Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα Μαμασιτες!!!!

Τι κανετε;;;;

Εμεις καλα ειμαστε!!!!

Πηγαμε προχθες στον γιατρο μας και μας ειδε...

Ειμαστε 260γρ και υπερκινητικες!!!!

Νευριαζουμε κιολας,γιατι μας ξυπνησαν!!!χαχαχαχα

Ειχα και συσπασεις 2 μερες και ετσι αυξηθηκαν παλι τα χαπια μου...Ευτυχως τωρα δεν κανω!!!!!:D:D:D

Εσεις τι κανετε;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μαμασιτες!!!!

Τι κανετε;;;;

Εμεις καλα ειμαστε!!!!

Πηγαμε προχθες στον γιατρο μας και μας ειδε...

Ειμαστε 260γρ και υπερκινητικες!!!!

Νευριαζουμε κιολας,γιατι μας ξυπνησαν!!!χαχαχαχα

Ειχα και συσπασεις 2 μερες και ετσι αυξηθηκαν παλι τα χαπια μου...Ευτυχως τωρα δεν κανω!!!!!:D:D:D

Εσεις τι κανετε;;;

αχ μωρε το σκατο νευριαζει κιολας:)

Yupqp2.png

Καλησπερα μανουλιτσες παλιοτερες και νεοτερες......

Χαθηκα λιγουλακι αλλα ενα σοβαρο οικογενειακο προβλημα μου εχει κανει μια ψυχολογια μη σας τα συζητω καλυτερα..

Σημερα ηταν να παω για το Doppler αλλα τελικα θα παω αυριο το πρωϊ....

Να δουμε μπας κ βγαλουμε κ καμμια ακρη για την ημερομηνια γιατι οσο παμε το φερνουμε κ πιο κοντα. εξαλλου ειμαι ηδη στην 32η βδομαδα -που οπου να'ναι τελειωνει κ μπαινω στην 33η- οποτε μενουν αλλες 5 βδομαδες περιπου...

Για να δουμε, μπας κ ηρεμησει λιγουλακι το μικρακι μου γτ με τοσες μερες ταραχη, εχει φρικαρει κ εχω φαει κ εγω το ξυλο της χρονιας μου!!! :?:-?:?

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα μανουλες !πως ειστε?χρονια πολλα!!γεωργια μου διαλεξα το trilogy της inglesina. Απιστευτα τελειο καο βολικο . Με ενιαιο τιμονι και μαλλον καφε ασπρο . Τελειο!πιστευω αξιζει τα λεφτα του .

Κοριτσια εγω σημερα εχω συσπασεις . Μεσα σε 2μιση ωρες ειχα4.ο γιατρος μου εδωσε χαπια .. μου ειπε να σημειωσω πολλα κι οποιο βρω να το παρω . Κ αν συνεχιστουν να παρω κ buscopan plus. Aχ ποναει ομως ..και φυσικα ξαπλωμενη να ειμαι .. αχ κι εχω τραπεζι κ σημερα κ αυριο. Παλι καλα που ειναι η μανα μου .. μπορει να ειναι παραξενη και κακουλα αλλα τουλαχιστον θα φαμε !

Περα απο τη πλακα .. εχω αγχωθει λιγο . Ως πολυ ... αλλα κ ο γιατρος μου ειπε να μη τα πουμε στο μαοευτηριο πριν τη πρωτοχρονια αν συνεχισω ετσι!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο φαρμοκοποιος δεν εχει τα χαπια που μου εγραψε ο γιατρος μου κ μου προτεινε ενα αλλο. Ο γιατρος ειπε να το παρω αλλα θα μου χρειαστουν κ τα αλλα ειπε τα οποια εχουν καταργηθει .. πωπωω αγχος!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

κοριτσια καλησπερα κ χρονια πολλα!!!!!με υγεια για ολο τον κοσμο!!!!

ευτυχισμενες κ ηρεμες οι μερες που ερχονται!!!!κ με το καλο να ερθουν ολα τα μωρακια!!!!

joannako υπομονη κ ξεκουραση!!!!ολα θα πανε καλα!!!

tonia89 πως εισαι;;!!!χαθηκες!!!ελπιζω να ειναι ολα οκ!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα κορίτσια και κοιλίτσες :) χρόνια πολλα και καλα Χριστούγεννα!! Εγώ σημερα εχω γενέθλια δεν θα κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο οικογένιακα θα είμαστε ο άντρουλης μου εχει ετοιμάσει να ψήσει στο τζάκι μου πήρε και τούρτα :D αλλα εγώ νοιωθω πολυ κουρασμένη :( εχω 2 βραδιά που δεν εχω κοιμηθεί γιατι η μπεμπα κλωτσάει πολυ αυτές τις μερες ειδικά τα βραδιά μολις παω να κοιμηθώ ρίχνει κατι κλοτσιες.. joannako υπομονή και εύχομαι να πανε ολα καλα.Εύχομαι να περάσετε ολες πολυ όμορφα!

waY5p2.png

Καλά Χριστούγεννα σε όλες!!! Του χρόνου τα Χριστούγεννα θα έχουμε το αγγελουδάκι μας!!!Ειναι το πρωτο μωρακι και στην δικια μου και στου αντρουλη μου την οικογενεια οπότε καταλαβαινετε τι εχει να γίνει!Ποσο ανυπομονώ!!!!

Joannako να μην κουράζεσαι. Εγω επαιρνα utrogestan για τις συσπασεις και ο γιατρος μου ειπε να μην περπαταω πολύ. Μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικό να έχουμε καποιες συσπασεις,προετοιμαζεται η μητρα για τον τοκετο. Ηρεμία και ξεκούραση πάνω απ' όλα. Ασε την μανούλα σου να κανει τις δουλειες.

Ntinaki χρονια πολλά για χθες! ότι επιθυμεις και με το καλό το μωρακι σου...με κανέναν πόνο ;)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μεΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ και ΕΛΠΙΔΑ!!!

Η γεννηση του Θεανθρώπου να φωτίσει τις καρδιες μας!!!

Να εχουμε ομορφες και τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!

Αγαπη και χαμογελα κοριτσια μου!!!!:):):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Kαλησπερα κοριτσακια μου κ χρονια πολλα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα ε?

εμεις μια απο τα ιδια, πηγαμε κ προχθες κ καναμε το Doppler εχουμε παει 2 ολοκληρα κιλα κ θα με ξαναδει λεει στις 15 Γεναρη.

Θα το παρουν νωριτερα κ απο τις 14 που μου εχουν πει, αλλα σιγουρα θα πρεπει να μπει ο Φλεβαρης λεει..

Οσο παμε κ πιο πισω ερχομαστε! :oops:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...