Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοπελα μου!!!!ειχα χαθει την προηγουμενη βδομαδα για διαφορους λογους (ιωσεις, πολυ δουλεια, φιλοξενουμενοι!!!)....τωρα ειμαι εδω κ σας ζαλιζω!!!!!

πας κανονικα για δουλεια, ετσι;;!!!!!ως ποτε;;;!!!!

κανονικα μεχρι φλεβαρη

αλλα λεω να παρω μια 15αρα μετα τις γιορτες

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντινα με το καλο!!!

Εσκασα απο τα γελια με το kolos hrthes!!!!

χαχαχαχα!!!!!

Ελενιτσα τι επαθε το pc σου;;;

Τζοαννακι καλα ψωνια!!!!

κολλαει μερικες φορες θελει format μαλλον

Yupqp2.png

να ρωτησω μηπως ξερει καμια

που θα βρω σχεδιακια για να κεντησω 2 πανες που θελω?

Σε μαγαζια που πουλανε κλωστες και μαλλινα κουβαρια για πλεξιμο...

Τουλαχιστον εγω απο εκει θα βρω....

Εκτος και αν ψαξεις στο ιντερνετ διαφορα σχεδια και τα εκτυπωσεις!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Σε μαγαζια που πουλανε κλωστες και μαλλινα κουβαρια για πλεξιμο...

Τουλαχιστον εγω απο εκει θα βρω....

Εκτος και αν ψαξεις στο ιντερνετ διαφορα σχεδια και τα εκτυπωσεις!

θα ψαξω στο ιντερνετ πρωτα

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο τα πραγματακια σας!!!

Στα ειπα κι εχθες απο κοντα να σου τα πω και ιντερνετικα!!!!:D:D:D:D:D

Καλημερααα Καλημερααααα Μαρακι μου.. ναιιι και ιντερνετικααα...χα χα χα!!!!

Καλημερα Σπυριδουλα μου...

Εχθες δεν την ειχα νοιωσει καθολου...

Η Γεωργια με πηρε τηλ να μου πει οτι ηταν στο νοσοκομειο για να δειξει την β επιπεδου και πηγα κι εγω απο εκει να την δω...

Οποτε να ειναι καλα η Τζωρτζια ειπε στον γιατρο να μου κανει υπερηχο και τελικα εκανα....Η μικρη μια χαρα ηταν....Αραχτη!!!!

Αλλα επειδη δεν εβλεπα καλα στην οθονη η Γεωργια την ειδε καλυτερα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα δεν το συζηταμε.. η Μπουμπου της Μαριας ειναι ολα τα λεφτα... εκανε πολλα ναζια.. Αρχοντισσα η Κιουρια λες και ηταν αραχτη στην παραλια... χα χα.. ο Φραπες της ελειπε...!!!! χα χα χα

μπραβο μπραβο, ειδες που αγχονωσουν χωρις λογο!!!!!αα ρε τζωρτζια σε παραδεχομαι!!!!τσαουσα!!!!

ε αν δεν βοηθησουμε... τι να το κανουμε.. αχχχ και εγω τις ελεγα οτι αδικα οτι αγχωνοταν η Μαρια μας.. αλλα εχω και καλο γιατρο.. ο οποιος τα εξηγουσε ολα.. και ειχε γεννα εκεινη την στιγμη..!!!

αφου μολις βγηκαμε, ετρεξε στα χειρουργεια ο Ταλαιπωρος..!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!τα μωρακια;;!!!!

τζωρτζια μου καλως να ερθουν τα πραγματακια σας!!!!

μαρακι μου κρητικο καλημερα!!!! πω εισαι σημερα;;;!!!!το ενιωσες το μωρακι;;;!!!!πιστευω ναι!!!!για να μην αγχωνεσαι τζαμπα!!!!!τα ειπατε με το τζωρτζινακι μας απο κοντα,ε;;;!!!!!σας ζηλευωωωωωωωωω!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;!!!!!

