Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπέρα MarilenaDim εγώ απο κιλα ξεκίνησα 72κιλα και τωρα είμαι 79 μεχρι τον 5 μηνα ειχα παρει περιπου 4 κιλα νομίζω γιατι ειχα και εμετους :mad: το προηγούμενο μηνα πηρα 2 κιλα αυτόν πηρα 1 κιλο αλλα νομίζω μεσα στης γιορτές θα παρω ακρετα μιας και θα τρωω πολλα γλυκά :tongue: αν και έλεγα ότι θα παρω πολλα κιλα μολις σταματήσουν οι εμετοι και θα τρωω κανονικά δεν μπορω να πω ότι εχω παρει πολλα αλλα παλι κάποιες τροφές δεν μπορω να τις φαω με τιποτα ακομα και τωρα όπως το κρέας και το κοτόπουλο εσείς κορίτσια έχετε κάποιο θέμα με το φαγητό;

waY5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Ντινακι! Εγω ξεκινησα 48 και τωρα ειμαι 55..και εγω το πρωτο τετραμηνο πηρα 4-5 κιλα, δεν ειχα καθολου εμετους βεβαια, και τα υπολοιπα μεχρι τωρα. Εγω δεν εχω καποιο προβλημα με τα φαγητα, οπως ημουν ειμαι απλα μου αρεσουν τα γλυκα τα οποια απο την αρχη μου ειπε ο γιατρος να προσεχω για να μην αποκτησω ζαχαρο. Το ιδιο και το πολυ αλατι για την πιεση, χωρις να εχω κατι απο αυτα υψηλο, προληπτικα..

WBCAp3.png

Κοριτσια hello!!τι κανετε ?οι κοιλιτσες σας? Εγω ξεκινησα 63κιλα και εεφτασα 56με τους εμετους και τωρα ειμαι 64 και κατι ..αχ αν συνεχισω ετσι θα γινω μια γουρουνιτσα-μαμα. Για να δουμε .. ο αντρας μου λεει οτι ειναι και το μωρο και ο πλακουντας και το ααμνιακο υγρο και η κατακρατηση και το γαλα... γι αυτο νομιζω ειμαι χοντρη . Αλλα εκεινος λεει οχι.αχ τον καλο μου!!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

MarilenaDim εμενα ουτε τα γλυκά μου εχει πει να προσέχω ουτε και τό αλάτι γιατι εχω χαμηλό ζαχαρο παρόλο που με αρέσουν πολυ τα γλυκά και τρωω πολλα και πολυ χαμηλή πίεση και μου εχει πει ότι ειναι καλό που εχω χαμηλή πίεση και να τρωω καλα για να μην ζαλιστω

joannako μια χαρά εισαι σε κιλα εγώ τι να πω και εγώ που εχω φτάσει 79 παντός και ΄μενα ο άντρουλης μου ετσι μου λεει οταν του παραπονιέμαι ότι εχω παχύνει, εγώ του παραπονιέμαι και για το μαλι μου που εχει βγει η ριζά και δεν μπορω να το βάψω και μου λεει ότι του αρέσω και πως δεν ειναι άσχημο :D

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες σας βρήκα και εγώ αν και λιγο αργά ειδα ότι έχετε μια ωραια παρεούλα εδω και ειπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας... Με λένε Ντίνα είμαι 23 μένω στο Λουτράκι και εχω ΠΗΤ 25/3/2014 περιμένω την μπεμπουλα μου και ειναι το πρωτο μου παιδάκι :)

kaki era koritsia,Ntinaki kalos irthes stin parea....

Να σας κάνω μία ερώτηση κορίτσια, καμπύλη ζαχάρου έχετε κάνει όλες? Σε ποια βδομάδα γίνεται? Εμένα η γιατρός μου είπε πως αν το μωρό δεν είναι μεγάλο σε κιλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει!

Koukla mou tin kampili den tin kaneis Gia na min einai xontro to Moro,alla Gia tin diki sou igia...einai kalo na ginei...

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες to be με το νέο έτος! Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να μπώ και εγώ στην παρέα σας. Είμαι από Αθήνα 23w και έχω ΠΗΤ 16/4 μαζί με elenitsamou. Εχω κοριτσάκι και εγω και ανυπομονώ όπως ολες για εκείνη την στιγμή. Με το καλό εύχομαι σε όλα τα κορίτσια και όλα να μας πάνε καλά!

