Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

πωπω τι κοριτσομανι ειν αυτο

γαμπρους που θα βρουμε?

μα ειδες ελενη μου.. στην αρχη λεγαμε οτι το 2014 ειναι μονο αγορακια.. και τελικα απο γαλαζιο το καναμε Ροζ... χα χα χα...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Η αυχενικη και η Β επιπεδου ειναι η μόνες εξετάσεις που δεν τις καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ εγώ αυτές τις δυο πλήρωσα και μου το ειχε πει ο γιατρος μου απο την αρχή αλλα ολες τις άλλες τις εκανα με συνδρομή.

Μλκειες μας λενε, συγχωρα μου την εκφραση, η αυχενικη μια χαρα γραφεται κ πληρωνεις 10 ευρω!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Μλκειες μας λενε, συγχωρα μου την εκφραση, η αυχενικη μια χαρα γραφεται κ πληρωνεις 10 ευρω!!!!

Αλήθεια :o:o και την πλήρωσα 130? τους αλήτες!! Μα τι κέρδος εχουν εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Κρατικο της Κορίνθου δεν μου έκανε αυτός την αυχενικη πήγα σε κέντρο, ξέρει ότι είμαι ανεργη και τις επίσκεψεις δεν τις πληρώνω με βάζει μεσα χωρίς εισητηριο.. :roll: τι να πω??

waY5p2.png

καλημεριζω τσ'ομορφες!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!

εδω δυστυχως οι πονοι συνεχιζονται...

Καλημερουδιααα εγώ σήμερα ξύπνησα μια χαρά λιγο η μέση μου πονάει αλλα αντέχεται σήμερα αυτο ειναι καθημερινό φενομαινο ειναι λογικό όμως έτσι μου ΄πε και ο γιατρος ότι απο ΄δω και πέρα η μέση θα πονάει γιατι κουβαλάμε μια νεα ζωούλα μεσα μας .. :wink::tongue:

waY5p2.png

καλημεριζω τσ'ομορφες!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!

εδω δυστυχως οι πονοι συνεχιζονται...

Σπυριδουλα μου ειδα οτι πηγες κ σπιτι. Ξεκουρασου κοριτσι μου κ αν συνεχιστει δεν χανεις μια επισκεψη ακομα!!

Κοριτσια ο γυναικολογος μου δεν μου τα λεει καλα κ εκνευριζομαι!! Χθες πηγε ο αντρας μου να γραψει τα φαρμακα κ του εγραψε μολις 2 κουτια σιδηρο που την προηγουμενη εγραψε περισσοτερα. Οχι τιποτα αλλο αλλα με αιματοκριτη 32 θελω τρια χαπια την μερα αρα τι πρεπει καθε 2 εβδομαδες να τρεχω? Αφηστε που οι τελευταιες αιματολογικες-ουρολογικες εγιναν την 13 εβδομαδα κ αυτο γιατι μου το ειπε η αιματολογος. Κανονικα δεν θα επρεπε να ξαναδουμε το σιδηρο μηπως πρεπει να κανουμε αλλαγη στη δοση? Σημερα ξυπνησα με νευρα :mad:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Σπυριδουλα μου ειδα οτι πηγες κ σπιτι. Ξεκουρασου κοριτσι μου κ αν συνεχιστει δεν χανεις μια επισκεψη ακομα!!

Κοριτσια ο γυναικολογος μου δεν μου τα λεει καλα κ εκνευριζομαι!! Χθες πηγε ο αντρας μου να γραψει τα φαρμακα κ του εγραψε μολις 2 κουτια σιδηρο που την προηγουμενη εγραψε περισσοτερα. Οχι τιποτα αλλο αλλα με αιματοκριτη 32 θελω τρια χαπια την μερα αρα τι πρεπει καθε 2 εβδομαδες να τρεχω? Αφηστε που οι τελευταιες αιματολογικες-ουρολογικες εγιναν την 13 εβδομαδα κ αυτο γιατι μου το ειπε η αιματολογος. Κανονικα δεν θα επρεπε να ξαναδουμε το σιδηρο μηπως πρεπει να κανουμε αλλαγη στη δοση? Σημερα ξυπνησα με νευρα :mad:

