Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες σας βρήκα και εγώ αν και λιγο αργά ειδα ότι έχετε μια ωραια παρεούλα εδω και ειπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας... Με λένε Ντίνα είμαι 23 μένω στο Λουτράκι και εχω ΠΗΤ 25/3/2014 περιμένω την μπεμπουλα μου και ειναι το πρωτο μου παιδάκι :)

waY5p2.png

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες σας βρήκα και εγώ αν και λιγο αργά ειδα ότι έχετε μια ωραια παρεούλα εδω και ειπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας... Με λένε Ντίνα είμαι 23 μένω στο Λουτράκι και εχω ΠΗΤ 25/3/2014 περιμένω την μπεμπουλα μου και ειναι το πρωτο μου παιδάκι :)

Καλως ηρθες ντινακι !!με το καλο το ζουζουνακι σου ...!!να σαι γερη και να αντεχεις τις κλωτσιες!για πες μας .. πως νιωθεις?πως τα πας ως εδω?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!τα μωρακια πως ειναι;;;!!!

ντινακι μου καλως ηρθες στην παρεα μας κ ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!!

οι υπολοιπες που ειστε βρε κοριτσια;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!τα μωρακια πως ειναι;;;!!!

ντινακι μου καλως ηρθες στην παρεα μας κ ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!!

οι υπολοιπες που ειστε βρε κοριτσια;;;!!!!!

Καλημερααα Κοριτσακι μου... Πως εισαι σημερα...???? Μαλλον κοιμουνται ακομα..

εγω παλι απο τις 6 ξυπνησα... !!!! η μπουμπου χοροπηδουσε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Να σας κάνω μία ερώτηση κορίτσια, καμπύλη ζαχάρου έχετε κάνει όλες? Σε ποια βδομάδα γίνεται? Εμένα η γιατρός μου είπε πως αν το μωρό δεν είναι μεγάλο σε κιλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Τι ωραίο ξύπνημα!!! Εμένα συνήθως με ξυπνάει στις 3 τα ξημερώματα!!!!

Απο τα ποιο ομορφα κυπνηματα κοριτσακι μου.. ολο το βραδυ με ξυπναει.. αλλα το πρωι ειναι ακομα ποιο επιμονη...!!!! χα χα χ α

Να σας κάνω μία ερώτηση κορίτσια, καμπύλη ζαχάρου έχετε κάνει όλες? Σε ποια βδομάδα γίνεται? Εμένα η γιατρός μου είπε πως αν το μωρό δεν είναι μεγάλο σε κιλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει!

λοιπον.. καμπυλη ζακχαρου κανουμε ολες ανεξαιρετος.. εμενα μου ειπε να την κανω στις 26 εβδομαδες ακριβως.. οποτε την εχω στις 2-3/1...

δεν εχει σχεση με το μωρο.. εμενα απο την αρχη φαινοταν μια βδομαδα μεγαλητερο... επαιρνε γρηγορα αναπτυξη...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα αγαπητες μου!!

Εμενα χθες το βραδυ η μικρη μας εκανε κατι κολπα λιωσαμε με τον αντρουλη μου!! Τι ευτυχια ειναι αυτη!!

Για καμπυλη ακομα ο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα αλλα θα τον παρωω να ρωτησω γιατι ουτε απλες εξετασεις με βαζει να κανω κ απο οτι διαβαζω ολες κανετε μια φορα το μηνα.

4 κ σημερα για την Β επιπεδου!!! :D:D:D:D

Ντινακι καλως ηρθες!! Με το καλο το μπουμπουκι σου!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια εμενα η μπεμπα με κρατάει ξύπνια ως αργά το βράδυ,με ξυπνάει και κατα την βιαρκεια της νύχτας τα πρωινά κοιμάται :) .. Καμπύλη ζαχαρου εμενα μου έγραψες ο γιατρος να την κάνω αυτές τις μερες μολις την κάνω θα σας πω λεπτομέριες. ;)

waY5p2.png

Καλημερααα Κοριτσακι μου... Πως εισαι σημερα...???? Μαλλον κοιμουνται ακομα..

εγω παλι απο τις 6 ξυπνησα... !!!! η μπουμπου χοροπηδουσε...!!!

καλημερα κουκλα μου!!!στη δουλεια ειμαι κ ψιλοπηζω!!!εχω εντονα πονακια σημερα, αλλα μαλλον οφειλεται στην χθεσινη μου κουραση...το απογευμα αν συνεχιστει εφυγα για νοσοκομειο, να δω οτι ολα ειναι καλα...το μωρακι μου εχει ¨παλαβωσει" σημερα!!!!καθε μερα ειναι ζωηρο, αλλα σημερα το παρακανει!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακι μου!!!!πως εισαι;;;!!!!εγω ξερω οτι απο τον 6ο κ μετα κανεις συνεχεια καμπυλη ζαχαρου...εμενα μου εδωσε να κανω για να την δει οταν παω 14/1....

Καλημερα κ απο μενα αγαπητες μου!!

Εμενα χθες το βραδυ η μικρη μας εκανε κατι κολπα λιωσαμε με τον αντρουλη μου!! Τι ευτυχια ειναι αυτη!!

Για καμπυλη ακομα ο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα αλλα θα τον παρωω να ρωτησω γιατι ουτε απλες εξετασεις με βαζει να κανω κ απο οτι διαβαζω ολες κανετε μια φορα το μηνα.

4 κ σημερα για την Β επιπεδου!!! :D:D:D:D

Ντινακι καλως ηρθες!! Με το καλο το μπουμπουκι σου!

καλημερα κουκλα μου!!!!αρχιζουν τα καλα τωρα!!!!θα βλεπεις να "ξεπεταγονται ποδαρακια, χερακια, κεφαλακι, κ@$#@@!!!!;);););););););) τελεια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα στα κοριτσακια! Ολες καλα?

Εγω εκανα στην κορη μου κ τωρα στον μικρο μου ξαναβαλανε να κανω αν κ αμα δεν υπαρχει ιστορικο κανονικα δεν χρειαζεται λεει...κ με μια απλη εξεταση αιματος ειναι οκ.

Βεβαια κ που την εκανα επειδη τσακωθηκα γιατι μου ειπανε δε γραφεται κ περιμενανε να την πληρωσω :evil: δε την πηρα ποτε στα χερια μου οποτε δεν ξερω τα αποτελεσματα.

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα στα κοριτσακια! Ολες καλα?

Εγω εκανα στην κορη μου κ τωρα στον μικρο μου ξαναβαλανε να κανω αν κ αμα δεν υπαρχει ιστορικο κανονικα δεν χρειαζεται λεει...κ με μια απλη εξεταση αιματος ειναι οκ.

Βεβαια κ που την εκανα επειδη τσακωθηκα γιατι μου ειπανε δε γραφεται κ περιμενανε να την πληρωσω :evil: δε την πηρα ποτε στα χερια μου οποτε δεν ξερω τα αποτελεσματα.

Απλά ήθελε να σου παρει λεφτα εμενα μου την έγραψε ο γιατρος μου και θα πληρώσω συνδρομή περίπου 0,70? τα κανουν όμως κατι τέτοια και καλα έκανες που δεν πληρωσες σου λεει ο άλλος θέλει δεν θέλει θα πληρώσει δεν ειναι έτσι όμως αφού εχουμε ασφάλεια που την πληρώνουμε γιατι να πληρώνουμε και της εξετάσεις.. Εχω τσακωθεί και εγώ μια φορα που ήθελαν να τους πληρώσω παραπάνω απο αφτα που έλεγε στην συνδρομή και δεν ξανα πήγα στο ίδιο κέντρο.

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...