Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι καντο

Λοιπον ειναι ετοιμο απλα τωρα πρεπει να σου στειλω τον κωδικο του...

Μολις σου τον στειλω θα πας πανω δεξια στην σελιδα σου και θα δεις οτι γραφει βοηθηματα.Θα πατησεις και θα δεις οτι γραφει επεξεργασια υπογραφης.

Θα πατησεις και θα σε βγαλει σε ενα λαυκο κουτακι οπως ταν γραφουμε τα μηνυματα μας.Εκει μεσα στο λευκο κουτακι θα κανεις επικολληση τον κωδικο!!!

Και μετα εισαι ετοιμη!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Λοιπον ειναι ετοιμο απλα τωρα πρεπει να σου στειλω τον κωδικο του...

Μολις σου τον στειλω θα πας πανω δεξια στην σελιδα σου και θα δεις οτι γραφει βοηθηματα.Θα πατησεις και θα δεις οτι γραφει επεξεργασια υπογραφης.

Θα πατησεις και θα σε βγαλει σε ενα λαυκο κουτακι οπως ταν γραφουμε τα μηνυματα μας.Εκει μεσα στο λευκο κουτακι θα κανεις επικολληση τον κωδικο!!!

Και μετα εισαι ετοιμη!

για να δουμε θα τα καταφερω?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Kαλημερα στα κοριτσια!

Ειδα κανετε ερευνα αγορας ε?

Να πω μια συμβουλη? Μην ψαχνετε ανα καταστημα αλλα ανα ειδος. Δλδ αν θελετε κουνιες βαλτε το πρωτα αναζητηση στο google και θα σας βγαλει ενα σωρο μαγαζια με πολυ καλες τιμες. Το λεω εκ πειρας απο τη μικρη μου...

Οι τιμες ειναι πολυυυυυ διαφορετικες, σε πακετα με κουνια κ καροτσι μαζι υπαρχουν κ τεραστιες προσφορες και τα στελνουν μεχρι το σπιτι σας εντελως δωρεαν.

Παραδειγμα το beboulino και ο μωρουδοκοσμος εχει πολυ καλες προσφορες. Μην πατε μονο βασει εταιρειας, ειδικα στο mothercare πληρωνουμε τσαμπα.

Εγω ψωνιζω χρονια απο το Mothercare αλλα της Αγγλιας γιατι οι τιμες του ειναι το 1/4 απο της Ελλαδας!!!

Ψαξτε το πρωτα ιντερνετικα θα βρειτε θησαυρους! :wink:

z7tup3.pngArPLp3.png

Kαλημερα στα κοριτσια!

Ειδα κανετε ερευνα αγορας ε?

Να πω μια συμβουλη? Μην ψαχνετε ανα καταστημα αλλα ανα ειδος. Δλδ αν θελετε κουνιες βαλτε το πρωτα αναζητηση στο google και θα σας βγαλει ενα σωρο μαγαζια με πολυ καλες τιμες. Το λεω εκ πειρας απο τη μικρη μου...

Οι τιμες ειναι πολυυυυυ διαφορετικες, σε πακετα με κουνια κ καροτσι μαζι υπαρχουν κ τεραστιες προσφορες και τα στελνουν μεχρι το σπιτι σας εντελως δωρεαν.

Παραδειγμα το beboulino και ο μωρουδοκοσμος εχει πολυ καλες προσφορες. Μην πατε μονο βασει εταιρειας, ειδικα στο mothercare πληρωνουμε τσαμπα.

Εγω ψωνιζω χρονια απο το Mothercare αλλα της Αγγλιας γιατι οι τιμες του ειναι το 1/4 απο της Ελλαδας!!!

Ψαξτε το πρωτα ιντερνετικα θα βρειτε θησαυρους! :wink:

Καλημερα το beboulino εχει καλες τιμες αλλα ποιοτικα εχω ακουσει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Οσο για το mothercare ειναι οντως φαρμακειο!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα το beboulino εχει καλες τιμες αλλα ποιοτικα εχω ακουσει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Οσο για το mothercare ειναι οντως φαρμακειο!

δεν εχω αρχισει να ψαχνω ακομη εδω μονο λητω εχουμε:(

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...