Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

τι κανουν τα κοριτσια μου!!!!πολυ δυσκολη μερα σημερα...η μου φαινεται εμενα;;;ολο αναποδιες συμβαινουν!!!!!λετε να φταιει το ζωδιο;;;;!!!!!!!:D:D:D:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω και χαίρομαι που είστε καλά και μεγαλώνουν οι κοιλίτσες.....

Και εγώ καλά είμαι, σωματικά αλλά οι ορμόνες μου παίζουν με τρελούς ρυθμούς....έχω πολλά νεύρα, πολύ ένταση και πολλές φορές ξεσπάω είτε σε φωνές είτε σε κλάματα..είναι που δεν έχω πάρει απόφαση αν θα κάνω την άμνιο, οι μερες περνούν, έχω περιθώριο 6 ημέρες ακόμα......ο σύζυγος είναι κάθετα αρνητικός και εγώ.....τι να πω.......

Γεωργία μου, κάτσε ξάπλα, ξάπλα και πάλι ξάπλα.......είσαι οριακά.......εντάξει, όλα καλά θα πάνε αλλά θέλει πολύ προσοχή. Δεν το έχω πάθει, αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει, θέλει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Η Σπυριδούλα, άλλωστε, ξέρει να σε συμβουλεύσει καλύτερα......

Ελενίτσα, πάρε ΤΩΡΑ αναρρωτική. Το είχα πάθει και εγώ στην 1η μου εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα με ενδοφλέβια αγωγή, πήρα 2 μήνες αναρρωτική και όλα καλά. Οι συσπάσεις είναι ύπουλες......

Σπυριδούλα μου, πώς είσαι? Σου πέρασαν τα πονακια? Μήπως και εσύ πρέπει να πάρεις καμία αναρρωτική?

Μαράκι συριανό, φουσκώνεις τρελά? Εγώ έχω γίνει σαν μπαλονάκι! Όλα καλά?

Να καλωσορίσω όλα τα καινούρια κορίτσια και να ευχήθώ μια ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Έχω ξεχάσει πολλές από εσάς, αλλά το Alscheimer καραδικεί.

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι με πολύ αγάπη

Ματσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσ

κοριτσακι μου γλυκο!!!!πως εισαι;;;!!!!!εγω ειμαι καλα, εχω συνεχεια ψιλοενοχλησεις, αλλα οχι κατι το ανησυχητικο, ευτυχως!!!!!εσυ;;;τα νευρα ειναι φυσιολογικο λογω των ορμονων κ δυστυχως δεν μπορουμε παντα να τα ελεγξουμε....υπομονη λοιπον!!!!οσο για την αμνιο, πρεπει να την κανεις;;;γιατι;;;(sorry, εχω κ γω alzheimer!!!!) μονο για την ηλικια;;;!!!!αν ειναι αυτος ο λογος, θα συμφωνησω με τον αντρα σου!!!!

ΙΚαλησπερα στα κοριτσακια! Διαβασα εν ταχει τα νεα σας, κουκλες προσοχη κ οι δουλειες να πανε να πνιγουνε, δε τελειωνουν ποτε κ δε χρειαζεται να σκαμε κιολας! Εγω σε λιγο θα αρχισω να βλεπω τη σκονη να κανει παπλωμα στα επιπλα αλλα αφου δε μπορω κ αφου ειμαι μονη μου ε, ετσι θα μεινουν!

Να κανω το μωρο μου με το καλο κ μετα τα ξετιναζω ολα, τωρα χρειαζομαστε κ οι δυο ξεκουραση, και εγω κ η μεση μου και ο μικρος!

οποτε προσεχετε!

Σταυρουλα που εισαι βρε? Καλα ειμαι ασε, τουμπανο εχω γινει, ειμαι οπως ημουν κ απλα σα να μου εχεις προσθεσει ενα βουναλακι (διολου ευκαταφρονητου μεγεθους) και το παω....αλλα κοντευω να σκασω! Εχω κ κατι δυσπνοιες αστα...εσυ ολα καλα?

Τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!

μπραβο καλα λες!!!!!σε μας αν ριξεις νερο στη σκονη κανεις λασπη για μπετα!!!!!;);):D:D;);):D:D αλλα δεν μας νοιαζει!!!!τι να κανουμε!!!!για λιγο καιρο κανουμε ολοι μας υπομονη!!!!μετα, ξερω εγω τι πρεπει να γινει!!!!τωρα θελει προσοχη!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είναι το μωρό Σπυριδούλα μου. Ειμαστε στην 21 εβδομάδα 380γρ και τωρα αρχισε να φαίνεται κοιλίτσα. την αλλη βδομάδα εχω την β επιπέδου οπότε θα δούμε και καλύτερα τι γίνεται.

