα αλλα πραγματικά τώρα η κοιλίτσα όταν ξεκινήσει, χορεύει ασταμάτητα για αρκετή ώρα.

Εσας κορίτσια τα μωρακια σας πόσο πολύ κινούνται? Εχετε δει αλλαγή στο πόσο πολύ τα νιώθετε?

tt193766.aspx

εγω σημερα αισθανομαι πολυ παραξενα...απο τη μια ειμαι χαρουμενη γιατι εχθες γεννησε η κολλητη μου κ σκεφτομαι οτι συντομα ερχεται κ η σειρα μου (!!!!!!) κ απο την αλλη ειμαι πολυυυυυυ χαλια ψυχολογικα...νιωθω πολυ πιεσμενη με ολα, ολα εχουν πεσει πανω μου, παιδι, σπιτι, δουλεια κ δεν μπορω να τα διαχειριστω...ενω θα επρεπε να ειμαι ξαπλα κ ηρεμη...εγω τρεχω σαν το βεγγο...κ εχω "βαρυνει"...κ θελω να περασει ο καιρος να γεννησω...κ εχω κ την περιδεση κ τρεμει το φιλοκαρδι μου....θελω να παω για ενα καφε να ηρεμησω κ δεν μπορω...κ γενικα βαρεθηκα να αγχωνομαι για ολα εγω...

σορυ αν σας ζαλισα....

Αααααααχ ποοοοσο σε νιωθω!!!! Ασε που μια δουλεια κανω και γονατιζω! Εχθες απλωσα ενα πλυντηριο,εφτιαξα κ ενα παστιτσιο κ μετα ολη μερα απο την κουραση, την εξαντληση και τον πονο στη μεση δεν μπορουσα να σηκωθω απο τον καναπε με τιποτα! Θελω να παμε να πιουμε ενα καφε κ τελικα κουραζομαι περισσοτερο! Που θα παει θα γεννησουμε κ μετα θα "τρεχουμε" ελευθερα! Μου λενε ολοι οτι θα εχω πολυ τρεξιμο κλπ αλλα δε με νοιαζει καθολου γιατι τοτε θα τρεχω μονη μου κ θα εχω κ τις αντοχες, τωρα δε μπορω ουτε να ανασανω!!!

Με εχει πιασει κ το πως θα περασει μια βδομαδα στο νοσοκομειο, αλλα ας τελειωνουμε κ δε με νοιαζει!

στις 15 θα ξαναπαω να με δει κ να δουμε τι θα δουμε.....αλλα ο Γεναρης λεει πρεπει να τελειωσει! και δε την παλευωωωωωωω

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ έχω αγανακτήσει με το θέμα σουτιέν :twisted: έχει μεγαλώσει το στήθος μου πάρα πολύ μέχρι και πριν 2 βδομάδες είχα βολευτεί με τα τύπου πριτι βρα άλλα μεγάλωσε και άλλο το στήθος μου και δεν βρίσκω μεγαλύτερο μέγεθος σε αυτού του τύπου σουτιέν :( και η πεθερά μου λέει ότι θα μεγαλώσει και άλλο να δω που θα φτάσει...

Dms2310 υπομονή κοπέλα μου κοντεύεις :wink: σε καταλαβαίνω και εγώ κουράζομαι εύκολα αν και δεν κάνω πολλά πράγματα άλλα ότι και να κάνω μετά με πεθαίνει η μέση μου..

