Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

το σιχαινομαι το fb.το μισω ...! το εσβησα και ησυχασα απο τη βλακεια του καθενος.ασε που σε φακελωνουν..να μου λειπει .οποτε να μπαινετε εδω να μιλαμε...η skype αν θελετε.εχεις να μου στειλεις π.μ τ ονομα σου? αν σε κανω add. και οι υπολοιπες να εχετε ...πειτε μου να σας κανω .

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου!!!τι μου κανετε;;;!!!

Καλημερα σε ολες!! Πως ειστε σημερα? Εγω εκανα τις δουλιτσες μου,μαγειρεψα και τωρα καθομαι λιγο μεχρι να παω στη δουλεια! Sspyr μου χαλαρωσα με τις ετοιμασιες του σπιτιου!τωρα μολις σταματησω τη δουλεια θα φτιαξουμε και το δωματιο της μικρουλας και θα ειμαστε ετοιμοι! Ειστε ολες καλα??οι κοιλιτσες??

μπραβο κοπελα μου!!!!κ μετα το δωματιο της μικρης, ερχεται κ η ΒΑΛΙΤΣΑ για το μαιευτηριο!!!!!τελειααααα!!!!!

κοριτσια εγω δεν εχω fb . να μπαινετε και εδω να τα λεμε... μη με ξεχνατε κι εμενα!

οχι κουκλα μου δεν σε ξεχναμε!!!!οπως κανενα απο τα κοριτσια μας εδω!!!!αν ειναι ομως κανε ενα χωρις στοιχεια!!!!καλως η κακως το φβ ειναι πιο αμεσο!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

το σιχαινομαι το fb.το μισω ...! το εσβησα και ησυχασα απο τη βλακεια του καθενος.ασε που σε φακελωνουν..να μου λειπει .οποτε να μπαινετε εδω να μιλαμε...η skype αν θελετε.εχεις να μου στειλεις π.μ τ ονομα σου? αν σε κανω add. και οι υπολοιπες να εχετε ...πειτε μου να σας κανω .

μπουμπου φτιαξε ενα με ακυρα εντελως στοιχεια...

Ειναι πιο ευκολο το φεις....

Δεν χρειαζεται ουτε φωτο να βαλεις ουτε πραγματικα στοιχεια!!!;);););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο'δω!! Σημερα με πηγε ο αντρουλης μου για καφεδακι κ ξεκινησε πολυ ευχαριστα η μερα μου!!

Κοριτσια χθες εκνευριστηκα παρα πολυ μετα απο μια συζητηση που ειχα. Ειναι μια κοπελα (δεν αναφερω την σχεση που μας συνδεει για ευνοητους λογους). Για την ιστορια να αναφερω οτι εχει ηδη ενα παιδακι μετα απο μια ιδανικη εγκυμοσυνη χωρις το παραμικρο προβλημα(μακαρι παντα να ειναι ετσι)βεβαια ηταν σε μονιμο αγχος κ εγω παντα προσπαθουσα να την στηριζω ψυχολογικα,να την καθησυχαζω σε καθε ευκαιρια κ καθε τρεις κ λιγο πηγαινα σε αυτην(στην αλλη μερια της πολης!)γιατι δεν εβγαινε απο το σπιτι(απο επιλογη της) κ ηταν μονη ολη μερα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα αιμα κ ημουν σε ακινησια στο κρεβατι κ πολυ φοβο για την τυχη του μωρου μου την ωρα που μιλαμε στο τηλ κ την λεω ποσο αγχωνομαι για το τι θα γινει γυριζει κ μου λεει "α εμενα ωραια μου τα ελεγες να μην ανησυχω τωρα βλεπεις πως ειναι"!εμεινα με το στομα ανοιχτο αλλα ειχα τον πονο μου κ δεν εδωσα συνεχεια. Οι χοντραδες συνεχιστηκαν κ στις επομενες εγκυμοσυνες αλλα δεν εδινα παλι καμια σημασια. Απο τοτε ομως που αυτη η εγκυμοσυνη παει καλα,δοξα το θεο, εχει παραγινει το κακο. Με ενοχλει τοσο πολυ που πιανει στο στομα της το αγεννητο παιδι μου,που απο τωρα με "προειδοποιει" μη τυχον το μωρο μου σπρωξει το δικο της, που θα μου κανει ζημιες στο σπιτι,που καλη μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει το μωρο χωρις καμια βοηθεια κ καποια που δεν τολμαω καν να αναφερω γιατι θα παθουμε ομαδικο σοκ! Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να διακοψω τις συναστροφες μαζι της, οσο μπορω τις περιοριζω αλλα μετα απο καθε συζητηση εχω μια ψυχολογια χαλια. Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο? Αν ναι Πως το αντιμετωπισατε?

