Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

μα καλα σπυρισουλα μου το συζητας?και φυσικα οικονομικα...! θα παω αυριο για χριστουγενναιτικα ψωνια και θα περασω απ τα τζαμπο να παρω κορμακια...αλλα να παρω τι νουμερο? 00? η απο 3 μηνων?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα καλα σπυρισουλα μου το συζητας?και φυσικα οικονομικα...! θα παω αυριο για χριστουγενναιτικα ψωνια και θα περασω απ τα τζαμπο να παρω κορμακια...αλλα να παρω τι νουμερο? 00? η απο 3 μηνων?

εγω θα παρω λιγα 0-3 κ τα περισσοτερα 3-6

αυτο κανω δε με νοιαζει

Yupqp2.png

παω να ξαπλωσω λιγο ακομα..εχει και κρυο.παμε να χουχουλιασουμε με τη μπεμπα μου! τα λεμε σε λιγοο ..φιλιαααααααααα

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!! Και αν δεν κάνω λάθος ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Είσαι τέλεια και έχεις χίλια δίκια!!! Κι εγώ έτσι σκέφτομαι και προσπαθώ να μην με παρασύρουν μάνα, φίλες κ συγγενείς... γιατί ξέρες και καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα απο εμένα λόγω πείρας, ...''Μα είναι το πρώτο σου, να πάρεις τα καλύτερα..., όχι απο το jumbo, όχι απο δεύτερο χέρι κούνια κλπ... Με έχουν ταράξει και κυρίως με μπερδεύουν, κυρίως γιατί τα οικονομικά μου είναι άθλια οπότε ότι και να πάρω θα το πάρω μεν με πολύ αγάπη αλλά και με πολύ οικονομικό ζόρι...

Ήσουν πολύ ξεκάθαρη και σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου!!!

κοριτσι μου καλημερα!!!!σορυ τωρα ειδα το μνμ σου!!!σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!με το καλο το μωρακι σου!!!οσο για τα πραγματα απο δευτερο χερι θα σου πω κατι κ θα σας στειλω ολες!!!!στο γιο μου την κουνια θα μου την εκαναν δωρο τα πεθερικα μου!!!!οταν ειδα τις τιμες (κ επειδη δεν ηξερα τι παιζει!!!!) μου ηρθε ταμπλας!!!κ τι εκανα;;;!!!!εβαλα το μπαμπα μου κ μου ετριψε-εβαψε-εφτειαξε τελοσπαντων τη δικη μου κουνια!!!!!πηρα ενα καλο στρωμα κ η κουνια ηταν ετοιμη!!!!!ολοι με κοροϊδευουν ακομα γιάυτη μου την επιλογη, αλλα πιστεψε με δεν την μετανιωσα ουτε λεπτο!!!!!μου αρεσει που ο γιος μου κοιμοταν στην κουνια που μεγαλωσε η μαμα του κ η θεια του!!!!!συναισθηματικο δεσιμο καταλαβες....κ εβαλα τα πεθερικα μου να χαλασουν το ποσο που ειχαν διαθεσιμο για το παιδι σε αλλα, πιο χρησιμα πραγματα!!!!μεχρι κ τσιγκουνα με ειπαν, κ οτι τα λυπαμαι για το παιδι μου,αλλα δε με νοιαζει!!!!!εγω ξερω πως δεν ειναι ετσι!!!!μπορει να εγινα υπερβολικη, αλλα δυστυχως δεν ειναι εποχες για περιττα...κ μετα να μην εχω να του παρω πανες....(λεμε τωρα, παλι υπερβολικη γινομαι!!!!)

καλα ε ντροπη μας!!!

Ειναι του Αγιου Σπυριδων σημερα!!!

Σπυρδουλα χρονια πολλα κοριτσι μου με το καλο να ερθει στον κοσμο το μπεμπακι σου...

Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!!

