Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλημερα τι κανετε;; που χαθηκατε ολες πιααα;;εγω εδω σπιτακι βλεπω nip tuck να περασει η ωρα μου κ ειμαι ξαπλα για με ψιλοποναει παλι το στομαχι μου...πφφ...κατι ασχετο..ειμαι 22 εβδομαδες κ 3 ημερες με τελευταια περιοδο στις 21 ιουνιου κ πιθαωη ημερομηνια τοκετου στις 28/04 ειμαι στον 5ο μηνα; η εχω μπει στον 6ο πως το μετραμε;

κοριτσια μου καλημερα τι κανετε;; που χαθηκατε ολες πιααα;;εγω εδω σπιτακι βλεπω nip tuck να περασει η ωρα μου κ ειμαι ξαπλα για με ψιλοποναει παλι το στομαχι μου...πφφ...κατι ασχετο..ειμαι 22 εβδομαδες κ 3 ημερες με τελευταια περιοδο στις 21 ιουνιου κ πιθαωη ημερομηνια τοκετου στις 28/04 ειμαι στον 5ο μηνα; η εχω μπει στον 6ο πως το μετραμε;

Γεια σου κοριτσακι μου.. καλησπερα... !!

λοιπον.. εδω και μια εβδομαδα και τρεις μερες εχεις μπει στον 6ο.. βαση την γιατρο μου.. που μου ειπε οτι αλλαζω μηνα οταν θα ειμαι ακριβως 21 εβδομαδων.. !!

Μηπως η ΠΗΤ σου ειναι 28/3...???

εγω εχω ΠΗΤ, 9/4/14 και η τελευταια περιοδο μου ηταν 5/7/13..!!!

επισης αρκετοι γιατροι σου λενε οτι αλλαζεις μηνα οταν ειναι η Πητ σου, δηλαδη εχυ στις 28 του μηνα θα κλεισεις τον 5ο και θα μπεις στον 6ο..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!καλε τι περονοσπορος ειναι αυτος που επεσε εδω μεσα!!!!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!

αριαδνη μου στον 6ο μπηκες!!! κ μαλλον εγραψες στην ημερομηνια λαθους που ειπε κ η τζωρτζια!!!!!περασε καθολου το στομαχι σου;;;ελπιζω ναι!!!!

τζωρτζια μου εσυ πως εισαι;;;!!!!δεν κανεις τιποτα φανταζομαι!!!!τελειαααααα!!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!αντε επιτε κανενα νεο!!!!

εμεις σημερα τρεχαμε τον μικρο στο γιατρο για το αυτι του!!!!!στο τσακ γλυτωσαμε την ωτιτιδα παλι!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!

Εύχομαι πολύ καλά κι εσείς και τα μωράκια στις κοιλίτσες σας!!!

Σήμερα επιτέλους έκανα την Β επιπέδου και είναι όλα φυσιολογικά!!! Δόξα τω Θεό!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα της εξέτασης όμως παράλληλα είμαι και προβληματισμένη και θα σας πω γιατί μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε!

Η ηλικία μου είναι 35,5 και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Η αυχενική διαφάνεια ήταν καλή όπως το β΄επιπέδου και δεν έδειξαν κάποια μη φυσιολογική ένδειξη.

Ενώ λοιπόν όλα μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικά έχω προβληματιστεί με το θέμα της αμνιοπαρακέντησης.

Ο Γιατρός που μου έκανε το β επιπέδου μου είπε ότι η αμνιοπαρακέντηση είναι η μοναδική εξέταση που δείχνει πλήρως την κατάσταση του εμβρύου όσων αφορά χρωμοσομιακά προβλήματα (σύνδρομο DOWN), δεν με προέτρεψε να την κάνω όμως με προβλημάτισε...

Έχω περιθώριο να την κάνω μέχρι την Παρασκευή (δηλαδή 4 μέρες ακόμα) και δεν ξέρω τι να κάνω...

Με φοβίζει το 1% ποσοστό αποβολής όπως με φοβίζει και η περίπτωση να μην είναι καλά το μωράκι μου.

Αν θέλετε να μου πείτε μου τη γνώμη σας θα με βοηθήσετε πολύ!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Σήμερα επιτέλους έκανα την Β επιπέδου και είναι όλα φυσιολογικά!!! Δόξα τω Θεό!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα της εξέτασης όμως παράλληλα είμαι και προβληματισμένη και θα σας πω γιατί μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε!

