Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοπελα μου!!!πως εισαι;;;!!!!οι συσπασεις τι λενε;;;

καλημερα

καλα ειμαι λιγα τσιμπηματα εχω

αλλα το βραδυ νιωθω την κοιλια μου να φουσκωνει για καποια δευτερολεπτα κ μετα σταματαει. συσπασεις ειναι δεν ξερω

Yupqp2.png

καλημερα

καλα ειμαι λιγα τσιμπηματα εχω

αλλα το βραδυ νιωθω την κοιλια μου να φουσκωνει για καποια δευτερολεπτα κ μετα σταματαει. συσπασεις ειναι δεν ξερω

κανει εξογκωμα δηλαδει η πετρωνει;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καμια φορα τεντονονται!!!!κ φαινονται σαν εξογκωμα!!!!αλλες φορες μεγαλο κ αλλες μικρο!!!!

θα δουμε σε 10 μερες που εχεουμε γιατρο

προς το παρον ξαπλες

εσυ τα νεα σου

Yupqp2.png

θα δουμε σε 10 μερες που εχεουμε γιατρο

προς το παρον ξαπλες

εσυ τα νεα σου

πηρες αδεια;;;!!!!!κανε τις ξαπλες σας κ μην σε νοιαζει για τιποτα!!!!!

εγω καλα ευτυχως!!!!αχισα να εχω ενα μονιμο πιασιμο....!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

πηρες αδεια;;;!!!!!κανε τις ξαπλες σας κ μην σε νοιαζει για τιποτα!!!!!

εγω καλα ευτυχως!!!!αχισα να εχω ενα μονιμο πιασιμο....!!!!!

αδεια οχι

τους ενημερωσα τους ειπα οτι ισως χρειαστει να λειψω

δε μου παν τιποτα αλλα αρχισαν να εκπαιδευουν μια αλλη κοπελα

καιρος ηταν

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

αδεια οχι

τους ενημερωσα τους ειπα οτι ισως χρειαστει να λειψω

δε μου παν τιποτα αλλα αρχισαν να εκπαιδευουν μια αλλη κοπελα

καιρος ηταν

καλυτερα ετσι!!!!χαλαρωσε προς το παρον!!!η δουλεια ειναι το τελευταιο....σε αδεια ποτε λες να βγεις;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλυτερα ετσι!!!!χαλαρωσε προς το παρον!!!η δουλεια ειναι το τελευταιο....σε αδεια ποτε λες να βγεις;;

για αναρρωτικη? θα παμε στο γιατρο κ αν συνεχισουν ειπε θα μου γραψει 15 μερες

Yupqp2.png

για αναρρωτικη? θα παμε στο γιατρο κ αν συνεχισουν ειπε θα μου γραψει 15 μερες

εννοουσα την αδεια εγκυμοσυνης....αναρρωτικη καλα θα κενεις να παρεις τωρα...αφου εχουν παρει αλλη για αντικατασταση μην σε νοιαζει!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα μανουλες γλυκές ! Θέλω μέρες να σας γράψω αλλα δεν έχω κουράγιο .μπαινω και σας διαβάζω όμως ;) περιμένω αυτη την εξέταση το cmv igg avidity test που θα δείξει αν είναι καλα το μωρακι μου ..έχει ήδη περάσει 1 εβδομάδα και ενώ έπρεπε να πάρω τ αποτελέσματα χθες για να δούμε τι θα κάνουμε .. Με παίρνουν απ το διαγνωστικο και μου λένε ότι ούτε έτοιμες είναι ούτε ξέρουν ποτε θα είναι .. Εγω πως να αντίδραση τώρα ; Κοντεύω να σκάσω :(

Ευχαριστω για την κατανόηση

κοριτσια μου καλημερα τι κανετε;; που χαθηκατε ολες πιααα;;εγω εδω σπιτακι βλεπω nip tuck να περασει η ωρα μου κ ειμαι ξαπλα για με ψιλοποναει παλι το στομαχι μου...πφφ...κατι ασχετο..ειμαι 22 εβδομαδες κ 3 ημερες με τελευταια περιοδο στις 21 ιουνιου κ πιθαωη ημερομηνια τοκετου στις 28/04 ειμαι στον 5ο μηνα; η εχω μπει στον 6ο πως το μετραμε;

Κοριτσι μου καλημερα , και γενικοσ σε ολεσ μανουλεσ του σαιτ μασ!!!!!! Εγω κουκλα μου δεν εχω ιντερνετ απο την κυριακη και εχω πεθανει!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: και δεν το βλεπω να επανερχεται συντομα!!!!! θα σκασω!!!! Αφου η τελ. περιοδοσ ειναι 21\6 τοτε τωρα στισ 28 \11 αυριο διλαδι θα κλεισεισ τον 5 και θα μπεισ στον 6..... αντε με το καλο και στον 9!!!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας

Τι κάνετε, γλυκες μου?

