Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπέρα τι ωραια κι αλλο κοριτσάκι :D τι σε φοβίζει;

Γεια σου συνονόματη! Με φοβίζει ο τοκετός,προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι αλλά όταν το σκεφτομαι με λούζει κρύος ιδρώτας :(

Εγω και ο πόνος δεν τα παμε καθόλου καλά βλέπεις. Μην μιλήσω για νοσοκομεία ...Εδώ αίμα πάω να μου πάρουν και είμαι ανάστατη από μια μέρα πριν.Θα τα καταφέρω ομως!!!!

Αληθεια εσεις κορίτσια δεν ανησυχειτε όσο πλησιάζει η ώρα?

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Πω πω.. Γεμισαμε κοριτσακια.. !!!

Καλημερουδια Μανουλιτεςςς.....

Καλως ορισες και εσυ Ιωαννα στην ΠΑρεα μας...!!! Με το καλο και η κορακλα σου...!!!

Παντως κοριτσια οι μοναξιες που λετε.. νομιζω οτι ολες τις θελουμε.. !!! εγω επιδιωκω... αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω...!!!

Και εγω παλι.. θελω μονο την μανουλα μου και τον αντρα μου...!!!

οσο αφορα τα μικρακια μας και τα χτυπηματα τους.. !! εγω εδω και μια εβδομαδα την νοιωθω ακομα και ορθια να ειμαι.. εχει παει ομως και 700 γραμμαρια...!! οποτε ειναι λογικο..!!! και ειμαι και αρκετα αδυνατη...!! εχω παρει βεβαια 9 κιλα.. αλλα ολοι μου λενε που τα εχω παρει.. αφου παλι συνεχιζω και ειμαι κοκκαλο..!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γεια σου συνονόματη! Με φοβίζει ο τοκετός,προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι αλλά όταν το σκεφτομαι με λούζει κρύος ιδρώτας :(

Εγω και ο πόνος δεν τα παμε καθόλου καλά βλέπεις. Μην μιλήσω για νοσοκομεία ...Εδώ αίμα πάω να μου πάρουν και είμαι ανάστατη από μια μέρα πριν.Θα τα καταφέρω ομως!!!!

Αληθεια εσεις κορίτσια δεν ανησυχειτε όσο πλησιάζει η ώρα?

Καλημέρα :D εγω δεν το σκέφτομαι πως θα ειναι και τα λιπα για να μην αγχώνομαι εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μην μου πάθει τιποτα η μπεμπα μου όσο για τον πονώ της γέννας μου εχει πει η ξαδέρφη μου ότι οταν πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου τα ξεχνάς ολα και ετσι ανυπόμονο να παρω αγκαλιά την μπεμπουλα μου και εκείνη την ωρα αυτο θα σκέφτομαι ότι θα πάρω αγκαλιά την μικρούλα μου και χαλάλι οι πόνοι :D

waY5p2.png

Καλημερα σε ολες της μανούλες πως είσαστε σημερα;

Το συναίσθημα της μοναξιάς πρεπει να ειναι συμπτώμα τις εγκυμοσύνης και εγώ το νιώθω πολλές φορές πρεπει να ειναι οι ορμόνες μας :P

georgia-kak και εγώ νιώθω την μπεμπα συνέχεια και οταν περπατάω και οταν κάθομαι και οταν κάνω δουλειές ειναι πολυ υπερκινητικη αν δεν την νιώσω για λιγο μου φένεται περίεργο.. Η πεθερά μου μου εχει πει πως και ο άντρας μου κουνιοταν τόσο πολυ όπως και η μπεμπα αλλα και η μαμα μου τα ίδια λεει για ΄μενα άρα ειχε απο που να παρει η μικρή μας αφού και οι δυο γονείς της ηταν ζωηροι :P

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλό σ/κ παρέα με τις κοιλίτσες μας να έχουμε! joannako αυτό για την μοναξιά το συζήτησα και με τον άντρα μου και μου είπε οτι στην κατάσταση που βρισκόμαστε είναι φυσιολογικό να θέλουμε την ηρεμία μας και την ησυχία μας αφού κουβαλάμε μια ζωούλα μέσα μας και δίνουμε έναν αγώνα για να τα καταφέρουμε! Αυτό πρέπει να το καταλαβουν οι γύρω μας και αν είναι να μας παρεξηγήσουν τότε δεν μας αγαπούν. Να φανταστείς την Δευτέρα πάω για υπέρηχο και το βράδυ φεύγουμε για Ηρακλειο Κρήτης (από εκει δεν είσαι joannako και άλλη μια κοπέλα από την παρέα?) αλλά νότια μεριά Μεσσαρα που έχουμε σπίτι και ο αντρας μου πήρε τηλ τους συγγενείς και τους είπε οτι θέλουμε ηρεμία και ησυχία. Καλώς κακώς αυτό είναι η αλήθεια!

