Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!Πως τα περάσατε στις γιορτές?

Αχ αυτά τα κιλά! Εγω ξεκίνησα 58 κιλα με υψος 1,67 και ειμαι ήδη 79!!! Δεν ξερω πως τα πήρα. Και να φανταστειτε ότι τους 3 πρωτους μήνες που ξερνουσα ότι εμπαινε στο στομαχι μου και με τρεχαν για ορους πάλι είχα πάρει 3 κιλά. Ε με το που σταματησαν οι εμετοι αρχισε η τρελή άνοδος.

Δεν με πειραζουν τα κιλά ξέρω ότι θα τα χάσω όλα. Τις ραγάδες φοβαμαι αλλά προς το παρόν δεν εχει εμφανιστεί καμία.Πασαλειβομαι όλη μέρα με κρεμες και αμυγδαλελαιο. Αμυγδαλελαιο κοριτσια, το έχω λατρεψει!Εχει γινει το δερμα μου τοσο απαλό και ελαστικο.

Αααα προχθες μετά από το μπάνιο που πασαλειβόμουν πάλι πίεσα λίγο την θηλή μου και τσουπ να σου μια ασπρη σταγονιτσα!!! Λετε να ειναι γάλα?Εχει παρατηρησει καμιά σας τιποτα παρομοιο?

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!πως ειστε?εγω δε κοιμηθηκα σχεδον καθολου το βραδυ απο τους πονους στη μεση στους γοφους και στη πλατη ...αλλα ευτυχως σηκωθηκα νωρις και δε ταλαιπωρηθηκα αλλο στο κρεβατι . Εβαλα και τα κλαματα που εχω κουραστει μ αυτη τη κατασταση ..

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλησπέρα πως είσαστε σημερα κορίτσια? Εγω κιλα δεν εχω παρει πολλα ξεκίνησα 72 κιλα με ύψος 1,69 κα τωρα είμαι 81.. το προβλημα μου ειναι οι ραγαδες που έκαναν την εμφάνιση τους στο πλάι μονο απο την δεξιά πλευρά αλλα ειναι κόκκινες και μου είπαν ότι εχω ελπίδες να φύγουν.. αλλα αν δεν φύγουν δεν πειράζει όπως λεει και η ξαδέρφη μου θα ειναι το πιο ωραίο ταττου απο την μπεμπα μου :tongue:

Αχ αυτά τα κιλά! Εγω ξεκίνησα 58 κιλα με υψος 1,67 και ειμαι ήδη 79!!! Δεν ξερω πως τα πήρα. Και να φανταστειτε ότι τους 3 πρωτους μήνες που ξερνουσα ότι εμπαινε στο στομαχι μου και με τρεχαν για ορους πάλι είχα πάρει 3 κιλά. Ε με το που σταματησαν οι εμετοι αρχισε η τρελή άνοδος.

Δεν με πειραζουν τα κιλά ξέρω ότι θα τα χάσω όλα. Τις ραγάδες φοβαμαι αλλά προς το παρόν δεν εχει εμφανιστεί καμία.Πασαλειβομαι όλη μέρα με κρεμες και αμυγδαλελαιο. Αμυγδαλελαιο κοριτσια, το έχω λατρεψει!Εχει γινει το δερμα μου τοσο απαλό και ελαστικο.

Αααα προχθες μετά από το μπάνιο που πασαλειβόμουν πάλι πίεσα λίγο την θηλή μου και τσουπ να σου μια ασπρη σταγονιτσα!!! Λετε να ειναι γάλα?Εχει παρατηρησει καμιά σας τιποτα παρομοιο?

Αυτο το ειχα παρατήρηση και εγώ πριν καμία βδομάδα ένιωσα μια σταγόνα στο φανελάκι μου το βράδυ που ξάπλωσα αλλα δεν έδωσα σημασία και χτες το βράδι που διάβαζα στο Ίντερνετ έλεγε ότι αυτο ειναι πρόγαλα που αρχίζει να βγαίνει απο την 29 εβδομάδα και μετα.. και σημερα το πρωι που ξύπνησα μου λεει ο άντρας μου εχει βγάλει γάλα το στήθος σου και κοιτάω και ειχε το φανελάκι μου υγρό που ειχε ξεραθεί και ηταν πιο πολυ απο την προηγούμενη φορα.

waY5p2.png

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά !!!!!! Με το καλό να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!!!!

Υγεία πάνω από όλα κ αγάπη!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!

Κοριτσακη μου, που εισαι χαμενη???? χρονια πολλα!!!! ολα καλα??? πεσ μου τα νεα σου!!!

