Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα Κοριτσακια μου γλυκα.. Πως μου εισαστε σημερα ... Εμεις σημερα πηγαμε με τον αντρουλη μου βολτουλα στην γιαγι αμου και στον Παππου μου.. ειχα ραψει μια Πανα αγκαλιας για το μωρο, με σχεδιο που εβγαλα εγω.. και μου την εδωσε σημερα.. πηγε και της εβαλε κορδελα.. καλα ειναι τελεια..!!!!

καταταλλα η μικρη μας εχει δωσει σημερα δυνατο παρον, μαλλον της αρεσουν οι βολτες...!!!

αυριο θα παμε για την β επιπεδου... και αρχισε παλι να με πιανει το αγχος... και αν ειναι και ολα καλα, πρωτα ο θεος... . θα παμε να δουμε και κουνιες..!!!! και να αγορασουμε και καποια πραγματα..

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!τα μωρακια;;!!!!

εγω πηγα χθες στο γιατρο για την β'επιπεδου!!! εχω ενα γιο 490γρ!!!!!! κ ναι ολα πανε τελεια!!!!τα οργανα του μια χαρα, η αναπτηξη του μια χαρα!!!!!μου εκανε κ κολπικο για να δουμε τον τραχηλοκ ηταμ σουπερ!!!!μου ειπε οτι περα εξαιρετικης περιπτωσης, τον φτανω τον 9ο!!!! κοριτσια, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα πηρα!!!!!!! το ειδαμε κ 3D κ κουναγε το χερι του λες κ μας χαιρετουσε!!!!!!πηγα να βαλω τα κλαματα!!!!αυτα τα νεα μου!!!!την τεταρτη θα παω να με δει κ οδικος μου γιατρος!!!!

εσεις πως ειστε;;;

αριαδνη, δεν ξερω απο ψυχολογο στην αθηνα, αλλα ξερω οτι κατι πρεπει να κανεις...για σενα κ το μωρο σου...

Τελεια τα νεα σου Σπυριδουλα μου.. αντε σου ευχομαι να ειναι ολα τελεια μεχρι τελους.. Χαρηκα πολυ....

κοριτσια μου θελω βοηθεια γνωριζει καμια σας που μπορω να βρω καποιον ψυχολογο εδω στην αθηνα που να ειδικευεται σε θεματα εγκυμοσυνης;

δεν παει αλλο ειμαι χαλια περναω πολυ ασχημα..θελω να χωρισω..μιλαμε δεν παει αλλο με κανει καθε μερα χαλια. καθε μερα ομως.θελω να ηρεμησω.

Κοριτσακι μου Γλυκο.. Να πας... τωρα πρεπει να εισαι ηρεμη.. για σενα και για το μωρο σου..!! νομιζω οτι πρεπει να μιλησεις και με τον αντρουλη σου, η να βαλεις αλλους να του μιλησουν, οπως πχ τον κολλητο του, η την μανα του.. Δεν ειναι αυτη κατασταση...!!

Δεν ξερω για ποιους λογους τσακωνεστε.. ομως αυτο πρεπει να αλλαξει.. ειδικα τωρα στην φαση που εισαστε.. Δεν ειναι καλο ουτε για σενα ουτε για το μωρο σας...!!!

και πρεπει οτι υπαρχει να λυθει πριν ερθει το μωρο.. γιατι μετα θα ειναι ποιο δυσκολο...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε;;;εχετε χαθει ολες!!!!ελπιζω μονο να εισαστε ολες καλα!!!!κ τα μωρακια σας φυσικα!!!

τζωρτζια καλη επιτυχια στη β'επιπεδου σημερα!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;!!!ελατε να παρουμε λιγο τα πανω μας κ να πουμε καμια βλακεια!!!!φιλακια σε ολες!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Γεωργια μου καλη επιτυχια με την β επιπεδου...

Ολα θα ειναι αψογα!!!

Αχ εφτασε κι για μενα το ραντεβου μου...

Αυριο ειναι και εχω τρελο αγχος αν θα ειναι ολα καλα με το μικρο μου....

Φοβαμαι μην διαλυθει το ονειρο σε κορτσακια μου..............

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ολα θα ειναι αψογα!!!

καλημερα κοπελα μου κ καλη επιτυχια για αυριο!!!!ολα θα πανε καλα κ κανενα ονειρο δεν θα διαλυθει!!!!απλα μια μερα θα ξυπνησεις κ απο ονειρο θα ειναι η πραγματικοτητα!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοπελα μου κ καλη επιτυχια για αυριο!!!!ολα θα πανε καλα κ κανενα ονειρο δεν θα διαλυθει!!!!απλα μια μερα θα ξυπνησεις κ απο ονειρο θα ειναι η πραγματικοτητα!!!!!

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι Σπυριδουλα μου....

Εσυ πως εισαι;;;;

Τι κανει ο γιοκας σου;;;

Ριχνει κλωτσιδια;;;;;:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτο Σπυριδουλα μου....

