Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Hello girls!

Να καλωσορισω κι εγω τα νεα κοριτσακια!!!

Με το καλο τα μωρακια μας!!!

Και δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα πλεον δεν ειμαι η μοναδικη Μαιου εδω μεσα....

Εχω και παρεααααααα!!!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι ενοιωσα το μωρο εχθες και προχθες...

Μην φανταστειτε κατι τρομερο...

Ηταν το αισθημα οπως χτυπαει η αρτηρια στον λαιμο....

Κατι τετοιο για πολυ λιγο....

Αχ μακαρι να ειναι το μικρο μου!!!

Επισης εχω τρομακτικη ξηροδερμια στο στηθος και στις θηλες...Και εννοειται και φαγουρα...Κρεμες δεν βαζω γιατι τις φοβαμαι να πω την αληθεια...Τι μπορω να κανω ομως για να ενυδατωσω το σωμα μου που μοιαζει λες και εχω βγαλει λεπια;;;

Εκτος και αν γινομαι γοργονα οποτε το δεχομαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλώς σας βρήκαμε!! Παρατήρησα πως είμαστε στις ίδιες μέρες!! Βέβαια μας ρίχνεις μία μέρα:tongue: Εύχομαι να μας πάνε όλα τέλεια!! Κι εγώ αυτές τις μέρες έχω την εντύπωση πως κάτι έχω νιώσει εκεί χαμηλά, είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έχω ακούσει πως σε γενικές γραμμές το αισθάνεσαι πιο γρήγορα από την πρώτη! Μακάρι να είναι έτσι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς σας βρήκαμε!! Παρατήρησα πως είμαστε στις ίδιες μέρες!! Βέβαια μας ρίχνεις μία μέρα:tongue: Εύχομαι να μας πάνε όλα τέλεια!! Κι εγώ αυτές τις μέρες έχω την εντύπωση πως κάτι έχω νιώσει εκεί χαμηλά, είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έχω ακούσει πως σε γενικές γραμμές το αισθάνεσαι πιο γρήγορα από την πρώτη! Μακάρι να είναι έτσι..

Εσυ ειναι πιο πιθανο να το ενοιωσες αφου ειναι και η 2η εγκυμοσυνη σου,

εγω μπορει να ενοιωσα κανενα εντερο και να χαιρομαι τσαμπα...

Μακαρι να εχουμε καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες ολες μας!!!!:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εσυ ειναι πιο πιθανο να το ενοιωσες αφου ειναι και η 2η εγκυμοσυνη σου,

εγω μπορει να ενοιωσα κανενα εντερο και να χαιρομαι τσαμπα...

Μακαρι να εχουμε καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες ολες μας!!!!:):):)

Αργά η γρήγορα θα τα νιώσουμε τα μωράκια μας και μετά δεν τα σταματάει τίποτα, όσο περνάει ο καιρός δυναμώνουν και ρίχνουν κάτι ξεγυρισμένες :lol:

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Μανουλιτες...

Ελπιζω να εισαστε ολες τελεια...!!!! Καλως ορισαν και τα νεα κοριτσακια μας...!!!

Μαρια μου.. εγω βαζω αμυγδαλαιο.. οτι καλητερο... Και η γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι οτι καλητερο μπορω να κανω...!!

Κοριτσια εγω σημερα δεν εχω και πολυ καλα νεα...!!!

Λοιπον, κατεβηκα σημερα να κανω τις γενικες εξετασεις του μηνα, και πηγα και απο την γιατρο μου να μου παρει κορπικα υγρα γιατι ειχα μηκυτες εγκυμοσυνης και επεστρεψαν.. της ειπα λοιπον, οτι νοιωθω ενα βαρος χαμηλα, και νοιωθω σαν να ανοιγω, και μου ειπε κατσε να σου μετρησω τον τραχηλο...!!!

αχ Κοριτσια την προηγουμενη πεμπτη ηταν 34mm.. και σημερα ειναι 27mm...Αρχισαμε προγεστερονη παλι κολπικα.. και θα πρεπει να το παρακολουθουμε γιατι δεν ειναι καλο...!!!

