Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Πολυ ομορφο το τικερακι σου!!!:D:D:D:D

Αλλα ειναι σωστες οι εβδομαδες;;;

Γιατι γραφει οτι εισαι 17+5!!!!!!

δε λες που καταφερα να το βαλω εστω?

θα το ξανακανω μετα

Yupqp2.png

δε λες που καταφερα να το βαλω εστω?

θα το ξανακανω μετα

Χαχαχαχα!!!!

Σωστα!!!

Παντως ειδες;;;

Ο επιμενων νικα!!!

Μολις ξεπαρεις λιγο θα κανεις οτι τικερακι θελεις οπως το θελεις!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Χαχαχαχα!!!!

Σωστα!!!

Παντως ειδες;;;

Ο επιμενων νικα!!!

Μολις ξεπαρεις λιγο θα κανεις οτι τικερακι θελεις οπως το θελεις!!!!

ξερεις αν στη β επιπεδου σ εξεταζει κ κολπικα?

αν ειναι πρεπει να το ξυρισω:D

Yupqp2.png

Νομιζω ναι!!

Για να γινει σωστη μετρηση τραχηλου...

Εμενα με ειδε κολπικα πριν μερικες μερες που πηγα για να δουμε καλυτερα τραχηλο και πλακουντα!!!

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω ναι!!

Εμενα με ειδε κολπικα πριν μερικες μερες που πηγα για να δουμε καλυτερα τραχηλο και πλακουντα!!!

παω για μπανιο τα λεμε μετα

αα τα καταφερα ευχαριστω φιλακια

Yupqp2.png

επανηλθα

που ναι ολες εξαφανισμενες?

Ελα μου ντε;;

Το κλεισαμε το μαγαζακι μας;;;

Απο το Λινακι δεν εχουμε νεα ακομα ε;;

Μακαρι να ειναι ολα καλα και ας μην μπαινει!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλίτσες!!!!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και στα ζεστά!!!

Κορίτσια έχω απορίες...

Δεν έχω κοιτάξει καθόλου για αγορές γιατί τα περισσότερα (κουνια, καρότσι καλαθούνα κ.α) θα μου τα δώσει η φιλενάδα μου, εγώ θα αγοράσω ότι αφορά την προίκα του μωρού όπως εσωρουχάκια, φορμάκια πανάκια κλπ.

Πότε λέτε ότι είναι η καλύτερη περίοδος που πρέπει να τα ψωνίσω όλα αυτά και πότε ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού?

Είμαι Αθήνα, έχει κάνει κάποια έρευνα αγοράς να μας πει τη γνώμη της??

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Καλημερα κοριτσακια μου.. !!! πως εισαστεεεε.....?????

μα ειδατε ολες την εχουν κανει.. ουφφφ... !!!

Ελενιτσα μου σημερα εχεις την β'..?? και ναι σε κοιταει και κολπικα..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Ελα μου ντε;;

Το κλεισαμε το μαγαζακι μας;;;

Απο το Λινακι δεν εχουμε νεα ακομα ε;;

Μακαρι να ειναι ολα καλα και ας μην μπαινει!!!

Καλημερούδια!!!

Έχεις δίκιο, πραγματικά το Λινάκι έχει καιρό να γράψει τα νέα του!

Έυχομαι κι εγώ να είναι όλα καλά!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Καλημερα Γεωργια και Εκλερακι!!!

Εκλερακι μπορεις για προικα και ρουχακια και ολα τα σχετικα να κοιταξεις μεσω ιντερνετ...Απο την στιγμη που εισαι Αθηνα υπαρχουν πολλα πρατηρια που τα δινουν σε χαμηλο κοστος και ειναι και ποιοτικα!

Εμεις στην επαρχια ειμαστε αναγκασμενες να ψωνισουμε απο μεγαλα καταστηματα...

Αν κι εμενα θα μου δωσει πολλα η κολλητη μου....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλίτσες!!!!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και στα ζεστά!!!

Κορίτσια έχω απορίες...

Δεν έχω κοιτάξει καθόλου για αγορές γιατί τα περισσότερα (κουνια, καρότσι καλαθούνα κ.α) θα μου τα δώσει η φιλενάδα μου, εγώ θα αγοράσω ότι αφορά την προίκα του μωρού όπως εσωρουχάκια, φορμάκια πανάκια κλπ.

Πότε λέτε ότι είναι η καλύτερη περίοδος που πρέπει να τα ψωνίσω όλα αυτά και πότε ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού?

Είμαι Αθήνα, έχει κάνει κάποια έρευνα αγοράς να μας πει τη γνώμη της??

