Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια γυρισα απ το γιατρο

εχω μεγαλες συσπασεις μητρας:(απο κουραση μου πε

μου απαγορεψε τα παντα

μου κανε μια ενεση κ μου γραψε να παιρνω buscopan

θα ξαναπαω σε 15 μερες κ αν δεν περασουν αναρρωτικη

Ελενιτσα μου μάλλον πρέπει να ξεκουραστεις λίγο ;) οι δουλειές δεν τελειώνουν μα πρέπει να προστατευσεις το μωρακι σου αλλα και τον εαυτό σου ! Περαστικουλια σου ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μο γλυκα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ...!! προσοχη θελει.. και θα κανουμε οτι μπορουμε...!!!

Ετσι ειναι καλο μου.. μεγαλη οικογενεια, μεγαλα βαρη.. τους μιλησαμε σημερα το απογευμα, και θα κανουν και αυτες οτι μπορουν τωρα για βοηθεια...!!!

Ασε σπυριδουλα μου.. και εμενα το ιδιο ακριβος που ειπες μου ειπαν, οτι ειναι πολυ οριακα, για την βδομαδα που ειμαι.. !!

οτι ναι μεν απο τον κοιλιακο υπερυχο στον διακολπικο υπαρχει διαφορα.. αλλα δεν ηθελε να μου κανει διακολπικο η γιατρος μου, γιατι λεει θα μου κανουν στην Β επιπεδου.. οποτε εκει θα δειξει σιγουρα..!!

κοψαμε τα παντα.. ξεκουραση, και λιγο σηκωμα απο τον καναμπε.. περπατημα,σεξ, δουλειες, ορθοστασια... Τερμα...!!!

και το μαγειρεμα οπως ειπες πολυ ειναι.. απλα θα φτιαχνω φαγητα που δεν θελουν να ειμαι απο πανω.. αλλα να τα βαζω απλα στο ματι φουρνο και τερμα..!!!

αυριο θα μαγειρεψει ο αντρας μου.. ευτηχως εχω βοηθεια..

καταλαβε και αυτος την σπουδαιοτητα.. και γενικα φοβηθηκε.. !!! τα 27 χιλιοστα ειναι πολυ λιγα γαμωτο για την δωομαδα που ειμαι.. τουλαχσιτον δεν εχω αλλα προβληματα...!!

βεβαια αυτο που ειπε η γιατρος μου ηταν αυτο που με τρομαξε αρκετα.. πριν απο μια βδομαδα, ηταν 34,4 χλιοστα.. και μεσα σε μια εβδομαδα επεσε τιποτα.. και δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα ιδιατερα.. η γιατρος μου ομως που ειπε, οτι ακομα και τα νευρα και οι φωνες μπορουν να το προκαλεσουν.. !!! κατι που δεν ηξερα...!!! και ειπα οτι πλεον και βομβες να πεφτουν εγω θα ειμαι ηρεμη.. δεν γινετε αλλιως.. για το μωρο μου τα παντα...!!!

εγραψα παλι το σεντονι μου..!! χα χα χα

γεωργια μ γλυκεια ξεκουραση προσεχε παρα πολυ!! πως κ δε σου μιλησε για περιδεση;

μου απαγορεψε τα παντα

ελενη μου και συ ξεκουρασου..νομιζω οτι ζοριζομαστε πολυ...

Ελενιτσα μου μάλλον πρέπει να ξεκουραστεις λίγο ;) οι δουλειές δεν τελειώνουν μα πρέπει να προστατευσεις το μωρακι σου αλλα και τον εαυτό σου ! Περαστικουλια σου ;)

λινακι μ η αληθεια ειναι οτι αν δεν αφησουμε τωρα να μας βοηθησουνε ποτε θα τους αφησουμε;

γεωργια μ γλυκεια ξεκουραση προσεχε παρα πολυ!! πως κ δε σου μιλησε για περιδεση;

ελενη μου και συ ξεκουρασου..νομιζω οτι ζοριζομαστε πολυ...

λινακι μ η αληθεια ειναι οτι αν δεν αφησουμε τωρα να μας βοηθησουνε ποτε θα τους αφησουμε;

Ε ναι βρε αγάπη μου .. Εμενα φαντάζουν η μαμα μου είναι 250 χιλιόμετρα μακριά .. Δεν έχω βοήθεια και έτσι τα κάνω σχεδόν όλα Μονη μου :( απλα τα κάνω με την ησυχία μου ..δε θα σκουπίσω με την ηλεκτρική κάθε μέρα .. Και μέρα παρα μέρα φτάνει ... Και γι το σίδερο θα φέρω την Κυριακή μια κυρι να μου τα φτιάξει ..