Μου εκοψε τα παντα... μονο το μαγειρεμα μου επετρεψε, και το να καθομαι στον καναμπε.. !! μετα ξαπλα, για τουλαχιστον δυο βδομαδες...!!! μεχρι να δουμε τι γινετε...!!!

Πανικοβληθηκα και στεναχωρηθηκα.. εγω δεν μπορω να κατσω τον πωπω μου κατω.. και τωρα ...!! ομως για χαρη του μωρου μου δεν πειραζει..

μου ειπε οτι στην ουσια δεν θα πιασω τις 40 εβδομαδες.. αλλα θα γεννησω νωριτερα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα Μανουλιτες...

Ελπιζω να εισαστε ολες τελεια...!!!! Καλως ορισαν και τα νεα κοριτσακια μας...!!!

Μαρια μου.. εγω βαζω αμυγδαλαιο.. οτι καλητερο... Και η γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι οτι καλητερο μπορω να κανω...!!

Λοιπον, κατεβηκα σημερα να κανω τις γενικες εξετασεις του μηνα, και πηγα και απο την γιατρο μου να μου παρει κορπικα υγρα γιατι ειχα μηκυτες εγκυμοσυνης και επεστρεψαν.. της ειπα λοιπον, οτι νοιωθω ενα βαρος χαμηλα, και νοιωθω σαν να ανοιγω, και μου ειπε κατσε να σου μετρησω τον τραχηλο...!!!

αχ Κοριτσια την προηγουμενη πεμπτη ηταν 34mm.. και σημερα ειναι 27mm...Αρχισαμε προγεστερονη παλι κολπικα.. και θα πρεπει να το παρακολουθουμε γιατι δεν ειναι καλο...!!!

Μου εκοψε τα παντα... μονο το μαγειρεμα μου επετρεψε, και το να καθομαι στον καναμπε.. !! μετα ξαπλα, για τουλαχιστον δυο βδομαδες...!!! μεχρι να δουμε τι γινετε...!!!

Πανικοβληθηκα και στεναχωρηθηκα.. εγω δεν μπορω να κατσω τον πωπω μου κατω.. και τωρα ...!! ομως για χαρη του μωρου μου δεν πειραζει..

μου ειπε οτι στην ουσια δεν θα πιασω τις 40 εβδομαδες.. αλλα θα γεννησω νωριτερα...!!!

γεωργια μου γλυκεια ηρεμησε ολα καλα θα πανε απλα κοιτα πια να μην κανεις τιποτα 4 μηνες ειναι θα περασουν!ποτε θα ξαναπας να σε δει; πονας τωρα;

Διαφημίσεις

γεωργια μου γλυκεια ηρεμησε ολα καλα θα πανε απλα κοιτα πια να μην κανεις τιποτα 4 μηνες ειναι θα περασουν!ποτε θα ξαναπας να σε δει; πονας τωρα;

Να σαι καλα Αριαδνη μου...δεν ποναω, γιατι ευτηχως δεν κανω συσπασεις.. απλα νοιθω οτι ανοιγω απο κατω.. !! ειδικα οταν το μωρο ειναι ξυπνιο και χοροπηδαει, εκει νοιωθω σαν να κανω πιπι μου ενα πραγμα...!!

θα περασουν.. δεν με εγαχωνει η ξεκουραση.. με νοιαζει ομως να ειναι καλα το μωρο μου... και οποτε ειναι ετοιμο ας βγει...!!!

στις 4 του μηνα εχω την Β επιπεδου.. και στις 5 εχω ραντεβου με την γιατρο.. σε λιγοτερο απο δυο βδομαδες θα με δει... αλλωστε οταν ειναι ετσι οι περιπτωση ανα 10 μερες πρεπει να σε βλεπει η γιατρος.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Να σαι καλα Αριαδνη μου...δεν ποναω, γιατι ευτηχως δεν κανω συσπασεις.. απλα νοιθω οτι ανοιγω απο κατω.. !! ειδικα οταν το μωρο ειναι ξυπνιο και χοροπηδαει, εκει νοιωθω σαν να κανω πιπι μου ενα πραγμα...!!