Η αυχενική διαφάνεια ήταν καλή όπως το β΄επιπέδου και δεν έδειξαν κάποια μη φυσιολογική ένδειξη.

Ενώ λοιπόν όλα μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικά έχω προβληματιστεί με το θέμα της αμνιοπαρακέντησης.

Ο Γιατρός που μου έκανε το β επιπέδου μου είπε ότι η αμνιοπαρακέντηση είναι η μοναδική εξέταση που δείχνει πλήρως την κατάσταση του εμβρύου όσων αφορά χρωμοσομιακά προβλήματα (σύνδρομο DOWN), δεν με προέτρεψε να την κάνω όμως με προβλημάτισε...

Έχω περιθώριο να την κάνω μέχρι την Παρασκευή (δηλαδή 4 μέρες ακόμα) και δεν ξέρω τι να κάνω...

Με φοβίζει το 1% ποσοστό αποβολής όπως με φοβίζει και η περίπτωση να μην είναι καλά το μωράκι μου.

κοριτσι μου γλυκο, ολα παιζουν με τις πιθανοτητες....κ οι πιθανοτητες ειναι για τον καθενα μας κατι πολυ σχετικο κ εξαρταται απο το πως το βλεπει κανεις...κ η αμνιο ειναι μονο κ μονο για να σου δειξει αν τρεχει κατι η οχι...δεν ξερω πως θα το σκεφτομουν στη θεση σου...αλλα επειδη κ μενα ο γιατρος που πηγα να κανω την αυχενικη κατι μου ελεγε γυρω γυρω για αμνιο (επειδη επρεπε να με ενημερωσει για κατι τετοιο, ειχε υποχρεωση) δεν θελησα να ακουσω....το 1% για μενα ειναι πολυ μεγαλο οταν αφορα την πιθανοτητα αποβολης....αν ολα φαινονται καλα γιατι να το ρισκαρεις;;;το παππ-α τι εβγαλε;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γεια σου κοριτσακι μου.. καλησπερα... !!

λοιπον.. εδω και μια εβδομαδα και τρεις μερες εχεις μπει στον 6ο.. βαση την γιατρο μου.. που μου ειπε οτι αλλαζω μηνα οταν θα ειμαι ακριβως 21 εβδομαδων.. !!

Μηπως η ΠΗΤ σου ειναι 28/3...???

εγω εχω ΠΗΤ, 9/4/14 και η τελευταια περιοδο μου ηταν 5/7/13..!!!

επισης αρκετοι γιατροι σου λενε οτι αλλαζεις μηνα οταν ειναι η Πητ σου, δηλαδη εχυ στις 28 του μηνα θα κλεισεις τον 5ο και θα μπεις στον 6ο..!!!

ελα τζιωρτζια μου ναι 28/3 εκανα λαθος στο μετρημα χαχα

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!καλε τι περονοσπορος ειναι αυτος που επεσε εδω μεσα!!!!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!

αριαδνη μου στον 6ο μπηκες!!! κ μαλλον εγραψες στην ημερομηνια λαθους που ειπε κ η τζωρτζια!!!!!περασε καθολου το στομαχι σου;;;ελπιζω ναι!!!!

τζωρτζια μου εσυ πως εισαι;;;!!!!δεν κανεις τιποτα φανταζομαι!!!!τελειαααααα!!!!

εμεις σημερα τρεχαμε τον μικρο στο γιατρο για το αυτι του!!!!!στο τσακ γλυτωσαμε την ωτιτιδα παλι!!!!

σπυριδουλα μου γλυκεια καλημερα!!! ναι ειμαι καλυτερα παρατηρησα οτι με πιανει το στομαχι μου οταν παιρνω τα χαπια μου ολς με μιας..τις τελευταιες μερες τα μοιραζα σε διαφορες ωρες της ημερας κ σημερα τα πηρα μαζι η χαζη..εσυ πως εισαι;;

σπυριδουλα μου γλυκεια καλημερα!!! ναι ειμαι καλυτερα παρατηρησα οτι με πιανει το στομαχι μου οταν παιρνω τα χαπια μου ολς με μιας..τις τελευταιες μερες τα μοιραζα σε διαφορες ωρες της ημερας κ σημερα τα πηρα μαζι η χαζη..εσυ πως εισαι;;

καλυτερα λοιπον να τα παιρνεις οπως ειπες σε δοσεις!!!κριμα ειναι να υποφερεις κ χωρις λογο μαλιστα!!!

