Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

aphrodite1978 ---->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακι μου.. απο οτι ρωτησα τον γιατρο μου.. μεχρι την 30η εβδομαδα δν εχεις προβλημα.. να σπασουν τα νερα.. το μωρο αλλαζει συνεχεια θεση.. μετα υπαρχει θεμα..

επισης βρηκα και αυτο στο ιντερνετ...

http://www.paidimag.gr/article/260180/pos-katebainei-to-moro-

εμενα για να καταλαβεις.. ειναι συνεχεια ισχυακο(με τα ποδια κατω).. και στην β επιπεδου μονο ηταν με το κεφαλι κατω..!! συνεχεια νοιωθω να με κλωτσαει απο κατω... σε σημειο που θελει να βγει...!!

τζιωρτζια μ πως εισαι; η μικρη σου; εγω αλλαξα γιατρο και νοσοκομειο θα γεννησω τελικα στο ελενα.απλα η γιατρος με ανησυχησε πολυ..μου ειπε οτι ο μικρος ειναι ψηλα και τα νερακια μαζεμενα κατω..να προσεχω μην σπασουν τα νερα κ γεννησω...ουφ φοβαμαι..βεβαια δεν σκυβω δεν κανω δουλειες κτλ..Αλλα νοιωθω το κεφαλι του στα αριστερα μου πολυ εντονα...δεν ξερω βρε τζιωρτζια μ λιγο αγχωνομαι...αγχωνομαι γιατι θελω να μεγαλωσει το μωρακι μου..μην προκληθει τοκετος κ γινει αυτο που φοβαμαι...φοβαμαι πολυ...εσυ εχεις ακουσει τιποτα σχετικα με αυτα τ θεμματα;

τζιωρτζια μ πως εισαι; η μικρη σου; εγω αλλαξα γιατρο και νοσοκομειο θα γεννησω τελικα στο ελενα.απλα η γιατρος με ανησυχησε πολυ..μου ειπε οτι ο μικρος ειναι ψηλα και τα νερακια μαζεμενα κατω..να προσεχω μην σπασουν τα νερα κ γεννησω...ουφ φοβαμαι..βεβαια δεν σκυβω δεν κανω δουλειες κτλ..Αλλα νοιωθω το κεφαλι του στα αριστερα μου πολυ εντονα...δεν ξερω βρε τζιωρτζια μ λιγο αγχωνομαι...αγχωνομαι γιατι θελω να μεγαλωσει το μωρακι μου..μην προκληθει τοκετος κ γινει αυτο που φοβαμαι...φοβαμαι πολυ...εσυ εχεις ακουσει τιποτα σχετικα με αυτα τ θεμματα;

το εφτιαξες αλλα πρεπει να το βαλεις στην υπογραφη σου...

Βοηθηματα --> επεξεργασια υπογραφης --> και το βαζεις εκει...!!

Λοιπον.. αυτο δεν το εχω ξαναακουσει που σου ειπε η γιατρος.. το μωρο ειναι παρα πολυ καλα προστατευμενο και δεν σπανε τοσο ευκολα τα νερα.. η αποψη μου ειναι να μην αγχωνεσαι καλο μου.. ειναι λογικο να εχει τετοια θεση.. και ολο θα αλλαζει.. !! σου ειπα.. εγω την νοιωθω την μπουμπου χαμηλα.. ολο κλωτσαει τον τραχηλο.. και νοιωθω οτι θα βγει.. αλλα δεν ειναι τιποτα..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου θελω βοηθεια γνωριζει καμια σας που μπορω να βρω καποιον ψυχολογο εδω στην αθηνα που να ειδικευεται σε θεματα εγκυμοσυνης;

δεν παει αλλο ειμαι χαλια περναω πολυ ασχημα..θελω να χωρισω..μιλαμε δεν παει αλλο με κανει καθε μερα χαλια. καθε μερα ομως.θελω να ηρεμησω.

Κοριτσακι μου, και γω περασα καποια στιγμη πολυ δυσκολα, μεχρι να παρω την αποφαση να τα γραψω ολα στα παλια μου τα παπουτσια...... μετα απο υτο ηρεμισα....δεν κανει να ανχονεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε μαλοσω!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!τα μωρακια;;!!!!

εγω πηγα χθες στο γιατρο για την β'επιπεδου!!! εχω ενα γιο 490γρ!!!!!! κ ναι ολα πανε τελεια!!!!τα οργανα του μια χαρα, η αναπτηξη του μια χαρα!!!!!μου εκανε κ κολπικο για να δουμε τον τραχηλοκ ηταμ σουπερ!!!!μου ειπε οτι περα εξαιρετικης περιπτωσης, τον φτανω τον 9ο!!!! κοριτσια, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα πηρα!!!!!!! το ειδαμε κ 3D κ κουναγε το χερι του λες κ μας χαιρετουσε!!!!!!πηγα να βαλω τα κλαματα!!!!αυτα τα νεα μου!!!!την τεταρτη θα παω να με δει κ οδικος μου γιατρος!!!!

