Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοιλιτσες! πως ειστε?εγω τωρα ξυπνησα! οπως καθε μερα!κλωτσιες διαβασα πολλες!

κι απο δω τα ιδια!πολυ ωραια πραγματα αυτα ,ετσι?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλα τα μανουλάκια!!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά κι ότι πονάκια έχετε να είναι περαστικά!!!

Μακάρι να μας κλωτσάνε όλη μέρα να τα νιώθουμε ότι είναι καλά κι ας μας ξενυχτάνε!!!

Λοιπόν κορίτσια σε ότι αφορά την καμπύλη σακχάρου κι επειδή με παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος επειδή είμαι πάντα στα όρια σας ενημερώνω τα εξής:

είναι μια εξέταση που κανονικά πρέπει να την κάνουν όλες οι εγκυμονούσες την 26η με 27η εβδομάδα, ανεξάρτητα απο το αν υπάρχει ιστορικό ή όχι και ανεξάρτητα απο το αν το σάκχαρό γενικότερα στις εξετάσεις αίματος είναι στα φυσιολογικά επίπεδα!

Γράφεται κανονικά στον ΕΟΠΥΥ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου είναι 0,71 ?, Γίνεται μια φορά κατά τη διάρκεια της κύησης και αν υπάρχει πρόβλημα τότε η διαδικασία είναι δίαιτα κλπ

Εν συντομία σας γράφω και την εμπειρία της κουμπάρας μου, η οποία δεν είχε ποτέ πρόβλημα σακχάρου, (ήταν πάντα αδύνατη κ έκανε καλή διατροφή).

Κατά την εγκυμοσύνη της εμφάνισε διαβήτη κύησης (ο οποίος φάνηκε στην καμπύλη σακχάρου) έκανε αυστηρή δίαιτα και μετρούσε το σακχαρο της 4 φορές την ημέρα με ένα ειδικό μηχανηματάκι στο σπίτι. Επειδή δεν κατάφερε με τη δίαιτα να ρυθμιστεί το σάκχαρο της, τους τελευταίους 2 μήνες της εγκυμοσύνης έκανε ενέσεις ινσουλίνης...

Εγώ θα πάω αύριο ή μεθαύριο για την εξέταση και μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί είμαι οριακά...

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Μακάρι να μας κλωτσάνε όλη μέρα να τα νιώθουμε ότι είναι καλά κι ας μας ξενυχτάνε!!!

Λοιπόν κορίτσια σε ότι αφορά την καμπύλη σακχάρου κι επειδή με παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος επειδή είμαι πάντα στα όρια σας ενημερώνω τα εξής:

είναι μια εξέταση που κανονικά πρέπει να την κάνουν όλες οι εγκυμονούσες την 26η με 27η εβδομάδα, ανεξάρτητα απο το αν υπάρχει ιστορικό ή όχι και ανεξάρτητα απο το αν το σάκχαρό γενικότερα στις εξετάσεις αίματος είναι στα φυσιολογικά επίπεδα!

Γράφεται κανονικά στον ΕΟΠΥΥ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου είναι 0,71 ?, Γίνεται μια φορά κατά τη διάρκεια της κύησης και αν υπάρχει πρόβλημα τότε η διαδικασία είναι δίαιτα κλπ

Εν συντομία σας γράφω και την εμπειρία της κουμπάρας μου, η οποία δεν είχε ποτέ πρόβλημα σακχάρου, (ήταν πάντα αδύνατη κ έκανε καλή διατροφή).

Κατά την εγκυμοσύνη της εμφάνισε διαβήτη κύησης (ο οποίος φάνηκε στην καμπύλη σακχάρου) έκανε αυστηρή δίαιτα και μετρούσε το σακχαρο της 4 φορές την ημέρα με ένα ειδικό μηχανηματάκι στο σπίτι. Επειδή δεν κατάφερε με τη δίαιτα να ρυθμιστεί το σάκχαρο της, τους τελευταίους 2 μήνες της εγκυμοσύνης έκανε ενέσεις ινσουλίνης...

Εγώ θα πάω αύριο ή μεθαύριο για την εξέταση και μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί είμαι οριακά...

σωστηηηηηηηη!!!!!!! καλη επιτυχια με την εξεταση σου κουκλα μου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γεια σας κοριτσια!! Ολα καλα? Ντινακι καλως μας ηρθες! Κι εμενα ειναι ησυχο το μωρακι μου συνηθως το πρωι.. την νιωθω πολυ το μεσημερι και το βραδυ! Τρεις μερες μου εμειναν για να σταματησω τη δουλεια! Επιτελους ανυπομονω να συγκεντρωθω στο δωματιο και τις υπολοιπες ετοιμασιες! Εσεις εχετε ετοιμασει?

WBCAp3.png

Απλά ήθελε να σου παρει λεφτα εμενα μου την έγραψε ο γιατρος μου και θα πληρώσω συνδρομή περίπου 0,70? τα κανουν όμως κατι τέτοια και καλα έκανες που δεν πληρωσες σου λεει ο άλλος θέλει δεν θέλει θα πληρώσει δεν ειναι έτσι όμως αφού εχουμε ασφάλεια που την πληρώνουμε γιατι να πληρώνουμε και της εξετάσεις.. Εχω τσακωθεί και εγώ μια φορα που ήθελαν να τους πληρώσω παραπάνω απο αφτα που έλεγε στην συνδρομή και δεν ξανα πήγα στο ίδιο κέντρο.

Ειναι η τριτη φορα που μου το κανει αυτο!