Kalos irthes Kai si koukla mou....

Koritsia se kamia dekaria meres tha xo internet epitelous...Kai simera epitelous to pirame apofasi,pantrevomaste simera stis 7..... Aytaaaa.... Polla filia se oles....Kai oxi anxos Kai neura.....

Καλημέρα κορίτσια εγώ σημερα εκανα την καμπύλη ζαχαρου και θα παρω τα αποτελέσματα την Τρίτη αλλα απ΄οτι μου πε η κοπέλα πρεπει να ειναι καλη η εξεταση :D σημερα πήγα σε αλλο κέντρο για τις εξετάσεις γιατι με τον προηγούμενο εχει τσακωθεί γιατι ήθελε παραπάνω λεφτα απο την συνδρομή και στο κέντρο που πήγα σημερα η κοπέλα ηταν παρα πολυ ευγενική και ευδιαθετη σου φτιάχνει την μερα με το που πας ξύπνησα με πονοκέφαλο το πρωη αλλα μου πέρασε :D

ValentinaSp συγχαρητήρια με πολιτικό θα παντρευτητε;

waY5p2.png

Γεια σας μελλοντικές μανούλες! Θα γίνω και εγώ μανούλα τον Μαρτιο, εχω ΠΗΤ 12/03/2014, περιμένω κοριτσάκι και είναι το πρωτο μου μωράκι! Ανυπομονώ και φοβάμαι λιγάκι...

tt193766.aspx

Γεια σας μελλοντικές μανούλες! Θα γίνω και εγώ μανούλα τον Μαρτιο, εχω ΠΗΤ 12/03/2014, περιμένω κοριτσάκι και είναι το πρωτο μου μωράκι! Ανυπομονώ και φοβάμαι λιγάκι...

Καλησπέρα τι ωραια κι αλλο κοριτσάκι :D τι σε φοβίζει;

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!πως ειστε?εγω καλουτσικα . Με τραβαει ο αφαλος μου κ ποναω απο κατω ..νιωθω πως εχω πρηστει .. ειναι φισιολογικο?κ επισης εχω κι αλλο ενα προβλημα ...ειναι στιγμες που χτυπαει το τηλ κ δεν θελω να ο σηκωσω .. θελω να μεινω μονη μου ..ουτε καποιος ν μου μιλαει ..μονη μου . Αρνουμαι να μιλησω . Θελω την ησυχια μου . Μονο τον αντρα μου θεελω παντα και δεν εχω προβλημα .ειναι πολυ κακο και πως θα τους πω οτι δεν εχω ορεξη να τους μιλησω μα χωρις να φανω κακια ?

Καλησπερα μανουλες!τι κανετε?πως πανε οι κοιλιτσες? Konna μου καλως ηρθες !με το καλο το μωρακι σου!

Κοριτσιααα ... εχω δυο προβληματα!

Το ενα ειναι οτι καποιες φορες δεν εχω ορεξη να μιλησω με κανεναν..απλα θελω να ειμαι μονη μου η με τον αντρα μου . Ουτε τηλεφωνα να σηκωσω .. ουτε να ειναι εδω κανεις..και να παω να κουκουλωθω η να ασχοληθω με το σπιτι μου . Αυτες τις μερες ειναι εδω κ η μανα μου και ... με δυσκολευει καπως .. θελω να μεινω μονη μου και δε μπορω .. ανακατευεται στα ποδια μου . Ασε που ειναι σπαταλη ..θελει ν αναβει κ τζακι και καλοριφερ . Αλλα βεβαια ..εκεινη πληρωνει ... ??και ολο μιλαει ... και εγω θελω την ησυχια μου!!!και οχι μονο απο τη μανα μου .. αλλα πως να το λεω πως θελω να μεινω μονη μου και δεν εχω ορεξη για κανεναν χωρις να φανω κακια ?

Δευτερο προβλημα ..

Νιωθω οτι εχω πρηστει απο κατω και δυσκολευομαι να κατσω ...γενικα νιωθω λιγο περιεργα απο κατω .. οι γιατροι μου ειπαν πως δεν υπαρχει περιπτωση για προωρο τοκετο αλλα ... ειναι φυσιολογικο να ειναι ετσι?