Εμείς φουσκώνουμε επικινδύνως, η μπουκιτσα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και ετοιμαζόμαστε για άμνιο (την πήρα την απόφαση). Τα μπεμπάκια τι κάνουν? Κλωτσάνε και τρελαίνουν τις μανούλες?

Πολλά φιλάκια:D:D:D:D:D:D:D

Γεια σου Σταυρουλα μου!!!! καλα κοπελα μου, φουσκωνω πολυ!Και πολυυυυυ ξυλο απ τον μπεμπι!!!!!!!!!!!!!εσυ πωσ εισαι????Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην αμνιο!!!περιμενω νεα!!!

Καλησπεραααααα Κοριτσακια μου...!!!!

Σπυριδουλα μου, τελικα δεν χρειαζετε.. ολα ειναι καλα..!!

Λοιπον, Μανουλιτες μου, πηγα στην γιατρο μου τωρα το απογευμα, για να της παω τις εξετασεις μου.. Και επι την ευκαιρεια με ειδε γιατι ειχα ενοχλησεις χαμηλα.. !! τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα..!!

Λοιπον.. ο κοιλικος υπερυχος εχει δυο χιλιοστα διαφορα απο τον κολπικο.. εγω ειχα την πεμπτη 27 χιλιοστα τραχηλο... Δηλαδη στην πραγματικοτητα 25 χιλιοστα.. !! Και σημερα με την ξεκουραση και με την προγεστερονη τον μετρησαμε 29 χιλιοστα... !! Δηλαδη μεγαλωσε 4 ολοκληρα χιλιοστα... !!!

συνεχισουμε με την προγεστερονη μεχρι και την Β επιπεδου... Ο στοχος μας ειναι να φτασει πανω απο 35 αν τα καταφερουμε.. !!!

ειναι πολυ θετικο, οτι ο οργανισμος μου ανταποκρινετε αψογα στην προγεστερονη...

Γενικα ηρεμισα πολυ.. Το κακο ειναι μονο οτι εχω μυκητες απο την αρχη της εγκυμοσυνης, και δυστυχως δεν εχουν φυγει.. και μολις τελειωσω με την κολπικη προγετσρονη, θα βαζω κολπικη κρεμα για τους μυκητες...!!

Μπορει να μην κανω σεξ.. αλλα ολο και κατι βαζω... Μαμωτο...!!!

Αυτα τα νεα μας..

ΑΑΑΑ .. και οι πονοι που νοιθω χαμηλα σημερα ολη μερα ειναι γιατι το μωρο ειναι με τα ποδια κατω.... και χοροπηδαει πανω στον τραχηλο... !!!

Η πριγκιπεσσα μου φαινετε θα βγει καπατσα...!! χα χα χα...!!!

Μιαχαρα κοπελα μου!!!! ολα θα φτιαξουν, υπομονη!!!!!!Για τουσ μυκητεσ, να πλενεσαι με υγρο ιδικο απο φαρμακειο που εχει πο πχ του κολπου πολλεσ φορεσ την μερα και να φορασ βαμβακερα ισορουχα!!! ειχα πολλα χρονια εγω και ειχα παρει πολλα κιλα φαρμακα και δεν φευγανε.... μετα μου το ειπε μια μεγαλη γυναικα, οτι οι μυκητεσ δεν αγαπανε το στεγνο και δροσερο μεροσ.... οποτε φροντησα να ειμαι παντα στεγνη απο κατω και καθομουν μονιμοσ με ανοιχτα ποδια αποτε μπορουσα.... φυγανε μονα τουσ καποια στηγμη!!!!!

Καλημέρα μανουλες γλυκές ! Θέλω μέρες να σας γράψω αλλα δεν έχω κουράγιο .μπαινω και σας διαβάζω όμως ;) περιμένω αυτη την εξέταση το cmv igg avidity test που θα δείξει αν είναι καλα το μωρακι μου ..έχει ήδη περάσει 1 εβδομάδα και ενώ έπρεπε να πάρω τ αποτελέσματα χθες για να δούμε τι θα κάνουμε .. Με παίρνουν απ το διαγνωστικο και μου λένε ότι ούτε έτοιμες είναι ούτε ξέρουν ποτε θα είναι .. Εγω πως να αντίδραση τώρα ; Κοντεύω να σκάσω :(

Ευχαριστω για την κατανόηση

Κοριτσι μου, κι'ομωσ πρεπει να κανεισ κουραγιο.... αν και δεν ειναι τιποτα βρε!!!! θα δεισ!!!! ελαααα για ανεβα λιγο!!!!!ολα θα πανε καλα!!!!!μολισ μαθεισ τα νεα γραψε μασ!!!! και μην το βαλεισ κατω, αν χρεαστει πιγενε και αλλου να ξανακανεισ εξετασεισ!!!! καλητερα σε ενα δημοσιο νοσοκομειο!!!! για συγουρια!!!!!

Κοριτσια σασ φιλω ολεσ!!!! δεν ξερω ποτε θα χω παλι την ευκερια να ξαναμπω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...