ετσι ειναι κοπελα μου, οπως τα λες...τον πληρωνεις καθε φορα που πας να γραψεις φαρμακα;;;επισης εγω ξερω οτι καθε μηνα κανεις γενικες αιματος κ ουων (τουλαχιστον αυτο εκανα κ κανω κ στις 3 εγκυμοσυνες μου) αλλα ακουω κ αλλες κοπελες που δεν τους γραφει ο γιατρος τους εξετασει...μηπως ειναι θεμα γιατρου;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Κανεις Λαθος... η Αυχενικη ειναι ο υπερυχος+το Παππ-α.. η .. ο υπερυχος δεν γραφετε.. μονο το παππ-α... το παππ-α κανονικα στοιχιζει 70 ευρω και πληρωνουμε 10.. ενω ο υπερυχος εξαρτατε ο γιατρος.. αν πας σε εξιδεικευμενο τον πληρωνεις αν οχι και στην κανει ο γιατρος σου δεν πληρωνεις, παρα μονο την επισκεψη..!!

το εχω ψαξει παρα πολυ καλα...!!

ετσι ειναι κοπελα μου, οπως τα λες...τον πληρωνεις καθε φορα που πας να γραψεις φαρμακα;;;επισης εγω ξερω οτι καθε μηνα κανεις γενικες αιματος κ ουων (τουλαχιστον αυτο εκανα κ κανω κ στις 3 εγκυμοσυνες μου) αλλα ακουω κ αλλες κοπελες που δεν τους γραφει ο γιατρος τους εξετασει...μηπως ειναι θεμα γιατρου;;;

συμφωνωωω... καθε μηνα οι στανταρ εξετασεις ειναι αιματος και ουρων.. !!

τωρα Κρυστι μου, απλα πες στον γιατρο σου να σου γραψει εξετασεις.. δεν νομιζω να σου αυξησει την δοση.. αλλα κανονικα επρεπε να σου γραψει για ολο το μηνα.. εαν εχει γραμματεα και τα εγραψε αυτη, σιγουρα μπερδευτηκε...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Δεν μου παιρνει εξτρα χρηματα για συνταγογραφηση αλλιως σιγουρα θα ειχα φριξει!

Θα τον παρω να του πω για τις εξετασεις απλα ηθελα να σιγουρευτω. τι να πω δεν το περιμενα οτι μετα απο ολα οσα περασα θα εχω αμφιβολιες για τον γιατρο.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Θα τον παρω να του πω για τις εξετασεις απλα ηθελα να σιγουρευτω. τι να πω δεν το περιμενα οτι μετα απο ολα οσα περασα θα εχω αμφιβολιες για τον γιατρο.

Καλη μου,,... καθε γιατρος ειναι διαφορετικος.. μην σε ανησυχει αυτο.. απλα σε καποιους πρεπει να τους λεμε καποια πραγματα.. στην ουσια ειναι για δικη μας ηρεμια.. !!! ναι μεν ειναι ολα σημαντικα.. εγω ομως εχω βαρεθει να μου παιρνουν αιμα.. καθε 15 μερες... !!! πλεον δεν εχω φλεβες και μου παιρνουν με την πεταλουδα.. αστα να πανε...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

πες του τι θες κ μετα βγαλε συμπερασμα...μην αγχωνεσαι απο τωρα...μπορει να μην ειναι η τακτικη του...βλεποντας κ κανοντας λοιπον!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα σε ολες! Πως ειστε σημερα?? Εγω μια χαρα! Spyr μου ακομα τα πονακια? Ξεκουρασου και μην κανεις τιποτα σημερα να σου περασουν. Για το ζαχαρο που λετε δεν μου εχει πει κατι ακομα για καμπυλη αλλα εγω κανω καθε μηνα μαζι με τις αιματος και ουρων.. μπορει στο επομενο ραντεβου να μου το πει. Απο κιλα πως πατε κοριτσια??

WBCAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...