Κοριτσια μου αυτα ... ουφ .. τα πα !

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? joannako ευχαριστώ που με πρόσθεσες στην λίστα. Αυτό που περιγράφεις για την μοναξιά εγω το έχω από την αρχη της εγκυμοσύνης. Δεν θέλω κανέναν και ουτε τηλεφωνα να σηκωνω εκτός από τον αντρα μου, ακριβώς οπως το περιγράφεις, αισθάνομαι οτι οι υπόλοιποι με πιέζουν (χωρις παντα να συμβαίνει αυτό) απλά θέλω ηρεμία και μόνο. Είναι περιέργια είναι κατάθλιψη δεν ξέρω τι να πω...Πολλές φορές πάντως ανησυχώ και με την δραστηριότητα του μωρού, στην εβδομάδα που είμαι (23+2) πρέπει να το ακούω συνέχεια? γιατί προσπαθώ να ξεκουράζομαι αλλά περπατάω αρκετα και μαγειρεύω και δεν έχω κανένα σημα τότε αλλά πολλές φορές ουτε και όταν ξεκουράζομαι.

ValentinaSp να ζήσετε και με το καλό το bebe με αγάπη και υγεία!

Καλησπερα μανουλες!πως ειστε?εγω καλουτσικα . Με τραβαει ο αφαλος μου κ ποναω απο κατω ..νιωθω πως εχω πρηστει .. ειναι φισιολογικο?κ επισης εχω κι αλλο ενα προβλημα ...ειναι στιγμες που χτυπαει το τηλ κ δεν θελω να ο σηκωσω .. θελω να μεινω μονη μου ..ουτε καποιος ν μου μιλαει ..μονη μου . Αρνουμαι να μιλησω . Θελω την ησυχια μου . Μονο τον αντρα μου θεελω παντα και δεν εχω προβλημα .ειναι πολυ κακο και πως θα τους πω οτι δεν εχω ορεξη να τους μιλησω μα χωρις να φανω κακια ?
Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? joannako ευχαριστώ που με πρόσθεσες στην λίστα. Αυτό που περιγράφεις για την μοναξιά εγω το έχω από την αρχη της εγκυμοσύνης. Δεν θέλω κανέναν και ουτε τηλεφωνα να σηκωνω εκτός από τον αντρα μου, ακριβώς οπως το περιγράφεις, αισθάνομαι οτι οι υπόλοιποι με πιέζουν (χωρις παντα να συμβαίνει αυτό) απλά θέλω ηρεμία και μόνο. Είναι περιέργια είναι κατάθλιψη δεν ξέρω τι να πω...Πολλές φορές πάντως ανησυχώ και με την δραστηριότητα του μωρού, στην εβδομάδα που είμαι (23+2) πρέπει να το ακούω συνέχεια? γιατί προσπαθώ να ξεκουράζομαι αλλά περπατάω αρκετα και μαγειρεύω και δεν έχω κανένα σημα τότε αλλά πολλές φορές ουτε και όταν ξεκουράζομαι.

Νομιζω οτι στις 23 δεν το ακους συνεχεια .. μην ανησυχεις κοριτσακι μου γι αυτο . Κοιμαται παρα πολλες ωρες την ημερα!μην μου φοβασαι ..!εγω εδω και μια βδομαδα το ακουω συνεχεια !

Τους το εχει πει οτι θες την ησυχια σου?κι εγω αυτο νιωθω .. πως με πνιγουν.. και δεν τους θελω .ειδικα τη μανα μου. Που ποτε δε τα πηγαιναμε καλα και τωρα εχει ερθει απο το χωριο για χριστουγεννα και μενει σε μας. Αλλα δε μπορωωω .. θελω να μαι μονη μου!πεταγεται σαν τη κλ@νια πααντου .. τελος παντων .. μηπως να το πουμε στο γιατρο μας?

Γεια σου joannako! Σε καταλαβαίνω που θέλεις την ησυχία σου, και εγώ ώρες-ωρες δεν θέλω κανεναν παρα μόνο τον αντρούλη μου. Φαντάζομαι ότι και η μαμά σου μόνο από αγάπη κάνει ότι κάνει, προσπαθεί να είναι κοντά σου.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...