Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

χααχχα τελεια τα νεα σου κοριτσακι μου!

Εισαι κ εσυ μια μαμα-κουκουβαγια σαν εμενα ε?

χιχιχιχι με το καλο κοριτσακι μου ολα καλα να σας πανε κ εσενα κ σε ολες τις μανουλιτσες!!!! :D

αχχχ ναι κοριτσακι μου.. το νοιωθω .. χα χα.. χαζομαμα θα γινω τελειος.. !! και ηδη λεω οτι θα βγαλω μια κουκλαρα... χα χα χα...

Μακαριιιι... θα μας πανε σε ολες ολα τελεια.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!εδω ολα τελεια πολυ κρυο μονο!!!!!

Καλησπεραααααααα Σε ολες τις Μανουλες... Πως μου εισαστε κοριτσια...????

Εμεις σημερα ειχαμε μια πολυυυ κουραστικη μερα... απο τις 5 σηκωθηκα απο το αγχος.. στις 8 φυγαμε απο το σπιτι.. πηγαμε στο Ηρακλειο και πηγα και εκανα την Anti Xa.. μετα πηγαμε και ριξαμε μια ματια στα ΛΗΤΩ για κουνιες και διαφορα.. Βρηκαμε την Τελεια κουνια... και σε πολυ καλη τιμη.. βγαλαμε και καρτουλα... και θα μου τα στειλουν ολα σε email για να κλεισουμε τι θελουμε...!!!

Και μετα Κοριτσια μου πηγαμε επιτελους για την Β επιπεδου... Εχουμε Μια ΠΡΙΓΚιΠΙΣΣΑ..... 500 γρ παρακαλω... Και ειμαστε και μια εβδομαδα μεγαλητερες σχεδον... Μας ειπε οτι θα ειναι ενα ψηλο μωρο απο οτι φαινετε...!!!

Ειμαστε υγιεστατες και τα εχουμε ολα... Μονο που δεν μας αφησε να δουμε την φατσουλα της.. απο τωρα ειναι καπατσα... οτι θελει μας δειχνει.. Μα ανοιξε τα ποδια.. αλλα δεν μας αφησε να την δουμε σε 3d... ειχε κανει σταυρο τα χερακια της πανω στο προσωπο της... και ακομα και οταν πιπιλιζε ειχε το ενα ερι στο στομα και το αλλο πανω στο προσωπο..

Κοριτσια.. ερωτευτηκα την κορη μου.. τιποτα αλλο δεν εχω να πω...!!!!!!Μαρακι μου.. μην αγχωνεσαι καλο μου.. ολα μα ολα ειναι τελεια.. ειμαι σιγουρη.. θα δεις.. περασες το δυσκολο τριμηνο... και θα δεις που σε λιγους μηνες θα κρατας το μπουμπουκι σου αγκαλια...!!!!!

ειδες κοπελα μου;;;!!!!ολα μια χαρα!!!αδικα ανησυχουσες κ συ!!!!με το καλο η μπουμπου σου!!!!!σε καταλαβαινω για τον "ερωτα σου"!!!!απολυτα ομως!!!!

κοριτσια εγω πηγα στο γιατρο μου εχθες κ μου εκελισε ραντεβου για την καισαρικη 1/4!!!!!πολυ σουρεαλ ημερομηνια!!!!σαν ψεμα θα μας φαινετα!!!!!ειχα κ αιματοκριτη 33 (με οριο 36) αλλα με διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι δεν πρεπει να ανησυχω κ οτι θα πεσει κ αλλο!!!!

εσεις τι μου κανετε;;;!!!!!

linaki που εισαι;;;πηρες απαντησεις;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!εδω ολα τελεια πολυ κρυο μονο!!!!!

ειδες κοπελα μου;;;!!!!ολα μια χαρα!!!αδικα ανησυχουσες κ συ!!!!με το καλο η μπουμπου σου!!!!!σε καταλαβαινω για τον "ερωτα σου"!!!!απολυτα ομως!!!!

κοριτσια εγω πηγα στο γιατρο μου εχθες κ μου εκελισε ραντεβου για την καισαρικη 1/4!!!!!πολυ σουρεαλ ημερομηνια!!!!σαν ψεμα θα μας φαινετα!!!!!ειχα κ αιματοκριτη 33 (με οριο 36) αλλα με διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι δεν πρεπει να ανησυχω κ οτι θα πεσει κ αλλο!!!!

εσεις τι μου κανετε;;;!!!!!

linaki που εισαι;;;πηρες απαντησεις;;;

Καλημεραααα Κοριτσακι μου.. Δοξα συ ο θεος ολα ειναι τελεια. Ηρεμισα και εγω.. και απο εδω και περα.. ευχαρηστιεμαι την εγκυμοσυνη μου... χα χα χα...!!!

