Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;τα μωρακια;;;!!!!

θα τον παρω την Τρίτη να κανονίσουμε ραντεβού

οκ κοπελα μου, αν κ δεν πιστευω οτι ειναι κατι που δεν αντιμετωπιζεται!!!!θα σου δωσει ο γιατρος σου οδηγιες κ ολα θα πανε καλα!!!

Καλησπερα στα κοριτσακια! Ειστε ολες καλα?

εμεις σημερα -ο αντρας μου δλδ- στρωσαμε,"χαλωσαμε" που λενε εδω στο νησι, ευτυχως ηρθε κ ενας φιλος του γιατι μια κινηση πηγα να κανω να πιασουμε τον σκελετο μιας συρταριερας, και, δεν ξερω αν εφταιγε αυτο, με επιασε μια ζαλαδα,σβησανε ολα δεν εβλεπα τιποτα, με ελουσε κυριολεκτικα κρυος ιδρωτας και το μονο που ειχα δυναμη να κανω ηταν να πιω μια γουλια χυμο επι τοπου οπως ημουν, να φαω κ λιγο αλατι -γιατι εχω υποταση χρονια τωρα- και να μεινω στο εδαφος μεχρι να συνελθω.Δυναμη για να σηκωθω ακομα κ με τη βοηθεια του αντρα μου, δεν ειχα καν!....

Με επιανε και με την μικρη μου κατι παρομοιο αλλα οταν με ειχε πιασει ημουν εξω κ ηταν Ιουλιος με την γνωστη ζεστη-υγρασια της πολης..... :confused:

Οποτε σημερα δεν κανω τιποτα, ελεγα να στολισουμε κιολας αλλα δε το βλεπω ζεστο...αυριο μαλλον! :rolleyes:

Σας φιλω κ παω να σωριαστω στον καναπε γτ δεν ειναι η μερα μου!

κοριτσακι μου γλυκο!!!!!εισαι κ συ σε αρκετα προχωρημενη εβ δομαδα!!!!λογικο να εχεις τετοια...λιγο υπομονη!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!Διαβασα ολα τα νεα σασ!!! μιαχαρα βλεπω ολα!!! Σπυριδουλα μου, και γω καλα ειμαι, με επιασε λιγω η μεση μου, αλλα ειναι πιστευω λογικο, γιατι εχω φουσκωσει αρκετα τωρα..... Κοριτσια, αντε λιγω εμεινε.......μετα τα χρηστουγεννα θα ειναι η τελικη ευθεια!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λινακη πωσ εισαι???? κανενα νεω??????

αντε μπραβο κοπελα μου!!!!στην τελικη ευθεια κ συ!!!!ολα καλα θα πανε, η κουραση ειναι φυσιολογικη οσο βαραινουμε!!!!
καλημερα κοριτσια

σημερα μ επιασε προκοπη εβαλα 2 πλυντηρια εβρασα φασολια να κανω φασολαδα για αυριο

εβαλα πατατες στο φουρνο εκανα κ μια σοκολατοπιτα

τωρα επιασα το κεντημα

εσεις τι κανετε?ψοφοκρυο εδω εχω κ ενα ψιλομπουκωμα

βρε κοριτσι μου!!!!!δεν πρεπει να κανεις Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!με τις συσπασεις θελει πολυ προσοχη!!!!ασεε τις ταρζανιες!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;;

τζωρτζια μου, που εισαι;;;

αριαδνη, εσυ;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου.. Καλα ειμαστε και εμεις..

απλα εχει αρχισει και μας πιανει το αγχος για την β επιπεδου.. και εχω σκασει.. !!

ετχες το βραδυ με πηραν και τα ζουμια και πηρα την μανουλα μου και εκλαιγα.. μου λειπει.. απο εκει που ημουν μικρη.. γινομαι μαμα.. και με πιανουν οι τυψεις που την εχω στεναχωρησει τοσες φορες...

καταταλλα το μπεμπε μας δεν βαζει κωλο κατω.. απο τις 6 με ξυπνησε σημερα.. και το εχω ριξει στο πλεξιμο...!!!

εβγαλα κατι σχεδια για μπομπονιερακια για το νοσοκομειο.. !!! πολυ γουτσου γουτσου...