Δεν είναι τεμπελιά απλα κανε αυτα που σ ευχαριστούν καλύτερα ;)

Ε ναι βρε αγάπη μου .. Εμενα φαντάζουν η μαμα μου είναι 250 χιλιόμετρα μακριά .. Δεν έχω βοήθεια και έτσι τα κάνω σχεδόν όλα Μονη μου :( απλα τα κάνω με την ησυχία μου ..δε θα σκουπίσω με την ηλεκτρική κάθε μέρα .. Και μέρα παρα μέρα φτάνει ... Και γι το σίδερο θα φέρω την Κυριακή μια κυρι να μου τα φτιάξει ..

Δεν είναι τεμπελιά απλα κανε αυτα που σ ευχαριστούν καλύτερα ;)

εμενα γλυκεια μ η μαμα μ ειναι στη γερμανια μαζι με την αδερφη μ την μικρη κ η μεγαλη εργαζεται στην αγγλια..η πεθερα μ στην κρητη κ εγω εδω μονη μ ..αστα..

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πως βάζουμε τικερ ;;; Βλεπω τα δικα σας και θέλω και εγω αλλα δεν μπορω με τίποτα κλαψ κλαψ

αχ κ εγω δεν ξερω..κ το εχω προσπαθησει αλλα δεν...

Καλημερα Κοριτσακια μου...!!

Αριαδνη μου, δεν μιλησαμε για περιδεση, γιατι οσο ποιο μεγαλη εβδομαδα ειναι τοσο ποιο επικινδυνο ειναι... επισης για δυο βδομαδες θα παιρνω προγεστερονη, και θα δουμε πως θα παει και θα πραξξουμε μετα....!!! Μπορει να ανεβει...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Γεωργια μηπως να το συζητουσες λιγο παραπανω το θεμα με τον τραχηλο;;;

Εισαι οριακα...

Περιδεση για πιο λογο να μην κανεις;;;;

Η προγεστερονη σε αυτη την φαση που βοηθαει;;;

Καλημερες και στα υπολοιπα κοριτσια!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημέρα σε όλες τις γλυκές εγκυούλες!!!

Συγνώμη αλλά θα επαναλάβω προηγούμενο μήνυμα μου μήπως κάποια κοπέλα δεν το έχει δει και μπορεί να με βοηθήσει!!!

Αρχικό μήνυμα απο Εκλεράκι viewpost.gif

Κορίτσια S O S !!!

Είχα έναν γυναικολόγο... ο Θεός να τον κάνει!!! Στο Έλενα! Πριν απο λίγο με ενημέρωσε οτι δεν μπορεί να με αναλάβει!!! Είμαι ήδη στην 22η εβδομάδα!!! (Έυχομαι να μην τύχει σε καμία)!!!

Είμαι αγχωμένη!!! Δεν έχω ιδέα αν και που θα βρω άλλο γιατρό να με αναλάβει!

Μόλις ηρεμήσω θα σας γράψω γιατί ισχυρίστηκε οτι δεν μπορεί να με αναλάβει και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το πόσο καλός "γιατρός" είναι!!

Προς το παρόν, μήπως θα ήθελε κάποια να μου συστήσει το γιατρό της???

Αποκλειστικά σε δημόσιο μαιευτήριο ή νοσοκομείο στην Αθήνα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες εκ των προτέρων!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Αριαδνη μου, δεν μιλησαμε για περιδεση, γιατι οσο ποιο μεγαλη εβδομαδα ειναι τοσο ποιο επικινδυνο ειναι... επισης για δυο βδομαδες θα παιρνω προγεστερονη, και θα δουμε πως θα παει και θα πραξξουμε μετα....!!! Μπορει να ανεβει...!!!

Καλημέρα Εγκυούλα!

Σου εύχομαι και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!!! Αρκεί να ξεκουράζεσαι και να σκέφτεσαι μόνο θετικά!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!

Κοριτσακια μο γλυκα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ...!! προσοχη θελει.. και θα κανουμε οτι μπορουμε...!!!

Ετσι ειναι καλο μου.. μεγαλη οικογενεια, μεγαλα βαρη.. τους μιλησαμε σημερα το απογευμα, και θα κανουν και αυτες οτι μπορουν τωρα για βοηθεια...!!!