Εσυ πως εισαι;;;;

Τι κανει ο γιοκας σου;;;

Ριχνει κλωτσιδια;;;;;:D:D:D:D

ετσι θα ειναι κ θα το δεις!!!!

ο γιος μου με εχει τρελανει στην κλωτσια!!!κ ενω ολα τα μωρα ενεργοποιουνται με τη σοκολατα, αυτος χαλαρωνει!!!!ενω οταν τρωω παιρνει ενεργεια κ αρχιζει για ωρες!!!!αναποδο πλασμα παιδι μου, σαν τη μανα του!!!!εν τω μεταξυ, τον ειδαμε κ 3D κ μου φανηκε οτι εμοιαζε πολυ στην οψη με τον πρωτο μου γιο!!!!(μπορει να ειμαι υπερβολικη, αλλα κ η πεθερα μου το παρατηρησε!!!) αμα μοιασει κ στο χαρακτηρα, την κατσαμε!!!!!!

τι χαζα λεω πρωι πρωι, ε;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ετσι θα ειναι κ θα το δεις!!!!

ο γιος μου με εχει τρελανει στην κλωτσια!!!κ ενω ολα τα μωρα ενεργοποιουνται με τη σοκολατα, αυτος χαλαρωνει!!!!ενω οταν τρωω παιρνει ενεργεια κ αρχιζει για ωρες!!!!αναποδο πλασμα παιδι μου, σαν τη μανα του!!!!εν τω μεταξυ, τον ειδαμε κ 3D κ μου φανηκε οτι εμοιαζε πολυ στην οψη με τον πρωτο μου γιο!!!!(μπορει να ειμαι υπερβολικη, αλλα κ η πεθερα μου το παρατηρησε!!!) αμα μοιασει κ στο χαρακτηρα, την κατσαμε!!!!!!

τι χαζα λεω πρωι πρωι, ε;;;!!!!!

Κοιτα απο ομορφια ειμαι σιγουρη οτι δεν πασχει ουτε ο μεγαλος υιος ουτε και το μπεμπεδακι....

Οσο για τον χαρακτηρα εγω δεν θα ηθελα ενα παιδακι που θα καθεται σε μια γωνια....Θελω να εχει ενεργεια να ειναι ζωηρο....

Οχι βεβαια στο αλλο ακρο...

Νομιζω μπορεις να καταλαβεις τι εννοω!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κοιτα απο ομορφια ειμαι σιγουρη οτι δεν πασχει ουτε ο μεγαλος υιος ουτε και το μπεμπεδακι....

Οσο για τον χαρακτηρα εγω δεν θα ηθελα ενα παιδακι που θα καθεται σε μια γωνια....Θελω να εχει ενεργεια να ειναι ζωηρο....

Οχι βεβαια στο αλλο ακρο...

Νομιζω μπορεις να καταλαβεις τι εννοω!!!!

για ομορφια δεν μπορω να σου πω τιποτα!!!!ολες οι μαμαδες ειμαστε "κουκουβαγιες"!!!!με την καλη εννοια ετσι;;;αλλωστε κανενα παιδακι δεν ειναι "ασχημο"!!!!

για το χαρακτηρα, ουτε εγω θελω "μαμουχαλα" παιδια!!!!καλυτερα ζωηρα!!!!κ ο δικος μου ειναι κ με το παραπανω!!!!!!:D:D:D:D:D δεν ειναι στο αλλο ακρο οπως ειπς κ συ, αλλα δοξα τω θεω, μας "τρεχει" νυχθημερον!!!!!! κοιτα καπου γινεται πολυ κουραστικο, αλλα καλυτερα ετσι!!!!αφου ετσι ειναι η φυση του!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα μου!!!!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!καλυτερα ελπιζω!!!!

Καλα κοριτσακι μου. Στολισαμε λιγο να μπουμε κ στο κλιμα σιγα-σιγα!

Κρυο πολυ εχουμε, εχει κ απαγορευτικο οποτε καταλαβαινεις για τι αερα μιλαμε :rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλα κοριτσακι μου. Στολισαμε λιγο να μπουμε κ στο κλιμα σιγα-σιγα!

Κρυο πολυ εχουμε, εχει κ απαγορευτικο οποτε καταλαβαινεις για τι αερα μιλαμε :rolleyes:

κ εμεις λεμε να στολισουμε σημερα αν γυρισουμε νωρις σπιτι....εχουμε γιατρο να δει τη β'επιπεδου!!!!απαγορευτικο ειχε κ εδω χθες!!!!πολυ κρυο λεμε!!!!στα ορεινα τα δικα μας εχει κ χιονι!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπεραααααααα Σε ολες τις Μανουλες... Πως μου εισαστε κοριτσια...????

Εμεις σημερα ειχαμε μια πολυυυ κουραστικη μερα... απο τις 5 σηκωθηκα απο το αγχος.. στις 8 φυγαμε απο το σπιτι.. πηγαμε στο Ηρακλειο και πηγα και εκανα την Anti Xa.. μετα πηγαμε και ριξαμε μια ματια στα ΛΗΤΩ για κουνιες και διαφορα.. Βρηκαμε την Τελεια κουνια... και σε πολυ καλη τιμη.. βγαλαμε και καρτουλα... και θα μου τα στειλουν ολα σε email για να κλεισουμε τι θελουμε...!!!