Ραγαδεσ εγω ειχα πολυ λιγεσ στουσ γοφουσ απο πριν, και δεν φαινοντα... τωρα δεν εχω κανει καμια ακομα, βαζω και γω μπολικο πραγμα πανω μου, τησ φρειζι δερμ, το σιμουλσιουμ και καμια φορα αμυγδαλελαιο.....Το πρωτογαλα το βγαζω και γω, την νυχτα αν πιεσω παραπανω το στυθοσ βγαινει μονο του.....αλλα αυτο ειναι καλο μου λεει η μανα μου....και ο γιαροσ ειπε οτι ειναι νορμαλ για τησ βδομαδεσ που ειμαι... αυταααα

Κοριτσια μου καλημερα!πως ειστε?εγω δε κοιμηθηκα σχεδον καθολου το βραδυ απο τους πονους στη μεση στους γοφους και στη πλατη ...αλλα ευτυχως σηκωθηκα νωρις και δε ταλαιπωρηθηκα αλλο στο κρεβατι . Εβαλα και τα κλαματα που εχω κουραστει μ αυτη τη κατασταση ..

Πονασ και συ ε... μαλλον ειμασε ολεσ με τα ιδια συμπτοματα......χαχαχα λιγο ακομα μασ εμεινε βρε κοριτσια, υπομονη.....

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!τι μου κανετε;;;!!!!

βροχερη μου καλη χρονια κ με το καλο το μωρακι σου!!!καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου!!!!εισαι καλα;;;!!!

ελενη μου τωρα ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!! να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!!

Konna82 αυτο ειναι το πρωτογαλα που ετοιμαζεται!!!ειναι φυσικο μου εχει συμβει κ μενα στο γιο μου!!!ο γιατρος ομως μου ειχε πει οτι δεν κανει να ιεζουμε το στηθος μας για να βγει..."αναστελεται η διαδικασια" μου ειχε πει!!!

οι υπολοιπες τι κανετε;;;

εγω σημερα αισθανομαι πολυ παραξενα...απο τη μια ειμαι χαρουμενη γιατι εχθες γεννησε η κολλητη μου κ σκεφτομαι οτι συντομα ερχεται κ η σειρα μου (!!!!!!) κ απο την αλλη ειμαι πολυυυυυυ χαλια ψυχολογικα...νιωθω πολυ πιεσμενη με ολα, ολα εχουν πεσει πανω μου, παιδι, σπιτι, δουλεια κ δεν μπορω να τα διαχειριστω...ενω θα επρεπε να ειμαι ξαπλα κ ηρεμη...εγω τρεχω σαν το βεγγο...κ εχω "βαρυνει"...κ θελω να περασει ο καιρος να γεννησω...κ εχω κ την περιδεση κ τρεμει το φιλοκαρδι μου....θελω να παω για ενα καφε να ηρεμησω κ δεν μπορω...κ γενικα βαρεθηκα να αγχωνομαι για ολα εγω...

σορυ αν σας ζαλισα....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εγω σημερα αισθανομαι πολυ παραξενα...απο τη μια ειμαι χαρουμενη γιατι εχθες γεννησε η κολλητη μου κ σκεφτομαι οτι συντομα ερχεται κ η σειρα μου (!!!!!!) κ απο την αλλη ειμαι πολυυυυυυ χαλια ψυχολογικα...νιωθω πολυ πιεσμενη με ολα, ολα εχουν πεσει πανω μου, παιδι, σπιτι, δουλεια κ δεν μπορω να τα διαχειριστω...ενω θα επρεπε να ειμαι ξαπλα κ ηρεμη...εγω τρεχω σαν το βεγγο...κ εχω "βαρυνει"...κ θελω να περασει ο καιρος να γεννησω...κ εχω κ την περιδεση κ τρεμει το φιλοκαρδι μου....θελω να παω για ενα καφε να ηρεμησω κ δεν μπορω...κ γενικα βαρεθηκα να αγχωνομαι για ολα εγω...

σορυ αν σας ζαλισα....

καλημερα εγκυουλες!!!

σπυριδουλα μην ξαναπεις οτι μας ζαλιζεις!! ανθρωπος εισαι κ ειναι πολυ λογικο να αισθανεσαι ετσι. φανταζομαι δεν ειναι ευκλο πραγμα να συνδυαζεις σπιτι, δουλεια,μωρακι ειδικα απο τη στιγμη που πρεπει να ξεκουραζεσαι συχνοτερα. αν εχεις τη δυνατοτητα να αφησεις τον μικρο για λιγο με τον μπαμπα η σε καμια γιαγια πανε μια βολτα,απολαυσε εναν καφε κ θα ξανανιωσεις!! για οποιαδηποτε ψυχολογικη υποστηριξη ειμαστε εμεις εδω!!

εγω αρρωστησα παλι :mad::-( εχω κ την πλατη που με πεθαινει συν κ τα πονακια στην κοιλια. για μενα δεν με ενδιαφερει πως ειμαι κ ποσο ποναω, μονο το μωρο μου σκεφτομαι να μην το κουραζω με ολα αυτα! 11 μερες για να την δω!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες!!!