Ασε σπυριδουλα μου.. και εμενα το ιδιο ακριβος που ειπες μου ειπαν, οτι ειναι πολυ οριακα, για την βδομαδα που ειμαι.. !!

οτι ναι μεν απο τον κοιλιακο υπερυχο στον διακολπικο υπαρχει διαφορα.. αλλα δεν ηθελε να μου κανει διακολπικο η γιατρος μου, γιατι λεει θα μου κανουν στην Β επιπεδου.. οποτε εκει θα δειξει σιγουρα..!!

κοψαμε τα παντα.. ξεκουραση, και λιγο σηκωμα απο τον καναμπε.. περπατημα,σεξ, δουλειες, ορθοστασια... Τερμα...!!!

και το μαγειρεμα οπως ειπες πολυ ειναι.. απλα θα φτιαχνω φαγητα που δεν θελουν να ειμαι απο πανω.. αλλα να τα βαζω απλα στο ματι φουρνο και τερμα..!!!

αυριο θα μαγειρεψει ο αντρας μου.. ευτηχως εχω βοηθεια..

καταλαβε και αυτος την σπουδαιοτητα.. και γενικα φοβηθηκε.. !!! τα 27 χιλιοστα ειναι πολυ λιγα γαμωτο για την δωομαδα που ειμαι.. τουλαχσιτον δεν εχω αλλα προβληματα...!!

βεβαια αυτο που ειπε η γιατρος μου ηταν αυτο που με τρομαξε αρκετα.. πριν απο μια βδομαδα, ηταν 34,4 χλιοστα.. και μεσα σε μια εβδομαδα επεσε τιποτα.. και δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα ιδιατερα.. η γιατρος μου ομως που ειπε, οτι ακομα και τα νευρα και οι φωνες μπορουν να το προκαλεσουν.. !!! κατι που δεν ηξερα...!!! και ειπα οτι πλεον και βομβες να πεφτουν εγω θα ειμαι ηρεμη.. δεν γινετε αλλιως.. για το μωρο μου τα παντα...!!!

εγραψα παλι το σεντονι μου..!! χα χα χα

καλημερα κοπελα μου!!!!σκεψου οτι εγω ειχα 28mm πριν 3εβδομαδες....εξ ου κ η περιδεση....μην αγχωνεσαι!!!!αφου κανονισες να βοηθανε ολοι, οποτε κ δεν θα κουραζεσαι καθολου, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα!!!!ολα θα πανε καλα!!!εμενα αυτο που μου με χαλασε πιο πολυ απο ολα ηταν το σεξ!!!!!!!;););););););) οπου ειναι κ το πιο επικυνδυνο!!!!!αλλα τι να κανουμε!!!!υπομονη!!!!

μου απαγορεψε τα παντα

κοριτσακι μου καλημερα!!!γνωμη μου ειναι, να παρεις απο τωρα αναρρωτικη...μην το ρισκαρεις...εκανες τοκογραφο;;;ποσο εφτασαν οι συσπασεις;;;

εγω ξερω οτι περιδεση κανουμε 12η-14η εβδομαδα....εγω που την εκανα 16η αργησα....απο οτι ξερω δεν αναλαμβανουν ευκολα οιγιατροι να την κανουν σε πιο προχωρημενες εβδομαδες....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!

Γεωργια μηπως να το συζητουσες λιγο παραπανω το θεμα με τον τραχηλο;;;

Εισαι οριακα...

Περιδεση για πιο λογο να μην κανεις;;;;

Η προγεστερονη σε αυτη την φαση που βοηθαει;;;

Καλημερες και στα υπολοιπα κοριτσια!

Καλημερα Μαρακι μου,

λοιπον, μιλησα και με την γιατρο μου,και με τον γιατρο που εχω στο νοσοκομειο... και οι δυο μου ειπαν οτι ειμαι οριακα.. και οι δυο μου ειπαν προσοχη πολυ..!!

επισης ομως μου ειπαν οτι στην β επιπεδου θα δουμε τι θα κανουμε.. η οποια ειναι σε 10 μερες...

η προγεστερονη στην παρουσα φαση, χαλαρωνει και ανυσχυει την μητρα... και σταματαει τις συσπασεις.. μολις ηρεμισουν οι συσπασεις, μπορει να αναιβει ο τραχηλος...!!

υπαρχουν μου ειπαν γυναικες που με πολυ μικροτερο τραχηλο και χωρις περιδεση, εχουν τελειωσει μια χαρα την εγκυμοσυνη..!!

