Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλες γλυκές ! Θέλω μέρες να σας γράψω αλλα δεν έχω κουράγιο .μπαινω και σας διαβάζω όμως ;) περιμένω αυτη την εξέταση το cmv igg avidity test που θα δείξει αν είναι καλα το μωρακι μου ..έχει ήδη περάσει 1 εβδομάδα και ενώ έπρεπε να πάρω τ αποτελέσματα χθες για να δούμε τι θα κάνουμε .. Με παίρνουν απ το διαγνωστικο και μου λένε ότι ούτε έτοιμες είναι ούτε ξέρουν ποτε θα είναι .. Εγω πως να αντίδραση τώρα ; Κοντεύω να σκάσω :(

Ευχαριστω για την κατανόηση

κοπελα μου, να ρωτησω;;;τι εννοουν οταν λενε δεν ξερουν ποτε θα ειναι ετοιμα;;;δεν ειναι καπως αοριστο αυτο;;;ειναι ιδιωτικο;;;

σε καταλαβαινω κ γω θα ειχα αγχωθει πολυ....ολα θα ειναι καλα, θα το δεις!!!!απλα πρεπει να στο επιβεβαιωσουν....κακως σε κρατανε σε τετοια αγωνια....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Τι κάνετε, γλυκές μου?

Εδώ ακόμα ο καιρος είναι καλός, ο ήλιος λάμπει.....ευτυχώς, να ανέβει η διάθεση....

Εχθές γύρισε ο μικρός από το νήπιο με κλάματα και οδυρμούς γιατί χτύπησε το γόνατο του. Το πρωι τον πήγα στον ορθοπεδικό, όπου διέγνωσε κάκωση και λίγο υγρό στο γόνατο....ξεκούραση, είπε, όχι σχολείο, όχι κολυμβητήριο και τώρα τον έχω σπίτι μέχρι τη Δευτέρα:(:(:(:(:(....

Κάντε μια προσευχούλα για τη μπουκίτσα μου....

Αύριο πάω για άμνιο...8 και μισή το πρωί......η ψυχολογία μου δεν είναι καλή, αλλά προσπαθώ να αποβάλω το άγχος μου.......

Linaki, κάνε λίγο υπομονή και πίεσε από το κέντρο να σου πουν ακριβή ημερομηνία που θα είναι έτοιμες...καλα, παίζουν με τη ψυχολογία μας?:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια και τα μωράκια

Ματσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Τι κάνετε, γλυκές μου?

Εδώ ακόμα ο καιρος είναι καλός, ο ήλιος λάμπει.....ευτυχώς, να ανέβει η διάθεση....

Εχθές γύρισε ο μικρός από το νήπιο με κλάματα και οδυρμούς γιατί χτύπησε το γόνατο του. Το πρωι τον πήγα στον ορθοπεδικό, όπου διέγνωσε κάκωση και λίγο υγρό στο γόνατο....ξεκούραση, είπε, όχι σχολείο, όχι κολυμβητήριο και τώρα τον έχω σπίτι μέχρι τη Δευτέρα:(:(:(:(:(....

Αύριο πάω για άμνιο...8 και μισή το πρωί......η ψυχολογία μου δεν είναι καλή, αλλά προσπαθώ να αποβάλω το άγχος μου.......

Linaki, κάνε λίγο υπομονή και πίεσε από το κέντρο να σου πουν ακριβή ημερομηνία που θα είναι έτοιμες...καλα, παίζουν με τη ψυχολογία μας?:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ματσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσ

κοριτσακι μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!ολα θα πανε καλα μην ανυσηχεις!!!!!εχε καλη ψυχολογια!!!!!!θα εισαι στη σκεψη μου!!!!!οποτε μπορεσεις, μπες να μας πεις πως πηγε!!!!!!φιλακια!!!!

υγ περαστικα στο μικρο σου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Τι κάνετε, γλυκές μου?

Ματσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσ

κοριτσι μου ολα θα πανε καλα! να μην εχεις καθολου αγχος προληπτικς γινονται ολα αυτα!! περαστικα στον μικρο σου και κοιτα να μην κουραζεσαι τωρα που θα τον εχεις σπιτι!στειλε μας αυριο μολις τελειωσεις να μαθουμε πως πηγε! σου στελνω πολλη θετικη ενεργεια και πολλα φιλακια :) ολα καλα θα πανε με την μπουμπου σου :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Σταυρούλα καλημέρα και να σου πάνε όλα καλά!!!

Περαστικά στο γιόκα σου και γρήγορα!!!

Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία με την εξέταση και να πάνε όλα καλά με τέλεια αποτελέσματα!!!!!!!