σπυριδουλα μην ξαναπεις οτι μας ζαλιζεις!! ανθρωπος εισαι κ ειναι πολυ λογικο να αισθανεσαι ετσι. φανταζομαι δεν ειναι ευκλο πραγμα να συνδυαζεις σπιτι, δουλεια,μωρακι ειδικα απο τη στιγμη που πρεπει να ξεκουραζεσαι συχνοτερα. αν εχεις τη δυνατοτητα να αφησεις τον μικρο για λιγο με τον μπαμπα η σε καμια γιαγια πανε μια βολτα,απολαυσε εναν καφε κ θα ξανανιωσεις!! για οποιαδηποτε ψυχολογικη υποστηριξη ειμαστε εμεις εδω!!

εγω αρρωστησα παλι :mad::-( εχω κ την πλατη που με πεθαινει συν κ τα πονακια στην κοιλια. για μενα δεν με ενδιαφερει πως ειμαι κ ποσο ποναω, μονο το μωρο μου σκεφτομαι να μην το κουραζω με ολα αυτα! 11 μερες για να την δω!!

κοριτσακι μου, αρρωστη;;;!!!!!περαστικα σου κουκλα μου!!!!εσυ ταλαιπωρεισαι με ολο αυτο!!!το μωρακι ειναι μια χαρα, προστατευμενο, πιστεψε με!!!! αντε σε 11 μερες θα την δεις!!!!

δυστυχως δεν γινεται, ολοι δουλευουν οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να το αφησω πουθενα...ασε που κανενας δεν εχει υπομονη μαζι του!!!!!το παιρνουν κ σε μιση ωρα τον φερνουν πισω...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια γεια σας. τι κανετε? εγω ξυπνησα και παρακολουθησα ενα σεμιναριο για αν.τοκετο της nytricia(εχω γραφτει) αλλα το προλαβα τα τελευται 10 λεπτα..μαντεψτε..κοιμομουν..μετα σηκωθηκα ,εκανα φακες..και μετα ηρθε ο αντρας μου φαγαμε και κοιμηθηκαμε 20 λεπτακια. ξυπνησα και εκανα τις ντουλαπες τις μπεμπας για να βαλω μεσα τα καθαρα ρουχαλακια της και τωρα πρπει αν σιδερωσω ΑΛΛΑ...ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα .θελω ολη την ωρα να καλιω και μουρχεται να κουκουλωθω στο κρεβατι μου να μη κανω τιποτα.νιωθω πολυ περιεργα. και θελω και δε θελω παρεα .νιωθω οτι θελουν να με φροντιζουν συνεχεια.ευτυχως η αγαπη μου κανονισε αδεια το φλεβαρη και θα τη κανουμε για μια εκδρομουλα ...αντε μπας και συνελθω λιγακι...

τοσο πολυ επηρεαζουν οι ορμονες τις εγκυμοσυμης τη ψυχολογια?

οσο για το υγρο απο το στηθος ..ειναι το πρωτο μας γαλα ..και κανει πολυ καλο στα μωρακια μας. το εχω εδω και 1 ,1 μιση μηνα. φοραω επιθεματα αλλα οχι συνεχεια.μονο οταν ειμαι εξω.

Γεια σου κοριτσακι μου.... υπομονη, λιγο ακομα εμεινε.... προσπαθησε να μην δηνεισ τοση συμασια σε ολα.... απο δουλεια δεν θα πρεπε να ειχεσ σταματησει????? εγω εχω βρει το τροπο και κλεγομαι ολη την ωρα στον αντρα μου οτι πονα, κουραζωμαι... και διαφορα... εεε σιγα σιγα αρχησε να προσεχει παραπανω, και να βοηθαει κιολασ, απο κει που δεν αγγιζε τιποτα......για ψυχολογικη υποστηριξη εδω ημαστε, και μην ξαναπεισ οτι μασ ζαληζεισ!!!!!

καλημερα εγκυουλες!!!

Περαστηκα κοπελα μου!!! 11 μερουλεσ εμειναν και θα δεισ την μπεμπουλα σου, τωρα κυκλοφορει μια ιοση πρεπει να προσεχουμε ολεσ!!!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Γεια σου κουκλα... και γω την τριτη πηγα στο ικα για να καταθεσω τα χαρτια για τα επιδωματα, ηταν ανοιχτο αλλα ολοι γιατροι ελειπαν, και θελει μια υπογραφη υπευθηνου εκει.... οποτε περιμενουμε, λενε οτι 17 θα ληξει η απεργια...

joannako Αχ αυτα τα ρουχαλακια, δυο μερεσ τωρα τα απολαμβανω.... τα επλυνα και γω, τα σηδεροσα τα μισα.....τρελαααα......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...