waY5p2.png

Γεια σασ κοριτσια!!!! Κοννα μου,και μενα χοροπιδαει ασταματιτα, και οταν τεντωνετε καποιεσ φορεσ φαινονται δυο εξωγκοματα, ειναι οι πατουσεσ του, εχει πολυ γελιο.........:tongue::tongue::tongue::tongue: Ντινακι, εγω πριν μεινω εγκιοσ εβαζα 75-80 β τωρα βαζω 90 Ε και δεν βρισκο και ευκολα τετιο νουμερο..... με φανελακια την βγαζω τισ πιο πολλεσ φορεσ...χαχαχ... ΔΜΣ υπομονη,εσενα λιγο σου εμεινε ακομα.... εγω βεβαια, παραξενο πολυ, αλλα τωρα εχω πιο πολυ ενεργια και απο πριν..... τρεχω σαν τρελη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σασ κοριτσια!!!! Κοννα μου,και μενα χοροπιδαει ασταματιτα, και οταν τεντωνετε καποιεσ φορεσ φαινονται δυο εξωγκοματα, ειναι οι πατουσεσ του, εχει πολυ γελιο.........:tongue::tongue::tongue::tongue: Ντινακι, εγω πριν μεινω εγκιοσ εβαζα 75-80 β τωρα βαζω 90 Ε και δεν βρισκο και ευκολα τετιο νουμερο..... με φανελακια την βγαζω τισ πιο πολλεσ φορεσ...χαχαχ... ΔΜΣ υπομονη,εσενα λιγο σου εμεινε ακομα.... εγω βεβαια, παραξενο πολυ, αλλα τωρα εχω πιο πολυ ενεργια και απο πριν..... τρεχω σαν τρελη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα η κοιλια εχει συνεχως ενα εξογκωμα διπλα απ τον αφαλο κ κατω

ειναι κ νυχτοβια αρχιζει να κουνιεται μετα τις 11

απο στηθος τιποτα στα ιδια

Yupqp2.png

Κοριτσια τι κανετε!απο κωλοτουμπες και κλωτσιες αλλο τιποτα . Μια απο δω η κοιλια μια απο κει .. ωραια ειναι!πλακα εχει . Αλλα καμια φορα ποναει . Κι εγω τα ιδια .. ολο κουραση κι ας μη κανω τιποτα και απο ψυχολογια ... χαλια . Ποναω παντου .σ ολο μου το σωμα. Αντε να ερθουν τα μικρα μας γιατι πραγματικα εχω κουραστει σωματικα πολυ .ασε που εκει που ειχα ορεξη για δοθλειες ξαφνικα δε θελω ουτε πιρουνι να πλυνω .

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλημερα κοριτσια!!! καλη κυριακη να εχουμε!!!! εω εχω πολυ ορεξη...!!!! η αλλη βδομαδα θα ειναι βεβαια πολυ κουραστικη, εχω να τελειωσω την λιστα στο Λητο, να τελειωσω το ραψημο για τα πραγματακια του μωρου, σεντονακια, παπλοματοθηκεσ, και ολα αυτα τα εχω φτιαξει μονη μου!!! να τελειωση και την βαλιτσα.... και πολλα ακομα.... αστα... αλλα ειναι αολα ευχαρηστα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Μανουλιτες... Καλη Κυριακη να εχουμε.. !!!

αχχ εγω εχω παρει 10 κιλα... δεν μου φαινετε βεβαια.. μονο μια κοιλια βλεπεις...

αλλα πλεον εχω αρχισει και κουραζομαι παρα πολυ... Ποναει απιστευτα η μεση μου.. σε σημειο που δεν κοιμαμε καλα.. ωστοσο με τιποτα δεν μπορω να βολευτω στο κρεβατι...!! Μα με τιποτα..

Και εμεις ετοιμαζομαστε σιγα σιγα με τα πραγματα που αγοραζουμε.. γιατι μεχρι τελους του μηνα δεν με βλεπω να μπορω να περπατησω.. Ηδη εχω βαρηνει και δυσκολευομαι πολυ..

Βαλεντινα μου και εγω τα εραψα σχεδον ολα μονη μου.. ειναι πολυ ομορφα.. και τωρα πλεκω τα μπομπονιερακια.. σε δυο τρεις-μερες τα τελειωνω.. και μετα θα πλεξω μια κουβερτουλα για την μπουμπου.. !! γενικα το εχω πολυ με το βελονακι και το κεντημα..

η μικρη δεν σταμταει το κουνημα σχεδον καθολου, παρα μονο ελαχιστα.. και απο οτι φαινετε ειναι και εμας βραδυνος τυπος.. στα μπαρακια θα την χανω και ολη μερα θα κοιματε... χα χα χα!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!οχι δε ξυπνησα τωρα !!ειχα παει βολτα για περπατημα με τον αντρα μου στα κτηματα του βασηλια στο τατοι!ηταν παρα πολυ ομορφα!το ετχαριστηθξκαμε πολυ !αλλα κουραστηκαμε λιγουλακι!θα παμε και την αλλη κυριακη για πικ νικ.

