Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερααα Κοριτσιαααα....!!!

Καλησπερα Joannako.. Λοιπον.. καλως ορισες και απο εμενα.. δεν στο ειπα, ειμαι και ξεχασιαρια..!!

να υποθεσω οτι σε λενα Γιαννα.. σωστα..???

λοιπον.. τα ιδια μου λενε και εμενα,... αλλα δεν τους ακουσαμε.. κοιτα βεβαια, δεν εχουμε κλεισει τιποτα απο επιπλα.. ομως τα βρηκα και θα ερθουν εδω ενα μηνα πριν γεννησω.. αλλα θα μου τα στησει ο ανδρας μου οταν θα παω στο νοσοκομειο.. !!

οσο αφορα τα υπολοιποα.. πανες αγκαλιας, πηρε η γιαγια μου και μου εφτιαξε 6.. εχω κεντησει και εγω αλλες δυο.. μου πηρε και τα πανακια που βαζουμε πανω μας για να βαζουμε το νεογεννητο γιατι βγαζει γουλιτσες..,και μου εχει κανει μια ομορφη δαντελιτσα μικρη γυρω γυρω..

Σεντονακια παρακαλω μου εχει κανει 3 με δαντελες.. και αλλο ενα η Πεθερα μου.. και μου εχει παρει και αλλα δυο κατωσεντονα.. Ειναι ολα ασπρα.. Και τα προτοιμω.. !!

και τωρα σκεφτομαι να κατσω να πλεξω μια κουβερτουλα εγω.. και αλλη μια η μαμα μου.. γιατι απαγορευετε το Παπλωμα.. ..

Οσο αφορα την Παντα της κουνιας και τα υπολοιπα θα παω τζαμπο.. Σιγα μην παω να δωσω 100 ευρω ετσι...

εχω ηδη αγορασει 5 ζιπουνια.. 3 μπιμπερο.. 1 πιπιλα.. και 5 σαλιαρες.. και στις 20 του μηνα.. θα παω να παρω και αλλα ζιπουνακια πρωτα ο θεος.. απλα το ξερει μονο η μαμα μου και η γιαγια μου.. οι υπολοιποι οχι απο το σοι του αντρα μου γιατι μουρμουριζουν..!!

Γρουσουζια δεν ειναι.. αν σε χαροποιει εσενα.. δεν πεφτει σε κανεναν αλλο λογος κοριτσακι μου..!!!

απλα σιγα σιγα εχε μια λιστα , αγοραζετα και σβηνε απο την λιστα.. εγω αυτο κανω...!!

και μην ξεχνας οτι θα σου φερουν και οταν θα γεννας πολλα..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλιτες μου.. αληθεια εχετε αρχισει να στελνετε μηνυματα απο την λιστα που σας εβαλα..???

εγω εχω ηδη αρχισει να λαμβανω πραγματα.. !!!

και ειλικρινα ειναι τελειο.. απο Αρχες Νοεμβρη αρχισαν να μου στελνουν, και μου αρεσει.. ωστοσο η κρεμα για την προληψη των ραγαδων της Frezyderm ειναι απιστευτη.. αν πατε σε κανενα φαρμακειο ζητηστε μερικα δειγματακια.. εχει ωραιο αρωμα, φοβερη υφη... και κανει πολυ καλη ενυδατωση.. !! και προσοχη κοριτσια.. εκτος απο την κοιλια, να βαζετε και στο πλαι.. στα σωσιβια που λενε.. και στα μπουτακια λιγο.. γιατι και αυτα επηρεαζονται..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

georgiα μου για ποια λιστα λες? θελω κι εγω !! εχω δοκιμασει καποιες κρεμες αυτης της εταιρειας και μου αρεσαν παρα πολυ.εχουν πολυ ωραιο αρωμα και δεν ηταν λιπαρες...ηταν πολυ καλες.αλλα πανακριβες.αληθεια απαγορευεται το παπλωμα?εγω πηγα σημερα στα jumbo και ειδα για παντα ...ειχε μονο 2 σχεδια...αλλα δεν ηταν και τοσο κακα....μαλλον θα περασω να παρω τη παρασκευη κανενα φορμακι ...πιπιλες.. κανενα μπιρουλι..

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Γιαννα μου καλησπερα(σε ονομασα εγω..:P:p:p:p χα χα χα)

Αυτη ειναι η λιστα...

