Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κοριτσια μου γυρισα! δε μπορεσα να κοιμηθω και πολυ...γυρισε κ ο αντρας μου απο τη δουλεια και με βρηκε να κοιμαμαι..η μικρη μου ακομα χορευει ασταματητα..μα τι εχει παθει σημερα..!απολαυση εινια!πως ειστε φαγατε μεσημεριανο?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα ΜανουλεςΟμορφες και γλυκες.. πως εισαστε σημεραααα...???

Εμεις εχτες πηγαμε στο νοσοκομειο, να δωσω την β επιπεδου, μιας και εκει θα γεννησουμε.. Και επισης πηγαμε και κλεισαμε το καροτσι με την κουνια και το στρωματακι.. !!!

καλα ειναι υπεροχα.. Τα κλεισαμε στο Prenatal.. ειναι πακετο και ειχε φοβερη τιμη... και πολυ καλη ποιοτητα.. τα ειδαμε ολα παο κοντα..

αχχχ κοριτσακια μου... ειμαι χαρουμενη......!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερααα ΜανουλεςΟμορφες και γλυκες.. πως εισαστε σημεραααα...???

Εμεις εχτες πηγαμε στο νοσοκομειο, να δωσω την β επιπεδου, μιας και εκει θα γεννησουμε.. Και επισης πηγαμε και κλεισαμε το καροτσι με την κουνια και το στρωματακι.. !!!

καλα ειναι υπεροχα.. Τα κλεισαμε στο Prenatal.. ειναι πακετο και ειχε φοβερη τιμη... και πολυ καλη ποιοτητα.. τα ειδαμε ολα παο κοντα..

αχχχ κοριτσακια μου... ειμαι χαρουμενη......!!!!

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο τα πραγματακια σας!!!

Στα ειπα κι εχθες απο κοντα να σου τα πω και ιντερνετικα!!!!:D:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!τα μωρακια;;!!!!

τζωρτζια μου καλως να ερθουν τα πραγματακια σας!!!!

μαρακι μου κρητικο καλημερα!!!! πω εισαι σημερα;;;!!!!το ενιωσες το μωρακι;;;!!!!πιστευω ναι!!!!για να μην αγχωνεσαι τζαμπα!!!!!τα ειπατε με το τζωρτζινακι μας απο κοντα,ε;;;!!!!!σας ζηλευωωωωωωωωω!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;!!!!!

κανενα νεο απο το λινακι βρε κοριτσια;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!τα μωρακια;;!!!!

τζωρτζια μου καλως να ερθουν τα πραγματακια σας!!!!

μαρακι μου κρητικο καλημερα!!!! πω εισαι σημερα;;;!!!!το ενιωσες το μωρακι;;;!!!!πιστευω ναι!!!!για να μην αγχωνεσαι τζαμπα!!!!!τα ειπατε με το τζωρτζινακι μας απο κοντα,ε;;;!!!!!σας ζηλευωωωωωωωωω!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;!!!!!

κανενα νεο απο το λινακι βρε κοριτσια;;;

Καλημερα Σπυριδουλα μου...

Εχθες δεν την ειχα νοιωσει καθολου...

Η Γεωργια με πηρε τηλ να μου πει οτι ηταν στο νοσοκομειο για να δειξει την β επιπεδου και πηγα κι εγω απο εκει να την δω...

Οποτε να ειναι καλα η Τζωρτζια ειπε στον γιατρο να μου κανει υπερηχο και τελικα εκανα....Η μικρη μια χαρα ηταν....Αραχτη!!!!

Αλλα επειδη δεν εβλεπα καλα στην οθονη η Γεωργια την ειδε καλυτερα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα Σπυριδουλα μου...

Εχθες δεν την ειχα νοιωσει καθολου...

Η Γεωργια με πηρε τηλ να μου πει οτι ηταν στο νοσοκομειο για να δειξει την β επιπεδου και πηγα κι εγω απο εκει να την δω...

Οποτε να ειναι καλα η Τζωρτζια ειπε στον γιατρο να μου κανει υπερηχο και τελικα εκανα....Η μικρη μια χαρα ηταν....Αραχτη!!!!