Αυτές οι γιορτές εύχομαι για όλες μας να είναι οι καλύτερες που έχουμε περάσει παρέα με τις ζωούλες μέσα μας και του χρόνου εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερες και να τα έχουμε τα μικράκια στην αγκαλίτσα μας!!!

Καλημέρα κορίτσια εγώ σημερα εκανα την καμπύλη ζαχαρου και θα παρω τα αποτελέσματα την Τρίτη αλλα απ΄οτι μου πε η κοπέλα πρεπει να ειναι καλη η εξεταση :D σημερα πήγα σε αλλο κέντρο για τις εξετάσεις γιατι με τον προηγούμενο εχει τσακωθεί γιατι ήθελε παραπάνω λεφτα απο την συνδρομή και στο κέντρο που πήγα σημερα η κοπέλα ηταν παρα πολυ ευγενική και ευδιαθετη σου φτιάχνει την μερα με το που πας ξύπνησα με πονοκέφαλο το πρωη αλλα μου πέρασε :D

ValentinaSp συγχαρητήρια με πολιτικό θα παντρευτητε;

Καλημερα κοριτσακια μου.... Ευχαριστω κουκλα μου.Ναι, πολιτικο καναμε, να ξεμπερδουβουμε....

Γεια σας μελλοντικές μανούλες! Θα γίνω και εγώ μανούλα τον Μαρτιο, εχω ΠΗΤ 12/03/2014, περιμένω κοριτσάκι και είναι το πρωτο μου μωράκι! Ανυπομονώ και φοβάμαι λιγάκι...

Καλοσ ηρθεσ στην παρεα!!!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? joannako ευχαριστώ που με πρόσθεσες στην λίστα. Αυτό που περιγράφεις για την μοναξιά εγω το έχω από την αρχη της εγκυμοσύνης. Δεν θέλω κανέναν και ουτε τηλεφωνα να σηκωνω εκτός από τον αντρα μου, ακριβώς οπως το περιγράφεις, αισθάνομαι οτι οι υπόλοιποι με πιέζουν (χωρις παντα να συμβαίνει αυτό) απλά θέλω ηρεμία και μόνο. Είναι περιέργια είναι κατάθλιψη δεν ξέρω τι να πω...Πολλές φορές πάντως ανησυχώ και με την δραστηριότητα του μωρού, στην εβδομάδα που είμαι (23+2) πρέπει να το ακούω συνέχεια? γιατί προσπαθώ να ξεκουράζομαι αλλά περπατάω αρκετα και μαγειρεύω και δεν έχω κανένα σημα τότε αλλά πολλές φορές ουτε και όταν ξεκουράζομαι.

ValentinaSp να ζήσετε και με το καλό το bebe με αγάπη και υγεία!

Καλοσ ηρθεσ και συ κοριτσακι!!!! και ευχαριστω για τισ ευχεσ!!!!Φιλακια σε ολεσ!!!!!

Γεια σου joannako! Σε καταλαβαίνω που θέλεις την ησυχία σου, και εγώ ώρες-ωρες δεν θέλω κανεναν παρα μόνο τον αντρούλη μου. Φαντάζομαι ότι και η μαμά σου μόνο από αγάπη κάνει ότι κάνει, προσπαθεί να είναι κοντά σου.

