Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Kαλημερα μανουλιτσες! Ειστε ολες καλα?

Μαρακι αν πιεις λιγο χυμο η κανενα φρουτακι να ενεργοποιει περισσοτερο. Ο γαλλικος ο γλυκος οσο γλυκος κ αν ειναι τους ειναι παγερα αδιαφορος.

Μην αγχωνεσαι οταν ειναι σχετικα μικρουλι δεν το ακους παντα, ασε που κοιμαται τις 20 ωρες της ημερας κυριως οταν εσυ κινεισαι κ νανουριζεται, ενω οταν κοιμασαι εσυ το μωρο ξυπναει :wink:

Σπυριδουλα μου δε με νοιαζει να το δω το μωρο εκεινη την ωρα, μεσα στα "χαλια", δε θελω ουτε να βλεπω (εστω αυτο το λιγο που φαινεται) ουτε να ακουω τι κανουν. Μια χαρα κοιμηθηκα στη μικρη μου κ ξυπνησα κ ηταν διπλα μου, δε το εχω κ πολυ με τα χειρουργικα... ιδωμεν...

καλημερα κοριτσια μου!μονο εγω ειμαι μεσημεριανος τυπος ?πωπωωω το ματι καθε πρωι δεν ανοιγει αν δε παει 2 .και ξυπναω με τη ψυχη στο στομα να μαγειρεψω γιατι ερχεται κι ο αντρας μου απο τη δουλεια.τελος παντων..κρυο σημερα ,ετσι?

βρε κοριτσια μου να σας ρωτησω..ολοι μου λενε οτι ειναι γρουσουζια να παρω πραγματα για το μωρο μου απο τωρα ,π.χ. επιπλα.να τα παρω λενε τελευταια στιγμη ..αλλα εγω δε μπορω ..αγχωνομαι..δε θα μπορω με τη κοιλια στο στομα να κανω τοσες δουλειες που θελω..οπως να πλυνω ξανα τη ντουλαπα της μικρης μου για να βαλω μεσα τα ρουχαλακια της .εγω θελω να αρχισω να ετοιμαζομαι..ρουχαλακια ...αποστειρωτες.μπιμπερο...και επιπλα ..οκ.. στον 8 αλλα οχι και στον 9ο ...!!κι αν ερθει λιγο πιο νωρις απο την ΠΗΤ?θα τρεχω με το μωρο στην αγκαλια να λεω στον αντρα μου τι θα μου παρει και τετοια?πωπωωω μ εχει αγχωσει πολυ ολο αυτο.ελεγα να παω τη παρασκευη που θα παω για ψωνια χριστουγεννιατικα να της παρω και λιγα φορμακια και καμια πιπιλιτσα...

σας κουρασα ,ε? συγγνωμη...πηρα φορα!

Κοριτσακι μου μην ακους κανεναν!!!

Εγω ψωνιζα για τη μικρη μου απο τον 3ο μηνα, με το που σηκωθηκα απο το κρεβατι που ειχα τις αποκολλησεις!

Βλακειες και προκαταληψεις ειναι ολα.

Απλα παρε κορμακια καμποσα γτ θα στα λερωνει κ απο τα αλλα θα σου φερουν πολλα στο νοσοκομειο κ μετα στο σπιτι οποτε μην φορτωθεις. και μη τα παρεις ολα για ηλικια 0 γιατι το πρωτο τριμηνο μεγαλωνουν καθε μερα!!!

Απο κουνιες κ τετοια τωρα, εγω της ειχα παρει κατ'ευθειαν κουνια-κρεβατι κ ετσι θα το εχει μεχρι να φτασει 1,80 υψος. Το πληρωσα μεν μια φορα αλλα εχω ξενοιασει. γιατι οι κουνιες μεχρι 1,20 που ειναι, κανουν μεχρι το 3ο ετος τους περιπου -ανναλογα κ ποσο ψηλωνουν-

Τωρα για τον μικρο πηρα ενα μεταχειρισμενο λικνο, θα τον εχω εκει οσο χωραει (το μεγαλο πηρα ομως) και μετα θα παει ο μικρος στο κρεβατι της κορης μου κ εκεινη σε κανονικο κρεβατακι, οποτε τελειωνουμε με αυτα.

