Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Αν μπορείτε, κάντε με add στο φατσοβιβλίο....Είναι στο όνομα του άνδρα μου, αλλά τπ χρησιμοποιώ κυρίως εγώ...

Φιλάκιαααααααααααααα

Στειλε μου ονομαααα.. να σου στειλω και την ομαδααααα...!!!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!ευχομαι μια ομορφη κυριακη!!!!

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε?? Ελπιζω να μην με ξεχασατε.. Ειχα τρεξιμο με τη μετακομιση και δουλεια παραλληλα δεν εχω προλαβει καθολου να μπω ουτε καν να διαβασω τα νεα σας! Τωρα θα διαβασω οσα μπορεσω τουλαχιστον! Μου λειψατε και σας ειχα στο μυαλο μου ομως.. Εγω ολα μια χαρα, πριν μια εβδομαδα μαθαμε οτι ειναι κοριτσακι τελικα, μας παιδεψε!! Παω να σας διαβασω!!!

ελα κοπελα μου, καλως ηρθες κ παλι!!!!ολα καλα με το μωρακι σου!!!!!κοριτσι, ε;;!!!μια χαρα!!!!με τις υπολοιπες δουλειες ξεμπερδεψες ετσι;;!!!!μπραβο!!!!, να απολαυσεις τωρα τις γιορτες με ηρεμια στο νεο σας σπιτι!!!!

καλημερα κοριτσια μυ! πως ειστε?εγω ειμαι 21/03 ...οχι 21/04!!!πηγα σημερα να δω κουνια και καροτσακι! μ αρεσε το trilogy της inglsina ! και ενα πολυμηχανημα για κουνια!εχε αλλαξιερα και χωρο για τα απλυτα της μικρης ..συρταραια και ντουλαπακι..και μια κουνια που κουνιεται αλλα ειναι σαν κρεβατακι κανονικο και η αλλαξιερα γινεται γραφειο!!!!!. κ απο ατω εχει κρεβατι για παιδι ..μονό!παιδια 389 ευρω! τελειο!τελειο!και η μεταφορα κ η συναρμολογηση! τελειο!και το καροτσι πολυ ωραιο!αχ παιδακια θελω να τα παρωωω!και σε πολυ καλη τιμη και με διαφορα δωρα! οποια θελει πληρφορειες περιμενω π.μ.!αυτα τα ωραια τα δικα μου. τα δικα σας?

κοριτσακι μου μια συμβουλη να σου δωσω!!!!!τα απλυτα του μωρου, ποτε μεσα στο δωματιο!!!!ειδικα αν ειναι λερωμενα με τα κακα του!!!!!πιστεψε με δεν εχεις ιδεα πως μυριζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Αχ αληθεια?μυριζουν τοσο?αν εχει λερωθει απο κακα δε θα τα βαλω εκει .. θα τα πλυνω αμεσως ...κανει κ για αποθηκευτικος χωρος!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Ξεχαστηκα!!καλημερα μανοθλιτσες!πως ειστε?εγω ειμαι ακομα στο κρεβατακι μου . Αλλα πειναω . Πρεπει να σηκωθω ..πφφφ ..κανενα νεο σας?εμενα ο αντρας μου δουλευει σημερα . Ρορταστικο ωραριο κ βλακειες .. δεν τον βλεπω κσθολου κ δεν τον χαιρομαι

Αχ αληθεια?μυριζουν τοσο?αν εχει λερωθει απο κακα δε θα τα βαλω εκει .. θα τα πλυνω αμεσως ...κανει κ για αποθηκευτικος χωρος!!

ναι!!!!!μυριζουν πολυ!!!!!οντως, κανε το αποθηκευτικο χωρο καλυτερα!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Ειμαστε καλα βαλεντινα μου!α ωραια που πηγες βολτουλα!πως περασες?υπολοιπες μανουλιτσςς πως περασατε σημερα?εγω εχω φαει καατι δυνατες κλωτσιες ....

Καλημερα ομορφες μανουλες!!! Τι κανετε;;;

Εγω ξυπνια απο τις 6 παρακαλω! Ανοιξα τα ματια μου να βρω το νερακι μου, ενιωσα αναταραξεις στην κοιλια μου, κατι κλωτσιες ,κατι μακροβουτια κ μετα την χαρα που πηρα αντε να με ξαναπαιρνε ο υπνος!!

Ποσο χαιρομαι που εχω κ το fb κ τα λεμε!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!τι μου κανετε;;;!!!!ελα ξυπνηστε να βλεπω κινητικοτητα!!!!!

χριστινακι μου πρωινη πρωινη η μπεμπα σου, ε;;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!τι μου κανετε;;;!!!!ελα ξυπνηστε να βλεπω κινητικοτητα!!!!!

χριστινακι μου πρωινη πρωινη η μπεμπα σου, ε;;;;!!!!!

Ναι το αστερακι μου!! Ας με βαραει να ξερω οτι ειναι καλα κ ας ειναι οποτε θελει!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!! Πως ειστε σημερα? Εγω εκανα τις δουλιτσες μου,μαγειρεψα και τωρα καθομαι λιγο μεχρι να παω στη δουλεια! Sspyr μου χαλαρωσα με τις ετοιμασιες του σπιτιου!τωρα μολις σταματησω τη δουλεια θα φτιαξουμε και το δωματιο της μικρουλας και θα ειμαστε ετοιμοι! Ειστε ολες καλα??οι κοιλιτσες??

WBCAp3.png

Ηρθε κσι η μεσημεριανηηη!τι κανετε?εγω τρωω κλωτσιες κ μου σρεσει πολυ!σημερα ειπα ν κατδω παραπανω στο κρεβατι ομως εχω πολλες δουλεις να κανω . Αυριο ερχεται η μαμα μου απο το χωριο και θα μεινει σε μενα οποτε λεω ν φτιαξω το σπιτι να μην το εχουμε μαζι να το κανουμε ..και να τυλιξω τα δωρα να τα βαλω κατω απο το δεντρο!

κοριτσια εγω δεν εχω fb . να μπαινετε και εδω να τα λεμε... μη με ξεχνατε κι εμενα!

Εχεις παολυτο δικιο Κοριτσακι.. Να σου πω.. μηπως να κανεις και εσυ ενα fb...???? αντεε.. δεν χρειαζετε να βαλεις φωτο η τα στοιχεια σου..!!! αντεεε....

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...