Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!τι κανουν οι κοιλιτσες σας?πολυ βροχη σημερα !κι ελεγα να παω για ψωνια στο mall... θα δουμε ... χθες ζυγιστηκα κι εχω παρει 2κιλα σε 1μηνα σχεδον . Να σας ρωτησω .. πως θα κατσλαβω αν τρεχει λιγο λιγο αμνιακο υγρο?γιατι εχω πολλα υγρα τωρα τελευταια και μου φαινετσι περιεργο .

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μανουλιτες Ομορφες και Γλυκες.. !!!

Χρονια πολλλααααα... Και καλες γιορτες να εχουμε...

Με υγεια και χαρα.. !!! και ολες να παμε με εναν Πονο... !!!!

εγω σημερα εχω τραπεζι.. θα ερθει η νονα της μεγαλης μου..!!!

Ιωαννα.. νομιζω οτι το αμνιακο υγρο εχει αλλο χρωμα.. ψαξε το στο γκουγκλε.. αλλα παρε και τον γιατρο σου να τον Ρωτησεις.. !!

Ελενιτσα μου.. Πως εισαι κοριτσακι μου.. εμεις εδω..!! ηρεμα και ησυχα..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσια καλησπερα κ χρονια πολλα!!!!!με υγεια για ολο τον κοσμο!!!!

ευτυχισμενες κ ηρεμες οι μερες που ερχονται!!!!κ με το καλο να ερθουν ολα τα μωρακια!!!!

joannako υπομονη κ ξεκουραση!!!!ολα θα πανε καλα!!!

tonia89 πως εισαι;;!!!χαθηκες!!!ελπιζω να ειναι ολα οκ!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;;!!!!!![

μια χαρα ειμαι απλα δουλευω ακομη κ εχω κ το σπιτι κ πλεον κουραζομαι πολυ ευκολα κ κοιμαμαι κ δεν εχω πολυ χρονο για λαπτοτ κ κουβεντουλα...:( σε 20 μερες περιπου θα σταματησω τη δουλεια κ θα τα λεμε συχνα.. εσυ ολα καλα???

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!χρονια πολλα με υγεια, αγαπη κ ευτυχια!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!

τονια μου, μια χαρα ειμαι, φουσκωνω!!!!

μαρακι μου συριανο, μια χαρα θηριο ο μπεμπης σου!!!!μπραβο!!!!που θα γεννησεις;;;

γιαννα μου, το αμνιακο υγρο εχει αλλο χρωμα κ μια περιεργη "οσμη"...ρωτα για πιο σιγουρα το γιατρο σου κ πες μας κ μας!!!κ εγω εχω πολλα υγρα, αλλα εχω κ μυκητες....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

παιδια ο γιατρος μου ειναι διακοπες στη κυπρο και δε θα μπορεσει να με δει που θελω . ασε που δεν μπορω να τον παρω τηλεφωνο..δε πρεπει να ναι αμνιακο υγρο γιατι διαβασα οτι ειναι λιγο καφε.ελαχιστα..και επισης οτι μυριζει σαν σπερμα.καποια φορα μου μυρισε αλλα καφε δεν ηταμ .οτα ερθει θα παω να με δει.

Καλησπέρα κορίτσια πως είσαστε σημερα; Εγώ πηρα την Παρασκευή την καμπύλη ζαχαρου και μου ειπε η κοπέλα ότι ειναι καλη την Δευτερα θα την παω την εξεταση στο γιατρο μου.

Ντινακη χρόνια πολλά! Να τα χίλιασεισ...και γενικός χρόνια πολλά βρε κορίτσια σε όλες...φιλάκια.να έχουμε χαρούμενες γιορτές...

ευχαριστώ πολυ κοπέλα μου!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες!!! Του χρόνου τα Χριστούγεννα θα έχουμε το αγγελουδάκι μας!!!Ειναι το πρωτο μωρακι και στην δικια μου και στου αντρουλη μου την οικογενεια οπότε καταλαβαινετε τι εχει να γίνει!Ποσο ανυπομονώ!!!!

Ntinaki χρονια πολλά για χθες! ότι επιθυμεις και με το καλό το μωρακι σου...με κανέναν πόνο ;)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!

Ευχαριστώ πολυ συνονόματη να εχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη με κανέναν πόνο ;) Και μας ειναι το πρώτο μωράκι και απο τις δυο οικογένειες.. :)

Kαλησπερα κοριτσακια μου κ χρονια πολλα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα ε?