Καροτσι ειχα παρει κ αυτο μεταχειρισμενο, πακετο καθισμα-πορτ μπεμπε κ καροτσι κ μετα το εδωσα κ πηρα ενα "καλοκαιρινο" που λενε, λιγο πιο καλο ομως.πηρα τωρα κ ενα ποδοσακο ολοκληρο, με επενδυση μεχρι πανω, και μια χαρα βολευτηκαμε!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω χτες εφαγα μιση σοκολατα αλλα η μικρη ηταν αραχτη:rolleyes:

το τικερακι μπηκε μετα απο πολυυ προσπαθεια ε mama?

Σημασια εχει οτι τα καταφερες!!!!

Οποιος επιμενει νικα στο τελος!!!;););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εχω γλυκο κυδωνι φτιαγμενο απο τα χερακια της μαμας μου αλλα αν ανοιξω το βαζο δεν θα σταματησω....

Ας φαω μια κουταλια του γλυκου μπας και!!!!

Καταρχήν το μεγαλύτερο λάθος είναι να κλαις και να στεναχωριέσαι γιατί το ταράζεις το καημένο το μπεμπάκι και έχει λουφάξει ακίνητο!!!

Είναι απόλυτα λογικό να κοιμάται πολλές ώρες κι επίσης λογικό να κουνήθηκε και επειδή κουνιόσουν κι εσύ εκείνη την ώρα να μην το κατάλαβες.

Αντε :mad: μην με τρελαίνεις με στεναχώριες χωρίς λόγο, φταίνε τα ορμονικά μας και συνεχώς σκεφτόμαστε πως κάτι δεν πάει καλά...

Πρέπει να αντισταθούμε!!! :D Όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!!!!!!!

Για μένα εκτός απο το να φας γλυκό περπάτα (μέσα στο σπίτι) για λίγο και μετά ξάπλωσε ήρεμη, χαιδευε την κοιλίτσα σου και διάβασε του ένα παραμύθι - βιβλίο με ήρεμη φωνή και να δεις που θα ηρεμήσει κι εκείνο (που το έχεις αγχώσει) και θα στριφογυρίσει στη φωλίτσα του!!!!

:tongue:

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εχω φαει γλυκο κυδωνι,πινω γλυκο καφε,εφαγα φρυγανιες με γαλοπουλα και τυρι και τωρα περιμενω....

Ας ελπισω οτι θα με λυπηθει και θα μου δωσει σημαδι οτι ειναι καλα...

Προσπαθω να ηρεμησω γιατι μαλλον το εχω τσιτωσει....

Εμεις κλεισαμε το καροτσι ηδη....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

DMS2310 Kεγω για μεταχειρησμενα ψαωχνω και εχω βρει αλλα οι αλλοι μου λενε οχι μεταχειρησμενα κτλ..αλλα γιατι οχι?γιατι πρπει να δωσω μια περιουσια για ολα αυτα αφου σε λιγο θα της ειναι και παλι μικρα?και επισης εχω διαλεξει κουνια ασπρη και καροτσι μπεζ για να τα εχει και το επομενο μωρακι μου ..γιατι αν ειναι αγορακι ..θα κοιμαται σε ροζ κουνια?η θεια μου χθες μου λεει οχι jumbo οχι h&m ρουχα ..σιγα ..γιατι τι εχουν?θα τα πλυνω και θα της τα βαλω ..να δωσω ενα καρο χρηματα για κατι που θα το βαλει 5 φορες και αν ...καθε μερα αλλαζουν τα μικρα και μεγαλωνουν..δεν χρειαζεται υπερβολες...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

DMS2310 Kεγω για μεταχειρησμενα ψαωχνω και εχω βρει αλλα οι αλλοι μου λενε οχι μεταχειρησμενα κτλ..αλλα γιατι οχι?γιατι πρπει να δωσω μια περιουσια για ολα αυτα αφου σε λιγο θα της ειναι και παλι μικρα?και επισης εχω διαλεξει κουνια ασπρη και καροτσι μπεζ για να τα εχει και το επομενο μωρακι μου ..γιατι αν ειναι αγορακι ..θα κοιμαται σε ροζ κουνια?η θεια μου χθες μου λεει οχι jumbo οχι h&m ρουχα ..σιγα ..γιατι τι εχουν?θα τα πλυνω και θα της τα βαλω ..να δωσω ενα καρο χρηματα για κατι που θα το βαλει 5 φορες και αν ...καθε μερα αλλαζουν τα μικρα και μεγαλωνουν..δεν χρειαζεται υπερβολες...

