Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.!!! ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ 2014 ΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ:lol::lol::lol::lol:!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα στα κοριτσακια μου κ καλη χρονια.

Δεν ηθελα να μπω κ δεν ειμαι κ καλα, μπηκα ισα να χαζεψω να ξεαστω λιγακι κ ειδα τις ερωτησεις σας γι'αυτο σας γραφω...

Περναω μια πολυ δυσκολη κ ασχημη οικογενειακη φαση κ δεν ηθελα να σας μαυρισω μερες που ειναι.

Ευχομαι ολες σας να ειστε καλα κ να σας φερει το νεο ετος ο,τι πραγματικα ποθειτε!

Σπυριδουλα μου εδω Συρο θα γεννησω, στις 15 θα παω να με ξαναδει....Μαλλον με το που μπει ο Φλεβαρης θα μου το παρουν αλλα ακομα δεν ειμαστε 100% σιγουροι.

Οσο για το Doppler που με ρωτησατε, εμενα μου το εκανε δωρεαν ο γιατρος μου στο νοσοκομειο, αλλα και στην κορη μου ειχα παει στο νοσοκομειο κ μου το εκαναν οποτε λογικα μπορει να χορηγηθει...

Μονο παρτε για ραντεβου ακομα κ ας ειναι πολυ νωρις γιατι αυτα τα κλεινουν μεχρι να πεις κιμινο.

z7tup3.pngArPLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα κοριτσακια και κοιλιτσες! καλη χρονια και με το καλο τα μωρακια μας γερα και χαμογελαστα!

πως περαστε στις γιορτες?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κουκλα....γιορτεσ τελια τισ περασαμε, αλλα πολυυυυ φαιιι.... εγω σημερα ειχα γιατρο.... εχει παει 1800 το αντρακι μου!!!!!και δεν ιρεμι στιγμη!!!!εσυ πωσ τα περασεσ?????

καλησπερα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!χαθηκαμε ολες βλεπω, λογω γιορτων!!!!αντε να ξαναμαζευτουμε σιγα σιγα!!!!

βαλεντινη μου 1800 ο μικρος!!!!ετοιμασου να αντικρυσεις ενα πολυυυυ μεγαλο μωρο!!!!τον τελευταιο μηνα παιρνουν παρα πολυ βαρος!!!!!τι αλλο ειπε ο γιατρος;;;!!!!

οι υπολοιπες, πειτε νεα τα νεα σας!!!πως περασατε;;;!!!!ποτε εχετε γιατρο;;!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μανουλες τι κανετε; ειχα καιρο να μπω γτ εβλεπα τα νεα σας απο το φεις ! πως πανε οι κοιλιτσες; εγω εκανα καμπυλη κ δεν εχω τπτ ο μικρος μ ειναι 1300 γραμμαρια και ειμαι 28 εβδομαδων ακριβως.θεωρειτε οτι ειναι μεγαλος η μικρος;

Καλημερααα ομορφες Μανουλιτες...

Καλη χρονια να εχουμε .. με υγεια.. και με υγιεστατα ζουζουνακια...!!!

εκανα και εγω την καμπυλη την πεμπτη.. και βγηκε τελεια... (και τρωω και απιστευτα γλυκα, χυμους)... Και μετα πηγα και στον γιατρο μου...!!!

Η μπουμπου μου.. 26W+1d ηταν 970gr.. ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια βδομαδα μεγαλυτερη... κανονικα λεει επρεπε να ειναι 1kl οταν τα ημουν στην 28η.. θα γεννηθει λεει μεγαλο μωρο... και απο οτι φαινετε θα ειναι ψηλη....!!!

οποτε εισαστε τελεια...!!!

μεγαλωνουν τα μωρακια μας...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!χαθηκαμε ολες βλεπω, λογω γιορτων!!!!αντε να ξαναμαζευτουμε σιγα σιγα!!!!