ναι μεν ειναι κατι ανησυχητικο, αλλα χρειαζετε περισσοτερο ξεκουραση και ηρεμια..!!

οτι μου ειπαν λεω.. τωρα θα δειξει τι και πως.. μακαρι σε 10 μερες να εχει αναιβει.. αν παει στο 30 ειμαστε πολυ καλα...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω και χαίρομαι που είστε καλά και μεγαλώνουν οι κοιλίτσες.....

Και εγώ καλά είμαι, σωματικά αλλά οι ορμόνες μου παίζουν με τρελούς ρυθμούς....έχω πολλά νεύρα, πολύ ένταση και πολλές φορές ξεσπάω είτε σε φωνές είτε σε κλάματα..είναι που δεν έχω πάρει απόφαση αν θα κάνω την άμνιο, οι μερες περνούν, έχω περιθώριο 6 ημέρες ακόμα......ο σύζυγος είναι κάθετα αρνητικός και εγώ.....τι να πω.......

Γεωργία μου, κάτσε ξάπλα, ξάπλα και πάλι ξάπλα.......είσαι οριακά.......εντάξει, όλα καλά θα πάνε αλλά θέλει πολύ προσοχή. Δεν το έχω πάθει, αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει, θέλει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Η Σπυριδούλα, άλλωστε, ξέρει να σε συμβουλεύσει καλύτερα......

Ελενίτσα, πάρε ΤΩΡΑ αναρρωτική. Το είχα πάθει και εγώ στην 1η μου εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα με ενδοφλέβια αγωγή, πήρα 2 μήνες αναρρωτική και όλα καλά. Οι συσπάσεις είναι ύπουλες......

Σπυριδούλα μου, πώς είσαι? Σου πέρασαν τα πονακια? Μήπως και εσύ πρέπει να πάρεις καμία αναρρωτική?

Μαράκι συριανό, φουσκώνεις τρελά? Εγώ έχω γίνει σαν μπαλονάκι! Όλα καλά?

Να καλωσορίσω όλα τα καινούρια κορίτσια και να ευχήθώ μια ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Έχω ξεχάσει πολλές από εσάς, αλλά το Alscheimer καραδικεί.

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι με πολύ αγάπη

Ματσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Γεωργία μου, προσοχή κοπέλα μου.. ..γράψε τα ολα ....

μου απαγορεψε τα παντα

Ελένιτσα μου, εμένα βοήθησε μια θερμοφορα οχι καφτη ,ίσα ίσα λίγο ζέστη στην κοιλία και ξάπλα στο αριστερό πλάι. ... και τα χάπια βέβαια. Και πεσ στον γιατρό σου να σου μετράει τον τραχυλο γιατί με συσπασεισ ανοίγει και θέλει πολύ προσοχή ....

Κορίτσια μου πως βάζουμε τικερ ;;; Βλεπω τα δικα σας και θέλω και εγω αλλα δεν μπορω με τίποτα κλαψ κλαψ

Μπεσ στο www. Lilypie.com h gr και φτιαξε το εκεί, μετα κανε αντιγραφή το URL και μετα στο καφε στα βοηθήματα δεξιά πάνω επεξεργασίά υπογραφήσ και μετα προβολή ....δεσ ομοσ πιο απ ολα τα URL τεριαζει. ...αυτά. ...

Καλη μέρα σε ολα τα κορίτσια περαστικά και προσοχή .....

ΙΚαλησπερα στα κοριτσακια! Διαβασα εν ταχει τα νεα σας, κουκλες προσοχη κ οι δουλειες να πανε να πνιγουνε, δε τελειωνουν ποτε κ δε χρειαζεται να σκαμε κιολας! Εγω σε λιγο θα αρχισω να βλεπω τη σκονη να κανει παπλωμα στα επιπλα αλλα αφου δε μπορω κ αφου ειμαι μονη μου ε, ετσι θα μεινουν!

Να κανω το μωρο μου με το καλο κ μετα τα ξετιναζω ολα, τωρα χρειαζομαστε κ οι δυο ξεκουραση, και εγω κ η μεση μου και ο μικρος!

οποτε προσεχετε!

Σταυρουλα που εισαι βρε? Καλα ειμαι ασε, τουμπανο εχω γινει, ειμαι οπως ημουν κ απλα σα να μου εχεις προσθεσει ενα βουναλακι (διολου ευκαταφρονητου μεγεθους) και το παω....αλλα κοντευω να σκασω! Εχω κ κατι δυσπνοιες αστα...εσυ ολα καλα?

Τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...