Εσυ τι νέα πως είναι τα αγόρια σου?

κοριτσια μου τι κανετε; εγω πηγα χθες στον γιατρο και ειδα υον μικρουλη μ εχει φτασει 500 γραμμαρια..τωρα που μεγαλωνει αυτο το μωρο δεν μπορω να καταλαβω..22η εβδομαδα κ κοιλια μηδεν.. :( πως ειστε εσεις;;

κοριτσια μου τι κανετε; εγω πηγα χθες στον γιατρο και ειδα υον μικρουλη μ εχει φτασει 500 γραμμαρια..τωρα που μεγαλωνει αυτο το μωρο δεν μπορω να καταλαβω..22η εβδομαδα κ κοιλια μηδεν.. :( πως ειστε εσεις;;

Καλημέρα στα κορίτσια!! Αριάδνη στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κοιλίτσα φάνηκε κοντά 6,5 μηνών αν θυμάμαι καλά! Τώρα όλοι οι γνωστοί μου λένε πως η κοιλιά μου είναι σαν να είμαι τουλάχιστον 6 μηνών :shock:

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι δεύτερο παιδί ή είναι κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική! Σημασία έχει ότι το μπεμπέ σου είναι καλά..κάνε υπομονή και θα "πετάξει" και η κοιλίτσα! ;)

0LVhp2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσακια μου...!!!!

Αριαδνη μου.. τι να σου πω.. εμενα η κοιλιτσα μου ειναι μικρη... !!! βασικα, οταν φοραω φουτερ, η λιγο φαρδια μπλουζα, δεν φαινετε τιποτα.. μονο αν φοραω κολητα.. ολοι λενε οτι θα βγαλω κουνελι... τι να σου πω...!!!

εμενα κοριτσακι αμου, σημερα ειναι η πρωτη μερα που δεν με ξυπνησε το ζουζουνι μου, και αγχωθηκα... !! εδω και καμμια ωρα εχει αρχισει να κουνιετε.. αλλα οχι πολυ εντονα...!!! συνηθως ετσι κανει το πρωι.. μαλλον αργησε να κοιμηθει εχτες... ξενυχτισε... !!!

γενικα το εχω ριξει στην ξεκουραση... μα πολυ ξεκουραση.. σηκωνομαι λιγο απο τον καναμπε και περπαταω ελαχιστα μεχρι την κουζινα και μεχρι την τουαλετα, γιατι με πιανουν κραμπες (λογο απο τα ενεσακια)... Να ναι καλα ο πασας μου.. εχτες δεν με αφησε να κανω τιποτα.. και σημερα τον περιμενω να ερθει να με βοηθησει..

τα παιδια ειναι στο κοσμο τους.. κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μου σπασουν τα νευρα.. Φασαρια, δεν ακουνε, τσακωνονται.. Ευτηχως που τους εξηγησαμε τι συμβαινει και υποτιθετε οτι καταλαβαν.. δεν ξερω τι να πω.. !!! τωρα ευτηχως εχουν φυγει και ειναι στο Κατηχητικο.. Νομιζω οτι πρεπει να παρω και τον πνευματικο μας να του μιλησει, αλλωστε οπου να ναι θα ερθει να μας εξομολογισει..!!

αλλα βρε κοριτσια.. δεν παιρνουν απο λογια.. Δεν ξερω τι αλλο να κανω... !! να αρχισω να τις βαζω τιμωρια ολη μερα..??

ο γιατρος μας ειπε οτι ολο αυτο το επαθα το ποιο πιθανο απο τα νευρα και τις φωνες...!!!

το δευτερο μωρο μας παλι το χασαμε επειδη η μεγαλη με χτυπησε με μια καρεκλα.. τωρα δεν τις αφηνω να με πλησιασουν.. και γενικα προσεχω παρα πολυ.. ειναι πολυ ατζουμπαλες και φοβαμε.. !!!

και αυτες παιδια ειναι , ναι το καταλαινω.. αλλα δεν ειναι μικρες.. ειναι 10 και 12 χρονων.. θεωρειτε οτι πλεον θα καταλαβαιναν τι γινετε.. !!

ο συχηγος μου τα βλεπει και τους μιλαει, αλλα οτι και να πει απο το ενα αυτι μπαινουν και απ το αλλο βγαινουν.. !! δεν ξερω τι να κανω πια...!!!