Πρωταπλριλιαα εεε...???? ο παππους μου ειναι πρωταπριλια... και θελω και την κορη μου να την γεννησω τοτε.. αν φυσικα θελει... χα χα χα... !!!

ασε αυτος ο αιματοκριης ειναι ενα θεμα.. εγω ακομα δεν εχω τετοιο θεμα , ειναι 40.. αλλα μου ειπε η γιατρος μου οτι θα γεννησω με περιπου 33...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε;;;

Εγω σημερα εχω το ραντεβου μου...

Ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα...

Καλημερααα Κοριτσακι.. Εννοειτε οτι θα εχεις ευχαριστα νεα...!!! καλα ειμαστε και εμεις.. Εδω ετοιμαζομαστ για μαγειρεμα...!!! και μετα θελω να στολισω το δεντρο και το σπιτι...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα Κοριτσακι.. Εννοειτε οτι θα εχεις ευχαριστα νεα...!!! καλα ειμαστε και εμεις.. Εδω ετοιμαζομαστ για μαγειρεμα...!!! και μετα θελω να στολισω το δεντρο και το σπιτι...!!

Εγω αν εχω καλα νεα απο το γιατρο μας σημερα θα στολισω αυριο πρωτα ο Θεος...

Εσεις οχι μονο ειστε καλα αλλα τα ειπαμε και με πμ στο φεις.....

Δεν θα επεκταθω αλλο!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εγω αν εχω καλα νεα απο το γιατρο μας σημερα θα στολισω αυριο πρωτα ο Θεος...

Εσεις οχι μονο ειστε καλα αλλα τα ειπαμε και με πμ στο φεις.....

Δεν θα επεκταθω αλλο!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!

χα χα χα... δικιο εχεις...!!

κοιτα και εγω ειπα οτι πρωτα θα κανω την β επιπεδου.. και αναλογα τι νεα θα εχουμε θα στολισω...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

γεια σας κοπελιες ολα καλα; εγω βρηκα πολυ καλη γιατρο στο ελενα και θα με αναλαβει τελικα..βεβαια το ασχημο ειναι οτι το μωρο μου εχει εγκαρσια θεση κ βρισκεται ψηλα με αποτελεσμα τα νερακια να ειναι κατω και να υπαρχει κινδυνος να σπασουν ..πραγμα που σημαινει οτι τελος οι δουλειες το σκυψιμο ολαα ομως κ να καθομαι προς τα πισω!!!μου ειπε οτι ειναι επικινδυνο..αχ κοριτσια αγχωθηκα πολυ...τι κανετε εσεις;

Καλημερα!!!

Αριαδνη καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης με την νεα σου γιατρο!!!

Σπυριδουλα,Γεωργια και υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε;;;

Εγω πεταω σε ενα ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ απο εχθες!!!

Ναι ναι καλα καταλαβατε ερχεται αλλος ενας κοριτσαρος σωστος γενιτσαρος στην παρεα!!!!!

Η μικρη μου πασχαλιτσα ειναι μια χαρα...Οι μετρησεις της ειναι ολες οκ και ειμαστε και 145gr!!!!!:D:D:D:D

H καρδουλα μας χτυπουσε δυνατα και γρηγορα και η μαμα κλασσικα εβαλε τα κλαμματα!!!!!!:D:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα!!!

Ναι ναι καλα καταλαβατε ερχεται αλλος ενας κοριτσαρος σωστος γενιτσαρος στην παρεα!!!!!

Η μικρη μου πασχαλιτσα ειναι μια χαρα...Οι μετρησεις της ειναι ολες οκ και ειμαστε και 145gr!!!!!:D:D:D:D

H καρδουλα μας χτυπουσε δυνατα και γρηγορα και η μαμα κλασσικα εβαλε τα κλαμματα!!!!!!:D:D:D:D:D

Μπραβο Φιλεναδα μου.. τελεια τα νεα σου.. Φοβερα.. ειδες που αγχωνοσουν αδικα.. Αντε με το καλο τωρα και απο εδω και περα χαλαρωσε..!!! Δηλαδη εχουμε και την κορακλα...??? τελειαααα... θα κανουν παρεα.. χα χα χα...!!!!

οσο για τα κλαμματα.. αστα να πανε.. εγω σε καθε υπερυχο κλαιω.. !!!

ειχα την εννοια σου απο εχτες.. εμεις τελικα σημερα εχουμ ραντεβου εχτες το ακυρωσαμε... !!! οποτε τωρα ετοιμαζομαστε να παμε...!!!

ΚΑλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια.. !!!! Αριαδνη μου.. καλη συνεχεια με την νεα σου γιατρο.. να ειναι ολα ροδινα.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

φιλεναδάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ήμουν τόσο σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά.................σε διάβαζα και αφουγκραζόμουν την αγωνία σου...............και σήμερα περίμενα τα νέα σου πώς κ πώς!!!!μπράβο ρε φιλεναδίτσα μου....με το καλό να αγκαλιάσεις την κοράκλα σου και να κλαις πάντα μόνο από ευτυχία!!!!συγκινήθηκα!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ σε όλες σας εύχομαι με το καλό να έρθει η ώρα που θα αγκαλιάσετε επιτέλους τα θαυματάκια σας!!!από την καρδιά μου......να ακούμε μόνο ευχάριστα!!!

bhgdp3.png

φιλεναδάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ήμουν τόσο σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά.................σε διάβαζα και αφουγκραζόμουν την αγωνία σου...............και σήμερα περίμενα τα νέα σου πώς κ πώς!!!!μπράβο ρε φιλεναδίτσα μου....με το καλό να αγκαλιάσεις την κοράκλα σου και να κλαις πάντα μόνο από ευτυχία!!!!συγκινήθηκα!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ σε όλες σας εύχομαι με το καλό να έρθει η ώρα που θα αγκαλιάσετε επιτέλους τα θαυματάκια σας!!!από την καρδιά μου......να ακούμε μόνο ευχάριστα!!!

Μπουμπου μου κι εγω σε διαβαζω στον αλλο καφενε και περιμενω με την ιδια αγωνια να μαθω οτι η αυχενικη σου θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!

Αυτο το αγχος νομιζω θα φυγει μονο οταν παρουμε αγκαλια τα βλασταρια μας!!!

Ειμαι βεβαιη οτι το μικρο σου σπορακι που πλεον ειναι ανθρωπακι και κουνιεται σαν τρελο ειναι μια χαρα....:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Μπουμπου μου κι εγω σε διαβαζω στον αλλο καφενε και περιμενω με την ιδια αγωνια να μαθω οτι η αυχενικη σου θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!

Αυτο το αγχος νομιζω θα φυγει μονο οταν παρουμε αγκαλια τα βλασταρια μας!!!

Ειμαι βεβαιη οτι το μικρο σου σπορακι που πλεον ειναι ανθρωπακι και κουνιεται σαν τρελο ειναι μια χαρα....:D:D:D:D

:D:D:D

μακάρι ρε φίλη μου.......................μακάρι!!!!!κάνω συνέχεια την προσευχή μου να το έχει ο Θεούλης καλά και να προχωράμε έτσι ήρεμα............

φιλενάδα................να σου πω κάτι; δεν νομίζω πως θα ηρεμήσουμε ποτέ.............χαχαχαχααχχα τούδε και στο εξής θα έχουμε πάντα αγωνία για αυτά τα πλασματάκια............................πάντα!!!!

άντε τώρα να ξεκινήσεις να στολίζεις τα χριστουγεννιάτικά σου και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου...................όλα έχουν πάρει το δρόμο τους....να μου είσαι ηρεμούλα!!!!

bhgdp3.png

κοριτσια τι κανετε; δε μπορει να μ απαντησει καμια; καμια απο τις μανουλες π εχουν ηδη γεννησει; τι γνωριζεσαι για την εγκαρσια θεση; εγω σημερα πηγα μ τον αντρα μ και εκλεισα τη λιστα δτο λητω.

κοριτσια τι κανετε; δε μπορει να μ απαντησει καμια; καμια απο τις μανουλες π εχουν ηδη γεννησει; τι γνωριζεσαι για την εγκαρσια θεση; εγω σημερα πηγα μ τον αντρα μ και εκλεισα τη λιστα δτο λητω.

Κοριτσακι μου.. απο οτι ρωτησα τον γιατρο μου.. μεχρι την 30η εβδομαδα δν εχεις προβλημα.. να σπασουν τα νερα.. το μωρο αλλαζει συνεχεια θεση.. μετα υπαρχει θεμα..

επισης βρηκα και αυτο στο ιντερνετ...

http://www.paidimag.gr/article/260180/pos-katebainei-to-moro-

εμενα για να καταλαβεις.. ειναι συνεχεια ισχυακο(με τα ποδια κατω).. και στην β επιπεδου μονο ηταν με το κεφαλι κατω..!! συνεχεια νοιωθω να με κλωτσαει απο κατω... σε σημειο που θελει να βγει...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...