καταταλλα ειμαστε οκ.. !!! εχουμε αρχισει και φουσκωνουμε επικυνδυνα.. αλλα κιλα ειμστε σταθερα στα 56... καλο αυτο..!!! η μεση ομως ειναι κομματια.. νοιωθω οτι σπαει...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

γεια σας ζουζουνομανουλες! εγω καλα ειμαι αν και πολυ πιεσμενη τις τελευταιες μερες με καβγαδες και προβληματα που δε λενε να λυθουν..δυστυχως σημερα ειχα και μεγαλη απογοητευση και απο την μητερα μου αλλα τι να σας προβληματιζω με αυτα...ο μικρος μ κλωτσαει...την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο την πεμπτη ηταν 600 γραμμαρια..και θα ξαναπαω την πεμπτη που μας ερχεται για να με δει..να μου πει σχετικα και με τον τραχηλο μου..κοριτσια αλλο θεμα..

ειμαι τωρα 23 w και 4 ημερων..δηλαδη στον εκτο μηνα...εχω τελειωσει ηδη τη λιστα μου με τα πραγματα που θελω να μου παρουν δωρο για τον μπεμπη μ..αλλα δεν την εχω δωσει ακομη..ποτε λετε οτι ειναι ενταξει να την δωσω;;και κατι ακομη...εχω παρει μεχρι τωρα μονο ενα φορμακι....καθως η πεθερα μου του πηρε ενα σωρο εσωρουχακια σελτεδακια λαβετες και τα λοιπα..εγω ποτε λετε πρεπει να ετοιμαζομαι; εσεις εχετε ετοιμασει τιποτα; ειναι νωρις λετε;;

καληεμερα σε ολα τα κοριτσια!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!κ καλο μηνα που ξεχασα να πω χθες!!!!!τι μου κανετε;;!!!!!

γεια σας ζουζουνομανουλες! εγω καλα ειμαι αν και πολυ πιεσμενη τις τελευταιες μερες με καβγαδες και προβληματα που δε λενε να λυθουν..δυστυχως σημερα ειχα και μεγαλη απογοητευση και απο την μητερα μου αλλα τι να σας προβληματιζω με αυτα...ο μικρος μ κλωτσαει...την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο την πεμπτη ηταν 600 γραμμαρια..και θα ξαναπαω την πεμπτη που μας ερχεται για να με δει..να μου πει σχετικα και με τον τραχηλο μου..κοριτσια αλλο θεμα..

ειμαι τωρα 23 w και 4 ημερων..δηλαδη στον εκτο μηνα...εχω τελειωσει ηδη τη λιστα μου με τα πραγματα που θελω να μου παρουν δωρο για τον μπεμπη μ..αλλα δεν την εχω δωσει ακομη..ποτε λετε οτι ειναι ενταξει να την δωσω;;και κατι ακομη...εχω παρει μεχρι τωρα μονο ενα φορμακι....καθως η πεθερα μου του πηρε ενα σωρο εσωρουχακια σελτεδακια λαβετες και τα λοιπα..εγω ποτε λετε πρεπει να ετοιμαζομαι; εσεις εχετε ετοιμασει τιποτα; ειναι νωρις λετε;;

καλημερα κοπελα μου!!!!ακομα θεματα κ καυγαδες εχεις;;;γραψτα ολα στα παλια σου τα παπουτσια για να ηρεμησεις κ συ κ το μωρο σου!!!!!οσο για τα πραγματακια μπορεις να ξεκινησεις σιγα σιγα να μαζευεις για να μην σου πεσουν ολα μαζεμενα στο τελος!!!!!

κοριτσια μου εγω σημαρε το απογευμα εχω τη β'επιπεδου κ εχω αγχωθει για τα καλα!!!!να παω να δω οτι ειναι ολα καλα, να ηρεμησω κ γω!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερουδια Μανουλιτες...

Καλημερα Σπυριδουλα μου.. τι μου κανεις...???

ασε και εγω εχω αρχισει να αγχωνομαι... !! εχτες δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου... και εχω ακομα 2 μερες.. ουφφφ...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια Μανουλιτες...

Καλημερα Σπυριδουλα μου.. τι μου κανεις...???

ασε και εγω εχω αρχισει να αγχωνομαι... !! εχτες δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου... και εχω ακομα 2 μερες.. ουφφφ...!!!!