Τα ειπα κ μου εφυγε ενα βαρος.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλημερα κοριτσακια !τι κανετε ?οι κοιλιτσες?κρυο σημερα ,ετσι?

μα να σας πω κατι?δε μπορω να περιμενω ως το μαρτη ..αχ αντε ...

αλλα πρεπει να χαιρομαστε αυτες τις στιγμες γιατι δε θα εχουμε ξανα στη κοιλιτσα μας το ιδιο ζουζουνακι.

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

αλλα πρεπει να χαιρομαστε αυτες τις στιγμες γιατι δε θα εχουμε ξανα στη κοιλιτσα μας το ιδιο ζουζουνακι.

Καλησπερααα Κοριτσακι μου.. σιγα καλε.. λιγοι μηνες μεινανε...φαγαμε τον γαιδαρο.. χα χα Πολυυ κρυοοοο...!!

Καλημερα κ απο'δω!! Σημερα με πηγε ο αντρουλης μου για καφεδακι κ ξεκινησε πολυ ευχαριστα η μερα μου!!

Κοριτσια χθες εκνευριστηκα παρα πολυ μετα απο μια συζητηση που ειχα. Ειναι μια κοπελα (δεν αναφερω την σχεση που μας συνδεει για ευνοητους λογους). Για την ιστορια να αναφερω οτι εχει ηδη ενα παιδακι μετα απο μια ιδανικη εγκυμοσυνη χωρις το παραμικρο προβλημα(μακαρι παντα να ειναι ετσι)βεβαια ηταν σε μονιμο αγχος κ εγω παντα προσπαθουσα να την στηριζω ψυχολογικα,να την καθησυχαζω σε καθε ευκαιρια κ καθε τρεις κ λιγο πηγαινα σε αυτην(στην αλλη μερια της πολης!)γιατι δεν εβγαινε απο το σπιτι(απο επιλογη της) κ ηταν μονη ολη μερα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα αιμα κ ημουν σε ακινησια στο κρεβατι κ πολυ φοβο για την τυχη του μωρου μου την ωρα που μιλαμε στο τηλ κ την λεω ποσο αγχωνομαι για το τι θα γινει γυριζει κ μου λεει "α εμενα ωραια μου τα ελεγες να μην ανησυχω τωρα βλεπεις πως ειναι"!εμεινα με το στομα ανοιχτο αλλα ειχα τον πονο μου κ δεν εδωσα συνεχεια. Οι χοντραδες συνεχιστηκαν κ στις επομενες εγκυμοσυνες αλλα δεν εδινα παλι καμια σημασια. Απο τοτε ομως που αυτη η εγκυμοσυνη παει καλα,δοξα το θεο, εχει παραγινει το κακο. Με ενοχλει τοσο πολυ που πιανει στο στομα της το αγεννητο παιδι μου,που απο τωρα με "προειδοποιει" μη τυχον το μωρο μου σπρωξει το δικο της, που θα μου κανει ζημιες στο σπιτι,που καλη μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει το μωρο χωρις καμια βοηθεια κ καποια που δεν τολμαω καν να αναφερω γιατι θα παθουμε ομαδικο σοκ! Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να διακοψω τις συναστροφες μαζι της, οσο μπορω τις περιοριζω αλλα μετα απο καθε συζητηση εχω μια ψυχολογια χαλια. Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο? Αν ναι Πως το αντιμετωπισατε?