1. http://www.nutricia.gr γίνοντας μέλος στο club στέλνουν τσαντάκι για πρώτες εξετάσεις μωρού και αργότερα ζητάτε δείγματα και κουπόνια για κρέμες. Δείγματα και κουπόνια μπορείτε να ζητάτε κάθε μήνα. Όταν το μωρό σας γίνει ενός έτους στέλνουν λευκό κοντομανικο μπλουζάκι, 2 δείγματα και κουπόνι για almiron.

2. http://www.milupa.gr ζητάτε δείγματα και κουπόνια κάθε μήνα

3. Nestle (800116806:cool: ζητάτε δείγματα για κρέμες. 'Οταν σας τελειώσουν ξαναζητάτε. Στέλνουν 2.

4. Δελτα (8001199800) ζητάτε κάθε μήνα εκπτωτικά κουπονια για προϊόντα advance και έντυπο όπου συγκεντρώνετε τις κουκουβάγιες για να στελνουν δωρακι

5. Νουνού (80011668668 ζητάτε δείγματα για κρέμες, στέλνουν 7 και κουπόνια noulac και αφίσα για φωτογραφίες και τις πρωτιές του μωρού σας)

6. Humana (2106466171) ζητάτε δείγματα για κρέμες, στέλνουν 6

7. Frezyderm ([email protected]) στέλνουν 3 δείγματα για βρεφική φροντίδα (κρέμα για αλλαγή πάνας, αφρόλουτρο και λοσιόν) και 3 για φροντίδα εγκύου (κρέμα για θηλές, κρέμα για πρόληψη ραγάδων και για εξέλειψη τους), όταν το μωρό γίνει 4 μηνών επικοινωνείτε για δείγματα απο βρεφικές κρέμες

8. Προδερμ δινουν στο μαιευτηριο ή σπίτι μέχρι ένα μήνα μετά, αν όχι στέλνετε τα στοιχεία σας σε αυτά τα mail ********** και

********να. Στέλνουν σε κανονικές συσκευασίες σαμπουάν-αφρόλουτρο, κρέμα για συγκαμα, δείγματα από μωρομάντηλα, βρεφικό απορρυπαντικό και μαλακτικό, πινακίδα για αμάξι.

9. Nuk ([email protected]), δίνουν στο μαιευτήριο

10. Chicco ([email protected]) δίνουν στο μαιευτήριο ή ένα μήνα αφού γεννήσουμε στο σπίτι, στέλνουν ένα μπιμπερό και δύο επιθέματα για το στήθος

11. Pampers (8001123000) δίνουν στο μαιευτήριο

12. Libero (80011542376) δίνουν στο μαιευτήριο ή μέχρι 1 μήνα αφού γεννήσετε

13. Babylino ([email protected]) σζητάτε το βαλιτσάκι για έγκυες 1 μήνα πριν την γεννα. Στέλνουν κουπόνια και βαμβάκι, σερβιέτες, μωρομάντηλα και πάνες σε κανονικές συσκευασίες.

14. Planet baby (2103493999) στέλνουν εκπτωτικα κουπονια

15. http://www.mybabysworld.gr με την εγγραφή σας και αφού γεννήσετε θα λάβετε κουπόνια για προϊόντα JOHNSON

16. http://www.babyspace.gr εγγραφή και στέλνουν κουπόνια με e-mail όταν έχουν και βαλιτσάκι με δείγματα αν έχουν κάνοντας παραγγελία στο http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html, επίσης στο Ρέα στη Β επιπέδου δίνουν το βαλιτσάκι με δείγματα τους και στο ΙΚΑ στο κέντρο μάνας και παιδιού.