καλημερα κοριτσι μου!!!! κ το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι;;; το αοριστο!!!!δεν φοβαμαι μην μου πουν ας πουμε οτι δεν παει καλα αυτο η το αλλο!!!!φοβαμαι γενικα κ αοριστα!!!!! τουλαχιστον το συγκεκριμενο το αντιμετωπιζεις!!!!το αοριστο οχι!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!! κ το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι;;; το αοριστο!!!!δεν φοβαμαι μην μου πουν ας πουμε οτι δεν παει καλα αυτο η το αλλο!!!!φοβαμαι γενικα κ αοριστα!!!!! τουλαχιστον το συγκεκριμενο το αντιμετωπιζεις!!!!το αοριστο οχι!!!!!

ασεεε... εγω φοβαμε μην μου πουν οτι κατι δεν παει καλα... και δεν μπορω να το αντιμετωπισω.. ωστοσο δεν εχω νοιωσει την ζουζου μου απο εχτες το βραδυ και ειμαι να σκασω...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε;;;

που εισαι βρε μαρακι μου;;!!!!χαθηκες!!!!τι κανεις;;;εισαι καλα;;!!!!το μικρακι σου;;;!!!!!!πες μας τα νεα σου!!!!

ασεεε... εγω φοβαμε μην μου πουν οτι κατι δεν παει καλα... και δεν μπορω να το αντιμετωπισω.. ωστοσο δεν εχω νοιωσει την ζουζου μου απο εχτες το βραδυ και ειμαι να σκασω...!!!

οχι, ολα καλα θα πανε δεν θα εχουν κατι τα μωρακια μας!!!!μηπως εχεις παρα πολυ ενταση κ γι'αυτο δεν καταλαβαινεις το μωρο;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

που εισαι βρε μαρακι μου;;!!!!χαθηκες!!!!τι κανεις;;;εισαι καλα;;!!!!το μικρακι σου;;;!!!!!!πες μας τα νεα σου!!!!

Σας διαβαζω αλλα δεν εχω νεα...

Το μωρο υποθετω οτι ειναι καλα...

Εχω να το δω απο την αυχενικη και ειμαι αγχωμενη...

Την Πεμπτη εχω ραντεβου και εχω χ?στ?ι πανω μου...

Σωματικα καλα ειμαι αν και εχω συχνα πυκνα πονακια δεξια αριστερα...

Επισης μου χτυπησε την πορτα η δυσκοιλιοτητα!!!!!:mad::-x:-x

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι το μωρακι σου!!!! γιατι να μην ειναι καλα;;;!!!!!! αααα, θα σε μαλωσω κ σενα!!!!! πεμπτη ραντεβου;;!!!!καλη επιτυχια να δεις κ το μωρακι, να ηρεμησεις κ συ!!!! μη φοβασαι!!!!ολα καλα θα πανε!!!!οσο για τη δυσκοιλιοτητα ειναι απο την εγκυμοσυνη κ αν παιρνεις κ σιδηρο ακομα χειροτερα!!!!

για να γελασεις: σε ολη μου τη ζωη, παντα μα παντα ειμαι δυσκλοιλια...τι ακτινιδια, τι χορτα, τι δαμασκηνα, τι γαλα!!!!τιποτα δε με βοηθαει!!!μα τιποτα ομως...παω τουαλετα το πολυ καθε 4 μερες!!!!αν παω νωριτερα καλω φιλους κ το γιορταζουμε!!!!! ε λοιπον, κ στις δυο προηγουμενες εγκυμοσυνες κ τωρα παω καθα μερα η κ δυο φορες, στο τσακιρ κεφι!!!!!κ παιρνω κ 2 φιαλιδια σιδηρο την ηρερα!!!!!!!ειδες ανωμαλια ο οργανισμος μου!!!!! ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!! οχι οτι με χαλαει, αλλα να μετα μου κακοφαινεται που "επανερχομαι"!!!!!;););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλα ειναι το μωρακι σου!!!! γιατι να μην ειναι καλα;;;!!!!!! αααα, θα σε μαλωσω κ σενα!!!!! πεμπτη ραντεβου;;!!!!καλη επιτυχια να δεις κ το μωρακι, να ηρεμησεις κ συ!!!! μη φοβασαι!!!!ολα καλα θα πανε!!!!οσο για τη δυσκοιλιοτητα ειναι απο την εγκυμοσυνη κ αν παιρνεις κ σιδηρο ακομα χειροτερα!!!!