να'σαι καλα κοριτσι μου!!!!κ συ οτι επιθυμεις!!!!κ να μην μου αγχωνεσαι κ ταλαιπωρησαι κ συ κ το μωρακι σου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δε σας ειπα χτες

πηγα στη δουλεια μια ωρα αργοτερα

με σοβαρο υφος

με ρωταει η υπευθυνη τι εγινε?

της λεω μεγαλωνει το μωρο μεγαλωνουν οι συσπασεις

και μου πε ξεκουραση

και τι μου λεει η γαιδουρα.... γιατι εδω σε ζεβουμε?

ελεος.....γυναικα σου λεει ο αλλος μετα...πιο ευαισθητες σε τετοια θεματα....αγγουρια.....

εγω παντα επαιρνα ενα νουμερο μεγαλυτερο απο την ηλικια του...γιατι στο γιο μου τα ειχαμε παρει ολα 00 κ μονο 2-3 κορμακια για 3 μηνων κ οταν γεννηθηκε, στο μαιευτηριο δεν ειχαμε τι να του βαλουμε!!!!!κ το τυλιξαμε με την κουβερτα του κ ετρεχε ο αντρας μου 12τα μεσανυχτα στο σπιτι να φερει μεγαλυτερα ρουχα!!!!!κ την επομενη μερα πηγε για ψωνια γιατι ολα τα 00 ηταν αχρηστα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ελεος.....γυναικα σου λεει ο αλλος μετα...πιο ευαισθητες σε τετοια θεματα....αγγουρια.....

εγω παντα επαιρνα ενα νουμερο μεγαλυτερο απο την ηλικια του...γιατι στο γιο μου τα ειχαμε παρει ολα 00 κ μονο 2-3 κορμακια για 3 μηνων κ οταν γεννηθηκε, στο μαιευτηριο δεν ειχαμε τι να του βαλουμε!!!!!κ το τυλιξαμε με την κουβερτα του κ ετρεχε ο αντρας μου 12τα μεσανυχτα στο σπιτι να φερει μεγαλυτερα ρουχα!!!!!κ την επομενη μερα πηγε για ψωνια γιατι ολα τα 00 ηταν αχρηστα!!!!

δεν πειραζει σπυριδουλα ετσι καταλαβαινεις τι ρολο βαραει ο καθενας

Yupqp2.png

δεν πειραζει σπυριδουλα ετσι καταλαβαινεις τι ρολο βαραει ο καθενας

συμφωνοι, αλλα ειναι επισης κ η περιοδος που χρειαζεσαι ηρεμια κ κατανοηση....κ οχι να λεει ο καθε κομπλεξικος το μακρυ κ το κοντο του....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα να ευχηθω στην αγορομανα μας την Σπυριδουλα! Να εισαι παντα καλα κ ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!

Σας διαβαζω αλλα δεν γραφω συχνα. Εχουμε κανενα νεο απο το λινακι η μου ξεφυγε??

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκιές μου!

Τι μου κάνετε? Εδώ πολύ κρύο!

Είχα καιρό να σας γράψω αλλά πάντα διαβάζω νέα σας....

Να ευχηθώ και εγώ στην αγαπημένη και γλυκιά μου Σπυριδούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ:D:D:D:D:D:D. Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και με το καλό να υποδεχθείς το γιόκα σου......

Διαβάζω για ψώνια και χαίρομαι...απλώς πρωτομανούλες μην παρασύρεστε, κυρίως σε ρούχα και είδη προικός. Θα σας φέρουν τόσα πολλά για το πρώτο σας παιδάκι.....εγώ άλλαζα και είχα μέχρι να γίνει 3 ετών......Χρειάζεστε πολλά βαμβακερά πανάκια και το Jumbo έχει φοβερά, αλλά ρούχα και φορμάκια μην πάρετε πολλά.....τα μικρά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα.....πολλά εγώ τα έδωσα με την ετικέτα, αφόρετα.......