θα περασουν.. δεν με εγαχωνει η ξεκουραση.. με νοιαζει ομως να ειναι καλα το μωρο μου... και οποτε ειναι ετοιμο ας βγει...!!!

στις 4 του μηνα εχω την Β επιπεδου.. και στις 5 εχω ραντεβου με την γιατρο.. σε λιγοτερο απο δυο βδομαδες θα με δει... αλλωστε οταν ειναι ετσι οι περιπτωση ανα 10 μερες πρεπει να σε βλεπει η γιατρος.. !!!

το ξερω κοριτσακι μου! υπομονη κανε κ ολα θα πανε καλα!! αληθεια το πιστευω! η προγεστερονη θα βοηθησει σιγουρα αλλα μην ξεχνας οτι δεν πρεπει να κανεις τιποτα! ζητα απο καποια φιλη σου η μαμα ν ερχεται να σε βοηθαει με τις δουλειες εστω δυο τρεις φορες την εβδομαδα.

Καλησπερα Μανουλιτες...

Εύχομαι τα καλύτερα!! Υπομονή και ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά..να σκέφτεσαι θετικά! Σκέψου πως όλο αυτό το διάστημα θα έχεις χρόνο για εσένα και για το μπεμπέκι σου, άρα πολλά χάδια και περισσότερη ηρεμία :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ξερω κοριτσακι μου! υπομονη κανε κ ολα θα πανε καλα!! αληθεια το πιστευω! η προγεστερονη θα βοηθησει σιγουρα αλλα μην ξεχνας οτι δεν πρεπει να κανεις τιποτα! ζητα απο καποια φιλη σου η μαμα ν ερχεται να σε βοηθαει με τις δουλειες εστω δυο τρεις φορες την εβδομαδα.

εχω και τα παιδια... οποτε αυτες θα τα κανουν ολα.. και θα στρωσω και τωρα τον αντρα μου, να βοηθαει περισσοτερο..!!

ασε.. και αυτος κοριτσακι μου, στεναχωρηθηκε.. ειναι δυστυχως σοβαρο το θεμα.. και χρειαζετε πολυ προσοχη...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

βαλεντινακι μ τι κανεις; πως εισαι; :)

Γεια σου κούκλα μου. ...εγώ μιαχαρα είμαι. ...φούσκωνω. ..χαχαχα. ..εσύ πωσ είσαι,?

Hello girls!

Και δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα πλεον δεν ειμαι η μοναδικη Μαιου εδω μεσα....

Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Επισης εχω τρομακτικη ξηροδερμια στο στηθος και στις θηλες...Και εννοειται και φαγουρα...Κρεμες δεν βαζω γιατι τις φοβαμαι να πω την αληθεια...Τι μπορω να κανω ομως για να ενυδατωσω το σωμα μου που μοιαζει λες και εχω βγαλει λεπια;;;

Εγώ βάζω κοπελα μου την νιπελ κρεμ για στυθοσ τησ φισαν. ..ειναι πολύ καλη ....

Καλησπερα Μανουλιτες...

Προσοχή κορίτσι μου.. ..και σου εύχομαι οτι καλύτερο ......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

Τι κάνετε? πως είστε? Διαβάζω τα νέα σας αλλα δεν προλαβαίνω να σας γράψω.Στην δουλειά μας εκοψαν το internet οπότε το βράδυ σας διαβάζω όσο προλαβαίνω....

Γεωργία μου μην στεναχωριέσαι απλα΄χρειάζεσαι ξεκούραση. Με μεγάλη οικογένεια λογικό είναι να κουράζεσαι.

Σπυριδούλα μου φιλια πολλά

κοριτσαι μου καλησπερα κ απο μενα!!!!!