Παρατησα το σπιτι στο χαλι του το μαυρο και σηκωθηκαμε και φυγαμε!ειχαμε αναγκη μια ωραια βολτα μαζι!το σπιτι το κανω κι αλλη μερα κ αλλη ωρα !μια ζωη το σπιτι θα κανω .. ενω η βολτα αυτη ...

Κοριτσια οσες ειστε απο αθηνα σας λεω να πατε!αξιζει πολλα!για πληροφοριες διαδρομης κτλ ... στειλτε μου πμ .

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλησπέρα κορίτσια.. Και ΄μενα η μπέμπα κουνιέται παρά πολύ χτες μάλιστα ειχε κάτσει τέρμα αριστερά και η κοιλιά μου ειχε παει αριστερά ειχε πολυ πλάκα :tongue::tongue:

ValentinaSp τα ιδια νούμερα φόραγα και εγω πριν μείνω εγκυος τωρα και εγω με φανελάκια την βγάζω τις περισσότερες φορές εγω φοβάμαι μην εχω πρόβλημα αργότερα που δεν φοράω σουτιεν :confused: :confused:

georgia-kak και εγω πλέκω μου αρέσει και ασχολούμαι εχω πλέξει για την μπεμπα ενα σκουφάκι με αφτακια κουνέλιου, μια φρου-φρου φουστιτσα με πλεκτα λουλουδάκια μπροστά, μια ζακετούλα με καρδουλίτσες, κατι καλτσοπαππουτσακια και μπαλαρινάκια... :tongue::-)

waY5p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.. Και ΄μενα η μπέμπα κουνιέται παρά πολύ χτες μάλιστα ειχε κάτσει τέρμα αριστερά και η κοιλιά μου ειχε παει αριστερά ειχε πολυ πλάκα :tongue::tongue:

georgia-kak και εγω πλέκω μου αρέσει και ασχολούμαι εχω πλέξει για την μπεμπα ενα σκουφάκι με αφτακια κουνέλιου, μια φρου-φρου φουστιτσα με πλεκτα λουλουδάκια μπροστά, μια ζακετούλα με καρδουλίτσες, κατι καλτσοπαππουτσακια και μπαλαρινάκια... :tongue::-)

Καλα και εμενα μονο βολτες κανει.. ασε που η κοιλια μεγαλωσε πολυ αποτομα.. χα χα..

οσο για το σουτιεν.. εχω παρει αυτα τα στυλ πρυττυ μπρα.. τα εχω καταβολευτει.. και δεν με ενοχλουν, παρολο που φορουσα 70d.. τωρα εχω φτασει 80dd....

εγω δεν της εχω πλεξει ακομα τετοια.. αργοτερα ομως αν προλαβω ολο και κατι τετοιο θα της φτιαξω.. μετα με τα καλτσοπαππουτακια, σκεφτομαι οτι γενναω μαρτη (δεν θα παρω ολο τον μηνα). δεν θα της τα φορεσω καθολου...!!! εχει φτιαξει ηδη η γιαγια μου δυο ζευγαρια..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλα και εμενα μονο βολτες κανει.. ασε που η κοιλια μεγαλωσε πολυ αποτομα.. χα χα..

οσο για το σουτιεν.. εχω παρει αυτα τα στυλ πρυττυ μπρα.. τα εχω καταβολευτει.. και δεν με ενοχλουν, παρολο που φορουσα 70d.. τωρα εχω φτασει 80dd....

εγω δεν της εχω πλεξει ακομα τετοια.. αργοτερα ομως αν προλαβω ολο και κατι τετοιο θα της φτιαξω.. μετα με τα καλτσοπαππουτακια, σκεφτομαι οτι γενναω μαρτη (δεν θα παρω ολο τον μηνα). δεν θα της τα φορεσω καθολου...!!! εχει φτιαξει ηδη η γιαγια μου δυο ζευγαρια..!!

Και ΄μενα με είχαν βολέψει πολύ τα τύπου πρυτυ μπρα.. Αλλα πλέον δεν μπορώ να βρω μεγαλύτερο μέγεθος :-( ίσως φταίει που μένω στο Λουτρακι και δεν ξέρω και πολλα μαγαζιά εδω γύρω γιατι μετακόμισαμε μετα τον γάμο μας δηλαδή τον Ιούνιο..

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...