δεν ειναι οτι το ξεκινησαν τωρα που ειμαι εγκυος.. και πριν ετσι ηταν.. ναι μεν με φοβουνται.. αν φωναξω μεχρι το βραδυ ειμαστε μια χαρα και την επομενη μερα ειναι το ιδιο.. ξεχνανε.. ξεχνανε τι τους λες, ξεχνανε γενικα.. !!! ετσι ειναι ολα τα παιδια...???

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!καλο σκ να εχουμε κ προπαντων ηρεμο!!!!

Καλά είναι το μωρό Σπυριδούλα μου. Ειμαστε στην 21 εβδομάδα 380γρ και τωρα αρχισε να φαίνεται κοιλίτσα. την αλλη βδομάδα εχω την β επιπέδου οπότε θα δούμε και καλύτερα τι γίνεται.

Εσυ τι νέα πως είναι τα αγόρια σου?

καλημερα κουκλα μου!!!!!μεγαλο κ σενα το μωρακι!!!!με το καλο η β'επιπεδου!!!!ποτε εχεις ραντεβου;;;!!!

ετσι ειναι τα πρωτα κοριτσι μου!!!!θα μεγαλωσει αποτομα κ δεν θα το πιστευεις!!!!!

Καλημέρα στα κορίτσια!! Αριάδνη στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κοιλίτσα φάνηκε κοντά 6,5 μηνών αν θυμάμαι καλά! Τώρα όλοι οι γνωστοί μου λένε πως η κοιλιά μου είναι σαν να είμαι τουλάχιστον 6 μηνών :shock:

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι δεύτερο παιδί ή είναι κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική! Σημασία έχει ότι το μπεμπέ σου είναι καλά..κάνε υπομονή και θα "πετάξει" και η κοιλίτσα! ;)

0LVhp2.png

συμφωνω!!!!!πως εισαι εσυ κοπελα μου;;;!!!!το πρωτο παιδακι σου ποσο ειναι;;;!!!!

Αριαδνη μου.. τι να σου πω.. εμενα η κοιλιτσα μου ειναι μικρη... !!! βασικα, οταν φοραω φουτερ, η λιγο φαρδια μπλουζα, δεν φαινετε τιποτα.. μονο αν φοραω κολητα.. ολοι λενε οτι θα βγαλω κουνελι... τι να σου πω...!!!

εμενα κοριτσακι αμου, σημερα ειναι η πρωτη μερα που δεν με ξυπνησε το ζουζουνι μου, και αγχωθηκα... !! εδω και καμμια ωρα εχει αρχισει να κουνιετε.. αλλα οχι πολυ εντονα...!!! συνηθως ετσι κανει το πρωι.. μαλλον αργησε να κοιμηθει εχτες... ξενυχτισε... !!!

γενικα το εχω ριξει στην ξεκουραση... μα πολυ ξεκουραση.. σηκωνομαι λιγο απο τον καναμπε και περπαταω ελαχιστα μεχρι την κουζινα και μεχρι την τουαλετα, γιατι με πιανουν κραμπες (λογο απο τα ενεσακια)... Να ναι καλα ο πασας μου.. εχτες δεν με αφησε να κανω τιποτα.. και σημερα τον περιμενω να ερθει να με βοηθησει..

τα παιδια ειναι στο κοσμο τους.. κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μου σπασουν τα νευρα.. Φασαρια, δεν ακουνε, τσακωνονται.. Ευτηχως που τους εξηγησαμε τι συμβαινει και υποτιθετε οτι καταλαβαν.. δεν ξερω τι να πω.. !!! τωρα ευτηχως εχουν φυγει και ειναι στο Κατηχητικο.. Νομιζω οτι πρεπει να παρω και τον πνευματικο μας να του μιλησει, αλλωστε οπου να ναι θα ερθει να μας εξομολογισει..!!

αλλα βρε κοριτσια.. δεν παιρνουν απο λογια.. Δεν ξερω τι αλλο να κανω... !! να αρχισω να τις βαζω τιμωρια ολη μερα..??

ο γιατρος μας ειπε οτι ολο αυτο το επαθα το ποιο πιθανο απο τα νευρα και τις φωνες...!!!

το δευτερο μωρο μας παλι το χασαμε επειδη η μεγαλη με χτυπησε με μια καρεκλα.. τωρα δεν τις αφηνω να με πλησιασουν.. και γενικα προσεχω παρα πολυ.. ειναι πολυ ατζουμπαλες και φοβαμε.. !!!

και αυτες παιδια ειναι , ναι το καταλαινω.. αλλα δεν ειναι μικρες.. ειναι 10 και 12 χρονων.. θεωρειτε οτι πλεον θα καταλαβαιναν τι γινετε.. !!