αχ καλο μου.. κοιτα εγω τετοιο δεν αντιμετωπισα.. αλλα εχω μια ξαδελφη που ειναι στα να πανε.. την κυριακη που πηγαμε στο χωριο αρχισε και μου ελεγε διαφορα.. για την γεννα και ποσο ποναει.. σε σημειο να νοιωθω απο κατω πονο και στην ιδεα.. η κοπελα ειναι τελειος χαζη.. οταν της την ειπα, αρχισε να μου λεει και καλα οτι αυτη εκανε και ενεσεις μετα ομως που γεννησει επειδη εβγαλε κυρσους.. και οταν της ειπα οτι εγω κανω απο την αρχη που εμεινα εγκυος, γυρναει και μου λεει, σιγα πως κανεις ετσι.. δεν ειναι και τιποτα..!!! βλεπεις ειναι τοσοψωναρα.. που νομιζει οτι μονο αυτη εκανε παιδι..αστα να πανε.. !!

και μην σου πω οτι τα παιδια της που το ενα ειναι 2 χρονων και το αλλο 3ων μηνων, ελεγε οτι τα κανει μπανιο μια φορα την βδομαδα.. τα παιδια ηταν μεσα στην λιγδα.. μην πω γι αυτην.. αλλα το μονο που ξερει να κανει ειναι να κατηγορει και να κουτσομπολευει...!!! Ασε.. μεγαλη ιστορια..!!!

κακκια εχω δει μονο απο την συνηφαδα μου καποιες φορες, οχι συνεχεια, και αυτο γιατι μειναμε μαζι εγκυος.. και γενικα βγαζει ζηλεια επειδη μου φτιαχνουν πραγματα..παρολο που και σε αυτην ειχαν φτιαξει στο πρωτο της.. η καθεμια στο κοσμο της.. χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

αχ καλο μου.. κοιτα εγω τετοιο δεν αντιμετωπισα.. αλλα εχω μια ξαδελφη που ειναι στα να πανε.. την κυριακη που πηγαμε στο χωριο αρχισε και μου ελεγε διαφορα.. για την γεννα και ποσο ποναει.. σε σημειο να νοιωθω απο κατω πονο και στην ιδεα.. η κοπελα ειναι τελειος χαζη.. οταν της την ειπα, αρχισε να μου λεει και καλα οτι αυτη εκανε και ενεσεις μετα ομως που γεννησει επειδη εβγαλε κυρσους.. και οταν της ειπα οτι εγω κανω απο την αρχη που εμεινα εγκυος, γυρναει και μου λεει, σιγα πως κανεις ετσι.. δεν ειναι και τιποτα..!!! βλεπεις ειναι τοσοψωναρα.. που νομιζει οτι μονο αυτη εκανε παιδι..αστα να πανε.. !!

και μην σου πω οτι τα παιδια της που το ενα ειναι 2 χρονων και το αλλο 3ων μηνων, ελεγε οτι τα κανει μπανιο μια φορα την βδομαδα.. τα παιδια ηταν μεσα στην λιγδα.. μην πω γι αυτην.. αλλα το μονο που ξερει να κανει ειναι να κατηγορει και να κουτσομπολευει...!!! Ασε.. μεγαλη ιστορια..!!!

κακκια εχω δει μονο απο την συνηφαδα μου καποιες φορες, οχι συνεχεια, και αυτο γιατι μειναμε μαζι εγκυος.. και γενικα βγαζει ζηλεια επειδη μου φτιαχνουν πραγματα..παρολο που και σε αυτην ειχαν φτιαξει στο πρωτο της.. η καθεμια στο κοσμο της.. χα χα χα

Βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη κακια δυστυχως :(:(:(

Δεν θα ηθελα να την κρινω σαν μητερα γιατι η καθε μια κανει οτι θεωρει καλυτερο για το παιδι της κ ετσι πρεπει αλλα εχω φτασει σε σημειο να την θεωρω "επικινδυνη" για τα υπολοιπα παιδακια :roll: οποια θελει της στελνω μηνυμα γιατι το λεω.