κανενα νεο απο το λινακι βρε κοριτσια;;;

Καλημερουδια Σπυριδουλα μου... ναι ναι.. να ερθουν με το καλο.. !!! αν και θα τα παρω απο το μαγαζι πρωτα ο θεος μολις μποω στον μηνα μου...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλα δεν το συζηταμε.. η Μπουμπου της Μαριας ειναι ολα τα λεφτα... εκανε πολλα ναζια.. Αρχοντισσα η Κιουρια λες και ηταν αραχτη στην παραλια... χα χα.. ο Φραπες της ελειπε...!!!! χα χα χα

ε αν δεν βοηθησουμε... τι να το κανουμε.. αχχχ και εγω τις ελεγα οτι αδικα οτι αγχωνοταν η Μαρια μας.. αλλα εχω και καλο γιατρο.. ο οποιος τα εξηγουσε ολα.. και ειχε γεννα εκεινη την στιγμη..!!!

Καλημερουδια Σπυριδουλα μου... ναι ναι.. να ερθουν με το καλο.. !!! αν και θα τα παρω απο το μαγαζι πρωτα ο θεος μολις μποω στον μηνα μου...!!!

Πραγματικα ταλαιπωρος....

Μολις βγηκαμε απο τον υπερηχο εξαφανιστηκε....

Νεφτι του εβαλαν....

Εμ ειχε και η αλλη τελεια διαστολη,κοντευε να το κανει στον διαδρομο το μωρο!!!!

Γεωργια σημερα δινει ρεσιταλ η πασχαλιτσα...

Επρεπε να με κοψοχολιασει εχθες καταλαβες;;

Βεβαια της "μιλησε" και ο μπαμπας της εχθες το βραδυ...

Αμεε.......Της ειπε να συνεχισει να ειναι γαιδουρα και να μην ακουει την μανα της....Απο τωρα ξεκινησε τα παραστρατηματα...

Του ειπα θα παρω το παιδι και θα φυγω!!!!

Αλλα με προλαβε ο υπνος!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Νεφτι του εβαλαν....

Εμ ειχε και η αλλη τελεια διαστολη,κοντευε να το κανει στον διαδρομο το μωρο!!!!

Αμεε.......Της ειπε να συνεχισει να ειναι γαιδουρα και να μην ακουει την μανα της....Απο τωρα ξεκινησε τα παραστρατηματα...

χα χα χα... Ασε και εμενα κατι τετοια της λεει ο Πασσας μου.. αλλα αυτη δεν τον ακουει.. !! δεν του δινει καμμια σημασια... χα χα χα.. αλλα μολις με αγκαλιασει.. τοτε ξεκιναει τα χτυπηματα.. μου φαινετε οτι θα τσακωνονται για το ποιος θα με εχει.. χα χα χα.. !!!

εγω του λεω.. οτι θα παρω την κοιλια μου και θα φυγω.. χα χα χα χα....!!!!!!!

ασε.. ειναι Φοβερος γιατρος Μαρια μου.. τον ειδες κιολας.. Εχει πολυ θεληση για δουλεια.. και τον χαιρομαι παρα πολυ... μακαρι να ηταν ολοι ετσι.. και παντα να με εξηπηρετησει.. Την Δευτερα τελεια θα κατεβω για Καρδιογραφημα που μου ειπε να κανω.. !! Ωστοσο.. η χαζη δεν ειχα σκεφτει,να ελεγα στην νοσηλευτρια να εμπαινες μεσα οταν βλεπαμε την δικια μου.. αν και εμεις πλεον βλεπουμε μεμονομενα τα ποδαρακια της χερακια της...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κανονικα μεχρι φλεβαρη

αλλα λεω να παρω μια 15αρα μετα τις γιορτες

να παρεις να περεις, αφου τις δικαιουσαι, γιατι να ταλαιπωρησαι;;;!!!!

μπραβο καλα εκανες!!!!να μην αγχωνεται κ η δολια μανα!!!!!να τα παρεις κ να στολισεις το δωματιακι της κουκλας σου!!!