ο συχηγος μου τα βλεπει και τους μιλαει, αλλα οτι και να πει απο το ενα αυτι μπαινουν και απ το αλλο βγαινουν.. !! δεν ξερω τι να κανω πια...!!!

δεν ειναι οτι το ξεκινησαν τωρα που ειμαι εγκυος.. και πριν ετσι ηταν.. ναι μεν με φοβουνται.. αν φωναξω μεχρι το βραδυ ειμαστε μια χαρα και την επομενη μερα ειναι το ιδιο.. ξεχνανε.. ξεχνανε τι τους λες, ξεχνανε γενικα.. !!! ετσι ειναι ολα τα παιδια...???

υπομονη, υπομονη, υπομονη....δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο με τα παιδια, δυστυχως...αληθεια, γιατι δεν ακολουθεις κ συ τη δικη τους τακτικη;;;!!!!!!απο το ενα αυτι να μπαινουν κ απο το αλλο να βγαινουν;;;!!!!!!!!;););););););););)

κοριτσια μου εγω παλι ειμαι στα χαλια μου σημερα....σκοτωθηκα με τον αντρα μου κ με εχουν πιασει πονοι...οχι σοβαροι, αλλα ενοχλητικοι....ακομα δεν εχω ηρεμησει βεβαια κ ισως φταιει αυτο....τι να πω δεν ξερω....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Kοριτσακι μου βλεπω οτι μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε τελικα....εγω, τι να σου πω, οπου χρειαζεται κ τιμωρια θα την βαζω την δικη μου -ηδη δλδ το εφαρμοζω αν γινει κατι σοβαρο κ ας ειναι μονο 2 ετων.....

Εμεις σλσ που και τιμωρια μας βαλανε και ξυλο που λεει ο λογος φαγαμε, παθαμε τιποτα?

Πρεπει καποια ορια να ξερουν μεχρι που φτανουν πιστευω...

Στην προκειμενη περιπτωση αν δε φτανουν τα λογια κατι αλλο πρεπει να γινει.

Να στερηθουν κανενα παιχνιδι, καμμια βολτα, καμμια φιλη ας πουμε....

z7tup3.pngArPLp3.png

υπομονη, υπομονη, υπομονη....δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο με τα παιδια, δυστυχως...αληθεια, γιατι δεν ακολουθεις κ συ τη δικη τους τακτικη;;;!!!!!!απο το ενα αυτι να μπαινουν κ απο το αλλο να βγαινουν;;;!!!!!!!!;););););););););)

κοριτσια μου εγω παλι ειμαι στα χαλια μου σημερα....σκοτωθηκα με τον αντρα μου κ με εχουν πιασει πονοι...οχι σοβαροι, αλλα ενοχλητικοι....ακομα δεν εχω ηρεμησει βεβαια κ ισως φταιει αυτο....τι να πω δεν ξερω....

σπυριδουλα μου Κοριτσακι μου, προσεχε.. μην Τσακωνεσαι γιατι ειναι ακο για το μπεμπακι...!! και εγω μολις φουντωσω με πιανουν πονακια...!!

Κανονικα αυτο πρεπει να κανω, αλλα δυστυχως δεν πιανει.. ειναι οι ορμονες τοσο τρελαμενες, που δεν μπορω να κανω τουμπεκι...!!!

Kοριτσακι μου βλεπω οτι μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε τελικα....εγω, τι να σου πω, οπου χρειαζεται κ τιμωρια θα την βαζω την δικη μου -ηδη δλδ το εφαρμοζω αν γινει κατι σοβαρο κ ας ειναι μονο 2 ετων.....

Εμεις σλσ που και τιμωρια μας βαλανε και ξυλο που λεει ο λογος φαγαμε, παθαμε τιποτα?

Πρεπει καποια ορια να ξερουν μεχρι που φτανουν πιστευω...

Στην προκειμενη περιπτωση αν δε φτανουν τα λογια κατι αλλο πρεπει να γινει.

Να στερηθουν κανενα παιχνιδι, καμμια βολτα, καμμια φιλη ας πουμε....

Αστα καλο μου..ασε , εχω στερησει την τηλεοραση(και σκεψου οτι ειναι σκ.. ),.. και αλλα διαφορα, τι στο δωματιο τους τις βαζω την καθε μια ξεχωρηστα, παλι βγαινουν, και κανουν τα δικα τους.. τι να κανω να τις κρεμασω αναποδα..??? και την σφαλιαρα τους εχουν φαει.. αλλα παλι μυαλο δεν βαζουν.. δεν ξερω τι να πω.. !!!