Καλημερα κοριτσακια μου!konna mou . Δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις με τη "μαμα' μου . Αφου εκεινη εινσι πολυ διαφορετικη απο μενα . Δεν ειναι οτι τα κανει απο αγαπη .. το παιζει αφεντικο στο δικο μου σπιτι .πραγμα το οποιο δε δεχομαι . Καθε πρωι που ξυπναω μου εχει αλλαξει θεση στα πραγματα της κουζινας ..κ δεν με εχει ρωτησει καν ...και φυσικα ειναι κουραστικο στη κατασταση μου να τα βρω κ να τα φτιαξω παλι .. και αυτο ειναι το λιγοτερο ...τα ξερει ολα .. και τα κανει οπως θελει ,που?στο δικο μου σπιτι . Μου εχουν σπασει τα νευρα . Μαυρα χριστουγεννα θα περασω .. ασε που το τηλεφωνο δεν το κατεβαζει απο αυτι της απο τις 9 το πρωι και μετα . Κ σν παρω εγω μια φιλη μου τηλ ,αρχιζει ... 'τελειωνε .. θελω να παρω ..'ε αι στ ........ μας εχεις ζαλισει ...ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλημερα κ απο μενα εγκυουλες κ εμβρυακια!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη! Ηρθαν να μου βαλουν τις ταπετσαριες στι δωματιο της πριγκηπισσας μου κ δεν βλεπω την ωρα! :D:D:D

Θα ανεβασω καμια φωτο στο fb να μου πειτε τη γνωμη σας!!

Λοιπον για την μοναξια ειδικα στην αρχη ουτε τον αντρα μου δεν ηθελα να βλεπω :oops::oops::oops: αλλα τωρα αποφευγω μονο οσους μπορει να μου χαλασουν τη διαθεση.

Για την γεννα παλι μονο θετικες σκεψεις κανω. Ο πονος ειναι το τελευταιο που με απασχολει, λεω κιολας να δοκιμασω χωρις επισκληριδιο κ οσο αντεξω. Το μονο που με αγχωνει ειναι το μωρακι μου ειναι ακομα ισχιακο αλλα κ παλι λεω ας ειναι καλα κ ας εχει την υγεια της κ μενα ας με κανουν οτι θελουν!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλό σ/κ παρέα με τις κοιλίτσες μας να έχουμε! joannako αυτό για την μοναξιά το συζήτησα και με τον άντρα μου και μου είπε οτι στην κατάσταση που βρισκόμαστε είναι φυσιολογικό να θέλουμε την ηρεμία μας και την ησυχία μας αφού κουβαλάμε μια ζωούλα μέσα μας και δίνουμε έναν αγώνα για να τα καταφέρουμε! Αυτό πρέπει να το καταλαβουν οι γύρω μας και αν είναι να μας παρεξηγήσουν τότε δεν μας αγαπούν. Να φανταστείς την Δευτέρα πάω για υπέρηχο και το βράδυ φεύγουμε για Ηρακλειο Κρήτης (από εκει δεν είσαι joannako και άλλη μια κοπέλα από την παρέα?) αλλά νότια μεριά Μεσσαρα που έχουμε σπίτι και ο αντρας μου πήρε τηλ τους συγγενείς και τους είπε οτι θέλουμε ηρεμία και ησυχία. Καλώς κακώς αυτό είναι η αλήθεια!

Αυτές οι γιορτές εύχομαι για όλες μας να είναι οι καλύτερες που έχουμε περάσει παρέα με τις ζωούλες μέσα μας και του χρόνου εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερες και να τα έχουμε τα μικράκια στην αγκαλίτσα μας!!!

Καλημερα!πως εισαι?

Οχι δεν ειμαι απο κρητη ... απο αθηνα ειμαι!

Εμεις εδω δεν εχουμε τετοιο περι κατανοησης!το παιζει αρχηγος . Δε ξερω αν θα μου αρεσουν τα χριστουγεννα αυτα μαζι της!δυστυχως το λεω και κλαιω πως οσα ειναι εδω εγω δε χαιρομαι ομορφες στιγμες . Θελω να φυγει ..θελω να περασω χριστουγεννα με ανθρωπους που αγαπω . Οχι να ναι κ εκεινη εδω να τη βλεπω να μου χαλαει η διαθεση .

Ευτυχως μου ειπε ο αντρουλης μου πως θα παμε καμια βολτα οι 2μας το βραδυ . Αντε μακαρι γιατι οσα ειναι εκεινη μεστα ποδια μας ουτε οου τον χαιρομαι ...

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!ενα καλο κ ηρεμο σκ ευχομαι για ολες μας!!!!

Καλημερα κ απο μενα εγκυουλες κ εμβρυακια!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη! Ηρθαν να μου βαλουν τις ταπετσαριες στι δωματιο της πριγκηπισσας μου κ δεν βλεπω την ωρα! :D:D:D

Θα ανεβασω καμια φωτο στο fb να μου πειτε τη γνωμη σας!!