συμφωνω μαζι σου

εμεις εδω εχουμε μια στοα με μαγαζακια μικρα φερνουν παιδικα απο τουρκια

πολυ φθηνα κ βαμβακερα

απο κει θα παρω τα πιο πολλα

Yupqp2.png

ναι ελενιτσα μου ..δεν αξιζει πιστευω να δωσεις λεφτα για ρουχαλακια που δεν θα τα βαλει και πολυ και θα ναι κ ακριβα..ετσι κι αλλιως για 40 μερες θα ναι μεσα με ζιπουνακια και καλτσουλες και κουβερτουλες,οποτε...μεχρι να βαλει αυτα που θα του αγορασεις θα του εχουν μικρυνει . ασε...

Διαφημίσεις

το σαββατο θα κλεισουμε καοροτσι μαλλον.και επισης θα παω να παρω ενα μεταχειρησμενο co-sleeping bed για να κοιμαται μαζι μας στην αρχη .αχ αντε να ερθουν τα ζουζουνακια μας...

ναι ελενιτσα μου ..δεν αξιζει πιστευω να δωσεις λεφτα για ρουχαλακια που δεν θα τα βαλει και πολυ και θα ναι κ ακριβα..ετσι κι αλλιως για 40 μερες θα ναι μεσα με ζιπουνακια και καλτσουλες και κουβερτουλες,οποτε...μεχρι να βαλει αυτα που θα του αγορασεις θα του εχουν μικρυνει . ασε...

ουτως η αλλως θα ξεπεταχτουν μεσ το καλοκαιρι

Yupqp2.png

ελατε να δουμε λιγη "κινηση" εδω μεσα!!!!!μαζευτηκαμε!!!!

εγω χτες εφαγα μιση σοκολατα αλλα η μικρη ηταν αραχτη:rolleyes:

το τικερακι μπηκε μετα απο πολυυ προσπαθεια ε mama?

σπυριδουλα χρονια πολλα οτι καλυτερο σου ευχομαι

κ μενα ο δικος μου τωρα ειναι του αλμυρου!!!!δεν συγκινηται καθολου με το γλυκο!!!!ευχαριστω για το\ις ευχες σου κουκλα μου!!!!κ συ οτι επιθυμεις!!!!με το καλο το μωρακι σου!!!!

Kαλημερα μανουλιτσες! Ειστε ολες καλα?

Μαρακι αν πιεις λιγο χυμο η κανενα φρουτακι να ενεργοποιει περισσοτερο. Ο γαλλικος ο γλυκος οσο γλυκος κ αν ειναι τους ειναι παγερα αδιαφορος.

Μην αγχωνεσαι οταν ειναι σχετικα μικρουλι δεν το ακους παντα, ασε που κοιμαται τις 20 ωρες της ημερας κυριως οταν εσυ κινεισαι κ νανουριζεται, ενω οταν κοιμασαι εσυ το μωρο ξυπναει :wink:

Σπυριδουλα μου δε με νοιαζει να το δω το μωρο εκεινη την ωρα, μεσα στα "χαλια", δε θελω ουτε να βλεπω (εστω αυτο το λιγο που φαινεται) ουτε να ακουω τι κανουν. Μια χαρα κοιμηθηκα στη μικρη μου κ ξυπνησα κ ηταν διπλα μου, δε το εχω κ πολυ με τα χειρουργικα... ιδωμεν...

Κοριτσακι μου μην ακους κανεναν!!!

Εγω ψωνιζα για τη μικρη μου απο τον 3ο μηνα, με το που σηκωθηκα απο το κρεβατι που ειχα τις αποκολλησεις!

Βλακειες και προκαταληψεις ειναι ολα.