εγω καλα ειμαι, ευτυχως...ειμαι 3 μερες συνεχομενες μονη μου με το μικρο κ τα εχω ΠΑΙΞΕΙ...δεν ξεκουραζομαι καθολου κ εχω ενοχλησεις....αλλα τι να κανουμε...μετα εχει ο πατερας του ρεπο κ θα τον "αναλαβει"!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα γλυκεια μου τι κανεις; λοιπον η αποψη μου ειναι οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα εφ΄οσον κ τα αποτελεσματα σου βγηκαν μια χαρα!! απλα η αποψη μου ειναι ο,τι μετα τα 32 καλο ειναι να την κανεις για να εισαι εσυ ηρεμη και σιγουρη για το μωρακι σου..πιο πολυ γι αυτο! μη φοβασαι καθολου η αμνιοπαρακεντηση δεν ειναι επιφοβη..το ποσοστο αποβολης ειναι μηδαμινο!!

για μενα κανε την για δικη σου ψυχικη ηρεμια!

επισης εχω να σου πω οτι φιλη μ που ειναι 36 και ειναι επισης το πρωτο παιδακι ειναι τωρα στον 8ο και την εκανε χωρις να εχει δειξει κατι η β επιπεδου κ η συχενικη..ο αντρας σου τι λεει; το συζητησες καθολου με τον γιατρο σου;

Διαφημίσεις

καλυτερα λοιπον να τα παιρνεις οπως ειπες σε δοσεις!!!κριμα ειναι να υποφερεις κ χωρις λογο μαλιστα!!!

εγω καλα ειμαι, ευτυχως...ειμαι 3 μερες συνεχομενες μονη μου με το μικρο κ τα εχω ΠΑΙΞΕΙ...δεν ξεκουραζομαι καθολου κ εχω ενοχλησεις....αλλα τι να κανουμε...μετα εχει ο πατερας του ρεπο κ θα τον "αναλαβει"!!!!!!!!!!

ναι ειδα οτι εχει το αυτακι του! πηρε αντιβιωση; πονας δηλαδη οταν σκυβεις κτλ;

Εκλεράκι καλησπέρα

Δε νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει, είμαι η Σταυρούλα και είμαι 36,5 χρονών, περιμένοντας το 2ο παιδάκι μου. Λοιπόν, το δίλλημα που έχει το ζω εδώ και 3 εβδομάδες. Ενώ το PAPP-A και το Α-Τεστ έχουν βγει αρκετά καλά (1/600) με βάση και την ηλικία, εντούτοις ο γιατρός μου έχει από την αρχή μιλήσει για άμνιο λόγω ηλικίας. Το μοναδικό "εύρημα" είναι η λίγο αυξημένη αυχενική (2,5). Αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ, πιέστηκα και πιέζομαι, ήρθα σε ρήξη ε το σύζυγο (κάθετα αντίθετος), όμως τελικά το απόγευμα παίρνω τηλέφωνο το γιατρό για να κλείσω ραντεβού και να την κάνω , έχοντας τελική ημερομηνία την Παρασκευή. Συγκεκριμένα ο γιατρός υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει πριν τη Β-επιπέδου. Όλα αυτά δε στα λέω επιδερμικά αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένη και φοβισμένη, όχι μόνο για τη διαδικασία (αυτή δεν είναι τίποτα) αλλά για τις συνέπειες. Στην πρωτη μου εγκυμοσύνη έκανα άμνιο (όντας μόνο 31 ετών), λόγω κακών αποτελεσμάτων και μετά ακολούθησαν συσπάσεις και νοσηλευτηκα. Ξεπεράστηκε, ευτυχώς, ποτε δεν αποδείχθηκε αν όντως ευθυνόταν η άμνιο ή έτυχε, όλα ήταν καλά και τώρα έχω τον κανακάρη μου.

Όμως και αυτή τη φορά, "έπεισα" τον εαυτό μου ΄΄οτι είναι για καλό. Απλώς, όντας πολύ αγχωτικό άτομο, δεν μπορώ να περιμένω 4 και πλέον μήνες για να δω ότι είναι όλα καλά και για αυτό θα μπω στη διαδικασία.Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά....

Βέβαια όσο προχωράει η κύηση, τόσο πιο δύσκολο γίνεται.....εγώ σου μίλησα προσωπικά, όσες περισσότερες γνώμες πάρεις, τόσες διαφορετικές απόψεις θα ακούσεις. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, μίλησε πάλι με το γιατρό σου και πάρε τις αποφάσεις σου......