17. tena (8008003000) στέλνουν dvd για γυμναστική εγκύων

18. caredirect 2109287600 στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι μετά από 1-1μιση μήνα με δεiγμα sudocrem, μικρό γυάλινο μπουκάλι nuk 0-6, πιπίλα nuk 0-6, δείγμα καθαριστικό σαπούνι για μπουκάλια nuk, 1 σετ επιθέματα στήθους nuk, 2 δείγματα frezyderm (1 για ραγάδες και 1 για θηλές), δείγμα mustela κρέμα για ραγάδες και επιταγή 10 ευρώ για αγορές άνω των 60 στο babylike αφού τους καλέσετε

19. http://www.mambaby.com στέλνουν μπιμπερο anticolic 0-2μ και πιπιλα 0-2μ

20. http://www.weleda.gr

21. http://www.stickit.gr ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτοκόλλητα, δωρεάν 8 δείγματα αυτοκολλήτων σε μέγεθος έως 10 εκ

22. Sudocrem (2108547802, [email protected]) μικρό δείγμα κρέμας

23. septona (2262031544)

24. Πανες Chicco (8001156000) λίγα δείγματα πανών

25. Mustella ([email protected]) 15 δείγματα για βρεφική φροντίδα και φροντίδα εγκύων

26. Phyto (http://www.phyto-paris.gr) σε καθοδηγούν σε φαρμακείο με δείγματα, στις εκτός Αθηνών εγκυούλες τα στέλνουν σπίτι

27. Eau Thermale Avene στέλνουν δείγματα σε φαρμακείο της επιλογής σας

28. medela (http://klinikum.gr/) σε καθοδηγούν σε κοντινότερο κατάστημά για παραλαβή δειγμάτων ή στέλνουν σπίτι 2 επιθέματα στήθους, 1 δείγμα λανολίνης και αρκετά φυλλάδια με προϊόντα τους και μητρικό θηλασμό)

29. http://www.ikeapharm.com/ Στέλνουν για βρ φροντίδα 7 δείγματα frezyderm και για τη μαμά 2 δείγματα frezydermγια κοιλιά και αιμορροίδες, 1 avene κρ. προσώπου και 7 δείγματα του κορρέ για πρόσωπο και μαλλιά.

30. kite (2102014306) στέλνουν δείγματα προϊόντων για ευαίσθητη περιοχή, επιθέματα στήθους, κρέμα λανολίνης, βρεφικού αφρόλουτρου και βρεφικής λοσιόν

31. kloarane (fb) ενημερώνεστε από τη σελίδα τους για τα φαρμακεία που υπάρχει σύμβουλος των προϊόντων τους και δίνει δείγματα, ανανεώνεται κάθε εβδομάδα

32. benostan (2108047590) στέλνουν 3 δείγματα βρ. λοσιόν και 3 δείγματα κρ. πρόληψης ραγάδων

33. http://www.dvcare.eu/ στέλνουν βιβλιάριο υγείας με χρέωση παραλήπτη

34. bioplasis (2106462700) στέλνουν 4 δείγματα για βρ. φροντίδα (2 λοσιον σώματος, 2 σαμπουάν-αφρόλουτρο) και για μαμά 7 δείγματα (2 κρ. ημέρας, κρ. νύχτας, κρ. μαλλιών, σαμπουάν, κρ. ματιών κα 24ωρη κρ.)

35. target pharma (2105224830) στέλνουν δείγματα hydrovit σε φαρμακείο της επιλογής σας, 8 για βρ. φροντίδα (κρ. σώματος-προσωπου, κρ. σώματος, υγρό ταλκ για αλλαγή πάνας, αφρόλουτρο-σαμπουάν), 8 για μαμά (καθ. προσώπου-σώματος, καθ. ευ. περιοχής, λοσιόν σώματος, κρ. πρόληψης ραγάδων)

36. http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1 πηγαίνοντας στο κατάστημα εγκυούλα και ασχέτως αν ψωνίσετε δίνουν μαξιλάρι θηλασμού

37. http://www.moroudokosmos.com/index.p...ategory_id=104 πηγαίνοντας στο κατάστημα εγκυούλα και ασχέτως αν ψωνίσετε δίνουν σετ βούρτσα-χτένα, σετ πιπίλα με κλιπ δεσίματος, θήκη πιπίλας, ζευγάρι παπουτσοκαλτσάκια, σετ μανικιούρ (ψαλιδάκι νυχιών-λίμα-νυχοκόπτης), κουδουνίστρα και μασητικό.

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

georgiα μου για ποια λιστα λες? θελω κι εγω !! εχω δοκιμασει καποιες κρεμες αυτης της εταιρειας και μου αρεσαν παρα πολυ.εχουν πολυ ωραιο αρωμα και δεν ηταν λιπαρες...ηταν πολυ καλες.αλλα πανακριβες.αληθεια απαγορευεται το παπλωμα?εγω πηγα σημερα στα jumbo και ειδα για παντα ...ειχε μονο 2 σχεδια...αλλα δεν ηταν και τοσο κακα....μαλλον θα περασω να παρω τη παρασκευη κανενα φορμακι ...πιπιλες.. κανενα μπιρουλι..