Αλλα επειδη δεν εβλεπα καλα στην οθονη η Γεωργια την ειδε καλυτερα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο μπραβο, ειδες που αγχονωσουν χωρις λογο!!!!!αα ρε τζωρτζια σε παραδεχομαι!!!!τσαουσα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!!!πως ειστε?εγω εδω και 2 μερες σκαω . Θελω να τα πεταξω ολα και να κυκλοφορω τσιτσιδη .ειμαι στα μαγαζια για ψωνια με τη κολλητη μου τωρα . Και γραφω απο το κινητο . Ειστε ολες καλα μανουλιτσες?αντε ρε κοριτσια να ερθουν τα μουτρακια μας !φιλιααααα

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλημερα κοριτσια.να μπω κι εγω στη λιστα του μαρτιου του '14?ειμαι 26 εβδομαδων και περιμενω κοριτσακι!

πειτε μου κι εσεις...πως πατε απο πονους...συσπασεις...πρηξιμο..σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησετε..

α! ξεχασα! με λενε ιωαννα και ειμαι 24 σχεδον.

Kopela moy kolos irthes....sorry poy grafo greeklish alla den einai diko moy to ergalio Kai den xero pos allazei..... Kalimera koritsakia moy,eimai xameni,xaxaxa alla imaste kala... To Moro einai 1200 tora Kai mia xara .... Ego exo paraggeilei to krebati koynia me allaksiera pou ginete meta kanoniko krebati Kai grafio...einai polu boliko.apo to cotton club polu ikonomika.Kai karotsi exo paraggeilei.chiko oli thn seira,port babe, kalathouna,podosako,kalokairino ,tsanta,omprela,ap ola..ravo sentonakia Kai pleko koyvertakia... Ayta...tin alli paraskevi pantrevomai me politiko.ayta ta nea moy, edo sto iraklio poly krio edo Kai tris meres.....filakia se oles....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!πως ειστε?εγω εδω και 2 μερες σκαω . Θελω να τα πεταξω ολα και να κυκλοφορω τσιτσιδη .ειμαι στα μαγαζια για ψωνια με τη κολλητη μου τωρα . Και γραφω απο το κινητο . Ειστε ολες καλα μανουλιτσες?αντε ρε κοριτσια να ερθουν τα μουτρακια μας !φιλιααααα

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι;;;!!!να σε ρωτησω, το πωτο μωρακι σου ειναι, ετσι;;;!!!!!αν με το καλο κ παλι!!!!

Kopela moy kolos irthes....sorry poy grafo greeklish alla den einai diko moy to ergalio Kai den xero pos allazei..... Kalimera koritsakia moy,eimai xameni,xaxaxa alla imaste kala... To Moro einai 1200 tora Kai mia xara .... Ego exo paraggeilei to krebati koynia me allaksiera pou ginete meta kanoniko krebati Kai grafio...einai polu boliko.apo to cotton club polu ikonomika.Kai karotsi exo paraggeilei.chiko oli thn seira,port babe, kalathouna,podosako,kalokairino ,tsanta,omprela,ap ola..ravo sentonakia Kai pleko koyvertakia... Ayta...tin alli paraskevi pantrevomai me politiko.ayta ta nea moy, edo sto iraklio poly krio edo Kai tris meres.....filakia se oles....

καλημερα κουκλα μου!!!!πως εισαι εσυ;;;!!!!το αντρακι σου;;;!!!!!καλοριζικα τα πραγματακια σας!!!!πανρευεσαι;;;!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!

καλημερα κοριτσια εδω κ μια ωρα προσπαθουσα ν ανοιξω τον η/υ

τα νευρα τσαταλια:mad:

ειστε ολες καλα?

καλημερα κουκλα μου!!!πως εισαι σημερα;;!!!!πηγες για δουλεια;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι;;;!!!να σε ρωτησω, το πωτο μωρακι σου ειναι, ετσι;;;!!!!!αν με το καλο κ παλι!!!!

καλημερα κουκλα μου!!!!πως εισαι εσυ;;;!!!!το αντρακι σου;;;!!!!!καλοριζικα τα πραγματακια σας!!!!πανρευεσαι;;;!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!

καλημερα κουκλα μου!!!πως εισαι σημερα;;!!!!πηγες για δουλεια;;;!!!!!

τι κανεις? που χαθηκες? οχι απογευμα ειμαι

Yupqp2.png

αχ valentina μ εκανες κ γελασα kolos irthes:)

Yupqp2.png

τι κανεις? που χαθηκες? οχι απογευμα ειμαι

καλημερα κοπελα μου!!!!ειχα χαθει την προηγουμενη βδομαδα για διαφορους λογους (ιωσεις, πολυ δουλεια, φιλοξενουμενοι!!!)....τωρα ειμαι εδω κ σας ζαλιζω!!!!!

πας κανονικα για δουλεια, ετσι;;!!!!!ως ποτε;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...