σπυριδουλα μ τι κανεις; πως παει το μπεμπεκι σου;;

κοριτσι μου γλυκο, ευτυχως, ειμαι μια χαρα!!!!!εσυ;;;το μικρο μου δεν καθετε ησυχο καθολου!!!!!ολη μερα γυρναει!!!!καμια φορα το πιανει κ το βραδυ!!!!κ αναρωτιεμαι, ποτε ξεκουραζεται;;;;!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Hello girls!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

κοριτσι μου γλυκο-γοργονα μου, αυτο που αισθανθηκες δεν ειναι απαραιτητα το εντερο!!!!!μαλλον το μικρακι πρεπει να ειναι!!!!αν ηταν το εντερο δεν θα εδινες τοσο σημασια!!!!αρα κατι αδιαφορετικο "ενιωσες"!!!!οσο για κρεμα, μη φοβασαι τοσο!!!ολα τα προϊοντα εχουν paraben μεσα!!!!αλλιως αμυγδαλελαιο οπως ειπε κ η τζωρτζινα μας!!!!!!!

Καλησπερα Μανουλιτες...

κοριτσακι μου γλυκο, τωρα πονας;;;την περιδεση την εκανα για αυτο το λογο...λεπτο τραχηλο...ο γιατρος μου μου εξηγησε πως απο 20-30mm ο τραχηλος ειναι στα ορια...το προβλημα βρισκεται κατω απο τα 20mm...αλλα επειδη οσο μεγαλωνει το μωρο, "μικραινει" κ ο τραχηλος, θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ....κ οταν σου λεω παρα πολυ, το ΕΝΝΟΩ...κ το μαγειρεμα ειναι παρα πολυ κατα την αποψη μου...κοιτα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση αυτη κ θελει βοηθεια...ζητα απο παντου, δεν θα το κανεις επειδη εισαι τεμπελα, προς θεου αλλωστε....αλλα τωρα δεν πρεπει να κανεις πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ....οχι βαρη, οχι ορθοστασια, οχι πολυ κινηση, οχι sex κ γενικα δεν πρεπει να ζοριζεσαι καθολου....σκεψου οτι εχω κανει περιδεση (που υποτιθεται οτι σε "σιγουρευει")κ παλι ολα αυτα μου τα εχει απαγορευσει...δεν στα λεω ολα αυτα για να σε τρομαξω...απλα για να σου τονισω οτι πρεπει να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΟΛΥΤΩΣ....αν προσεχεις δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα κ ολα θα πανε καλα!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

Τι κάνετε? πως είστε? Διαβάζω τα νέα σας αλλα δεν προλαβαίνω να σας γράψω.Στην δουλειά μας εκοψαν το internet οπότε το βράδυ σας διαβάζω όσο προλαβαίνω....

Γεωργία μου μην στεναχωριέσαι απλα΄χρειάζεσαι ξεκούραση. Με μεγάλη οικογένεια λογικό είναι να κουράζεσαι.

Σπυριδούλα μου φιλια πολλά

κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!μου ελειψες βρε!!!!!τα νεα σου;;;!!!!το μωρακι τι λεει;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κοριτσακια μο γλυκα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ...!! προσοχη θελει.. και θα κανουμε οτι μπορουμε...!!!

Προσοχή κορίτσι μου.. ..και σου εύχομαι οτι καλύτερο ......

Ετσι ειναι καλο μου.. μεγαλη οικογενεια, μεγαλα βαρη.. τους μιλησαμε σημερα το απογευμα, και θα κανουν και αυτες οτι μπορουν τωρα για βοηθεια...!!!