Κ δεν μπορω να τα ριξω στις ορμονες γιατι κ ο αντρας μου συμφωνει οτι δεν ειναι λογικα αυτα που κανει κ λεει.

Παλι στεναχωρηθηκα :|

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοπελα μου!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!οντως, απολαμβανουμε, οσο μπορουμε!!!!

Κοριτσια χθες εκνευριστηκα παρα πολυ μετα απο μια συζητηση που ειχα. Ειναι μια κοπελα (δεν αναφερω την σχεση που μας συνδεει για ευνοητους λογους). Για την ιστορια να αναφερω οτι εχει ηδη ενα παιδακι μετα απο μια ιδανικη εγκυμοσυνη χωρις το παραμικρο προβλημα(μακαρι παντα να ειναι ετσι)βεβαια ηταν σε μονιμο αγχος κ εγω παντα προσπαθουσα να την στηριζω ψυχολογικα,να την καθησυχαζω σε καθε ευκαιρια κ καθε τρεις κ λιγο πηγαινα σε αυτην(στην αλλη μερια της πολης!)γιατι δεν εβγαινε απο το σπιτι(απο επιλογη της) κ ηταν μονη ολη μερα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα αιμα κ ημουν σε ακινησια στο κρεβατι κ πολυ φοβο για την τυχη του μωρου μου την ωρα που μιλαμε στο τηλ κ την λεω ποσο αγχωνομαι για το τι θα γινει γυριζει κ μου λεει "α εμενα ωραια μου τα ελεγες να μην ανησυχω τωρα βλεπεις πως ειναι"!εμεινα με το στομα ανοιχτο αλλα ειχα τον πονο μου κ δεν εδωσα συνεχεια. Οι χοντραδες συνεχιστηκαν κ στις επομενες εγκυμοσυνες αλλα δεν εδινα παλι καμια σημασια. Απο τοτε ομως που αυτη η εγκυμοσυνη παει καλα,δοξα το θεο, εχει παραγινει το κακο. Με ενοχλει τοσο πολυ που πιανει στο στομα της το αγεννητο παιδι μου,που απο τωρα με "προειδοποιει" μη τυχον το μωρο μου σπρωξει το δικο της,που θα μου κανει ζημιες στο σπιτι ,που καλη μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει το μωρο χωρις καμια βοηθεια κ καποια που δεν τολμαω καν να αναφερω γιατι θα παθουμε ομαδικο σοκ! Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να διακοψω τις συναστροφες μαζι της, οσο μπορω τις περιοριζω αλλα μετα απο καθε συζητηση εχω μια ψυχολογια χαλια. Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο? Αν ναι Πως το αντιμετωπισατε?

κοριτσακι μου γλυκο, καλησπερα!!!!ενα εχω να σου πω: ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!! κοιτα ειναι συχνο το φαινομενο, πολλοι ανθρωποι να προσπαθουν να μειωσουν τον αλλο, ωστε οιιδιοι να αισθανθουν καλυτερα η ακομα κ ανωτεροι...δυστυχως...κ το χειροτερο ειναι οταν εχει να κανει με τα παιδια...δυστυχως θα το αντιμετωπιζεις πολυ συχνα απο εδω κ περα κ απο ατομα που δεν θα το περιμενεις...ειδικα με τα παιδια η "κακια" αυτων των ανθρωπων ειναι διαχυτη....εχει να κανει με καθαρο κομπλεξ...κ επειδη ενα παιδι αντικατοπτριζει μεσα απο τα γονιδια κ την διαπαιδαγωγηση εμας τους ιδιους, καταλαβαινεις ποσο ευκολο ειναι καποιος να βγαλει ολα του τα απωθημενα σε ενα τετοιο θεμα...μου εχει τυχει κ μενα πολλες φορες δυστυχως....το πως το αντιμετωπιζεις τωρα...η καλυτερη λυση ειναι η διακοπη των σχεσεων με τα εν λογω ατομα, ακομα κ αν αυτα τα θεωρεις "δικα" σου μιας κ θα τα ακους συνεχεια, καθε φορα που θα βρισκεσαι μαζι τους....επειδη ομως αυτο δεν ειναι παντοτε εφικτο, μια αλλη λυση ειναι η αδιαφορια, αλλα δυστυχως κατι τετοιο θελει πολυ "εξασκηση" πανω στο θεμα κ αρα θα σου παρει αρκετο καιρο...βεβαια να ξερεις οτι αυτη θα ειναι η καταληξη μιας κστο τελος θα βερεθεις να τους ακους, αλλα οπως σου ειπα θα παρει καιρο κ μεχρι τοτε θα σκας απο το "κοκο" σου!!!!