Επίσης με πολλή αγάπη σας λέω να μην αγχώνεστε και να μην τρομάζετε γιατί τα μικρά σας καταλαβαίνουν....Mama είσαι πολυ μικρή εβδομάδα για να ακούς το νυνάκι σου συνεχώς....εγώ στο γιο μου τον άκουσα μια φορά 18 εβδομάδων και μετά 21 εβδομάδων.....στην πρώτη εγκυμοσύνη αργούν.........ζήστε τώρα αυτή την περίοδο και κυρίως όσες δεν έχουν σοβαρά προβλήματα, γιατί ειναι μοναδική..........και χαρείτε το........

Όσο για μένα παρουσιάστηκαν πάλι κάποια θέματα αλλά θα τα ξεπεράσουμε.........

Σας φιλώ γλυκά και να προσέχετε τις κοιλίτσες σας.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

DMS2310 Kεγω για μεταχειρησμενα ψαωχνω και εχω βρει αλλα οι αλλοι μου λενε οχι μεταχειρησμενα κτλ..αλλα γιατι οχι?γιατι πρπει να δωσω μια περιουσια για ολα αυτα αφου σε λιγο θα της ειναι και παλι μικρα?και επισης εχω διαλεξει κουνια ασπρη και καροτσι μπεζ για να τα εχει και το επομενο μωρακι μου ..γιατι αν ειναι αγορακι ..θα κοιμαται σε ροζ κουνια?η θεια μου χθες μου λεει οχι jumbo οχι h&m ρουχα ..σιγα ..γιατι τι εχουν?θα τα πλυνω και θα της τα βαλω ..να δωσω ενα καρο χρηματα για κατι που θα το βαλει 5 φορες και αν ...καθε μερα αλλαζουν τα μικρα και μεγαλωνουν..δεν χρειαζεται υπερβολες...

Βρε ζητω τα μεταχειρισμενα! Προτιμω να μου μεινουν τα χρηματα κ να παρω στο μωρο μου παιχνιδια ή οτιδηποτε αλλο!

Ολα τα πρωτα τους, οταν ειναι μεταχειρισμενα δεν ειναι ποτε πανω απο 6 μηνο και το μωρακι δεν ειναι κ σε θεση να κανει καποια ζημια οποτε ειναι ολοκαινουργια.

Το μονο που δεν πρεπει ΠΟΤΕ να παρουμε μεταχειρισμενο,ειναι τα πρωτα του παπουτσακια για λογους ανατομικους, γιατι το αλλο παιδακι μπορει να πατουσε αλλιως κλπ κλπ. Ολα τα υπολοιπα ειναι πεταμενα λεφτα σε εταιρειες που εκμεταλλευονται την κατασταση μιας κ σου λεει "ε, τι δε θα παρεις κουνια ή καροτσι?"

Γι'αυτο και σε αυτα τα ειδη δεν κανουν ΠΟΤΕ εκπτωσεις οταν ειναι η σεζον!:evil:

ουτως η αλλως θα ξεπεταχτουν μεσ το καλοκαιρι

Ειναι απλα τρομακτικο το ποσο μεγαλωνουν τους καλοκαιρινους μηνες!

Η δικη μου αλλαξε 2 νουμερα στο παπουτσι της!!!:eek:

Του τζαμπο οι φορμες γενικα ειναι μικρες...

υπολογιστε οτι και τα ρουχαλακια 0-3 ειναι και για προωρα μωρακια οποτε εγω ειχα παρει ολα απο την αρχη 3-6, μονο τον πρωτο μηνα της ηταν λιιιιγο μεγαλουτσικα αλλα για ενα μωρο που ολο κοιμαται κ δεν κινειται δε τοενοχλει σε κατι, οποτε τα φορουσε μετα μεχρι κ 4 μηνων!

Και απο πανες, μην παρετε πολλες απο το 1 νουμερο, συντομα θα μπαινουν στο 2!