εμεις μια απο τα ιδια, πηγαμε κ προχθες κ καναμε το Doppler εχουμε παει 2 ολοκληρα κιλα κ θα με ξαναδει λεει στις 15 Γεναρη.

Θα το παρουν νωριτερα κ απο τις 14 που μου εχουν πει, αλλα σιγουρα θα πρεπει να μπει ο Φλεβαρης λεει..

Οσο παμε κ πιο πισω ερχομαστε! :oops:

Πως ηταν το Doppler; συζητάγε ο γιατρος μου την προηγούμενη φορα που πηγα με την βοηθό του να μου πει την επόμενη φορα που θα παω για το Doppler δεν ειναι πολυ νωρίς να την κάνω εγώ τωρα είμαι 27 εβδομάδων και 6 ημερών την Δευτερα θα παω.. Ξέρεις αν γράφεται με ΕΟΠΥΥ;

waY5p2.png

κοριτσάκια χάθηκαμε με τοις γιορτές...το αμνιακο είναι σχεδόν διαφανές και σαν νερό...τώρα είναι φυσιολογικό να έχουμε πολλά υγρά η λίγω προς λευκό η διαφανές αλλά όχι σαν νερό ...αυτά ξέρω εγώ,δεν ξέρω αν βοήθησα...

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες! Τελειώνει και αυτός ο χρόνος, το 2014 θα είναι η πιο ομορφη χρονια για όλες μας. Αχ είδα στον υπνο μου ότι κρατούσα την μπεμπούλα μου!!! Εμεις κάναμε υπερηχο την Παρασκευη, είμαστε 1300gr και κάναμε νανι γιατι ειχαμε εξαντληθει το προηγουμενο βραδυ. Εχω καποιο ειδος αρθριτιδας και τωρα με την εγκυμοσυνη με εχει τρελάνει. Ξυπνησα 3 τα χαραματα με φριχτους πονους στον γοφο και την λεκανη, ούτε βημα δεν μπορουσα να κανω χωρις να με κρατανε και να κλαιω απο τον πόνο, να μην το ζησει καμια σας ποτε. Και να εχεις και το μωρακι να κλωτσαει και να στριφογυρναει απο την ανησυχια! Δεν μπορω να παρω και φαρμακα λόγω εγκυμοσυνης, μόνο μια ένεση κορτιζονης που μου εκανε ο γυναικολογος μου με ανακουφισε καπως. Πρεπει να γεννησω να τελειωσω και με τον θηλασμο και μετα να κανω εξετασεις και θεραπεια για το αυτοανοσο. Τελικα όσο φοβητσιαρα και αν πιστευα πως ειμαι τωρα πιστευω οτι ολα μπορουμε να τα αντεξουμε για το μωρο μας.

Παρολα αυτά νιωθω Ο ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!Φιλακια σε όλες σας,υγεια και πολυ ευτυχια σας ευχομαι για το νεο έτος!!! ♥

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλες και κοιλιτσες φουσκωτες!πως ειστε?τι κανουν τα ζουζουνακια σας?εμεις χθες πηγαμε βολτα στον παππου μας και μας καταλαβε που κλωτσουσαμε! (ενα χαμογελο που εριξε...τα κανε πανω του ο μπαμπουλης μου!χαζοπαππους θα γινει ....)

κοριτσια θελω να παω να τη δω σε υπερηχο.αλλα οχι στον γιατρο μου γιατι δε τη βλεπω καλα εκει ουτε 3d.οποτε μηπως υπαρχει καμια εξετασουλα για αφορμη αυτες τις βδομαδες ετσι ωστε να παω να τη δω?

πωπωωω κοριτσια περασε και το 2013 ..και το το 2014 ερχεται με πολλα μωρακια ! τι ευτυχια που μεσα σ αυτα θα ναι και τα δικα μας!