Και μετα Κοριτσια μου πηγαμε επιτελους για την Β επιπεδου... Εχουμε Μια ΠΡΙΓΚιΠΙΣΣΑ..... 500 γρ παρακαλω... Και ειμαστε και μια εβδομαδα μεγαλητερες σχεδον... Μας ειπε οτι θα ειναι ενα ψηλο μωρο απο οτι φαινετε...!!!

Ειμαστε υγιεστατες και τα εχουμε ολα... Μονο που δεν μας αφησε να δουμε την φατσουλα της.. απο τωρα ειναι καπατσα... οτι θελει μας δειχνει.. Μα ανοιξε τα ποδια.. αλλα δεν μας αφησε να την δουμε σε 3d... ειχε κανει σταυρο τα χερακια της πανω στο προσωπο της... και ακομα και οταν πιπιλιζε ειχε το ενα ερι στο στομα και το αλλο πανω στο προσωπο..

Κοριτσια.. ερωτευτηκα την κορη μου.. τιποτα αλλο δεν εχω να πω...!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε;;;εχετε χαθει ολες!!!!ελπιζω μονο να εισαστε ολες καλα!!!!κ τα μωρακια σας φυσικα!!!

τζωρτζια καλη επιτυχια στη β'επιπεδου σημερα!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;!!!ελατε να παρουμε λιγο τα πανω μας κ να πουμε καμια βλακεια!!!!φιλακια σε ολες!!!!

Ολα θα ειναι αψογα!!!

Μαρακι μου.. μην αγχωνεσαι καλο μου.. ολα μα ολα ειναι τελεια.. ειμαι σιγουρη.. θα δεις.. περασες το δυσκολο τριμηνο... και θα δεις που σε λιγους μηνες θα κρατας το μπουμπουκι σου αγκαλια...!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσια μου τι κανετε; τζιωρτζια μ ειδες που δεν ειχες λογο να αγχωνεσαι; τελικα ολα καλα πηγαν :) λογικα ειναι ολες ειμαστε ερωτευμενες με τα βλασταρακια μας! εγω πηγα χθες στον γιατρο μ μας μετρησε εφτασε 700 γραμμαρια μου ειπε οτι ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερος ψηλο παιδακι :)

μετα πηγα στο ελενα διοτι σκεφτομαι λογω οικονομικων μηπως γεννησω εκει...ακουω κ πολυ καλα λογια βεβαια! εσεις τι γνωμη εχετε για το ελενα; εγω εχω ακουσει για τηγ πετσιδου οτι ειναι καλη και λεω ν παω αυριο το πρωι να με δει.

πειτε μ τα νεα σας..μολις εφαγα εγω κ ο ζουζουνος μ πεταει χερακια ποδαρακια συνεχεια :)

Καλησπεραααααααα Σε ολες τις Μανουλες... Πως μου εισαστε κοριτσια...????

Εμεις σημερα ειχαμε μια πολυυυ κουραστικη μερα... απο τις 5 σηκωθηκα απο το αγχος.. στις 8 φυγαμε απο το σπιτι.. πηγαμε στο Ηρακλειο και πηγα και εκανα την Anti Xa.. μετα πηγαμε και ριξαμε μια ματια στα ΛΗΤΩ για κουνιες και διαφορα.. Βρηκαμε την Τελεια κουνια... και σε πολυ καλη τιμη.. βγαλαμε και καρτουλα... και θα μου τα στειλουν ολα σε email για να κλεισουμε τι θελουμε...!!!

Και μετα Κοριτσια μου πηγαμε επιτελους για την Β επιπεδου... Εχουμε Μια ΠΡΙΓΚιΠΙΣΣΑ..... 500 γρ παρακαλω... Και ειμαστε και μια εβδομαδα μεγαλητερες σχεδον... Μας ειπε οτι θα ειναι ενα ψηλο μωρο απο οτι φαινετε...!!!

Ειμαστε υγιεστατες και τα εχουμε ολα... Μονο που δεν μας αφησε να δουμε την φατσουλα της.. απο τωρα ειναι καπατσα... οτι θελει μας δειχνει.. Μα ανοιξε τα ποδια.. αλλα δεν μας αφησε να την δουμε σε 3d... ειχε κανει σταυρο τα χερακια της πανω στο προσωπο της... και ακομα και οταν πιπιλιζε ειχε το ενα ερι στο στομα και το αλλο πανω στο προσωπο..

Κοριτσια.. ερωτευτηκα την κορη μου.. τιποτα αλλο δεν εχω να πω...!!!!!!

χααχχα τελεια τα νεα σου κοριτσακι μου!

Εισαι κ εσυ μια μαμα-κουκουβαγια σαν εμενα ε?

χιχιχιχι με το καλο κοριτσακι μου ολα καλα να σας πανε κ εσενα κ σε ολες τις μανουλιτσες!!!! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...