εσεις πως ειστε;;;

αριαδνη, δεν ξερω απο ψυχολογο στην αθηνα, αλλα ξερω οτι κατι πρεπει να κανεις...για σενα κ το μωρο σου...

Μιαχαρα κοριτσι μου!!!!! τελια1!!!!αντε τωρα μονο απολαυση!!!!!!!!

Φιλεναδεσ τι κανετε???? εγω τα χω παιξει χωρισ ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!διαβασα τωρα ολα τα νεα σασ!!! το Λινακη μονο με αγχονει!!!!!!Εγω ειμαι σχετικα καλα.... μονο η μεση μου με πεθενει και μουδιαζει και το ποδι μου, αλλα ειναι απο την μεση μου λενε ολοι!!!! Την εβδομαδα που μπενει εχω γιατρο, και ανιπομονω πολυ!!!! εχω παρει πολλα κιλα αλλα φαινονται μονο στην ζηγαρια, κανεισ αλλοσ δεν τα βλεπει, μονο εγω οταν ανεβαινω πανω!!!!13 :roll::roll::roll::(:(:(:oops::oops::oops: μου φενεται οτι θα χτυπισω 20.......Αυτα τα νεα μου!!!! πισινα συνεχιζω!!! σχεδον ολα τα πραγματακια του μωρου τα πηρα.... αυτα!!!!

Διαφημίσεις

Εμείς ανάψαμε από το πρωί την σομπίτσα μας και τώρα παλεύεται! Μακάρι να πήγαινα κι εγώ για ξάπλα, αλλά έχω να ετοιμάσω τα μαθήματα του απογεύματος!!! Καλή ξεκούραση κούκλα!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Καλησπερα κουκλιτσες μου, ειστε ολες καλα ειδα ε?

Εμεις καμμια σημαντικη μεταβολη στην καθημερινοτητα μας, στολισαμε την προηγουμενη εβδομαδα, στησαμε και το λικνο μας στη θεση του κ εκτος απο την παντα και το καλυμμα απο το καθισμα του αυτοκινητου που θα πανε καθαριστηριο, τα υπολοιπα ολα εχουν διευθετηθει.

Τεταρτη μεσημερακι θα παμε μια βολτα προς το γιατρο, ισα να μου γραψει φαρμακα δλδ γιατι εχω ξεμεινει και με την ευκαιρια να κανουμε κ εναν υπερηχο γιατι εχουμε να κανουμε απο την β' επιπεδου. Ειπα να περιμενω το doppler μιας κ θα ειναι λιγο πριν τα Χριστουγεννα, αλλα ας δουμε αυτο το παιδι, τι κανει, που βρισκεται! :rolleyes:

Οχι τπτ αλλο εχω φαει τοσο ξυλο πια, πρεπει να παραεχει θεριεψει μου φαινεται! :roll:

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοριτσια ... καλησπερα...!!!

λοιπον.. τι γνωμη εχετε για τα Prenatal...??? σκεφτομαι να παρω απο εκει καριτσι, κουνια και ολα τα συναφι... !!!

τα mothercare, σημερα τα σιχαθηκα.. δεν μου αρεσει καθολου η αξυπηρετηση..

και στα ΛΗΤΩ μου φαινονται πολυ ακριβα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοριτσια ... καλησπερα...!!!

λοιπον.. τι γνωμη εχετε για τα Prenatal...??? σκεφτομαι να παρω απο εκει καριτσι, κουνια και ολα τα συναφι... !!!

τα mothercare, σημερα τα σιχαθηκα.. δεν μου αρεσει καθολου η αξυπηρετηση..

και στα ΛΗΤΩ μου φαινονται πολυ ακριβα...!!!

καλησπερα γεωργια μου ..μπηκα στο site tis prenetal αλλα δεν ειχε τιμες οσο αναφορα τις κουνιεσ και τα καροτσια ...

καλησπερα γεωργια μου ..μπηκα στο site tis prenetal αλλα δεν ειχε τιμες οσο αναφορα τις κουνιεσ και τα καροτσια ...

Που εισαι εσυ ομορφη...???? χαθηκες...!!!

ναι το ξερω μπηκα και εγω ... σημερα περασα απο το μαγαζι και πηρα τον καταλογο.. και εχει κατι πολυ ωραιες προσφορες σε ενα φυλλαδιο..1!!

αλλα βασικα δεν ξερω ποσο καλα ειναι τα κρεβατακια τους.. εψαξα και στο ιντερνετ και δεν βρηκα κατι αρνητικο... οπως το ΛΗΤΩ και τα MOTHERCARE...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...