Απλα παρε κορμακια καμποσα γτ θα στα λερωνει κ απο τα αλλα θα σου φερουν πολλα στο νοσοκομειο κ μετα στο σπιτι οποτε μην φορτωθεις. και μη τα παρεις ολα για ηλικια 0 γιατι το πρωτο τριμηνο μεγαλωνουν καθε μερα!!!

Απο κουνιες κ τετοια τωρα, εγω της ειχα παρει κατ'ευθειαν κουνια-κρεβατι κ ετσι θα το εχει μεχρι να φτασει 1,80 υψος. Το πληρωσα μεν μια φορα αλλα εχω ξενοιασει. γιατι οι κουνιες μεχρι 1,20 που ειναι, κανουν μεχρι το 3ο ετος τους περιπου -ανναλογα κ ποσο ψηλωνουν-

Τωρα για τον μικρο πηρα ενα μεταχειρισμενο λικνο, θα τον εχω εκει οσο χωραει (το μεγαλο πηρα ομως) και μετα θα παει ο μικρος στο κρεβατι της κορης μου κ εκεινη σε κανονικο κρεβατακι, οποτε τελειωνουμε με αυτα.

Καροτσι ειχα παρει κ αυτο μεταχειρισμενο, πακετο καθισμα-πορτ μπεμπε κ καροτσι κ μετα το εδωσα κ πηρα ενα "καλοκαιρινο" που λενε, λιγο πιο καλο ομως.πηρα τωρα κ ενα ποδοσακο ολοκληρο, με επενδυση μεχρι πανω, και μια χαρα βολευτηκαμε!

οπως σε κανει να νιωθεις καλυτερα!!!!!οσο για τα πραγματα θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου!!!!

σπυριδουλα κοριτσακι μου χρονια σου πολλα με το καλο το ζουζουνακι σου !

καλημερα κοπελα μου!!!!σ'ευχαριστω για τις ευχες σου κ συ να εχεις οτι επιθυμεις!!!!κ συ με το καλο να κρατησεις αγκαλια το ζουζουνι σου!!!!!οσο για τα ρουχα, jumpo κ παλι jumpo!!!!!με βολεψαν πολυ!!!κ θα σου πω οτι μου εχου βγει πολυ καλα κ αν μερικα δεν ηταν καλα δεν τα "εκλαιγα"!!!!πηγαμε τον οκτωβρη κ πηραμε ρουχα για το γιο μου για ολο το χειμωνα (7ζευγαρια φορμες, αρκετα φανελακια, καμια 10αρια ζευγαρια καλτσες, σλιπακια κ 2 ζακετουλες) κ πληρωσαμε περιπου 80ευρω....κ απο οτι βλεπω δεν φθειρονται με τα πλυσιματα, αρα θα τα φορεσει κ ο δευτερος!!!!φαντασου οικονομια!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

i want to be mama ηρεμησε κοριτσακι μου γιατι το αγχωνεις κι αυτο..εξαλλου ειναι λιγο νωρις για να το ακους καθε μερα ..οοολη μερα! δωστου να φαει κατι οπως σου ειπαν τα κοριτσια ..περπατησε λιγο στο σπιτι ηρεμα και κρατα τη κοιλιτσα σου και μετα πηγαινε ξαπλωσε και βαλτου μουσικουλα η μιλησε του ..να δεις θα κουνηθει.εμας μας αρεσει ν ακουμε αρλετα ,να τρωμε νουτελα και να της λεω ''δειξε μου που ειναι το χερακι σου..?!' και παει η μπουνια συννεφο!αντε μη στενοχωριεσαι..ντυσου και καλα να μη κρυωνει..εμενα δεν εχει σταματησει απο τι; 7 η ωρα να πηγαινοερχεται .παναγια μου ..ετσι ζωηρο θα μου βγει..?

δε σας ειπα χτες

πηγα στη δουλεια μια ωρα αργοτερα

με σοβαρο υφος

με ρωταει η υπευθυνη τι εγινε?

της λεω μεγαλωνει το μωρο μεγαλωνουν οι συσπασεις

και μου πε ξεκουραση

και τι μου λεει η γαιδουρα.... γιατι εδω σε ζεβουμε?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...