καλημερα κοριτσια μου καλημερα εκλερακι!!!!

ειδα πως εχουμε μια εβδομαδα διαφορα ε;;; :) εγω τα παρηγγειλα ολα αλλα κοιτα πανες εσωρουχακια φορμακια υπνοσακους μπιμπερο κτλ καποια τα εραψε κ αγορασε η πεθερα μου αλλα τα υπολοιπα οπως μπιμπερο και πιπιλες μπορεις να τς παρεις απο τζαμπο η απο λητω.εγω βρισκω οτι και στς δυο εχει καλες τιμες! τωρα βεβαια αποστειρωτες θερμαντηρες κτλ κπαρτα απο το λητω..

εγω δεν εχω ετοιμασει τιποτα βεβαια μονο τη λιστα εδωσα κ οτι εχει αγορασει η πεθερα μ.παντως παρολο που ειμαστε στον εκτο καλο ειναι να αρχισεις να εροιμαζεσαι γιατι βαραινουμε και εκτος των αλλων ολα καλα θα μας πανε!!!!

εσυ πως εισαι; ποσα κιλα εχεις παρει; η κοιλιτσα μεγαλη;

Καλησπεριζω πολυ νυσταγμενη ολα τα κοριτσακια και καλωσοριζω τις καινουργιες μανουλιιτσες!

Εμεις καναμε ετσι να μας βρισκεται ενα υπερηχο, ο μικρος ειναι 1,5 κιλο αλλα δεν ειναι ουτε προς τα πανω ουτε προς τα κατω...ειναι πλαι!!!!

Γι'αυτο με εχει ταραξει στο ξυλο!!

Μου λεει ο γιατρος "δεν σε βλεπω για φυσιολογικα" μα γιατρε του λεω ετσι κι αλλιως δε θελω φυσιολογικα! Θα κανω νανι, θα μου το παρετε κ οταν ξυπνησω μου το δινετε, "οοοοχι μου λεει επισκληρηδιο θα κανουμε" τι λες μωρε γιατρε του λεω, δε θελω, ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!! "οτι θελω εγω θα κανουμε" μου λεει! Ε ρε με ενα μπελα σημεραααα

Ολα αυτα βεβαια σε πολυ ευχαριστο κλιμα, γελωντας τα λεγαμε δε τσακωνομασταν, αλλα αληθεια, ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!!!! :twisted:

Παω για νανι τωρα γιατι εκτος οτι κανει κρυο κ παω να χουχουλιασω στην ηλεκτρικη μου κουβερτουλα, ειμαι κ απο νωρις ξυπνια κ νυστααααζωωω....zzzzzzz

Νομιζω ναι!!

Βρε κοριτσια, 2 φορες εκανα β' επιπεδου, ποτε δεν με εξετασανε κολπικα. Το βλεπανε κανονικοτατα κ απο την κοιλια... :?

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα κοριτσια μου!μονο εγω ειμαι μεσημεριανος τυπος ?πωπωωω το ματι καθε πρωι δεν ανοιγει αν δε παει 2 .και ξυπναω με τη ψυχη στο στομα να μαγειρεψω γιατι ερχεται κι ο αντρας μου απο τη δουλεια.τελος παντων..κρυο σημερα ,ετσι?

βρε κοριτσια μου να σας ρωτησω..ολοι μου λενε οτι ειναι γρουσουζια να παρω πραγματα για το μωρο μου απο τωρα ,π.χ. επιπλα.να τα παρω λενε τελευταια στιγμη ..αλλα εγω δε μπορω ..αγχωνομαι..δε θα μπορω με τη κοιλια στο στομα να κανω τοσες δουλειες που θελω..οπως να πλυνω ξανα τη ντουλαπα της μικρης μου για να βαλω μεσα τα ρουχαλακια της .εγω θελω να αρχισω να ετοιμαζομαι..ρουχαλακια ...αποστειρωτες.μπιμπερο...και επιπλα ..οκ.. στον 8 αλλα οχι και στον 9ο ...!!κι αν ερθει λιγο πιο νωρις απο την ΠΗΤ?θα τρεχω με το μωρο στην αγκαλια να λεω στον αντρα μου τι θα μου παρει και τετοια?πωπωωω μ εχει αγχωσει πολυ ολο αυτο.ελεγα να παω τη παρασκευη που θα παω για ψωνια χριστουγεννιατικα να της παρω και λιγα φορμακια και καμια πιπιλιτσα...

σας κουρασα ,ε? συγγνωμη...πηρα φορα!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...