εγω σκεφτηκα για παντα, εαν δεν βρω κατι να μου αρεσει να ραψω μια εγω.. θα παω εκει που πηρα της κουρτινες του σπιτιου μας, και εχει πολυ ομορφα υφασματα στοκ.. ωστοσο εμενα μου αρεσουν και τα μονοχρωμα πολυ..

Οσο αφορα τα δειγματα...!!! μου εδωσε πολλα η γιατρος μου και εκει που εκανα την β επιπεδου.. 15 δειγματα μου εδωσαν για τις ραγαδες τις frezyderm.. και να σκεφτεις οτι ειναι 5ml το καθενα.. και το βαζω τρεις φορες το καθε δειγμα.. οποτε ειναι τελεια.. μια χαρα την βγαζω.. χα χα:wink::wink::wink:

αληθεια ποτε εχεις πητ να σε βαλω στην λιστα με τις μανουλες μας..???

αααααα Οσο αφορα την λιστα με τα δειγματα.. εγω κοριτσια εβαλα κατω απο καθε εταιρεια γραμμουλες, και την εκτυπωσα.. οποτε σημειωνα πανω τι εκανα-πως.. και ποτε μου ηρθαν..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

aphrodite1978 ---->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

joannako--> 21/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

εγω εχω ΠΗΤ 21/03/14 ! το γραφει και το τικερακι μου ...εμενα μου εδωσαν 1 δειγμα για το σωμα και ενα δειγμα για τις θηλες...α! και ενα μπουκαλακι σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη. πολυ καλο και αυτο.

απο αθηνα εισαι?

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτεςςςς.... Πως σας βρισκει σημερα ο καιρος...???

εδω εις την Κρητη... Πολυυυ Κρυο βρε παιδιααα...!!!!!!

εγω εχω ΠΗΤ 21/03/14 ! το γραφει και το τικερακι μου ...εμενα μου εδωσαν 1 δειγμα για το σωμα και ενα δειγμα για τις θηλες...α! και ενα μπουκαλακι σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη. πολυ καλο και αυτο.

απο αθηνα εισαι?

Τελειαααα... ειμαι απο Ρεθυμνο Κρητης..... εσυ να υποθεσω Αθηνα εεε...???

κοριτσια....εχετε κι εσεις προβλημα με τον υπνο σας το βραδυ?

εχω παντως εχω Σοβαρο θεμα... και σε υπνο και σε ονειρα... εχω να κοιμηθω ενα διμηνο καλα.. οσο για τα ονειρα.. εχτες ονειρευομουν οτι εσπασαν τα νερα.. !!! :confused::confused::confused::confused:

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

καναμε τη β επιπεδου ολα οκ δε με ειδε απο κατω τελικα

φατσα δεν μπορεσαμε να δουμε καθαρα σαν γκρεμλιν φαινοταν:)

Μπραβο κοριτσακι μου... Τελειαααααααα..... εμας δεν μας αφηνε η ζουζου να δουμε το προσωπο της...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα μαμουλεεες! κρυο εχει ε?εδω παντως που ειμαι εγω απο 3 εως 7 βαυμους λεει..αφου λεω παρολο που ειμαι μονη μου στο σπιτι να αναψω τζακακι..! πως ηταν το βραδυ νσας?εγω παλι δε κοιμηθηκα καλα αλλα με το που ξυπνησα με περιμενε τεραστια εκπληξη! η ζμπεμπα μου για 3 τεαρτα ολο κουνιοταν ..ενιωθα τη κοιλια μου να φουσκωνει μια δεξιαμια αριστερα ! απολαυση!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!τι μου κανετε;;!!!!τα μωρακια σας;;;!!!!!πολυ κρυο κ εδω!!!

ελενιτσα μου μπραβο για τη β' επιπεδου!!!!με το καλο τωρα!!!οσο για τον κολπικο, εμενα μου εκανε για να δουμε την κατασταση του τραχηλου...στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν μου ειχαν κανει κ τελικα ειχα θεμα...απλα ο γιατρος μου μου ειπε οτι μονο με τον κολπικο φαινεται ακριβως το μηκος του τραχηλου, ο κοιλιακος πεφτει εξω...αληθεια με τις συσπασεις πως τα πας;;!!!!