μια αλλη λυση ειναι το θρασσος....δηλαδη πες τους καταμουτρα οτι οσα σου λενε ειναι μ@^@$%@! κ να μην ανακατευονται....βεβαια εδω εχουμε ρηξη των σχεσεων που απο τη μια ειναι επιθυμητο αφου δεν αξιζει να εχεις συναναστροφες με τετοια ατομα, αλλα απο την αλλη δεν το θελουμε γιατι δεν μπορουμε να χαλασουμε τις σχεσεις μας με ολους κ να "μεινουμε" μονοι χωρις περυγυρο....

τελος κατα τη γνωμη μου η καλυτερη λυση ειναι το να πουλησεις τρελα!!!! δουλευε τους κανονικοτατα!!!!!πχ "α εμενα ωραια μου τα ελεγες να μην ανησυχω τωρα βλεπεις πως ειναι" απαντας καλε ναι, δεν ειμαστε το ιδιο!!!!εσυ εισαι πολυ φοβιτσιαρα, καπως επρεπε να σε καλμαρω!!!!!με εμενα τι κανουμε ειναι το θεμα που ειμαι νορμαλ!!!!!η ενα αλλο που θα μου κανει ζημιες στο σπιτι απαντας καλα αν ειναι να ερχεστε στο δικο μου σπιτι που δεν εχω τετοια κολληματα!!!! εγω καταννοω οτι ειναι παιδια!!!!

τωρα οσο για το ποσο καλη μανα στο παιζει η αλλη, μην μπεις ποτε στο τριπακι να βαλεις τον εαυτο σου σε διαδικασια συγκρισης....καμια δεν ειναι καλυτερη απο την αλλη κ η καθε μια ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ για το δικο της παιδι...αν σου λεει ποσο καλη μανα ειναι να της λες μπραβο, γραψε κ κανενα βιβλιο να βοηθησεις κ μας τις ασχετες η μα καλα εσενα τις οδηγιες χρησεις σου τις δωσανε μαζι με το παιδι;;;!!!!!

κ φυσικα ολα αυτα που σου λεω τα εχω πει, με παρομοια λογια κ χαμογελαστο υφος, οποτε η αλλη δεν καταλαβαινει αν την επαινεις η την ειρωνευεσαι....μια δυο θα το πιασει το υπονοουμενο κ σε σενα δεν θα ξαναπει λεξη!!!!!!

παντως στην αρχη κ γω εσκαγα παρα πολυ...ελεγα αντι μια πιο παλια να με ενθαρυνει κ να με βοηθησει με κατηγορει κ με κανει να αισθανομαι τοσο ασχημα;;;μετα καταλαβα το λογο που εχει να κανει με το κομπλεξ...

κ τελος μια συμβουλη: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!!! στη λυπη κ τη στεναχωρια ειναι ολοι διπλα σου...στη χαρα ομως ποιοι ειναι πραγματικα;;;;

μην στεναχωριεσαι για κανεναν που δεν αξιζει!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Σπυριδουλα!!! Με εκανες κ γελασα με τις ατακες σου!!

Εχεις δικιο σε ολα. Μονο σε μενα κανω κακο που σκαω για τετοιους ανθρωπους. Απλα ειλικρινα δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση κ το χειροτερο τι θα γινει στην συνεχεια...