βαλεντινη μου 1800 ο μικρος!!!!ετοιμασου να αντικρυσεις ενα πολυυυυ μεγαλο μωρο!!!!τον τελευταιο μηνα παιρνουν παρα πολυ βαρος!!!!!τι αλλο ειπε ο γιατρος;;;!!!!

οι υπολοιπες, πειτε νεα τα νεα σας!!!πως περασατε;;;!!!!ποτε εχετε γιατρο;;!!!

Καλισπερα κοριτσαρεσ!!!! Σπυριδουλα μου, και ο γιατροσ ειπε οτι ειναι μεγαλοσ, και πολυ ψυλοσ.... και οτι τωρα θα παρει αποτομα και αλλο... ειμαι 31+2 μου πε ακομα να προσεχω 3 βδομαδεσ και μετα δεν μασ πολυ απασχολει...χαχαχα, θα με βλεπει απο δω και περα ανα 2 βδομαδεσ... διλ, εχω ραντεβου παλι στισ 16 .... αυτααα, εχω ξεκινισει σιγα σιγα να μαζευω βαλιτσα για να μην τρεχω τελευταια στιγμη....εχω παρει απ ολα , μονο κατι λεπτομεριεσ θα παω την αλλη βδομαδα να παρω....αυτααααα

μανουλες τι κανετε; ειχα καιρο να μπω γτ εβλεπα τα νεα σας απο το φεις ! πως πανε οι κοιλιτσες; εγω εκανα καμπυλη κ δεν εχω τπτ ο μικρος μ ειναι 1300 γραμμαρια και ειμαι 28 εβδομαδων ακριβως.θεωρειτε οτι ειναι μεγαλος η μικρος;

Κουκλα μου, και σενα ειναι ενα μικρο ελεφαντακι στην κοιλια σαν το δικο μου, χαχαχα .....δεν πιραζει καλια μεγαλοσ!!!!!

Τι αλλα βρε κοριτσια?? εγω τω ψαχνω για τραπεζαβλαστοκυταρων και τα χω παιξει... εσεισ τι ξερετε για υτο???

Κοριτσια καλησπερα μας!τι κανετε?βλεπω μεγαλωνουν τα μικρα μας!εγω θα παω γιατρο μαλλον τεταρτη. Σημερα εδωσα παραγγελια για ταα πραγματα τις μικρης μου και το καροτσι . Αυριο βαφω δευτερο χερι το δωματιο της. Εχω πλυνει και τα ρουχαλακια της και ετοιμαζω τη βαλιτσα μας σιγα σιγα!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλη χρονια κ απο μενα!

Μεγαλωνουμε βλεπω κ χαιρομαι! Παντα ετσι να ειμαστε κοριτσακια μου!

Τα νεα μου: σε 2 εβδομαδες θα κανω την καμπυλη κ 20 ιανουαριου εχω ραντεβου να ξαναθαυμασω την ψυχουλα μου!

Την τριτη θα παμε για κουρτινοξυλο κ πολυφωτο, να τελειωνει κ αυτο κ μετα αρχιζω ερευνα για λικνο, προικα κ τα σχετικα!!

Πολλα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημερα κοριτσια, να μασ φωτισει ο Θεοσ σημερα!!!! τι κανετε???? καλη επιτυχια σε ολεσ που εχετε γιατρουσ!!!! για βλαστοκυταρα δεν εχει ψαχτει καμια σασ?????:confused::confused::confused:

κοριτσια μου καλημερα κ χρονια πολλα!!!!τι μου κανετε;;;

βαλεντινη δεν το εχω ψαξει ποτε, αλλα ξερω οτι στην αθηνα υπαρχει δημοσια τραπεζα κ ειναι δωρεαν...αλλιως το κοστος ειναι πολυ μεγαλο!!!!

χριστινα μου ξεκινησες τα ψωνια;;;!!!!τελεια!!!!

που εισαστε ολες καλε;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...