Θα γράψω τι έκανα εγώ με την αμνιοπαρακέντηση γιατί μέχρι να δεις το μήνυμα θα έχεις ήδη κάνει την εξέταση σου!

Εγώ έφτασα μέχρι το ιατρείο και δεν κατάφερα να μπω μέσα γιατί ξέσπασα σε κλάματα και λυγμούς! Έχω προθεσμία μέχρι την Παρασκευή να την κάνω αλλά δεν μπορώ να το πάρω απόφαση. Κάθε φορά που το σκέφτομαι αγχώνομαι και οπισθοχωρώ... Μακάρι να έβρισκα λίγο απο τη δύναμή σου με κάποιο τρόπο και να την έκανα να ησυχάσω!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία με την εξέταση και να πάνε όλα καλά με τέλεια αποτελέσματα!!!!!!!

Θα γράψω τι έκανα εγώ με την αμνιοπαρακέντηση γιατί μέχρι να δεις το μήνυμα θα έχεις ήδη κάνει την εξέταση σου!

Εγώ έφτασα μέχρι το ιατρείο και δεν κατάφερα να μπω μέσα γιατί ξέσπασα σε κλάματα και λυγμούς! Έχω προθεσμία μέχρι την Παρασκευή να την κάνω αλλά δεν μπορώ να το πάρω απόφαση. Κάθε φορά που το σκέφτομαι αγχώνομαι και οπισθοχωρώ... Μακάρι να έβρισκα λίγο απο τη δύναμή σου με κάποιο τρόπο και να την έκανα να ησυχάσω!!!

κοπελα μου καλημερα!!!

δεν χρειαζεται να εισαι ετσι...αν εχεις αποφασισει να την κανεις, μην κολας!!!!!!μπουκαρε στο ιατρειο κ πες τους "ηρθα"!!!!!!απο την αλλη πλευρα αν εχεις λογους να "αμφιβαλεις" για την επιλογη σου αυτη, τοτε αστο καλυτερα!!!!το αγχος παντως δεν σε βοηθαει σε καμια περιπτωση...τελικα δεν μου ειπες, γιτατι θα την κανεις;;;μονο για την ηλικια;;;το παππ-α εδειξε κατι;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα και καλη επιτυχια κοριτσι μ ολα καλα θα πανε!

κοριτσια σος!! ξυπνησα με εναν τρομερο πονο κατω απο το στηθος σαν κραμπα που δε με αφηνει..με εχει τρομαξει πολυ καθως δεν μπορω να φαω να πιω ουτε να κατσω.το εχει περασει καμια σας; γιατι παιρνω τον γιατρο μου και το εχει κλειστο..και αυτο που νπιωθω ειναι παρα μα παρα πολυ ενοχλητικο!!

βοηθηστε με σας παρακαλω αν ξερετε κατι!

Καλημερα Μανουλιτες απο το βροχερο Ρεθυμνο... επιτελους νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι χειμωνιαζει...!!!

εμεις ειμαστε καλα.. ξεκουραζομαστε και αγιος ο θεος.. αν και επειδη αναιβεικε.. τωρα θα κανω κατι παραπανω... ομως δεν σηκωνω βαρη και δεν κανω δουλειες.. απλα θα κανω καμμια βολτα.. δεν μπορω εγω να καθομαι τον πωπουλη μου κατω...!!!

η πριγκιπεσσα μας, ριχνει πολλους χορους.. φαινετε οτι θα βγει χορευταρου και ρεμπετισσα σαν την μαμα της.... οποτε ακουω μουσικη.. δεν ξερω αν το καταλαβαινει.. ομως ξεκιναει τα δικα της...

μην σας πω οτι οποτε μας αγγιζει ο μπαμπας την κοιλιτσα μας, ξεκιναει...

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Τι κάνετε, γλυκές μου?

Ματσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσ

Κοριτσακι μου γλυκο.. Καλη επιτυχιαααα.. ευχομαι ολαααα να αιναι τελεια.. μεσα απο την καρδια μου.. που θα ειναι δηλαδη....!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!

σταυρουλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!!

ττι κανουν τα κοριτσια μου;;!!!!τα μωρακια;;;!!!!

Σπυριδουλα μου Καλημερααααα ... Καλα ειμαστε... κλωτσαμε κλωτσαμε.. ήήήήή χορευουμε... δεν ξερωωωω.. παντως εχουμε πολυυυ κεφιιιι...!!!!

Καλο μου κοριτσακι... θα συμφωνισω με την σπυριδουλα.. για καλο σου ειναι.. το αγχος ομως δεν κανει καλο... μην φοβασε... !!!!!! αλλα και παλι αν δεν την κανεις.. δεν πειραζει.. συζητα με τον γιατρο σου.. και αυτος θα σε κατευθηνει καλητερααα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα και καλη επιτυχια κοριτσι μ ολα καλα θα πανε!