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Σπυριδουλα!!! Με εκανες κ γελασα με τις ατακες σου!!

Εχεις δικιο σε ολα. Μονο σε μενα κανω κακο που σκαω για τετοιους ανθρωπους. Απλα ειλικρινα δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση κ το χειροτερο τι θα γινει στην συνεχεια...

καλααααα!!!!!τι εχεις να ακουσεις!!!!!!θα σου πεσουν τα μαλλια!!!!!κ ειδικα απο γυναικες "παλιες" μαμαδες!!!!που κανονικα θα επρεπε να στηριζουν κ να ενθαρυνουν μια "νεα"....τουλαχιστον ετσι πιστευω πως ειναι το σωστο!!!!!

ατακες τρελες!!!!μια καποτε μου ειπε, ενω ηταν ο γιο μου 8 μηνων γιατι δεν φοραω παπουτσια στο παιδι μου;;;;!!!!!με επικριτικο υφος....λες και περπαταγε!!!!ουτε καν μπουσουλουσε τοτε...κ αν δεν ειχα να του παρω;;;ρωτας ετσι κατι τετοιο;;;ε τσντιστηκα κ γω κ της απαντησα οτι ενω εχω 3 ζευγαρια παπουτσια(αληθεια ειχα) δεν μπορει ο μικρος να διαλεξει ποιο του αρεσει περισσοτερο!!!!! δεν εχεις ιδεα πως της ηθρε!!!!κοιτα απο το να σε περνανε για μ@#@%@ που μπορουν να του λενε οτι τους καπνισει, καλυτερα να σε περνανε για τρελη κ να σε αφηνουν στην ησυχια σου!!!!!!!!!!!!!αρα ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

αρα ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!

Αυτο ακριβως θα προσπαθησω!!

Ειναι τοσο λεπτο θεμα τα μωρακια για ολες μας που δεν καταλαβαινω πως καποιες μητερες ξεχνανε οτι τα υπολοιπα παιδακια δεν φυτρωνουν αλλα εχουν κ αυτα μανουλες που τα πονανε. Κ αλλο να σου δωσει συμβουλη σαν "παλια" κ αλλο να υπονοησει οτι δεν κανεις κατι σωστα οπως η "κυρια" που αναφερεις!

Για μενα οτι κ να ακουσω απο ενα μπαινει απο το αλλο βγαινει αλλα οταν επιασε στο στομα της την κορουλα μου,το ιερο μου πλασματακι ηταν σαν μαχαιρια κ για αυτο το πηρα τοσο κατακαρδα!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Αυτο ακριβως θα προσπαθησω!!

Ειναι τοσο λεπτο θεμα τα μωρακια για ολες μας που δεν καταλαβαινω πως καποιες μητερες ξεχνανε οτι τα υπολοιπα παιδακια δεν φυτρωνουν αλλα εχουν κ αυτα μανουλες που τα πονανε. Κ αλλο να σου δωσει συμβουλη σαν "παλια" κ αλλο να υπονοησει οτι δεν κανεις κατι σωστα οπως η "κυρια" που αναφερεις!

Για μενα οτι κ να ακουσω απο ενα μπαινει απο το αλλο βγαινει αλλα οταν επιασε στο στομα της την κορουλα μου,το ιερο μου πλασματακι ηταν σαν μαχαιρια κ για αυτο το πηρα τοσο κατακαρδα!!

αυτο ειναι το κακο....οτι "πιανουν" στο στομα τους τα παιδια των αλλων για να φανουν καλυτεροι η ανωτεροι...κοιτα κ γω δεν ειμαι τελεια....κ γω θα πω κατι επανω στην κουβεντα, που μπορει να ειναι κ τελειως λαθος φυσικα...αλλα παντα τονιζω οτι λεω τη γνωμη μου κ τιποτα αλλο...γιατι δεν θελω να κανω ΚΑΜΙΑ να νιωσει οσο ασχημα εχουν κανει εμενα να αισθανθω....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...