Λοιπον για την μοναξια ειδικα στην αρχη ουτε τον αντρα μου δεν ηθελα να βλεπω :oops::oops::oops: αλλα τωρα αποφευγω μονο οσους μπορει να μου χαλασουν τη διαθεση.

Για την γεννα παλι μονο θετικες σκεψεις κανω. Ο πονος ειναι το τελευταιο που με απασχολει, λεω κιολας να δοκιμασω χωρις επισκληριδιο κ οσο αντεξω. Το μονο που με αγχωνει ειναι το μωρακι μου ειναι ακομα ισχιακο αλλα κ παλι λεω ας ειναι καλα κ ας εχει την υγεια της κ μενα ας με κανουν οτι θελουν!

καλημερα κουκλα μου!!!!!χωρις επισκληριδιο!!!!!ναι!!!!αξιζει να το προσπαθησεις!!!!κ βλεπεις βρε παιδι μου!!!!οπως σε παει!!!!οσο για τις ταπετσαριες προσωπικα ανυπομωνω να δω φωτο!!!!!

Καλημερα!πως εισαι?

Οχι δεν ειμαι απο κρητη ... απο αθηνα ειμαι!

Εμεις εδω δεν εχουμε τετοιο περι κατανοησης!το παιζει αρχηγος . Δε ξερω αν θα μου αρεσουν τα χριστουγεννα αυτα μαζι της!δυστυχως το λεω και κλαιω πως οσα ειναι εδω εγω δε χαιρομαι ομορφες στιγμες . Θελω να φυγει ..θελω να περασω χριστουγεννα με ανθρωπους που αγαπω . Οχι να ναι κ εκεινη εδω να τη βλεπω να μου χαλαει η διαθεση .

Ευτυχως μου ειπε ο αντρουλης μου πως θα παμε καμια βολτα οι 2μας το βραδυ . Αντε μακαρι γιατι οσα ειναι εκεινη μεστα ποδια μας ουτε οου τον χαιρομαι ...

κοριτσακι μου καλημερα!!!!η γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα οφειλονται στις ορμονες σου!!!!δεν μπορει να μην αγαπας τη μαμα σου κ να μην θες να κανεις γιορτες μαζι της!!!φταινε οι ορμονες που νιωθεις ετσι!!!!μην το σκεφτεσαι ετσι λοιπον!!!!κ μην ξεχνας ποτε οτι οι μαμαδες μας, εχουν μαθει να "κανουν κουμαντο" στη ζωη μας!!!!ετσι εκαναν παντα, δεν αποχωριζονται ευκολα αυτες τις κακες συνηθειες!!!!λιγο χρονο δωσε της κ εξηγησε της ηρεμα οτι μεγαλωσες (δεν το βλεπει πιστεψε με!!!!!!) κ οτι σε ενοχλει η παρεμβαση της!!!ΗΡΕΜΑ ΟΜΩΣ!!!!!κ μην ξεχνας ακομα, οτι αυριο θα εισαι κ συ μαμα!!!!δεν θα ηθελες το παιδακι σου να αισθανεται ετσι για σενα....ολα αυτα τα λεω καλοπροεραιτα, ετσι;;;!!!!δεν θελω να ανακατευτω, ετσι;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπέρα κορίτσια...πως ηστε?εγώ σιγά σιγά έτοιμαζω τα μωρουδιστηκα και χαζόγελάω...έχω πάρει πολλά κιλά και ζοριζομαι πολύ...είμαι συν 15...τουλάχιστον 20 θα χτυπήσω....αχ μετά έχει να πέσει πολύ γυμναστική...

Hello κοιλιτσες!πως ειστε?εγω ζεσταινομαι στο τζακακι μου και περιμενω τον αντρα μου να φτιαξει κατι ωραιες μπριζολιτσες . Πηφα και ςιδα καροτσια παλι και κατεληξα.

Η μικρη ολο κουνιεται και εχω αρχισει να τη νιωθω και οταν κινουμαι !!τα πλευρα μου με οονανε .. αυτα απο μενα . Εσεις?

Καλησπερα κοριτσακια και απο εμενα..!!!!!!

τι καροτσι πηρες διαλεξες τελεια Ιωαννα μου...???

εμεις καλα ειμαστε.. πλεκω τα μπομπονιερακια για τα γεννητουρια, και ειμαι ενθουσιασμενη..!!! ειναι πολυυυ ομορφα...!!!!! λεω να κανω περιπου 120 κομματια που να εχω και στο σπιτι μετα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...