για να γελασεις: σε ολη μου τη ζωη, παντα μα παντα ειμαι δυσκλοιλια...τι ακτινιδια, τι χορτα, τι δαμασκηνα, τι γαλα!!!!τιποτα δε με βοηθαει!!!μα τιποτα ομως...παω τουαλετα το πολυ καθε 4 μερες!!!!αν παω νωριτερα καλω φιλους κ το γιορταζουμε!!!!! ε λοιπον, κ στις δυο προηγουμενες εγκυμοσυνες κ τωρα παω καθα μερα η κ δυο φορες, στο τσακιρ κεφι!!!!!κ παιρνω κ 2 φιαλιδια σιδηρο την ηρερα!!!!!!!ειδες ανωμαλια ο οργανισμος μου!!!!! ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!! οχι οτι με χαλαει, αλλα να μετα μου κακοφαινεται που "επανερχομαι"!!!!!;););););););)

Ας ειναι καλα και δεν με νοιαζει...

Απλα με ειχε συνηθισει να πηγαινω στις 2 εβδομαδες και μετα την αυχενικη μου ανακοινωσε οτι θα με βλεπει καθε μηνα!

Σιδηρο δεν παιρνω...

Μου ειπε οτι θα μου ξεκινησει μαγνησιο και αργοτερα σιδηρο και ασβεστιο.

Οσο για την τουαλετα ας μην το σχολιασω...

Πριν την εγκυμοσυνη και μεχτι το 1ο τριμηνο ολα κυλουσαν τελεια...

Μου εκοψε το gloucophage που με βοηθουσε και τωρα παω ανα 4-5 μερες......

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ας ειναι καλα και δεν με νοιαζει...

Απλα με ειχε συνηθισει να πηγαινω στις 2 εβδομαδες και μετα την αυχενικη μου ανακοινωσε οτι θα με βλεπει καθε μηνα!

Σιδηρο δεν παιρνω...

Μου ειπε οτι θα μου ξεκινησει μαγνησιο και αργοτερα σιδηρο και ασβεστιο.

Οσο για την τουαλετα ας μην το σχολιασω...

Πριν την εγκυμοσυνη και μεχτι το 1ο τριμηνο ολα κυλουσαν τελεια...

Μου εκοψε το gloucophage που με βοηθουσε και τωρα παω ανα 4-5 μερες......

ναι ολα καλα θα ειναι μην ανυσηχεις!!!!καθε μηνα ειναι μετα την αυχενικη οι επισκεψεις, σε ολους τους γιατρους...τωρα αν εχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αγχος κ δεν μπορεις να ηρεμησεις, πηγαινε στο νοσοκομειο κ ζητα να σε δουν...απο οτι εχω καταλαβει, το κανουν καποιες κοπελες κ πιανει!!!!;););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα στα κοριτσακια! Ειστε ολες καλα? Νεα δεν εχω να σας πω γτ εχω να παω στο γιατρο σχεδον απο την β'επιπεδου, θα παω μαλλον αυτη τη βδομαδα ετσι για να μου γραψει κανενα φαρμακο κ ισως κανουμε κ ενα υπερηχο...αυτο το παιδι, εχει παει κυριολεκτικα στον αυτοματο πιλοτο! :tongue:

Σπυριδουλα μου με το καλο τα αποτελεσματα σου σημερα, ειμαι σιγουρη οτι θα ριξετε πολυ γελιο που θα δειτε το μικρακι σας κ ΦΥΣΙΚΑ ολα καλα θα ειναι! Γιατι αγχωνεστε ετσι μωρεεεε!!!!? :tongue::tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

οχι, ολα καλα θα πανε δεν θα εχουν κατι τα μωρακια μας!!!!μηπως εχεις παρα πολυ ενταση κ γι'αυτο δεν καταλαβαινεις το μωρο;;;

'οχι τοσο ενταση κοριτσακι μου.. οσο αγχος.. δεν μπορω να πω οτι εχω κατσει και τον πωπω μου κατω.. οποτε μπορει να φταιει και αυτο.. λιγο το ενοιωσα πριν.. αλλα ωστοσο σηκωθηκα για να βαλω το φαγητο και τωρα ξαναεκατσα...!!

Καλημερα Μαρακι μου... Ολα καλα θα ειναι.. Δυσκιλιοτητα εε..??? εγω την εχω απο την αρχη που εμεινα εγκυος.. το ασβεστιο ομως με βοηθαει πολυ και τα φρουτα..!! κανω πολλες φρουτοσαλατες.. και βοηθανε και ευτες..!! δοκιμασε το...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...