Νεφτι του εβαλαν....

ατιμη υπνηλια!!!!ουτε μια υποσχεση της προκοπης, δεν μας αφηνει να τηρησουμε!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

χα χα χα... Ασε και εμενα κατι τετοια της λεει ο Πασσας μου.. αλλα αυτη δεν τον ακουει.. !! δεν του δινει καμμια σημασια... χα χα χα.. αλλα μολις με αγκαλιασει.. τοτε ξεκιναει τα χτυπηματα.. μου φαινετε οτι θα τσακωνονται για το ποιος θα με εχει.. χα χα χα.. !!!

εγω του λεω.. οτι θα παρω την κοιλια μου και θα φυγω.. χα χα χα χα....!!!!!!!

ασε.. ειναι Φοβερος γιατρος Μαρια μου.. τον ειδες κιολας.. Εχει πολυ θεληση για δουλεια.. και τον χαιρομαι παρα πολυ... μακαρι να ηταν ολοι ετσι.. και παντα να με εξηπηρετησει.. Την Δευτερα τελεια θα κατεβω για Καρδιογραφημα που μου ειπε να κανω.. !! Ωστοσο.. η χαζη δεν ειχα σκεφτει,να ελεγα στην νοσηλευτρια να εμπαινες μεσα οταν βλεπαμε την δικια μου.. αν και εμεις πλεον βλεπουμε μεμονομενα τα ποδαρακια της χερακια της...!!!

Αμα παρουμε τις κοιλιες μας και την κανουμε θα δουνε μετα τι εστι βερυκοκο!!!

Σου το ειπα και εχθες...

Η ηρεμια του και μονο αρκει...Δεν βαριεται και εχει θεληση για δουλεια γιατι τωρα ξεκιναει, ειναι φυσιολογικο....

Οσο για την νοσηλευτρια την ρωτησα και μου ειπε οτι σε εξεταζε...Ε δεν επεκταθηκα κι εγω...

Ε ειναι φυσιολογικο πλεον να την βλεπεις σαν παζλ!!!

Λιγο χερι λιγο μπουτι λιγο κωλο....Και μετα κατσε να την φανταστεις ολοκληρη!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Αμα παρουμε τις κοιλιες μας και την κανουμε θα δουνε μετα τι εστι βερυκοκο!!!

Σου το ειπα και εχθες...

Η ηρεμια του και μονο αρκει...Δεν βαριεται και εχει θεληση για δουλεια γιατι τωρα ξεκιναει, ειναι φυσιολογικο....

Οσο για την νοσηλευτρια την ρωτησα και μου ειπε οτι σε εξεταζε...Ε δεν επεκταθηκα κι εγω...

Ε ειναι φυσιολογικο πλεον να την βλεπεις σαν παζλ!!!

Λιγο χερι λιγο μπουτι λιγο κωλο....Και μετα κατσε να την φανταστεις ολοκληρη!!!!

ετσι.. οπως ακριβως το λες.. παζλ.. !! χαα χα χα...

Φιλεναδα Δευτερα αν θες κατεβα να πιουμε κανενα καφεδακι.. θα παω και απο τον Ωρυλα...τον Κουταλα.. θα ειναι εκει...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

ετσι.. οπως ακριβως το λες.. παζλ.. !! χαα χα χα...

Φιλεναδα Δευτερα αν θες κατεβα να πιουμε κανενα καφεδακι.. θα παω και απο τον Ωρυλα...τον Κουταλα.. θα ειναι εκει...!!!

Για Δευτερα δεν ξερω...

Ισως κατεβω...Αλλα δεν ειναι σιγουρο...

Θα μιλησουμε παντως....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλε δεν ντεπεστε να κανονιζετε καφε μεταξυ σας;;;!!!!!ζηλευουμε λεμε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γεωργια θα μας δειρουν...

Ας τα πουμε μεσω fb!!!

Αληθεια κοριτσια εχετε fb?

Αν ναι θελετε να γινουμε φιλες;;;;:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...