κατσε με το καλο να γεννηθει το μωρακι μου και θα σου πω μετα.. το δικο μου θα το μαθω απο μικρο να ακουει και να σεβετε(ελπιζω δηλαδη)... γιατι αυτες τις πηρα μεγαλες.. και δυστυχως.. τις εχουν κακομαθει παρα πολυ.. μα παρα πολυ, και τωρα δεν αλλαζουν...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

σπυριδουλα μου Κοριτσακι μου, προσεχε.. μην Τσακωνεσαι γιατι ειναι ακο για το μπεμπακι...!! και εγω μολις φουντωσω με πιανουν πονακια...!!

Κανονικα αυτο πρεπει να κανω, αλλα δυστυχως δεν πιανει.. ειναι οι ορμονες τοσο τρελαμενες, που δεν μπορω να κανω τουμπεκι...!!!

Αστα καλο μου..ασε , εχω στερησει την τηλεοραση(και σκεψου οτι ειναι σκ.. ),.. και αλλα διαφορα, τι στο δωματιο τους τις βαζω την καθε μια ξεχωρηστα, παλι βγαινουν, και κανουν τα δικα τους.. τι να κανω να τις κρεμασω αναποδα..??? και την σφαλιαρα τους εχουν φαει.. αλλα παλι μυαλο δεν βαζουν.. δεν ξερω τι να πω.. !!!

κατσε με το καλο να γεννηθει το μωρακι μου και θα σου πω μετα.. το δικο μου θα το μαθω απο μικρο να ακουει και να σεβετε(ελπιζω δηλαδη)... γιατι αυτες τις πηρα μεγαλες.. και δυστυχως.. τις εχουν κακομαθει παρα πολυ.. μα παρα πολυ, και τωρα δεν αλλαζουν...!!!

τζωρτζια μου το ξερω κ γενικα δεν τσακωνομαι....αλλα σημερα δεν γινοταν...ειμαι ακομα εξαλη...μαλωσε το μικρο για ασημαντο λογο...του φωναζε λες κ ηταν συνομηλικος του....ΟΧΙ...δεν φταινε οι ορμονες...κ πρι ετσι θα αντιδρουσα σε τετοια συμπεριφορα....δεν το δεχομαι...παιδακι ειναι κ που του φωναζεις ετσι τι καταλαβαινει;;;μονο φοβαται....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

γεωργιακι μ καλημερα!! κοιτα να κανεις υπομονη και να μηναιρνεις χαμπαρι απο τιποτα γιατι εσυ ζοριζεσαι..αυτος π πρεπει να τις βαλει στη θεση τους ειναι ο αντρας σου..εσυ κοιτα το ζουζουνακι σου κ ηρεμησε...μαγειρευεις τωρα; μονο αυτο ν κανεις κ ξαπλα ολη την ωρα τιποτα αλλο!!!!

συμφωνω!!!!!πως εισαι εσυ κοπελα μου;;;!!!!το πρωτο παιδακι σου ποσο ειναι;;;!!!!

.

Δόξα το θεό ως τώρα όλα βαίνουν καλώς! Το πρώτο μου το κοριτσάκι τώρα έκλεισε τα 7. Αργήσαμε..αλλά το πήραμε απόφαση!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε καταλαβαινω -οσο γινεται βεβαια- αλλα μηπως κ ο μπαμπας πρεπει να παρει πιο αυστηρη θεση? Λεω τωρα, ξερω κ εγω τι να πω...

Γιατι κ μετα το μωρο μη γυρισει κ σου πει κανεις οτι το δικο σου το προσεχεις περισσοτερο κ τα άλλα οχι......βεβαια μην εκπλαγεις αν το ακουσεις, ολα τα περιμενω σ'αυτη τη ζωη πια...

Οχι τπτ αλλο αλλα θα εχεις το βρεφος, θα εχεις κ αυτες να σε κουρδιζουν κ να σε τρελαινουν κ πραγματικα σε σκεφτομαι πως θα την παλεψεις! :confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα μανουλιτσεεεεες!!!!!!! Τι κανετε ολα καλα????

Παω να φτιαξω το πρωϊνουλι μου,φρυγανιτσες με μελακι!

Εκει που το μελι δε το ετρωγα καν, τωρα στον μικρο μου το εχω τσακισει!!!! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα μανουλιτσεεεεες!!!!!!! Τι κανετε ολα καλα????

Παω να φτιαξω το πρωϊνουλι μου,φρυγανιτσες με μελακι!

Εκει που το μελι δε το ετρωγα καν, τωρα στον μικρο μου το εχω τσακισει!!!! :D

kalahmera me mia mera tetoia broxerh to proino einai oti prepei :) kai to meli poly kalo !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...