μαρακι μου συριανο, γιατι δεν θες;;;φοβασαι;;;εγω θα το προτιμουσα με επισκληριδιο κ να το δω εκεινη τη στιγμη, παρα να το δω μετα απο 3ωρες!!!!

μαρακι μου κρητικο, διαβασα τα νεα σου!!!κοριτσακι, ετσι;;;!!!τελεια!!!!με το καλο!!!!!

τζωρτζια μου πως πας εσυ;;;δεν πονας, ετσι;;;!!!!!!

κοριτσια, για ψωνια που λετε αυτο που εχω να συμβουλευσω ειναι να μην μπερδευεστε με περιτα πραγματα που τελικα ισως κ να μην χρησιμοποιησετε!!!!τι εννοω, πχ αν σκοπευετε να θηλασετε, μην αγοραζετε μπουκαλια. μην παρετε θερμαντηρα για τα μπουκαλια, αν τελικα δεν θηλασετε....μπορειτε να τα ζεσταινετε σε ενα μπρικι με ζεστο νερο...(το εχω κ μου πιανει απλα χωρο!!!!!)

αλλαξιερες, λικνα κλπ τα θεωρω περιττα γιατι υπαρχουν κ οι εναλακτικες που διαρκουν πιο πολυ!!!!κατ'ευθειαν κουνια που ετσι κ αλλιως θα παρετε, αλλαγμα στο κρεβατι η τον καναπε που θα βαζετε μια πανα αλλαγης απο κατω κλπ κλπ....οσο για ρουχαλακια, τα jumpo τα ειχα ταραξει στο γιο μου κ σας πληροφορω οτι μου βγηκαν καλα κ τα πιο πολλα τα εχω ακομα κ για το δευτερο!!!!κ οσα ειναι για πεταμα δεν τα "κλαις" αφου εχουν ελαχιστα χρηματα!!!να παρετε "πολλα" κορμακια (που φορανε απο μεσα απο το ρουχαλακια) οπως κ "πολλα" φορμακια κ ολα μεγαλυτερο νουμερο για να εισαστε σιγουρες!!!! μην παιρνετε πολλα ζευγαρια παπουτσακια, δεν θα τα βαλουν!!!!αφηστε τα παπουτσακια για αργοτερα!!!!! μην ξεχνατε οτι θα σας φερουν πολλα πρααγματα, κυριως ρουχα...οταν θελετε κατι μην διστασετε να το ζητησετε απο οποιον σας ρωτησει τι να σας παρει!!!!θα τον βγαλετε κ αυτον απο μεγαλη δυσκολια να ψαχνει!!!!!

ολα αυτα σας τα λεω επειδη την εχω πατησει ασχημα κ δεν ειχα κανενα να με ενημερωσει...κ επειδη παιζει μεγαλο "κυκλωμα" με τα παιδικα, μπορει στα καταστηματα να σε "φορτωσουν" με διαφορα!!!!!προσωπικα πηρα ενα σωρο αχρηστα πραγματα, γεμισα τις ντουλαπες κ τις αποθηκες μου, κ τελικα τα χαρισα (για να μην μου πιανουν χωρο) σε κοπελες που κ αυτες με τη σειρα τους δεν τα χρειαστηκαν!!!!!!κ χαλασα τζαμπα ενα καρο χρηματα που θα μπορουσα να τα ειχα στην ακρη για το παιδι μου!!!!(λεω καθαρα την αποψη μου, ελπιζω να μην παρεξηγηθω!!!!)

σορυ για το σεντονι!!!!!

καλημερα σε ολες!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Σπυριδουλα μου...!!!

καλα εχεις απολυτο δικιο για τα περιττα.. και εγω αυτο κανω.. αποφευγω τα περιττα..!! το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ισως να μην μπορω να θηλασω... οι ενεσεις που κανω ειναι μεγαλες, και θα της κανω και 2 μηνες μετα την γεννα, και περναει λενε στο μωρο και δεν κανει να θηλασεις.. και το θελω τοσο πολυ.. θα παρω βεβαια και απο αλλους γιατρους γνωμες να δω τι θα μου πουν.. μακαρι ομως να τα καταφερω...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...