Στην αρχη μου το εκανε με την αυχενικη, μετα με το Α τεστ και τωρα με την καμπυλη. θα της τραβηξω κ μια καταγγελια στο τελος κ θα της στειλω κ χαιρετισμους!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες to be με το νέο έτος! Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να μπώ και εγώ στην παρέα σας. Είμαι από Αθήνα 23w και έχω ΠΗΤ 16/4 μαζί με elenitsamou. Εχω κοριτσάκι και εγω και ανυπομονώ όπως ολες για εκείνη την στιγμή. Με το καλό εύχομαι σε όλα τα κορίτσια και όλα να μας πάνε καλά!

Ειναι η τριτη φορα που μου το κανει αυτο!

Στην αρχη μου το εκανε με την αυχενικη, μετα με το Α τεστ και τωρα με την καμπυλη. θα της τραβηξω κ μια καταγγελια στο τελος κ θα της στειλω κ χαιρετισμους!

Η αυχενικη και η Β επιπεδου ειναι η μόνες εξετάσεις που δεν τις καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ εγώ αυτές τις δυο πλήρωσα και μου το ειχε πει ο γιατρος μου απο την αρχή αλλα ολες τις άλλες τις εκανα με συνδρομή.

waY5p2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες to be με το νέο έτος! Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να μπώ και εγώ στην παρέα σας. Είμαι από Αθήνα 23w και έχω ΠΗΤ 16/4 μαζί με elenitsamou. Εχω κοριτσάκι και εγω και ανυπομονώ όπως ολες για εκείνη την στιγμή. Με το καλό εύχομαι σε όλα τα κορίτσια και όλα να μας πάνε καλά!

Καλησπέρα καλός ήρθες και εσυ και εγώ χτες μπήκα στην παρέα με το καλό να ερθει και σένα το κοριτσάκι σου απ΄οτι εχω δει εχουμε πολλα κοριτσάκια :D εδω πέρα.

waY5p2.png

Γεια σας κοριτσια!! Ολα καλα? Ντινακι καλως μας ηρθες! Κι εμενα ειναι ησυχο το μωρακι μου συνηθως το πρωι.. την νιωθω πολυ το μεσημερι και το βραδυ! Τρεις μερες μου εμειναν για να σταματησω τη δουλεια! Επιτελους ανυπομονω να συγκεντρωθω στο δωματιο και τις υπολοιπες ετοιμασιες! Εσεις εχετε ετοιμασει?

Εγώ δεν εχω ετοιμάσει τιποτα ακομα αλλα εμείς δεν εχουμε και παιδικό δωμάτιο :( προς το παρών θα μπει στην κρεβατοκάμαρα μας η κουνια. Αλλα στο μέλλον κατι θα κάνουμε.. :twisted:

waY5p2.png

Και εγώ μεθαύριο θα παω μάλλον να την κάνω καλη επιτυχία στην εξεταση σου εύχομαι να πανε ολα καλα :)

waY5p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! εγω πριμ λιγο μπηα σπιτι .ειμαι πτωμα και με πονουν τα πλευρα αλλα εχω κατι δουλιτσες..λοιπον εμενα ο γιατρος μου ου ειπε να μη κανω καμπυλη ...μονο σακχαρο.το γιατι δε το καταλαβα και πολυ καλα.ελπιζω μετα τις γιορτες που θα τα κανω να ναι ολα καλα..

πφφ βρε μανουλιτσες.. κουραστηκα σημερα! εσεις τι νεα?

κοριτσια ...εχω μια απορια..ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να ετοιμασω εστω μονο τη βαλιτσουλα μου για το μαιευτηριο?αν και δε μου εχουν πει κατι για προωρα κτλ..αλλα ..θελω να ναι ετοιμη. στον 9ο ειναι καλα οταν μπω να την ετοιμασω?

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->025/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

joannako--> 21/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->025/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

joannako--> 21/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

πωπω τι κοριτσομανι ειν αυτο

γαμπρους που θα βρουμε?

Yupqp2.png

Καλησπερααα Αθηνα.... Καλως ορισες στο ΠΑρεακι μας....!!!!! Με το καλο.. Σε φακελωσα αμεσως...!!!!

Εγώ δεν εχω ετοιμάσει τιποτα ακομα αλλα εμείς δεν εχουμε και παιδικό δωμάτιο :( προς το παρών θα μπει στην κρεβατοκάμαρα μας η κουνια. Αλλα στο μέλλον κατι θα κάνουμε.. :twisted:

εγω Παντως Ντινα μου, αρχισα σιγα σιγα.. Εχουμε τρια δυο υπνοδωματια(μαζι με το δικο μας).. σημερα ετοιμασα των κοριτσιων και μπηκαν στο ενα δωματιο.. !! και μολις τελειωσουν οι γιορτες θα αρχισε της μπεμπας.. !! μην σου πω και νωριτερα... ετσι και αλλιως παραγγειλα κατευθειαν βιβλιοθηκη με διοροφο κρεβατι και για εκει.. !! αλλα το σπιτι ειναι δικο μας...!!!

κοριτσια ...εχω μια απορια..ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να ετοιμασω εστω μονο τη βαλιτσουλα μου για το μαιευτηριο?αν και δε μου εχουν πει κατι για προωρα κτλ..αλλα ..θελω να ναι ετοιμη. στον 9ο ειναι καλα οταν μπω να την ετοιμασω?

καλησπερα Ιωαννα μου.. λοιπον.. εγω λεω να την φτιαξω τελη Γεναρη.. περιπου στις 30 εβδομαδες, γιατι μου εχουν πει οτι ισως γεννησω νωριτερα.. ασε που ειμαι αγχωτικη και τα θελω ολα ετοιμα..

και λεω να τα παω τοτε στην μαμα μου, που μενει διπλα στο νοσοκομειο, μην τυχον και ξεχασω κατι οταν θα ερθει η ωρα... χα χα χα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...