κοριτσια σος!! ξυπνησα με εναν τρομερο πονο κατω απο το στηθος σαν κραμπα που δε με αφηνει..με εχει τρομαξει πολυ καθως δεν μπορω να φαω να πιω ουτε να κατσω.το εχει περασει καμια σας; γιατι παιρνω τον γιατρο μου και το εχει κλειστο..και αυτο που νπιωθω ειναι παρα μα παρα πολυ ενοχλητικο!!

βοηθηστε με σας παρακαλω αν ξερετε κατι!

Καλημερα Αριαδνη μου... λοιπον..δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.. εμενα με πιανει ενας πονος κατω απο τοστηθος συχνα.. οταν ειχα ρωτησει την γιατρο μου ειπε οτι ειναι νευροπονοι.. και οτι ειναι το μωρο που τεντωνετε.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα στα κοριτσακια! Ειστε ολες καλα???

Καλη επιτυχια Σταυρουλα, καλα αποτελεσματα!

Εγω μπορει να "σας χασω" λιγο, γτ ουτε πολλη ορεξη εχω, στο μεταξυ παω να μπω στο φορουμ κ ή δε το φορτωνει ή κανει 10 ωρες,ενω αλλες σελιδες λειτουργουν κανονικα, ψιλοσκοτωθηκα κ με τον αντρα μου λιγο, οποτε κακηηηηη πολυ κακη διαθεση...μη σας την μεταδιδω,δε μου χρωστατε τιποτα....:-(

z7tup3.pngArPLp3.png

Kαλημερα στα κοριτσακια! Ειστε ολες καλα???

Καλη επιτυχια Σταυρουλα, καλα αποτελεσματα!

Εγω μπορει να "σας χασω" λιγο, γτ ουτε πολλη ορεξη εχω, στο μεταξυ παω να μπω στο φορουμ κ ή δε το φορτωνει ή κανει 10 ωρες,ενω αλλες σελιδες λειτουργουν κανονικα, ψιλοσκοτωθηκα κ με τον αντρα μου λιγο, οποτε κακηηηηη πολυ κακη διαθεση...μη σας την μεταδιδω,δε μου χρωστατε τιποτα....:-(

γιατι δεν πας μια βολτα να παρεις λιγο αερα?

Yupqp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Είστε όλες καλά?

Να ευχαριστήσω την κσθεμία ξεχωριστά και όλες μαζί για τις ευχούλες σας!

Είμαστε σπίτι και είμαστε καλά, η άμνιο έγινες επιτυχώς, πιστεύω και εγώ ειμαι σπίτι ξαπλωμένη, με φάρμακα αλλά...αυτό είναιτο λιγότερο......

Εκλεράκι, η εξέταση αυτή καθ' αυτή δεν είναι τίποτα, αλήθεια σου λέω.....ένα τσιμπηματάκι νιώθεις.....εγώ δεν ήμουν αγχωμένη για την ώρα εκείνη, αλλά για το μενά, λόγω προηγούμενης εμπειρία........ η μπουκίτσα κοιμόταν του καλού καιρού, είχε το δακτυλάκι της στο στόμα αλλά είχε λάθος θέση και ο γιατρός αναγκάστηκε να κάνει εξωτερικό μετασχηματισμό (πίεσε την κοιλιά μου πολύ με τα δυο του χέρια και κατάφερε και κούνησε το μωρό). Αλλά ούτε πόνος ούτε τίποτα......

Τωρα περιμένω αποτελέσματα σε 8 μέρες και προσεύχομαι.....

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και εύχομαι σε όλες να έρθουν όλα βολικά.......

Πολλά πολλά φιλιά

Ματσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

γιατι δεν πας μια βολτα να παρεις λιγο αερα?

Δυστυχως ο καιρος κ η μεση μου δε μου το επιτρεπουν.......εχω κ τη μικρη κ αν την παρω μαζι -γιατι δεν υπαρχει προοπτικη να την αφησω καπου- δε θα θελει να γυρισουμε, κ εγω τωρα τα πιατα μονο που επλυνα με πεθαινει η μεση κ δε μπορω ουτε καθιστη ουτε ορθια ουτε να περπατησω....εχω κ το φαγητο στο φουρνο, που χρονος για βολτα.......

Κανω κ τον καραγκιοζη απο την αλλη μην καταλαβει τπτ η μικρη ενω το μονο που θελω ειναι να κατσω σε ενα δωματιο κ να μη μιλαω σε ανθρωπο.......

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...