Το μονο "κακο" με το τζαμπο ειναι οτι σε καποια μου εφευγαν οι σουστες και αχρηστευονταν....:?

Α! Και οσο ομορφα και χαριτωμενα αν σας φανουν, για κανενα λογο μη παρετε φορμακια να ανοιγοκλεινουν στην πλατη!

θα βασανιστειτε!!!!!!:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Σπυριδουλα μου χρονια σου πολλα και καλα με υγεια κοπελα μου!!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ με το καλο το ομορφακι σου!!!!

Αφηρημενη πολυ σημερα, εχω χασει τα αβγα κ τα πασχαλια με ενα γεγονος που ειχαμε....

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημέρα γλυκιές μου!

Να ευχηθώ και εγώ στην αγαπημένη και γλυκιά μου Σπυριδούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ:D:D:D:D:D:D. Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και με το καλό να υποδεχθείς το γιόκα σου......

Διαβάζω για ψώνια και χαίρομαι...απλώς πρωτομανούλες μην παρασύρεστε, κυρίως σε ρούχα και είδη προικός. Θα σας φέρουν τόσα πολλά για το πρώτο σας παιδάκι.....εγώ άλλαζα και είχα μέχρι να γίνει 3 ετών......Χρειάζεστε πολλά βαμβακερά πανάκια και το Jumbo έχει φοβερά, αλλά ρούχα και φορμάκια μην πάρετε πολλά.....τα μικρά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα.....πολλά εγώ τα έδωσα με την ετικέτα, αφόρετα.......

Επίσης με πολλή αγάπη σας λέω να μην αγχώνεστε και να μην τρομάζετε γιατί τα μικρά σας καταλαβαίνουν....Mama είσαι πολυ μικρή εβδομάδα για να ακούς το νυνάκι σου συνεχώς....εγώ στο γιο μου τον άκουσα μια φορά 18 εβδομάδων και μετά 21 εβδομάδων.....στην πρώτη εγκυμοσύνη αργούν.........ζήστε τώρα αυτή την περίοδο και κυρίως όσες δεν έχουν σοβαρά προβλήματα, γιατί ειναι μοναδική..........και χαρείτε το........

Γεια σου Σταυρουλίτσα μας!!!

Πως πήγε η εξέτασή σου (αμνιο)? Εύχομαι όλα να πήγαν καλά και τα θέματα που λες να μην είναι τίποτα σοβαρό και να τα ξεπεράσετε!!!!!!!

Εγώ τελικά δεν την έκανα.

Πολλά φιλιά και με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο μωράκι σου!!!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Καλημερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα να ευχηθω στην αγορομανα μας την Σπυριδουλα! Να εισαι παντα καλα κ ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!

Σας διαβαζω αλλα δεν γραφω συχνα. Εχουμε κανενα νεο απο το λινακι η μου ξεφυγε??

κοριτσακι μου γλυκο σ'ευχαριστω πολυ!!!!κ εσυ με το καλο να υποδεχθεις την πριγκηπισσα σου!!!!!πως εισαι;;;!!!!ανησυχησα, ειχαμε καιρο να μαθουμε νεα σου!!!!!ελπιζω να εισαι καλα!!!!

Καλημέρα γλυκιές μου!

κοριτσακι μου γλυκο σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!με το καλο κ συ το παιδακι σου!!!!τι θεματα εχεις;;!!!!!φυσικα κ θα τα ξεπερασετε!!!!ειπαμε τα μωρακια ειναι νικητες!!!!!

Σπυριδουλα μου χρονια σου πολλα και καλα με υγεια κοπελα μου!!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ με το καλο το ομορφακι σου!!!!

Αφηρημενη πολυ σημερα, εχω χασει τα αβγα κ τα πασχαλια με ενα γεγονος που ειχαμε....

κουκλα μου γλυκια σ'ευχαριστω πολυ!!!!κ συ οτι επιθυμεις!!!!κ με το καλο κ ο γιος!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...