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες! Τελειώνει και αυτός ο χρόνος, το 2014 θα είναι η πιο ομορφη χρονια για όλες μας. Αχ είδα στον υπνο μου ότι κρατούσα την μπεμπούλα μου!!! Εμεις κάναμε υπερηχο την Παρασκευη, είμαστε 1300gr και κάναμε νανι γιατι ειχαμε εξαντληθει το προηγουμενο βραδυ. Εχω καποιο ειδος αρθριτιδας και τωρα με την εγκυμοσυνη με εχει τρελάνει. Ξυπνησα 3 τα χαραματα με φριχτους πονους στον γοφο και την λεκανη, ούτε βημα δεν μπορουσα να κανω χωρις να με κρατανε και να κλαιω απο τον πόνο, να μην το ζησει καμια σας ποτε. Και να εχεις και το μωρακι να κλωτσαει και να στριφογυρναει απο την ανησυχια! Δεν μπορω να παρω και φαρμακα λόγω εγκυμοσυνης, μόνο μια ένεση κορτιζονης που μου εκανε ο γυναικολογος μου με ανακουφισε καπως. Πρεπει να γεννησω να τελειωσω και με τον θηλασμο και μετα να κανω εξετασεις και θεραπεια για το αυτοανοσο. Τελικα όσο φοβητσιαρα και αν πιστευα πως ειμαι τωρα πιστευω οτι ολα μπορουμε να τα αντεξουμε για το μωρο μας.

Παρολα αυτά νιωθω Ο ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!Φιλακια σε όλες σας,υγεια και πολυ ευτυχια σας ευχομαι για το νεο έτος!!!

Κοριτσάκι μου τον πόνο αυτό εγώ έχω εδώ και ένα μισή μήνα,κάνω ειδικές ασκήσεις και πολύ περπάτημα αλλιώς πεθαίνω από τον πόνο...είναι νεύρο που μαγονει στην μέση...υπομονή...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις εγκυούλες και μέλλουσες μανούλες. Έχοντας μπλέξει με πολλά θεματάκια, απέχω πολυυυυύ καιρό από τη φωλίτσα που μας φιλοξενεί διαδικτυακά. Τόσο, που θα πρέπει να κάθομαι μέρες να διαβάζω για να συντονιστώ. Οπότε μπαίνω απλά να ευχηθώ να έχουμε όλες μας μια υπέροχη χρονιά, μια εύκολη εγκυμοσύνη και μια ανώδυνη γέννα και φυσικά να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή μωράκια! Σας στέλνω αγκαλιές και αγάπη και ελπίζω να μην έχετε ταλαιπωρηθεί. Σας φιλώ όλες, παλιές, καινούριες, γνώριμες και μη.

L2jgp3.png

Κοριτσάκι μου τον πόνο αυτό εγώ έχω εδώ και ένα μισή μήνα,κάνω ειδικές ασκήσεις και πολύ περπάτημα αλλιώς πεθαίνω από τον πόνο...είναι νεύρο που μαγονει στην μέση...υπομονή...

ValentinaSp μονο αν το εχεις νιωσει καταλαβαινεις πόσο πολύ ποναει! Εγω εχω βεβαια και αρθριτιδα η οποια κοιμοταν τοσα χρονια και από τοτε που εμεινα εγκυος αρχισε παλι, μια τα δαχτυλα, μια ο καρπός τώρα μας έπιασε στον γοφο. Η ασκηση βοηθαει πολυ, πριν την εγκυμοσυνη όποτε πηγαινε να με πιασει εκανα γυμναστικη και εστρωνα. Ελα που τωρα εχω και συσπασεις και ο γιατρος μου λεει να μην περπαταω και να μην κουραζομαι. Τελικά όμως γλυκια μου, χαλαλι της της μπεμπούλας μου! Πιο πολύ ανησυχω να μην νιωθει τον πόνο μου και αναστατώνεται. Της τραγουδάω όταν κλωτσάει για να την χαλαρώνω :P...

Καλη χρονιά με αγάπη,αγκαλιες, φιλιά, τραγουδια και γέλια!!!!!!

tt193766.aspx

καλημερα κοιλιτσες!!!!!!!!!

πως ειστε?πως κοιμηθηκατε?

χθες πηγα στο μαιευτηριο να δω αν αυτο που τρεχει ποταμια ειναι αμνιακο υγρο. εμεινα εκει μια ωρα ,με εξετασαν και ευτυχως δεν ηταν .. παλι καλα γιατι δεν ειχα ορεξη να κανω πρωτοχρονια μεσα ουτε να γεννησω προωρα!ηταν λεει ολα αυτα κολπικα υγρα.κι ομως ...!

αδικα ταλαιπωρησα και τον αντρα μου!

για πειτε κανενα νεο?κανετε προετοιμασιες για αυριο?εγω εχω να κανω οοολο το σπιτι!πως γινεται ενα σπιτι να θελει 15 λεπτα για να βρωμισει και να γινει ακαταστατο και 2 μερες για να φτιαχτει ... !πωπωω περασε η ωρα ...παω να κανω καμια δουλιτσα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...