Να σε ενημερώσω ότι υπαρχει και μια καινούρια εξέταση μέσω αίματος που ανιχνεύει τα 4 βασικά σύνδρομα για DOWN (ενώ η άμνιο πάνω από 50). Τα αποτελέσματα στέλνονται στην Αμερική μόνο, η αξιοπιστία της είναι αρκετά καλή (97%), αν σκεφτείς ότι η αξιοπιστία της αυχενικής είναι γύρω στο 85%, αλλά αν δείξει κάτι είσαι υποχρεωμένη να κάνεις και Αμνιο ( το ποσοστό αξιοπιστίας είναι πάνω από 99,9%). Εμένα το έψαξε πολύ ο γιατρός μου, για αυτό και το γνωρίζω, άσχετα που θα πάω από την πεπατημένη οδό της άμνιο. Το κόστος και των δύο μεθόδων είναι περίπου το ίδιο (γύρω στα 700 ΕΥΡΩ), ποσό βεβαια διόλου ευκαταφρόνητο. Αυτά.

Σου εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση......

Φιλικά

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας

Τι κάνετε, γλυκες μου?

Εμείς φουσκώνουμε επικινδύνως, η μπουκιτσα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και ετοιμαζόμαστε για άμνιο (την πήρα την απόφαση). Τα μπεμπάκια τι κάνουν? Κλωτσάνε και τρελαίνουν τις μανούλες?

Πολλά φιλάκια:D:D:D:D:D:D:D

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Σπυριδούλα μου γλυκιά τι έπαθε ο κανακάρης σου? Πονά το αυτάκι του? Εμείς την ωτίτιδα την πάθαμε πριν από 1 περίπου μήνα και είχε και υγρό στο αυτί, πήρε 2 κουτιά αντιβίωση και μια χαρά.

Εσύ κοίτα να ξεκουράζεσαι, ξέρω κορίτσια με περίδεση που κάθονται συνεχώς στο κρεβάτι....

Σε φιλώ και περαστικά σας

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

καλα ειμαι Σπυριδουλα μου.. αλλα καθε μερα νοιωθω και περισσοτερο βαρος.. εχτες το βραδυ το η πριγκιπεσσα μου δεν με αφησε να κοιμηθω καθολου, απο τις 2.30 μεχρι τις 4 επαιζε πηδους και δεν με αφησε.. ολη μερα δεν ειχε δωσει καθολου σημεια ζωης και το βραδυ ειχα αρχισει να αγχωνομαι... !!!

καταταλλα δεν κανω σχεδον τιποτα, σημερα μονο μαγειρεψα και εκανα και μπανιο...

δεν ξερω αλλα με εχει πιασει πολυς φοβος.. σκεφτομαι να βαλω την β επιπεδου νωριτερα.. Δεν ξερω.. ειναι πολυ αγχωτικο ολο αυτο..!!!!

Οσο για τον μικρο σου, υπομονη... Ολα θα πανε καλα αφου εχει και ο μπαμπας αδειουλα.. και εσυ θα ξεκουραστεις...!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας

Τι κάνετε, γλυκες μου?

Εμείς φουσκώνουμε επικινδύνως, η μπουκιτσα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και ετοιμαζόμαστε για άμνιο (την πήρα την απόφαση). Τα μπεμπάκια τι κάνουν? Κλωτσάνε και τρελαίνουν τις μανούλες?

Πολλά φιλάκια:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μπραβο Σταυρουλα μου.. Τελεια.. δεν πειραζει ειναι για καλο κοριτσι μου.. Καλητερα να την κανεις.. απο το να εχεις το αγχος...!!!!

Αριαδνη μου.. εγω δεν παιρνω τα περισια χαπια.. αλλα τον σιδηρο που με ανακατευει τον πινω στις 7 το πρωι που κανω και το ενεσακι.. και το ασβεστιο επειδη ειναι αναβραζον το πινω το βραδυ πριν παω για υπνο.. !!! ισως αν το κανεις και εσυ ετσι να σε βοηθησει..

Π.χ καθε βραδυ να βαζεις ενα χαπακι διπλα σου με ενα ποτηρι νερο.. και να τα πινεις το πρωι.. και το βραδυ πριν πας για υπνο το ιδιο...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...