κοριτσακι μου γλυκο, τωρα πονας;;;την περιδεση την εκανα για αυτο το λογο...λεπτο τραχηλο...ο γιατρος μου μου εξηγησε πως απο 20-30mm ο τραχηλος ειναι στα ορια...το προβλημα βρισκεται κατω απο τα 20mm...αλλα επειδη οσο μεγαλωνει το μωρο, "μικραινει" κ ο τραχηλος, θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ....κ οταν σου λεω παρα πολυ, το ΕΝΝΟΩ...κ το μαγειρεμα ειναι παρα πολυ κατα την αποψη μου...κοιτα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση αυτη κ θελει βοηθεια...ζητα απο παντου, δεν θα το κανεις επειδη εισαι τεμπελα, προς θεου αλλωστε....αλλα τωρα δεν πρεπει να κανεις πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ....οχι βαρη, οχι ορθοστασια, οχι πολυ κινηση, οχι sex κ γενικα δεν πρεπει να ζοριζεσαι καθολου....σκεψου οτι εχω κανει περιδεση (που υποτιθεται οτι σε "σιγουρευει")κ παλι ολα αυτα μου τα εχει απαγορευσει...δεν στα λεω ολα αυτα για να σε τρομαξω...απλα για να σου τονισω οτι πρεπει να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΟΛΥΤΩΣ....αν προσεχεις δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα κ ολα θα πανε καλα!!!!!!

Ασε σπυριδουλα μου.. και εμενα το ιδιο ακριβος που ειπες μου ειπαν, οτι ειναι πολυ οριακα, για την βδομαδα που ειμαι.. !!

οτι ναι μεν απο τον κοιλιακο υπερυχο στον διακολπικο υπαρχει διαφορα.. αλλα δεν ηθελε να μου κανει διακολπικο η γιατρος μου, γιατι λεει θα μου κανουν στην Β επιπεδου.. οποτε εκει θα δειξει σιγουρα..!!

κοψαμε τα παντα.. ξεκουραση, και λιγο σηκωμα απο τον καναμπε.. περπατημα,σεξ, δουλειες, ορθοστασια... Τερμα...!!!

και το μαγειρεμα οπως ειπες πολυ ειναι.. απλα θα φτιαχνω φαγητα που δεν θελουν να ειμαι απο πανω.. αλλα να τα βαζω απλα στο ματι φουρνο και τερμα..!!!

αυριο θα μαγειρεψει ο αντρας μου.. ευτηχως εχω βοηθεια..

καταλαβε και αυτος την σπουδαιοτητα.. και γενικα φοβηθηκε.. !!! τα 27 χιλιοστα ειναι πολυ λιγα γαμωτο για την δωομαδα που ειμαι.. τουλαχσιτον δεν εχω αλλα προβληματα...!!

βεβαια αυτο που ειπε η γιατρος μου ηταν αυτο που με τρομαξε αρκετα.. πριν απο μια βδομαδα, ηταν 34,4 χλιοστα.. και μεσα σε μια εβδομαδα επεσε τιποτα.. και δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα ιδιατερα.. η γιατρος μου ομως που ειπε, οτι ακομα και τα νευρα και οι φωνες μπορουν να το προκαλεσουν.. !!! κατι που δεν ηξερα...!!! και ειπα οτι πλεον και βομβες να πεφτουν εγω θα ειμαι ηρεμη.. δεν γινετε αλλιως.. για το μωρο μου τα παντα...!!!

εγραψα παλι το σεντονι μου..!! χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

γεια σας κοριτσια γυρισα απ το γιατρο

εχω μεγαλες συσπασεις μητρας:(απο κουραση μου πε

μου απαγορεψε τα παντα

μου κανε μια ενεση κ μου γραψε να παιρνω buscopan

θα ξαναπαω σε 15 μερες κ αν δεν περασουν αναρρωτικη

Yupqp2.png

Καλησπερα Μανουλιτες...

Γεωργιτσα μου όλα καλα θα πανε ;) Κοιτα να μην κανεις δουλίτσες και να προσεχείς ... Και σε τελική αν δε χαλαρωσεις τώρα ποτε θα το κανεις ;;;

ΑΣε τους άλλους να τα κάνουν και κάτσε με το μπεμπακι σου και δες τους να γελά δεις ;) είμαστε το επίκεντρο τώρα μα πέρα απ την πλάκα ξεκουρασου γιατι το μπεμπακι αν δεν είσαι εσυ καλα δε θα ναι χαρούμενο .. Μάκια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...